Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg az sem baj, ha az orosz tankok nem túl pontosak, de azt támogatom, hogy a magyar egységekbõl legyenek G.I. Joe-k. Egy pisztoly lövés, egy felrobban T34-es :-)
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Gratula Salvaje!
14/88
A gond csak az, hogy egy Unitnak vagy 100 féle paraméterét kell beállítani,. valamint vissza kell sue-ézni a megfelelõ helyre.
Egyelõre a legégetõbb problémát, a benzint sikerült csak orvosolni:
Megtaláltam az idevonatkozó linket, és átállítottam a:
Tigris E - 210 benzin
Királytigris - 178 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
A helyzet az, hogy ezeken kívül nem sokra jutottam. de már tudok uj egységet is berakni, csak a paramétereket kellene jobban ismernem.
A gond csak az, hogy egy Unitnak vagy 100 féle paraméterét kell beállítani,. valamint vissza kell sue-ézni a megfelelõ helyre.
Tigris E - 210 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
A helyzet az, hogy ezeken kívül nem sokra jutottam. de már tudok uj egységet is berakni, csak a paramétereket kellene jobban ismernem.
Tigris E - 210 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
LEgfontosabb lenne most a Sommer battles-be a legfontosabb egységeket belerakni.
Ugymint az orosz 85mm-es légvédelmi ágyú, stb..
De egyelõre még nem tartok itt. Egyelõre még sehol sem tartok, dolgozom.
http://www.leonardslair.com/lair10.htm
Egységkészítés beszerkesztés, milyen programokkal, satöbbi.
A belinkelt oldalon Salvaje, amik vannak érthetõek, csak az a baj, h nem tudom hog ymelyik szót nem kell fordítanom néha, mert az valami progi vagy, fájl vagy mittudoménmicsoda... Ha ráérek, lefordítom Neked. De asszem kezdem érteni a dolgok lényegét, ahogy leírja... Érdekes, hogy bmp-krõl magyaráz, tehát képekbõl vannak összerakva az egységek?
Igen, azzal van bajom hogy pl mit kell magyarra fordítanom és az amit angolul meg kell hagynom... mert pl.: work in RGB space... ez így értelmezendõ, vagy dolgozz üres RGB-ben... nekem ez a bajopm az info-s szövegekkel... nem tudom h mit kell lefordítani és mit nem... Na jó, a photoshopt nem fényképészetnek fordítom... 😄
Na majd okoskodok én is, de most egyelõre a mesémmel foglalkozom...
Amúgy Salvaje! Szüzikehomikagabika, azaz a hulla nem tud angolul? Bizti segítene fordítani. És nem rossz indulatból mondtam ezt sem! Értve? Rád nem haragszom, mert helyetted is a szüzikehomikagabika, azaz a hulla fogja elvinni a balhét. Tudod, az a bûnös, akire én azt mondom...
Amúgy úgy hallom hogy állítólag rosszakat mondok Rád... inkább vicceseket mondtam, de rosszat nem... Mondjuk nem tetszett az MTV-s dolgokhoz a hozzáállásod szeptemberben... 😛 Ennyi, de végül is kvittek vagyunk, mert Neked sem tetszik hogy "fasiszta" vagyok... Na szóval tudd hogy én nem haragszom, úgyhogy nemtom mi van... na bánja kánya!
Olvassatok!
http://gportal.hu/csorrencs-kalandjai
88/14 SH!
Tárhelyet tudsz regisztrálni bármelyik ingyenes szolgáltatónál (www.uw.hu vagy www.atw.hu vagy www.srv.hu meg van még jónéhány).
Ha kész, akkor elküldöd a tárhely nevét felhasználóját és jelszavát, én pedig feltöltöm neked. Érdemes gyorsan lehúzni, mert törlik ha észreveszik, hogy illegális cucc került fel.
Ja meg XBOX-on még ami megtetszett, az a Beat down - Fists of vengeance nevû játék. Kiválasztottam egy srácot benne, vele vagyok. Eg ykocsmában lakom, széjjelverek mindenkit és feljõdöm. A srácot már átalakítottam eg yskinheaddé és fõként nmégerekbe kötök bele... kifosztom õket (meg a punkokat is) aztán kkivégzem õket. Egy verekedõs játék, d enagyon zsír, nekem tetszik. Üldöz benne a rendõrség, a maffia... írtó brutális játék. Pl, amikor késsel kivégzek valakit, vagy boxerrel szétkalapálom a fejét. Jó a sörösüveg és a hokiütû is erre a célra... A kis skinehad figurámat Aaronnak hívják. Most eygelõre zöld tornacsukában, hawaii ingben (erre szükségem van aküldetés miatt), és farmerben tolom. Sajnos a kafa boxeremet elvették tõlem a zsaruk amikor bevarrtak... de megléptem. Amit sajnálok, az az, hogy az elsõ küldetés befejkezése után havromat, Hawk-ot (egy nagydarab motorosrocker) nem vittem át akövetkezõ pályára, de már a második végén felhívtam és találkoztam vele. Pacsi-pacsi és megyünk ütni...
Eddig nem szerettem a brutális játékokat (bár a sudden is az eléggé), de ez kefejezetten tetszik. Van egy járókelõ asszem a Downtown Street-en, aki hasonlít a szüzibuzigabira (egy számomra kinevezett célpont a valóságban), na õt mindig elkapom, ha összefutok vele. Egyszer sikerült úgy kiütnüm, hogy rátérdeltem és deszkadarabbal ütöttem a fejét... Imre barátom (övé a gép) skinheadje erõsebb mint az enyém, mert õ 27-es szintû streetfighter, én meg csak 13-as vagyok... de azért már tudok én is olyan trükköket, hogy fejem felett átdobon, vagy lépcsõkorlátba kenem a fejét...
Na ennyit a többi játékról... 😊
Bevallom, ténylega gresszívabb lesz az ember ilyen játékoktól, ahol a "kamerára" föccsen a vér, de néha ilyen is kell...
Meg siettem mint amikor egy RPG-s katona ha Abrams-et lát... 😊
Nekem megvan. Ha regisztrálsz valahol tárhelyet, akkor feltöltöm neked.
Hú, a hétvégén lett eg ymásik játék-szerelmem is: Operation Flashpoint Cold War Crisis. Arról szól, hogy a '80-as években kitör a háború és amcsik a komcsik ellen... Egy single pályán játszottam. Egy faluba kellett berombolnom az Abrams-eimmel egy faluba. Sok géppuskás és RPG-s orosz lött ránk. Én voltam a vezértank parancsnoka. Négy Abramsecske indult el a küldetésre. Én írányítottam az embereket és paarnacsokat osztogattam. Rádión tartottam a kapcsolatot a többiekkel. Beromboltunk afaluba. Megmondtam alövegkezelõmnek, hogf ypárhuzamosított géppuskával szedje le az orosz gyalogosokat. Hát szedték is. csöücsültem a parancsnoki székben és csak pörögtem jobbra-balra és kaszált a barátom (akit a gép iránytott, de igencsak jól). Aztán elhelyezkedtünk a városban. És a keleti szélén voltam a falunak. Véletlenül elcsaptam tankkal egy amcsi bajtrsat, kipattantam atankból és megnéztem a komának mi abaja. Hát nem sok mindet érzett már. Útközben egty meggyilkolt orosztól szereztem egy RPG-t és visszacsücsültem az Abramsembe. Helyet sceréltem a sofõrömmel, hogy hadd vezessek én is eg ykicsit. Kameraállást vátottam és periszkópokon majd kémlelõnyílásokon kisasolva vezettem. A hangtechnikánkat beállítottam maxra és ekkor jött az orgazmus:
Az ablakok megremegtek új albérletemben. Rápillantottam a mûszerfalra: kilóméteróra, fordulatszám, meg mittudomén milyen gombok... És beindult az 1200 lóerõs gázturbinás motor... Ami hang volt a tankban, illetve a szobában, hát az leírhatatlan... Ami gond volt az csak az, hogy annyira beindultam, hogy 1000 méterre álltam csak meg az õrhelyemrõl. A térképet eleinte nehezen hasznûáltam, a tájékozódás kevésbé ment. És amikor jöttek a szovjet T-80-asok és BMP-k csak nehezen találtam vissza baráétaimhoz a faluba. Elbújtam egy ház mögé. Ott kicsit beszorultam, meg a löveget sem tudtam forgatni afalak miatt (Kelly hõseiben is ez volt). Na kitolattam, és helyet cseréltem a tüzéremmel. Betöltöttem a páncéltörõ gránátzot az ágyúba és bimm, egy másikat (valós töltési ideje van az Abramsnek)és bumm... igaz, hogy a tévmérõ is gondot okozott, de azért egy BMP kivégeztem. A társaim, akik közül scak egy ASbramns maradt életben, segítettek kilõni a többieket. Kb 2 órába tellett ez a küldetés, de nagyon zsír volt... Ma este talán T-80-assal is lejátszok egy hasonló küldetést. A játék nagyon nagy méretû, a táj grafikája jobb is lehetne, de a fegyverekés jármûvek elég jól kidolgozottak. De ami igazán tetszik, az a teljes valósághûség... Meg a nagy unit-ok... persze attól függ milyen kameraállásból nézzük. A Játék olyan mondjuk, mint egy megbonyolított Medal of honour, de sokal nehezebb... Fõleg ha parancsnok vagyok...
Helikoptert is megpróbáltam vezetni, de felszállni sem tudtam vele... és lõlett amikor becsücsültem és próbáltam felszállni... 😊
Nagyon jó játék: térképpel kell tájékozódni, meg irûánytûvel, éjszaka csillagok állásából. A fegyverek célzóberendezése ugyanaz mint valóságban, ugyanilyen mutatós éjjellátóval, infratávcsõvel nézelödni, vagy tankkal távmérõzni... Négy órámba tellett, amig megtanultam kezelni a parancsnoki helyzetemeben a dolgokat... XBOX-on játszottam, de megvan PC-n is ez a játék. Ezt fogja tõlem kapni karácsonyra Sven, ha meg tudom szerezni valahonan... Mutattam belõle neki is képeket is tetszik neki... Ami a hátránya, hogy minden angolul megy a játékban. A rádiózás, a parancsok... Jó ksi angol nyelvlecke a játék...
Ja és ami jópofa, vanak civil jármûvek is. Zetor traktor, autóbuszok, skoda, lada, moszkvics stb... teherkocsik, jeep-ek, helikopterek, repülõk, meg ami szemszájnak ingere... és minden vezethetõ... igaz nehezen...
Na csörögjenek akis lánctalpacskák! Csirr-csörr-brümm-brümm!
Jajj, játszottam egy sniperes pályán is benne, ahol három sniper (gépi) voltam egy csapatban. Becsücsültünk a jeep-be és elmentünk megolni a Specnaz-os tiszteket. 1300 méterrõl szedtem le õket... a hiper-szuper amcsi mesterlövészpuskámmal. Rá lehetett közelíteni a célra, és bumm! Egymás után hasaltak el a specnazosok... Igaz elõször a térképet megint nem tudtam megfejteni, és rossz irányba mentem a kis jeep-pel (sofõrként mentem, egyik tárasm melettem ült, a harmadik pedig a jó kis 0.5-ös géppuskánál), neki is mentem eg yfának és összetörtük magunkat, utána meg belefutottunk egy szovjet õrjáratba, és a BMP kivégzett minket... fuck.
De amúgy lehet lenni a játékban civilekkel, ellenállókkal, szovjetekkel, amcsikkal is... A civilekkel káémkedni kell, információt gyûjteni, az ellenállókkal fegyvereket lopni, gerillharcot folytatni, a többi meg egyértelmû. Én természetesen a páncéloskat szeretem...
Van tehát stratágia, taktika és lövöldözés E/1-ben... Isteni!!!!!!!!!
rátaláltam egy progira amivel állítólag Mod-ot lehet készíteni, vagy bele lehet piszkálni az egységek leírásába.
Már csak rá kell jöjjek hogyan mûködik 😊)
tegnapelõtt kiprópáltuk Svennel a Donyec pályát. Már az indításkor láttuk, hogy ezt a térképet akár heekig is lehet játszani, olyan nagy.
Felmerültek továbbá konstrukciós hibák is, ezeket mihamarabb orvosolni fogom.
Így is sikerült 1674 oroszt 623 német ellenében, 97 tankot 26 ellenében és ami nem mindengy 89 repülõt 45 ellenében elpusztítani. Úgy tünik, a Luftwaffénél új ászok vannak születõben...
Mind 'N' jót! RIOT forever!
Elkülditek nekem is a pályadömpinget?
Bár én nem vagyok nagy spíler, de szeretek játszani!
Ha igen:
[email protected]
köszi
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
A második meccs RCM 2.5-ben még ennéál is jobbnak ígérkezik... Lesznek normális lengyel tankok! Heep-heep-hurrá!
Axon, hamarosan single pálya-dömping lesz a részünkrõl... 😊 Majd e-mailben átküldözgetjük Neked tesztelésre õket.. 😄 Mitszólsz?
Közel 3 órai véres harc után az eredmény: a lengyelek elvesztettek egy magaslatot,vezstettek kb.600 embert 40 tankot egy nehézaknavetõt ,de elfoglaltak egy szovjet zeppelint.A szovjet veszteségek ezeknek kb. a duplája. Szenzációs ölés volt!
Egyszerûen gyûlölöm az üzemanyagzabáló, lomha orosz és német nehézpáncélosokat... Fõleg most érvényes ez hogy egy Togris kap 100 naftát? Hát hová gördül el az a tank ennyibõl? Tesz egy kört egy ház körül és annyi? Minden Tigrishez be kell csoportosítani egy tartálkyocsit? Még akkor is lassan tankolja meg...
Éljeneke a kis és közepes tankok! 😊
És itt egy ízelítõ kép, csak Sven kedvéért!
A képen egy 7TP látható, egy pacis katonával...
Nincsen tömegmészárlás, Massbattle, meg ilyesmik.. Aminek megvan ugyan a szépsége, de hát a háború nem csak az erõsebb kutya párosodik elv alapján mûködik... 😊
Nekem a kep.tar.hu-s oldalamból lettek feltöltve anno a képek.
Jó hír Neked Axon, hogy Sven halad az "elsõ vh-s koncepciójú" pályájával. Jövõ héten már letölthetõ lesz. RCM 1.11-ben csinálja. Eddig nekem tetszik, egész tehetséges pálaszerkesztõ válik Sven barátunkból... 😊
Elkészült Montcornet MP pályája szintén RCM 1.11-hez, valamint ma készen lesz a Mlawa-erõd MP pálya RCM 2.5-ös és RCM 1.11-es verzihóhoz is. Mindkettõnek megvan az elõnye. RCM 2.5-ös verziónál ugye vannak lengyel páncélosok... (keményen két fajta), az RCM 1.11-ben pedig lengyel ágyúk és minden egyéb, és tankban csak a vacak R-17-esek vannak.
Ennek a Mlawa-erõdnek viszont jövõ hétre tán készen lesz egy németekkel játszható SP verzója RCM 1.11-ben, valaint lengyelekkel játszható RCM 2.5-ben. A térkép ugyanaz mindkét esetben, csak az egységek mások...
A Mlawa-erõdrõl annyit, hogy itt három napig folytak a harcok 1939 szeptemberében. Itt Mlawa városa mellet lévõ elsõ vh-s eredetû, d efelújított erõdnél a "Kempf" páncéloshadosztály 7. páncélosezredét és a "Deutschland" SS motorizált gyalogezredet a lenygelek úgy mefgoták, mint légypapír a legyet... Betonbunkerek, aknamezõk stb. Sven kedvenc lengyelkéi ekkor 8 német tankot kilõttek és 32-t megrongáltak. A "Kempf" hadosztály parancsnoka kénytelen volt segitséget kérni a 11. és a 61. gyalogoshadosztálytól, és a súlyos harcok a város körül még három napig eltartottak. A lengyelek ezután feladták a várost, de ha nem lett volna ilyen kemény a mlawai védelem, a németeknek sikerült volna villámgyorsan, egyenesen Varsóra csapniuk. A Luftwaffe eközben szétbombázta a lengyel vasút-, és úthálózatot, szétforgácsolva ezzel az amúgy is nehézkes lengyel mozgósitást.
Na ennyit Mlawáról, majd lehet vele játszani...
A MP pálya és a single pályák is 128X128-asok. Nincsen pöcsölés, benzingondok (8 tartálkyocsi mindenkinek, aztán viszlát!) Kevés a tank, sok a gyalogos, meg a repcsi... House to house fighting meg erdõ, meg csapdák, magaslatok, erõdítmény... Király nagyon!
Viszont tervezünk egy Mannerheim vonalat is szintén így: sok ygalogos, kevés tank... 😊
Így elkerülhetõ az,a mit Axon is nehezményezett már többször is: mindig a benzinnel kell vacakolni, ami kicsit lassítja a játék menetét... 😊
Mind 'N' jót!
Thrash'em all! Exodus rulez!
Itt csinálsz egy alkönyvtárt és belemásolod a képeket. Azután megnyomod itt a szövegmezõ alatt található "Kép beszúrása" gombot, majd beírod a kép elérését.
pl.
http://salvaje.uw.hu/konyvtarnev/kepnev
Könyvtárnévnek és a képnévnek is használj olyan nevet, amiben nincsenek ékezetes karakterek.

http://img.tar.hu/salvaje/size2/27007034.jpg?1163945367&25662efad2075c7d3b10cef01ffab14e
bõven aratott a halál
http://img.tar.hu/salvaje/size2/27007035.jpg?1163945367&b773ae944927774ca7c225a8f1da7f82
Jöjj Halál, jöjj
http://img.tar.hu/salvaje/size1/27007036.jpg
http://img.tar.hu/salvaje/size2/27007035.jpg
http://img.tar.hu/salvaje/size2/27007034.jpg

Salvaje! A régi BP pályámat nyugodtan használjátok fel, legalább valaki befejezi! Hú, de régen volt már. Még Sudden 2-höz készítettem...
Az '56-os pálya nem rossz ötlet. Summer battlesben meg lehetne csinálni. De nem multiban, hanem single-ben. Sok civillel és pár magyar katonával... érdekes lenne... majd Svennel egyeztetünk vmikor!
Fegyvereket szerezni a ruszkiktól, meg tankokat! 😊
Ja készen van honlapom is, rajta Csörrencs kalandjai, meg miegyéb.
http://gportal.hu/csorrencs-kalandjai
Ha lesz Budapest, v Corvin köz térkép, szóljatok mindenképp itt is! Illetve ha tudok szívesen segítek, de nem nagyon értek a szerkesztõhöz...
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D