512
  • toMpEr
    bithumen
  • Since
    Tomper honnan szeded?
  • toMpEr
    megneztem, multi gondolom van benne,mert fel akarta rakni a gamespy-t, de erre vonatkozoan nem talaltam a jatekban menupontot hmm?
    Egyebkent gondolom max 2 jatekos lehet egyszerre, mert 2 savegasme konyvtar van "one" es "two player" szamara, tehat menteni lehet majd multiban is, viszont csak 2 player :/
  • dikki*yysw
    Talán nemsokára lesz bithumen szerver...
  • dikki*yysw

Neked ez úgysem kell, hiszen szar lesz! 640, lowpoli, úgy néz majd ki mint a TT.
  • magus
    mar nem azert, de van nem publikus torrent?
  • Since
    Majd csak felkerül valahova előbb utóbb
  • Hmuda
    Ja okés. :-)
  • dikki*yysw
    Bővebben nem publikus torrent. Biztos felkerül ftp-kre is hamarosan, várjatok kicsit :)
  • Hmuda
    Bővebben? Nem vagyok otthon a torrent környékén csak néha használom ha valaki dob egy file-t.
  • Borg
    MIII?

Valami ftp, vagy egyéb letöltési címmel dobjatok meg engem is. Torrent is jöhet, bár azt inkább hanyagolnám, ha lehet:)
  • dikki*yysw
    bittorrent.
  • Since
    Honnan töltöd?
  • Since
    Már csak egy helyet mondjatok ahonnan le leeht tölteni :-)
  • dikki*yysw
    Tőttöm. Most nem CS-zek, hogy előbb leérjen :)
  • Since
    Örüljünk neki :-)
  • dikki*yysw
    Jejejejejejejeeeeeeeeeeeee!!!!!
    JEEEEEEEEEEE
  • toMpEr
  • [HUN]PAStheLoD
    pff .. kicsit bárgyú a gém , de úgylátom el lehet vele vonatozni .. és nekünk debileknek ez számít , nem a sok vér és fegyverropogás .. biztos bennünk van a hiba :D
  • Hmuda
    Én a Transport Ginatra mondtam ezt, nem a locomotionre.
  • Since
    mert ennyi a demó :-) 9 percet játszhatsz vele :-)
  • [HUN]PAStheLoD
    mért ? :ö
  • Since
    9 perced van :)
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh lemo lepottyant , ki kéne próbálni ;]
  • Since
    Zso ha jáccottál az RCT-vel, akkor tudod jól hogy ugyanazt a grafikát használja a Locomoton is. Egyékébnt a két játéknak semmi köze nincs egymáshoz az igaz :-)
  • ZsZso
    Szorry ... most is 3 olvasás után fogtam fel, hogy a TG-re vonatkozott . Lényeg az, hogy minden Review amit olvastam inkább a RollerCoaster Tycoonhoz hasonlította a Locomotiont mint a Transport Tycoonhoz. Nem tudom mért, pedig a képek alapján egy az egybe TT. Na mind1, majd kipróbálom a gamét, ha kijön a full.
  • toMpEr
    transport giantrol volt szo...
  • ZsZso
    "Úgy hirdették, hogy " totál RCT egy kicsit meghintve TT- al.
  • toMpEr
    a grafika eleg erdekes, az ablakok mintha kaptak volna kis diethert, pottyosek itt-ott, meg nekem jobban bejott a rajzolt grafika, mint a rendelt, de meg lehet szokni, meg legalabb nem csak 8 iranybol vannak meg
  • Since
    Furcsa nekem is az irányítás...Egyébként hangulatos :-)
  • toMpEr
    Hat erdekes, az iranyitas eleg fura elsore
  • CéZé
    Demo
  • Since
    Én is anno sokat játszottam a rollercoaster-rel, végülis meg lehet szokni...Szerintem ütős game lesz :) Bár még mindig nemtudom hogy mit érdemes szállítani, alig kapok pénzt fuvaronként :-)
  • Hmuda
    Igaz. Csak majd furcsa lesz, bár a RCT-ben is megszoktam egy idő után.
  • toMpEr
    ezt szerintem biztosra lehet venni
  • toMpEr
    biztos volt ra okuk, hogy megvaltoztassak, pl itt mar lesz tobb fele kanyar, azt eleg nehezkes lett volna a regi modszerrel
  • Since
    Naja remélem hogy a Loc jobb lesz mint a TG
  • Hmuda
    Megnéztem és nem tetszik a RCT-s útlerakás. A régi TTD-s jobb volt szvsz.
  • Hmuda
    Én próbáltam és borzadáj. Úgy hirdették, hogy méltó utódj a TTD-nek. Megnéztem és az jutott eszembe, hogy "méltó utódja a tudják minek..."
  • Since
    hát igen és a grafika nemsokat változott, de nem is az a lényeg...transport giantot ismered?