2389
Sudden Strike mindörökké
-
butuska66 #2349 Köszönöm!
A Turkisg-Greece modot már le is szedtem. Mikor elindítottam ért a meglepetés. Intro volt a játékhoz, nem is akármilyen. Kb 6 percig néztem mire meguntam . Jó kis propaganda anyag volt. Tömény hadbemutató a török és görög hadseregről. Már az az érzésem támadt hogy a görög ill török kormány pénzt adott a készítőknek propaganda filmre és játékra. Ennyi fajta deszantos bemutató mit a törökök produkáltak....kemény...Aztán jött a gazdaságilag lesajnált görög állam hadbemutatója. Fogalmam sincs hogy a görög hadsereg mennyire erős az életben, de a propaganda anyaguk igen ütősre sikeredett.
Ami viszont elsőre feltünt az a 2009-es dátum, akárcsak a Противостояние. 3D. Перезагрузка c játéknál. Ez valami misztikus szám lehet a ruszkiknál?
Bárhogy is legyen örülök hogy a gépmnre még winfos xp-t raktam fel,így legalább megy a játék.
-
#2348 Az MVM-hez itt a torrent
A Turkish-Greece modhoz pedig itt a torrent. -
butuska66 #2347 jó rég volt mikor az RWG-ről írtam itt a topicban...
Kipróbáltam a játékot, s igazam volt. Nem olyan hanem teljesen a hadviselés c. játék csak új hadjáratot ,térképeket s texturákat kapott. Itt oroszokat kell győzelemre vezetni s nem az amerikaiakat. Ha meglelem a szótáram szívesen mesélek majd a történetéről...
A Turkish-Greece illetve MWM-ről dobhatnál egy linket, ezt előre is köszönöm. -
#2346 Ezen kívül sikerült letöltenem egy igazi ritkaságot.
Mint tudjátok az oroszoknál Противостояние néven jelent meg ez a játék. Amit mi Sudden Strike 1-nek ismerünk az valójában az oroszoknál a Противостояние 3-at jelenti. Na most sikerült megszereznem a Противостояние 1-et. Ez meg sem jelent sehol máshol csak az oroszoknál 1998-ban. na most ezt sikerült letöltenem. sajnos ez még teljesen DOS-os játék, így elindítása nem könnyű Windows alatt. alapból el sem indul. DosBox segítségével már tudtam telepíteni, de még mindig nem indul el. Még majd kűzdök vele egy kicsit, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. -
#2345 Nagyon jó az RWG modokat tartalmazó lemez is
5 verzió van rajta, egészen 1.0.1 -től 2.99-ig. Ez már átírja a teljes kampányokat is. A resource war kampányait veszi alapul.
A Turkish-Greece mod és az MWM mod, pedig az Európa2015-öt veszi alapul és azt módosítja, de természetesen nem kell hozzájuk az alapjáték, hanem önállóan futtathatóak.
-
#2344 Na leszedtem egy Turkish-Greece mod nevű telepítőt.
Ez a török-görög konfliktust dolgozza fel.
Nagyon jó:
-
#2343 Na lebányáztam egy Modern warfare Mod nevű lemezt.
Egész jó
-
#2342 Azt értettem árnyékra vetődésen, hogy nekem ez a játék már megvan. Csak azért nem emlékeztem rá, mert csak egyszer próbáltam ki. Egyébként engem is a hadviselés játékra emlékeztet. Tegnap próbáltam is azt elindítani otthon, de nem ment. Gondolom újra kellene telepíteni, mivel amikor a gépet újra húztam, akkor csak simán átmásoltam a játékot.
Egyébként ezeken az oldalakon találtam még jó pár érdekes dolgot.
Az egyik egy 2,5 gigás lemez, amin rajta van az orosz RWG mod 5 db verziója és mindegyik települ is. Most ezt próbálgatom éppen.
Jön lefele a többi érdekesség is, mindjárt írok róluk. -
butuska66 #2341 Köszönöm a linket. Videók alapján a Hadviselés c játékra jobbban hasonlított , mint a SS3-ra.
Kicsit írhatnál a játékról, nem találom a szótáram így csak annyi jött át a történetből, hogy afganisztán s irak között valamiféle koalíció jött létre...
Amúgy mit értesz "árnyékra vetődés" alatt, a játékmenetben vagy magában a játékban találtál hibákat, vagy csak unalmasra sikeredett egy alkotás ez? -
#2340 Na elindítottam. nekem ez a játék már megvan, de csak egyszer indítottam el mert nem igazán tetszett. Szóval árnyékra vetődtem :)
-
#2339 Na ezzen az oldalon van egy torrent link. Nekem villámgyorsan lejött. -
#2338 Nem találom sehol. Mindenhonnan eltávolították. -
#2337 Szia!
Ezt valóban nem ismertem. nem is tudtam, hogy a sud3 motorjával készítenek játékot.
Ráhajtok az ügyre és megpróbálom beszerezni :) -
butuska66 #2336 Üdv Axon Mester!
Mond ezt is ismered? -
#2335 Ezeket mind ismerem. -
butuska66 #2334 Sudden Strike motorján a következő nem VH-s játékok jelentek meg:
1. Cold War Conflict
2. Gulf War
3. Black Gold
4. Europa 2015
5. ennek még angol címet sem adtak oroszul meg nem tudok.
Ebből csak 1. jelent meg angolul
5. az lényegében egy újra kiadott eu2015. Régebben írtam is róla itt a topicban. Játék keretörténete a következő: A Ruszkik s a Grúzok közötti viszony jobban elmérgesedett mint néhány éve az életben megtörtént. Ha szereted az eu 2015-t akkor ez is tetszeni fog. Sokkal átgondoltabbak benne a pályák mint az EU-s részben. 1 apró különbség van csupán: NATO helyett Grúzok vannak a játékban.
Nem néztem bele a ruszki wikibe de ha ezeken kívűl tudsz új részről az engem is érdekelne.
Ha ezek közül bármelyik részről kérdésed lenne szívesen segítek, persze ha tudok. -
#2333 Mi a neve annak az új sudden strike résznek, amit említettél? -
#2332 Nem csoda, hogy ilyen népszerű, én sem tudom megunni, na meg nem is sok más játék jött ki ebben a kategóriában ami pótolni tudná. Talán a Men of War sorozat ilyen népszerű, de ott nekem például túl pepecselős az emberek felszerelésének a menedzselése, lőszer és fegyver gyűjtögetés is túl pöcsölős. Érezhetik ezt a készítők is mert egyre több nagyobb csata jön hozzá, ahol a rengeteg egység menedzselésére már nincs idő és lehetőség, tehát amolyan sudden strike filingje van.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a sudden strike 3 elsorvadt. Azt hittem, hogy ahhoz is több mod fog készülni, meg rengeteg pálya. van abban a játékban fantázia. Mod egy darab nem készült hozzá, pálya is kb. 20 db. Pedig egy RCM szintű mod csodákra lett volna képes azzal a játékkal. -
#2331 Nem haldoklik az, ha a ruszkikon múlik, tán jövőre is jön egy Sudden Strike 2 alapú új játék. Bámulatos hogy a Red Ice jómunkásemberei meddig el tudták nyújtani ennek a játéknak(pontosabban magának a 2D-s játékmotornak) élettartamát. Most így szétnéztem régebbi nagy nevű, de már elvileg kihalt stratégiák háza táján, és ha a Sudden Strike sorozathoz hozzácsapom a Blitzkriegeket is, akkor a két sorozat tagjai, kiegészítői, és spinoff rókabőrnyúzásai simán kijönnek 30 darab körülire.
A francia wikipédián találtam egy egész korrekt Sudden Strike összefoglalót a 3. részig bezárólag.
A Red Ice agymenéséről meg a ruszki wikipedián can némi anyag.
Az Európa 2015 különösen tetszik.
-
HunButyok #2330 Halihó, régen jártam erre. nem is csoda, hiszen ami szabadidőm volt azt egy kis csajozás mellett az Axis Power Realism Mod készítésére szenteltem.
Egyelőre a Multiplayer Final verzió nyílvános.
A végleges AXPRM 2.0 (Africa & Middle-East 1940-43) kampányokkal, single missionokkal készülőben.
A Multiplayer végső demójával való játékról a honlapunkon érdeklődjetek.
http://axispower.co.cc/
Akit érdekel, regeljen és ott találkozunk!
-
17eves #2329 Sziasztok!
van egy kis problémám a sudden strike res. war multiplayerével!
A haver megcsinálja a lobbit és vár h belépjek én beírom az I.P címét de nem írk ki utána egy szobát se meg semmi.Mi lehet a baj kérlek segítsetek!
Köszi. -
#2328 Valami összegyúrásból van az biztos és Butyoknak is igaza van abban, hogy csak nevében Hidden Stroke. Egy nagy pozitívuma viszont van. Nagyon élvezetesek benne a single pályák és remekül átírták a kampány pályáit is. Ez eredetileg az alap sudden strike 2 játékj és annak a kampánya és single pályái vannak teljesen átszerkesztve, na meg új sémák hozzáadva. Van azért néhány teljesen új single pálya is hozzáadva. Mostanában ezeket tolom. -
HunButyok #2327 Ez HS3!
Én nem szeretem a paraméterek miatt, és annyira reális mint a Heroes of might and magic. Illetve aki ismeri a többi módot, annak semmi újat nem mutat mert kb 5 módból van összegyúrva. Japánok csinálták és csak nevében Hidden stroke, valójában semmi köze hozzá. -
#2326 Nagyon szép térkép,ez Liberation nem?
A séma meg RWM-es! -
#2325 -
#2324 -
#2323 Hidden Stroke 3
-
cohors #2322 Nos, értem, köszi az infót...A módok telepítése továbbra sem sikerül...... Próbáltam már az LRM, vagy a RWM módokat telepíteni és elindítani, de - valamiért - nem megy...Lehet, hogy mert nem modernebb verziók, ahogy írtad? Lehetséges, hogy a hozzájuk tartozó "multimodswitcher"-rel lehet a gond? Vagy nem jó könyvtárba teszem? Vagy nem tudom...Akinek működnek ezek a módok, az szánjon már meg......!!!
Addig is a Hidden Stroke3 -al (APRM) nyomom. Nagyon jó pályák vannak hozzá. Kitünő hang-effektek és látványos egység skin-ek teszik teljessé a game-t...... -
HunButyok #2321 Van egy teljes RCM2.7 installcsomag! Fogd a RW-t és ráraksz egy MMS-t. Azazaz Multimodswitchert. És felrakod az RCM2.7 intallcsomagot. De mivel az RCM egy undeground MP mód, szerintem nem sokat tudsz vele játszani, single player mission van vagy 20-30 nekem valahol elmentve, de aztán annyi! MP-hez meg játékost találni nemnagyn tudsz mert akik az RCM klánja voltak azk most az AXPRM, PRM és a készülő RCM2.8 klánja lettek. Azaz mi. :D :D És próbálkozz modernebb verziókkal, mint pl. a készülő AXRM. Az RCM2.6 és RCM2.7 ki lett vonva a forgalomból. Ha érdekel az AXPRM, és tesztelni is szeretnéd akkor várunk szeretettel. Vegyél fel msn-re!
Üdv: Bütyök -
cohors #2320 Miután kölcsönösen örültetek egymásnak - ha lehet - gondoljatok a halandókra is ......
Nos, mondjátok már meg (lépésről, lépésre) "szájbarágósan", hogy a csudába kell pl. az RCM -t installálni az RW -re. Mit és hova kell (könyvtár, file) másolni egyáltalán. Mert még ezidáig nem sikerült elindítanom csak az RW -t...Nagyon köszönöm...... -
HunButyok #2319 Oké, kapsz majd akkor távcsöves K98-cat. Ja és ha tiszt szeretbnél lenni akkor nem álcaruhás leszel hanem rohamsisakos mint a rajparancsnok csak sniperként lősz majd.
Hú most játszottuk le a Don-kanyart MP-ben.
Húúúú, magyarok vs szovjetek. Magyarokkal vltunk és sikerült győzni.
Bütyök tüzérhadnagyból vol tkettő velük lőttem a zárótüzet. Bence hadnagy vezette apáncéloséket, a kölcsönkaptt Panzer IV F1-eket, Andriska meg a huszárokat. Hawk sajnos meghalt egy lövedék becsapódásakor. :( Motorral együtt felrobbant.
A pálya északi részén áttörtünk a Donon és körbementünk a szovjetek háta mögött. Olyan blitzkrieget nyomtunk hogy csak na!
Először a magyar Panzer 38(t)-k, majd a gyalogság, miközben a tüzérség tűzhengerrel támogatta őket. Végül jöttek a huszárok biztosítani.
Egy szovjet 45 mm-es páncéltörő ágyút majdnem szereztem huszárokkal, csak a házikó sarkánál kifordult eléjük egy lend-lease M3 Stuart harckocsi. :(
De szó mi szó, másfélszeres túlerő ellen sikerült győznünk másfél óra alatt.
-
#2318 Pár perce küldtem el Butyoknak az üzenetet, amiben az egyik lehetséges fegyvernek én is pont a mesterlövész puskát jelöltem meg :-) -
#2317 Jaja,én már benne is vagyok,szép téli álcaruhában ilyen puskával: -
#2316 Ez remekül hangzik :-)
Mindjárt küldöm a privátot. -
HunButyok #2315 Axon!
Mivel Te vagy a legrégebbi RCM érdeklődő, támogató ezért a többiek mellé Te is bekerülsz a suddenbe. A magyar campaign mindegyik pályáján találkozhatsz majd valamelyikünkkel, és arra giondoltam Te is megjelenhetnél. Privátban kérnék szépen egy teljes nevet és annak megjelölését, hogy milyen MAGYAR katona szeretnél lenni hadnagyi rangban.
Kézifegyvert szabadon választhatsz, az 1904M huszárkardtól a zsákmányolt szovjet PPSH-41-ig mindent.
És ha benne leszel a game-ben a magyar campaign valamelyik missönjében Te is kulcsfigura leszel. Ja és a legjobb: minden pályán feltűnik valaki, és az ha sikeresen elvégezted a küldetést akkor a következő pályán veled harcol. A végső pályán, a Doni áttörésnél mindannyian majd ott zúzunk teljes fegyverzetben. Mii leszünk az igazi Company of heroes. :D
Tehát privátban várok egy teljes nevet és egy választott fegyvert. :D -
#2314 Az katartikus lesz ha elkészül :-)
Szorítok nektek :-) -
HunButyok #2313 ja a tezstevrzió MP-ben, bugvadászat céljából csak finnekkel, szovjetekkel és szlovákkokal fut. -
HunButyok #2312 Helló!
Axon! Jó hírem vannak, én is gyártok egy modot, jelenleg teszteljük MP-ben, de a finn campaign már működőképest. Nemsokára friss infókkal jelentkezem. És megvalósul nagy álmod: a 2. magyar hadsereg harcait követheted nyomon , pintosabban vezényelheted le mint Jány Axon tábornok. :D -
#2311 A WinAce nevű programot töltsd le hozzá, az kibontja, mivel ez egy tömörített állomány. Ki tudja bontani a winrar is, ezzel is megpróbálhatod.
Ha van a gépeden total commander, akkor az is ki tudja csomagolni. Ütsz rajta egy entert és a benne levő állományokat kimásolod. -
Vardar #2310 Sziasztok!
Leszedtem a több oldalon is megtalálható SuddenStrike.ace-t. Ezt milyen programmal lehet kikonvertálni? Vagy egyáltalán kezdeni vele valamit?