21
-
Laci #21 Nem akarok ünneprontó lenni, de már előre látszik hogy ebből még lehetnek komplikációk:)) Főleg az x86-on, ami ugye mint ismeretes nem nagyon tűr változtásokat. Bár itt az sw ami elég érdekes lehet majd, de lehet persze hogy minden gond nélkül megy majd a váltás és csak csináltam itt a hangulatot:)) -
#20 Mélyen tisztel moderátor elvtárs!
Mivel ezen a fórumon már a második üzenetemet látom eltűnni a történelem sűlyesztőjében, ezúttal kérek magyarázatot a történtekre.
Továbbá szeretném megtudni hozzászólásaimmal, milyen jogokat/személyeket sértettem meg, melyre ez a végső megoldás volt az egyetlen lehetséges válasz.
Várom szives referálásukat itt a fórumon, privát üzenet vagy postai levél formájában.
Tájékoztatásul közlöm, hogy percek választottak el attól, hogy sms segitségével befizessek az általam nagyon csábitónak itélt, a regisztrált "törzsvendégeknek" kitalált szolgáltatásukra.
Meg kell mondanom, hogy a korábban emlitett sajnálatos és számomra teljességgel érthetetlen események megfontolásra késztetnek eme elhatározásomban.
Kérem biztositsanak affelöl, hogy ezek a dolgok csak a puszta véletlennek illetve emberi gyengeségből fakadó félreértésből származnak.
Köszönöm!
Maradok tisztelettel
N. -
GABOR16 #19 Rosszul tudod, az AMD utoljára a 386-ost kapta meg. A 486-osa már az ő fejlesztése volt (persze jó nagy késéssel) -
#17 Jó a cikk, grat Borg.
Jó a K8, grat AMD :)) -
#16 Ebből a szempontból nagyon sokat jelent, ha tíz ujjal, vakon tudsz gépelni -
Athlon64 #15 Úgylátom még nem szoktam meg a fekete billentyűmet... :)
Még jó, hogy a karakterek fehérrel vannak ráírva! :)
Bocsi az elírásokért!
-
Athlon64 #14 Hihetetlen, de ha visszaemlékszek azokra az időkre amikor az AMD ott állt a kérdéssel, hogy akkor megszünii vagy sajátrendszert fejleszteni... és mára, sorban ők álnak elő az új technologiák töbségével először!
Hár igen! Én komolyan mondom, az Intel-nek kellene kárpotlást fizetnie az AMD felé, hogy kompenzálja a sok elvesztegetett időt amit az ő prociaik másolásával kellet eltölteniük. :)
Könnyen meglehet, hogy ha az Intel nem csak a P2 hanem már a 486-os chipnél beintett volna a copyrozoknak akkor már rég 2magos procikkal nyomulnánk... -
k0zi #13 Ami itthon 110eFt az kinn Németországban 80-90eFt -
#12 pedig egy hl2 oldalon készült felmérésből az derült ki: a játékosok több mint felének amd-je van ...
jo lenne, ha lenne igazi supportja a dual magnak és az x86-64nek, szépet lehetne gyorsulni ... -
Chappy #11 mennyi a nem méregdrága? 100000Ft? -
#10 Remélem 2005 telén már itthon is lehet kapni, nem méregdrágán... Akkortájt lesz esedékes a gépfejlesztés:) -
#9 Hátha majd emberi áron lehet kapni 2.6 GHz körüli dual magos K8-ast akkor asszem váltok. Most nem igazán látok értelmes váltási lehetőséget. Jelenleg egy 2400+ -osom van. Amire kell ma még elég... -
nenad #8 baromi jol jonne egy ilyen renderelgetni. -
#7 hát ez a 2 mag nagyon előnyös szerverekbe , ha a kessek 1be lennének variálva talán még hatékonyabb lenne , de kezdetnek mindeképp figyelemre méltó így is ... majd ha ez lesz a tendencia (azaz intel is csak ilyenekt ad majd el) akkor a játékok is ezt támogatják majd default-ba -
dez #6 Mondjuk, ha pl. a DirectX-et optimalizálja a MS a két magra, akkor talán az ellensúlyozza ezt (a DirectX kb. 30% teljesítményt "nyúl le" magának), és a játékok nem lesznek lassabbak. -
dez #5 (Mivel a kétmagos procit nem fogják úgy "kihajtani".) -
dez #4 Én attól tartok egy kicsit, hogy az első ilyen procik (szegmensenként [szerver, WS, asztali, stb.]) alacsonyabb órajelen fognak futni, mint az egymagos társaikból a leggyorsabbak. Azaz a meglévő, nem két procira/magra optimalizált programok először valószínűleg lassabban fognak futni. -
Dömper Ármánd #3 Úgy tűnik, a töbprocesszoros rendszerek programozásához nem nagyon értesz. Ez nem is baj, csak azt nem értem, akkor minek ilyen orbitális baromságokat írni? -
#2 Hát szerintem lehet jó szar progikat írni rá, amik még lassabbak is mint az egymagos prockón.
Dolgozok egy pár adattal és felváltva adom át a különböző feldolgozási feladatokat, hol az egyik, hol a másik magnak.
Abból lesz csak a szép lelassulás! -
#1 Ezt eleg hamar megleptek. Kivancsi leszek mit fog teljesiteni a pc-s verzio, meg hogy valoban nem fogyaszt kiemelkedoen tobbet mint az egymagos.