2389
Sudden Strike mindörökké
-
#1229 Ez a jó link -
#1228 A Hidden Stroke az egy fizetős mod, meg lehetett vásárolni. Ma már beszerezhetetlen boltokban. Filecserélőkön (edonkey, torrent, stb.) talán letölthető. Az egyik totális kedvencem a Hidden Stroke 2. Ez már egy olyan mod, amely önálló játék, tehát nem kell hozzá a Sudden Strike 2. Vannak benne kampányok és single pályák. Nagyon jó. Ez is fizetős, de ezt még lehet kapni a boltokban.
Például innen is megrendelhető. -
#1227 Az RCM+RWM+RWG modokbol lenne egy nagyon jo mod!!Persze a SSRW-hoz,mert azt jobban birom mint a sima SS2-ot. -
#1226 Most probáltam ki a RCM 2.6-ot.Az embereimet olyan konnyen megölték az épületekből,hogy megijedtem.Szinte mindegy hogy épületbe vannak-e vagy csak simán kint a szabadba,megálapítasom szerint. -
#1225 A RWM 6.7beta4 nekem is megvan.Az nagyon jo mod,csak sok a hiba meg benne.A legjobban a párduc motor és ágyuhangja tetszik,ja és persze a skinek.A hidden stroke modot sehol se talalom.Nem tudod megmondani,hogy honnan tudom letölteni? -
#1224 Az én kedvenc modom a Sudden Strike 2-höz a Longrange mod 2.37-es verziója amely az utolsó volt ehhez a játékhoz (www.leonardslair.com) és az SSNM2 mod, amelyben van 3 magyar tank is. De nagyon tetszik az RWM mod is, amelynek hamarosan megjelenik a 6.7-es verziója és a 6.7beta4 már most is letölthető.
A Resource War-hoz a kedvenc modjaim az RCM mod és a Longrange mod 5-ös verziója, ami már a resource war-hoz készült. -
#1223 Egyébként ebben a fórumban nem ritka ha több napig sem szól hozzá senki a témához. Sajnos kevesen játszanak már ezzel a remek játékkal. -
#1222 Idemásolom egy régebbi beírásomat, amelyben összeszedtem az összes modot:
Összeállítottam egy általam teljesnek mondott mod listát a komplett Sudden Strike családhoz:
Sudden Strike Forever:
- APRM 3
- APRM 4
- RKKA
- RWM 4
- RWM 5
- TWO 2.0
Sudden Strike 2:
- AFPM
- COI
- ERDBEER mod
- FMRM
- Forever mod
- Hellfire mod
- IKS
- Longrange (LRM)
- MWAM 4
- RKA
- RWM 6.6
- Siberium
- SSNM 1
- SSNM2
- TOW
- VW (Vietnam Warfare)
- WAW (World at War)
- Hidden Stroke 1
- UCM
- SWW2
Létező, de általam még be nem szerzett modok:
- Berlin mod
- RBM
- GLM
Sudden Strike 2 alapjaira épülő játékok:
- Hidden Stroke 2
- Cold War Conflict
- Gulf War
Sudden Strike - Resource War:
- Cross of Iron
- Less Is More
- LRM 5 (Longrange)
- MWAW 4
- PWM (Pacific War mod)
- RCM (Real Combat mod)
- RWG
Létező, de általam még be nem szerzett modok:
- CCRM mod
- GFM (Global Force mod)
Érdekesség, hogy maga a Hidden Stroke 1 is egy mod, de ehhez is készült 2 mod is. Ez amolyan mod a modhoz dolog, ezért írtam a HS1 alá kicsit beljebb azt a két modot. -
#1221 Egy kicsit zavaros amit írtál, de ezt jelezted is.
Nos az RWM mod az a Sudden Strike 2-höz készült, míg az RCM mod az a Resource War-hoz.
Az RWG mod tényleg hihetetlenül jó és önálló kampányt is tartalmaz. -
#1220 Most nezem,hogy a pihent agyammal mijen szepen megfogalmaztam a hozzaszolasomat....de remelem meg lehet erteni. -
#1219 Megkaptam,most toltom... -
#1218 Honnan lehet letolteni az RCM 2.6-ot?
-
#1217 Hat mert eleg reg volt az utolso hozzaszolas.Amugy en most forumozok eloszor,nem mase de most nem reg kotettem netet(vegre).Idaig is nagyon szerettem a ss-ot de most hogy uj modokat stb. toltottem le hozza egyszeruen imadom!!Az elso dolog amit a legjobban utaltam a ss -ban,az volt hogy az automata fegyverekkel sorozatokba tuzeltek...ez kikeszitettDe hala volt egy per mod ahol ezeket a problemekat kikuszoboltek pl: az RWM es RCM.Amugy ez a ket ket legjobb mod szerintem.ja es a RWG is az de abba szinten kikeszitett a gepfegyver tuzelese.Szerintem ugy lenne a legjobb ha az automata fegyverek akkor szuntessenek tuzet amikor celpontot valtnak csak.Persze nem a addig mig kifogy teljesen a toltenyuk,hanem pl be lenne taplalva hogy az MG42-osnek 200 golyos tara van es amiutan a 200 golyot ellotte azutan lenne egy szunet amig toltik.Ugyanigy a legvedelemmel stb.Amugy ezt a RCM-be megfigyeltem es nagyon oda is voltam erteez megvolt oldva.Az m1 garandnel es carabinenel figyeltem meg,a garandnel 8golyo utan toltott es a carabinenel 15 utan de addig folyamatosan tuzeltek...ha jol tudom mindegyik unitnal nem volt meg.Ja es hangok is nagyon jok, rendesen fel lehet ismerni a fegyvereket a hangjukrolUgyanaz a hang volt a Call of Dutyba es a hd-ba is...nagyon ott van.Egyedul az MG42-s hangjaval nem voltam megelegedve a mod-okba.mondjuk a RWG-be nagyon jo az MG42-s hangja!! -
#1216 Mitől lesz elavult egy fórum?
Nem tudom, hogy támogatja-e a repülőgépes ötletedet a játék motorja. Ez a játék alapvetően a szárazföldi harcokra lett kihegyezve és a légi támogatás csak amolyan mellék funkciónak lett szánva. A legtöbb pályán nincsenek repülőgépes egységek. -
#1215 Ez a forum egy kisse elavult....de melyik mod-ba lesz mar vegre egy olyan,hogy a bombazok es szalitorepulok gepfegyverei mukodjenek.pl:egy bombazohoz kell 2 pilota s mondjuk melle be lehetne ultetni 6crew-et akik fognak tuzelni a repulok gepagyuibol(jobboldali,baloldali,also,felso,stb...szerintem ezt ti is tudjatok)habar az also elhanyagolhato...mivel hogy a ss-be nem nagyon kerulnek a repulok egymas ala -
#1214 Az Sudden Strike Foreverhez még mindig rendületlenül gyártják a pályákat, pedig ha jól számolom, akkor már 7 éves játék:
Éppen egy nagyobb szabású offenzíva megindításának kezdetén. -
#1213 A patch-et még nem próbáltam, sőt még le sem töltöttem.
Kellene az egésznek egy telepítőt készíteni.
Az a tömörített állomány amit belinkeltél egy kezdőnek teljesen használhatatlan. Én is ott görcsöltem míg mindent a megfelelő helyre bemásolgattam.
Olyan könyvtárszerkezettel kellene becsomagolni, amelyet csak simán be kell(ene) másolni a Resource War alkönyvtárba. Egy telepítő persze sokkal jobb lenne és ha nem boldogultok vele, akkor megkérdezem néhány ismerőstől hogyan kell csinálni. -
#1212 A másik single pályát éppen csak elindítottam:
-
#1211 Számtalan tankról legéppuskázták a katonákat, de magával a tankokkal semmit sem tudtak kezdeni:
Ezután felfedezték őket és hősként haltak meg. -
#1210 Az oroszok közben annyian vannak mint a sár:
-
#1209 Utolsó lehetőségként, ledobdam egy SS deszant alakulatot:
-
#1208 Hamar gyászos véget ért hősies védekezésem és már csak egyetlen tankom maradt:
-
#1207 Ömlenek az oroszok és a bombázóik folyamatosan tizedelnek:
-
#1206 Kipróbáltam az egyik single pályát.
Tetszik, hogy vannak rajta magyar tankok is, amelyek magyarul beszélnek:
-
#1205 Teszteltem végre az RCM2.6-ot.
Átnéztem a testmap-ot, de csak a testmap2 töltődik be, a sima testmap betöltésekor, valami error jelenik meg és kilép az egész játékból:
-
HunButyok #1204 Nameg azért én is nyomom az ipart.. ehe-ehe-ehh...
Sanyi! Küggyé' má' pár f*sza térképet e-mailben! Pl. Sudden-2 német kampányának térképeit. Ideálisak 44-45 telei orosz magyar bulikhoz... -
Salvaje #1203 Üdv.! Eléggé halott a fórum ,noha nem kellen annak lennie
Elkészült egy hibajavító patch az RCM 2.6-hoz, benne az eddig észrevett hibák kijavításra kerültek + 20 új egység került a játékba, nagyobb részük orosz.
Délután elküldtem Arzoknak.
Remélhetőleg hamarosan letölthető lesz a www.sudden-strike-maps.de honlapról.
Közben gombamód szaporodnak a pályák, hála a mapconverter progi működésének....
Arzok, francia barátunk sem tétlenkedik, már az első héten megörvendeztetett minket 3 single pályával.
Mindnkinek csak ajánlani tudom az új RCM verziót. Történelmi realitás ötvözve a játszhatósággal. -
Salvaje #1202 Köszönöm a hibajelentéseket, igyekszem kijavítani őket. Én is nekiugrottam egy új térképnek és egy uj multinak: a katyn-i mészárlást fogja feldolgozni, lengyel+orosz+német.
-
HunButyok #1201 Én nem láttam veyge sérzelmeket.. bár eléggé rossz hogy askodának két lövés a tigris...
A franciák msn-en nekem felhánytorgatták, hogy a skoda eg ylövéssel írtja a char B1-est...
Amúgy magyar tartálykocsi nem megy se előre se hátra...
A Hansla-Loyd vontató bugos.
több hibát még nem láttunk. Ma kipróbáljuk a Balatoni légicsatávale gybekötött tavaszi ébredés című multinkat...
A magyar campaign két héten belül készen van
Üdv:
(c) 2007[HUN]Butyok
propaganda manager -
#1200 Köszönet a munkáért.
Hamarosan kipróbálom.
Hol olvastad a vegyes érzelmeket kiváltó reakciókat? -
Salvaje #1199 Az első megjegyzéseket olvasva elég vegyes érzelmeket váltott ki az új verzió.
-
Salvaje #1198 Üdv. Népek
Elkészült végre a több hónapot is csúszott RCM 2.6.
Letölthető - Arzok barátunknak köszönhetően - innen:
RCM 2.6
Várom a véleményeket. Single és egyéb pályák záros határidőn belül készülnek majd hozzá, beleértve az egy éve megálmodott magyar campaign-t is.
Hogy fékezzem külföldi kollégáim étvágyát - bedobtam egy Tesco Gazdaságos energiaitalt, és összeütök valami pályát a népnek.
Persze a fejlesztés nem áll le, tovább folytatjuk a Sommer Battles készítését az angolszász és olasz egységekkel.
Igyekeztem a lehető legjobban modellezni a realitást, és a játszhatóságot, multiplayeres tapasztalataim alapján.
Az animációk változatlanok, viszont rengeteg új egység és új hang került a játékba, legtöbbjük háborús filmekből és archív felvételekből.
A csomag csupán a próbapályákat tartalmazza, amelyek közül csak az egyik megy , a másik out of memory címszó alatt kilép-
valamit egy 5 perc alatt összeütött kis mészárlást 1943 végéről a keleti fronton.
Ízelítőnek ez is kiváló, várom a hibajelentéseket - biztos lesz egy pár.
(c) 2007 by Salvaje
Project Leader
-
CyrSyS #1197 Sziasztok! A Hidden Stroke 2höz melyik a legjobb mod? Melyiket ajánljátok? Lényeg nekem a többnél több egység és a realitás! -
#1196 Vasárnap apósoméknál lesz ünnepi eszem-iszom, így nem hiszem, hogy össze tudnánk futni. -
Salvaje #1195 Cső axon!
Hétvégén vagyis vasárnap este - Debrecenben leszek. ha gondolod, összefuthatnánk valahol.
További részletek 0620/4923043 -
Salvaje #1194 Axon! amit te láttsz, az a géppuska lövedék. Van rá lehetőség animálni magát a lövedéket is. Az RCm-ben ez nagyrészt így van.
Összességében a RWM-dal nem vagyok megelégedve, mert a tüzérség pontatlan és gyenge, a légierő nem elégé kidolgozott, a tankok között pedig vannak aránytalanul nagyon erősek és nagyon gyengék.
:/ -
#1193 Sziasztok!!
A Sudden Strike 2 resource War-nál amikor a pályaszerkesztőben megcsinálom a pályát,és arra megyek,hogy egységeket rakjak a térképre....
Na hogy lehet ott kiválasztani,hogy melyik legyen az ellenség és melyikkel jáccok én?? meg amikor repülőgépet akarok a pályára tenni hibát ír ki! az lehet hogy azért mert csak a reptérre tehetem?
És amikor el akarom menteni a térképet nem menti el!!!!!
De ha rámegyek hogy teszt,akkor meg hibát ír ki,de amikor meg indítom a játékot,akkor meg ottvan a választható térképek között.
Huhh! remélem tudtok rá válaszolni! :)
Előre is kössz!!:D -
#1192 Első képen remek kis lángszórós bemutatót láthatunk.
Másodikon elszánt partraszálló egységeket.
Viszont!
Magyarázza meg nekem valaki, hogy mi történik a 4. képen!
Füstgránát? Jelzőfény?? Tüzijáték??? -
#1191 -