2389
Sudden Strike mindörökké
  • Salvaje
    Nos igen.

A helyzet az, hogy az RCM 2.8 készülget ugyan, csak a már korábban is ismert okok maitt elég lassan halad.
    Egyrészt, senki sem fizet érte, hogy főállásban foglalkozzak vele, másrészt meg is kell élnem valamiből.:D
    Kész csoda, hogy még mindig megvan a Mod.

Ugyanakor ezt felhasználva készül a project reality mod is, Hawk közreműködésével.

Tervek vannak:
    - ilyen pl.: a séma konverter itt télből nyárba, nyárból őszbe lehet konvertálni a mapokat. Értelemszerűn itt minden egyes épületnek és objektumnak ugyanazon szám alá kel kerülnie a Graph Editorban. A program elkészítésével egy elkészített map tökéletesen változtatható évszakokba kerül. Ehhez azonban egy egységes objekt tábla kell, amibe aztán be kell linkelni az adott objektum téli/nyári képeit.
    - sound nagygenerál: mint tudjátok, eddig is rendgeteg új hangot helyeztünk a játékba. Mára lehetővé vált, hogy eredeti hangokat alkalmazzunk, mert elérhetővé váltak a neten. ugyanakkor a néma, vagy azóta elnémult beszédhangokat is ki kell javítani.
    - animáció, robbanások nagygenerál: Motion Capture módszerrel új robbanási effektusok tehetők a játékba, !filmekből kiszedve. 1 db effekt elkészítése kb.1-1,5 órát vesz igénybe, photoshop kell hozzá :D
    A régieket pedig uja kell méretezni. pl.: az SC50-es bomba már nem tesz kár a királytigrisben.
    - új egységek berakása. Ez leggyakoribb Moddolási tevékenység. És egyben a leg izgalmasabb is. Új pck. modellek vannak ugyan mindig, ezeket más modokból össze lehet szedni. Mivel azonban így is marad (pl.: a Nimród páncélgépágyú) ki ezért ezt soha nem lehet teljesen befejezni.
  • Hawk06
    Üdv.!
    Elöször is egyenlőre !
    Kérdéseidre itt találsz választ.
    A módokról meg annyit,hogy érdemes mindegyiket kipróbálni,a felsorolt oldalakról le tudod tölteni öket.
    MOstmár a legtöbb mód már nem kükön telepitendő,hanem csak letöltöd és játszhatsz vele.Tehát önálló módok.
  • cohors
    Üdvözletem RW fanok!...Most újra feltettem a gépemre az RW -t, jópár éve volt, hogy toltam a game-t...Most - egyenlőre - pihentetem a SS3 -t...Érdeklődnék, hogy milyen patch-t (és honnan) tegyek rá. Egyenlőre - csak SP -n nyomom... Ahogy itt alant olvastam, pl. a RCM alá milyen patch kell?...Egyáltalán mi a menet : RW + patch? + mód/ok?...melyek azok a "tuti" módok, amelyek működnek és élvezetesek? Mit érdemes feltenni az RW -ra feltétlen?...Esetleg itt is van "skin", vagy textura csomag? Még kezdő vagyok itt (RW), kérlek segítsetek......
  • HunButyok
    Igen lesz.
    De a PRM három részletben fg napvilágot látni ha jól sejtem.
    Nyugati Front, Keleti Front és Afrika.
    Gyakorlatilag olyan nagy az egységek száma, hogy nem fér el minden hadszíntér egy módban.
  • Axon
    Az jó lesz! :-)
    Egy magyar kampányról volt régebben szó. lesz belőle valami?
  • HunButyok
    De megnyugtatléak: a PRM-hez majd lesz campaign meg midnen.
  • HunButyok
    Hát a tiszteletedre készíthetek egy-kettő SP pályát majd :P
  • Axon
    Jó látni, hogy keményen dolgoztok rajta.
    Mivel nem szoktam multizni, így ezzel a multi moddal nem sokra mennék.
  • HunButyok
    itt egy másik kép.

itt amint látjátok egy Kv1- és egy Panzer IV összeütközött.
  • HunButyok
    BUÉK Axon!

Nem haltunk meg, sőt a sudden is megy, dolgzunk sokat vele. Azótsa kijött egy magyar srácoknak szánt téli RCM2.7. Ez nem kerül nyilvánosságra, letölteni csak úgy tudod, hogy írsz a [email protected] címre vagy nekem és adunk linket. Ja és moindnad kell kitől hallottál róla. Mivel te tőlem hallottál róla neked jár a link. :D Single pálya nincs és nem is lesz hozzá, multipalyer mod. Csak 1941-42 és 1942-43 telének eseményeivel foglalkzik eme MP mód.
    Csak olaszok, magyarok, románok, szovjetek,németek vannak benne és csak 1941 november - 1943 március közötti egységekkel. Tehát Királytigris, jagdtiger és társaik nincsenek.

http://img3.tar.hu/butyok_83/img/43750089.jpg#3

• Axon
  • Axon
  • Axon
    3,5 hónapja nem írt senki a topikba. Haldoklik a sud :-)

Na mindjárt készítek 1-2 képet és beteszem ide, csak hogy kedvet kapjatok :-)
  • Hawk06
    Még dogozok a teszt verzión,de hamarosan tesztelhető lesz (bizonyos értelemben) és akkor csadálhatjuk.Egész jó lett.Szép nagy látótávokkal.
  • butuska66
    Bütyök mesélte hogy készítesz egy új mod-ot . Rendben szívesen kiprobálom.
  • Hawk06
    Mit szólnál ha egy teljesen új mód bétáját tesztelnénk holnap?
  • butuska66
    Üdv mindenkinek!

Régen jártam már erre. Ha lenne még hely holnap este szívesen csatlakoznék egy jó kis sudden partiba.

Annak idelyén felfedeztem egy patch-t amivel tudtunk multizni az EU2015 c játékkal.

Jó hír hogy csináltak egy újabbat.
    Link
  • HunButyok
    AXON!

MERRE JÁRSZ?
  • HunButyok
    Ha nem megy Axon-papa, én csinálok neked egy msn-címet!
    neked csak a messenert kell telepítened.

Amúgy ha van freemailes e-mailed akkor akár az is lehet msn címed...

Várunk a harcmezőn!

• Hawk06
    Ha szükséged van segítségre írj.
  • Axon
    Nem még nem. Majd este neki fogok.
  • Hawk06
    Sikerült beüzemelned az MSN-t Axon?
  • Hawk06
    Az MSN címem: [email protected],a Bütyijét meg az adatlapján megtalálod.
    Vegyél fel mindkettönket aztán megdumáljuk a részleteket és jössz Béta tesztre :D.
  • HunButyok
    Vegyél fel msn-re Axon!
  • Axon
    Még nem sikerült kipróbálnom. Az lett volna a jó, ha valakivel össze tudjuk hangolni a találkát, de sajnos ez eddig nem jött össze. Most pedig 1 hétig nem is fog, mert holnap lelépek a balatonra.
  • bauer
    Axon és mobilnettel is lehet normálisan lagg nélkül játszani? Csakmert eddig nem mertem kipróbálni.
    Nékem is az van vodafone korlátlan mobilnet.
  • HunButyok
    Amúgy szerintem Te Axon velünk jobban fogo délvezni a multiplayert, mert teljesen más szisztéma szerint játszuk mint mások.
  • HunButyok
    Hawkot rá kéne vennünk hogy töltse fel a legutóbbi béta verziót megint. :D

• Axon
    Én csak most értem gépközelbe. Gondolom már késő van.
    Valamiféle msn-t kellene beüzemelnem, hogy ott tudjuk megbeszélni a részleteket.
  • Axon
    Ok. Este fent leszek. Majd ide írok a topikba, amikor gépközelben leszek.
  • Hawk06
    Na ma megpróbálhatjuk valmikor,kellene müködjön.
  • Axon
    Nem. Ez mobil intetrnet. Úgy néz ki mint egy pendrive. Viheted magaddal, bármelyik gépbe bedughatod. Az az igazi, ha van egy laptopod is hozzá és akkor tényleg bárhol netezhetsz. Működik windowson, mac-en és linux oprendszeren is.
  • Hawk06
    Az nem egy adattároló?
  • Axon
    Nincs routerem. Ez egy 3G stick, amit közvetlenül a gép usb portjára kell dugni.
  • Hawk06
    Van routered?
  • Axon
    Sajnos nem csatlakozik.
    Miután bemásolom jön az a képernyő, hogy game list, de ott nincs semmi.
  • Hawk06
    Az is jó,én próbáltam a RWM-vel.Próbáld ki.Az IP-t másold be a játékba miután kiválasztottad a TCP/IP-t a Multiplayer kiválasztása után.
  • Axon
    Én most próbákozom, de csak RWM 6.71-es menetek vannak, abból 17 db, meg 1 db SSNM2-es, mást nem talál.
  • Hawk06
    Szia,holnap 7 körül kipróbálhatjuk.
  • Axon
    Üdv!
    Van végre netem.
    Ha van valaki most a közelben, akkor kipróbálhatnánk, hogy tudok-e egyáltalán csatlakozni egy játékhoz.