Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt valóban nem ismertem. nem is tudtam, hogy a sud3 motorjával készítenek játékot.
Ráhajtok az ügyre és megpróbálom beszerezni 😊
1. Cold War Conflict
2. Gulf War
3. Black Gold
4. Europa 2015
5. ennek még angol címet sem adtak oroszul meg nem tudok.
Ebbõl csak 1. jelent meg angolul
5. az lényegében egy újra kiadott eu2015. Régebben írtam is róla itt a topicban. Játék keretörténete a következõ: A Ruszkik s a Grúzok közötti viszony jobban elmérgesedett mint néhány éve az életben megtörtént. Ha szereted az eu 2015-t akkor ez is tetszeni fog. Sokkal átgondoltabbak benne a pályák mint az EU-s részben. 1 apró különbség van csupán: NATO helyett Grúzok vannak a játékban.
Nem néztem bele a ruszki wikibe de ha ezeken kívûl tudsz új részrõl az engem is érdekelne.
Ha ezek közül bármelyik részrõl kérdésed lenne szívesen segítek, persze ha tudok.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a sudden strike 3 elsorvadt. Azt hittem, hogy ahhoz is több mod fog készülni, meg rengeteg pálya. van abban a játékban fantázia. Mod egy darab nem készült hozzá, pálya is kb. 20 db. Pedig egy RCM szintû mod csodákra lett volna képes azzal a játékkal.
A francia wikipédián találtam egy egész korrekt Sudden Strike összefoglalót a 3. részig bezárólag.
A Red Ice agymenésérõl meg a ruszki wikipedián can némi anyag.
Az Európa 2015 különösen tetszik.<#vigyor>#vigyor>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Egyelõre a Multiplayer Final verzió nyílvános.
A végleges AXPRM 2.0 (Africa & Middle-East 1940-43) kampányokkal, single missionokkal készülõben.
A Multiplayer végsõ demójával való játékról a honlapunkon érdeklõdjetek.
http://axispower.co.cc/
Akit érdekel, regeljen és ott találkozunk!
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
van egy kis problémám a sudden strike res. war multiplayerével!
A haver megcsinálja a lobbit és vár h belépjek én beírom az I.P címét de nem írk ki utána egy szobát se meg semmi.Mi lehet a baj kérlek segítsetek!
Köszi.
Én nem szeretem a paraméterek miatt, és annyira reális mint a Heroes of might and magic. Illetve aki ismeri a többi módot, annak semmi újat nem mutat mert kb 5 módból van összegyúrva. Japánok csinálták és csak nevében Hidden stroke, valójában semmi köze hozzá.
A séma meg RWM-es!
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Addig is a Hidden Stroke3 -al (APRM) nyomom. Nagyon jó pályák vannak hozzá. Kitünõ hang-effektek és látványos egység skin-ek teszik teljessé a game-t...<#taps>#taps>...
Üdv: Bütyök
Nos, mondjátok már meg (lépésrõl, lépésre) "szájbarágósan", hogy a csudába kell pl. az RCM -t installálni az RW -re. Mit és hova kell (könyvtár, file) másolni egyáltalán. Mert még ezidáig nem sikerült elindítanom csak az RW -t...Nagyon köszönöm...<#worship>#worship>...
Hú most játszottuk le a Don-kanyart MP-ben.
Húúúú, magyarok vs szovjetek. Magyarokkal vltunk és sikerült gyõzni.
Bütyök tüzérhadnagyból vol tkettõ velük lõttem a zárótüzet. Bence hadnagy vezette apáncéloséket, a kölcsönkaptt Panzer IV F1-eket, Andriska meg a huszárokat. Hawk sajnos meghalt egy lövedék becsapódásakor. 😞 Motorral együtt felrobbant.
A pálya északi részén áttörtünk a Donon és körbementünk a szovjetek háta mögött. Olyan blitzkrieget nyomtunk hogy csak na!
Elõször a magyar Panzer 38(t)-k, majd a gyalogság, miközben a tüzérség tûzhengerrel támogatta õket. Végül jöttek a huszárok biztosítani.
Egy szovjet 45 mm-es páncéltörõ ágyút majdnem szereztem huszárokkal, csak a házikó sarkánál kifordult eléjük egy lend-lease M3 Stuart harckocsi. 😞
De szó mi szó, másfélszeres túlerõ ellen sikerült gyõznünk másfél óra alatt.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Mivel Te vagy a legrégebbi RCM érdeklõdõ, támogató ezért a többiek mellé Te is bekerülsz a suddenbe. A magyar campaign mindegyik pályáján találkozhatsz majd valamelyikünkkel, és arra giondoltam Te is megjelenhetnél. Privátban kérnék szépen egy teljes nevet és annak megjelölését, hogy milyen MAGYAR katona szeretnél lenni hadnagyi rangban.
Kézifegyvert szabadon választhatsz, az 1904M huszárkardtól a zsákmányolt szovjet PPSH-41-ig mindent.
És ha benne leszel a game-ben a magyar campaign valamelyik missönjében Te is kulcsfigura leszel. Ja és a legjobb: minden pályán feltûnik valaki, és az ha sikeresen elvégezted a küldetést akkor a következõ pályán veled harcol. A végsõ pályán, a Doni áttörésnél mindannyian majd ott zúzunk teljes fegyverzetben. Mii leszünk az igazi Company of heroes. 😄
Tehát privátban várok egy teljes nevet és egy választott fegyvert. 😄
Axon! Jó hírem vannak, én is gyártok egy modot, jelenleg teszteljük MP-ben, de a finn campaign már mûködõképest. Nemsokára friss infókkal jelentkezem. És megvalósul nagy álmod: a 2. magyar hadsereg harcait követheted nyomon , pintosabban vezényelheted le mint Jány Axon tábornok. 😄
Ha van a gépeden total commander, akkor az is ki tudja csomagolni. Ütsz rajta egy entert és a benne levõ állományokat kimásolod.
Leszedtem a több oldalon is megtalálható SuddenStrike.ace-t. Ezt milyen programmal lehet kikonvertálni? Vagy egyáltalán kezdeni vele valamit?
A helyzet az, hogy az RCM 2.8 készülget ugyan, csak a már korábban is ismert okok maitt elég lassan halad.
Egyrészt, senki sem fizet érte, hogy fõállásban foglalkozzak vele, másrészt meg is kell élnem valamibõl.😄
Kész csoda, hogy még mindig megvan a Mod.
Ugyanakor ezt felhasználva készül a project reality mod is, Hawk közremûködésével.
Tervek vannak:
- ilyen pl.: a séma konverter itt télbõl nyárba, nyárból õszbe lehet konvertálni a mapokat. Értelemszerûn itt minden egyes épületnek és objektumnak ugyanazon szám alá kel kerülnie a Graph Editorban. A program elkészítésével egy elkészített map tökéletesen változtatható évszakokba kerül. Ehhez azonban egy egységes objekt tábla kell, amibe aztán be kell linkelni az adott objektum téli/nyári képeit.
- sound nagygenerál: mint tudjátok, eddig is rendgeteg új hangot helyeztünk a játékba. Mára lehetõvé vált, hogy eredeti hangokat alkalmazzunk, mert elérhetõvé váltak a neten. ugyanakkor a néma, vagy azóta elnémult beszédhangokat is ki kell javítani.
- animáció, robbanások nagygenerál: Motion Capture módszerrel új robbanási effektusok tehetõk a játékba, !filmekbõl kiszedve. 1 db effekt elkészítése kb.1-1,5 órát vesz igénybe, photoshop kell hozzá 😄
A régieket pedig uja kell méretezni. pl.: az SC50-es bomba már nem tesz kár a királytigrisben.
- új egységek berakása. Ez leggyakoribb Moddolási tevékenység. És egyben a leg izgalmasabb is. Új pck. modellek vannak ugyan mindig, ezeket más modokból össze lehet szedni. Mivel azonban így is marad (pl.: a Nimród páncélgépágyú) ki ezért ezt soha nem lehet teljesen befejezni.
Elöször is egyenlõre !<#nezze>#nezze>
Kérdéseidre itt találsz választ.
A módokról meg annyit,hogy érdemes mindegyiket kipróbálni,a felsorolt oldalakról le tudod tölteni öket.
MOstmár a legtöbb mód már nem kükön telepitendõ,hanem csak letöltöd és játszhatsz vele.Tehát önálló módok.
De a PRM három részletben fg napvilágot látni ha jól sejtem.
Nyugati Front, Keleti Front és Afrika.
Gyakorlatilag olyan nagy az egységek száma, hogy nem fér el minden hadszíntér egy módban.
Mivel nem szoktam multizni, így ezzel a multi moddal nem sokra mennék.
itt amint látjátok egy Kv1- és egy Panzer IV összeütközött.
Nem haltunk meg, sõt a sudden is megy, dolgzunk sokat vele. Azótsa kijött egy magyar srácoknak szánt téli RCM2.7. Ez nem kerül nyilvánosságra, letölteni csak úgy tudod, hogy írsz a [email protected] címre vagy nekem és adunk linket. Ja és moindnad kell kitõl hallottál róla. Mivel te tõlem hallottál róla neked jár a link. 😄 Single pálya nincs és nem is lesz hozzá, multipalyer mod. Csak 1941-42 és 1942-43 telének eseményeivel foglalkzik eme MP mód.
Csak olaszok, magyarok, románok, szovjetek,németek vannak benne és csak 1941 november - 1943 március közötti egységekkel. Tehát Királytigris, jagdtiger és társaik nincsenek.
http://img3.tar.hu/butyok_83/img/43750089.jpg#3
Na mindjárt készítek 1-2 képet és beteszem ide, csak hogy kedvet kapjatok :-)
Régen jártam már erre. Ha lenne még hely holnap este szívesen csatlakoznék egy jó kis sudden partiba.
Annak idelyén felfedeztem egy patch-t amivel tudtunk multizni az EU2015 c játékkal.
Jó hír hogy csináltak egy újabbat.
Link
MERRE JÁRSZ?
neked csak a messenert kell telepítened.
Amúgy ha van freemailes e-mailed akkor akár az is lehet msn címed...
Várunk a harcmezõn!