512
![](http://www.freeweb.hu/wosptm/locomotion.jpg)
-
bithumen -
Since #71 Tomper honnan szeded? -
megneztem, multi gondolom van benne,mert fel akarta rakni a gamespy-t, de erre vonatkozoan nem talaltam a jatekban menupontot hmm?
Egyebkent gondolom max 2 jatekos lehet egyszerre, mert 2 savegasme konyvtar van "one" es "two player" szamara, tehat menteni lehet majd multiban is, viszont csak 2 player :/ -
Talán nemsokára lesz bithumen szerver... -
Neked ez úgysem kell, hiszen szar lesz! 640, lowpoli, úgy néz majd ki mint a TT. -
mar nem azert, de van nem publikus torrent? -
Since #66 Majd csak felkerül valahova előbb utóbb -
Ja okés. :-) -
Bővebben nem publikus torrent. Biztos felkerül ftp-kre is hamarosan, várjatok kicsit :) -
Bővebben? Nem vagyok otthon a torrent környékén csak néha használom ha valaki dob egy file-t. -
Borg #62 MIII?
Valami ftp, vagy egyéb letöltési címmel dobjatok meg engem is. Torrent is jöhet, bár azt inkább hanyagolnám, ha lehet:) -
bittorrent. -
Since #60 Honnan töltöd? -
Since #59 Már csak egy helyet mondjatok ahonnan le leeht tölteni :-) -
Tőttöm. Most nem CS-zek, hogy előbb leérjen :) -
Since #57 Örüljünk neki :-) -
Jejejejejejejeeeeeeeeeeeee!!!!!
JEEEEEEEEEEE -
-
pff .. kicsit bárgyú a gém , de úgylátom el lehet vele vonatozni .. és nekünk debileknek ez számít , nem a sok vér és fegyverropogás .. biztos bennünk van a hiba :D -
Én a Transport Ginatra mondtam ezt, nem a locomotionre. -
Since #52 mert ennyi a demó :-) 9 percet játszhatsz vele :-) -
mért ? :ö -
Since #50 9 perced van :) -
áhh lemo lepottyant , ki kéne próbálni ;] -
Since #48 Zso ha jáccottál az RCT-vel, akkor tudod jól hogy ugyanazt a grafikát használja a Locomoton is. Egyékébnt a két játéknak semmi köze nincs egymáshoz az igaz :-) -
Szorry ... most is 3 olvasás után fogtam fel, hogy a TG-re vonatkozott . Lényeg az, hogy minden Review amit olvastam inkább a RollerCoaster Tycoonhoz hasonlította a Locomotiont mint a Transport Tycoonhoz. Nem tudom mért, pedig a képek alapján egy az egybe TT. Na mind1, majd kipróbálom a gamét, ha kijön a full.
-
transport giantrol volt szo... -
"Úgy hirdették, hogy " totál RCT egy kicsit meghintve TT- al. -
a grafika eleg erdekes, az ablakok mintha kaptak volna kis diethert, pottyosek itt-ott, meg nekem jobban bejott a rajzolt grafika, mint a rendelt, de meg lehet szokni, meg legalabb nem csak 8 iranybol vannak meg -
Since #43 Furcsa nekem is az irányítás...Egyébként hangulatos :-) -
Hat erdekes, az iranyitas eleg fura elsore -
CéZé #41 Demo -
Since #40 Én is anno sokat játszottam a rollercoaster-rel, végülis meg lehet szokni...Szerintem ütős game lesz :) Bár még mindig nemtudom hogy mit érdemes szállítani, alig kapok pénzt fuvaronként :-) -
Igaz. Csak majd furcsa lesz, bár a RCT-ben is megszoktam egy idő után. -
ezt szerintem biztosra lehet venni -
biztos volt ra okuk, hogy megvaltoztassak, pl itt mar lesz tobb fele kanyar, azt eleg nehezkes lett volna a regi modszerrel -
Since #36 Naja remélem hogy a Loc jobb lesz mint a TG -
Megnéztem és nem tetszik a RCT-s útlerakás. A régi TTD-s jobb volt szvsz. -
Én próbáltam és borzadáj. Úgy hirdették, hogy méltó utódj a TTD-nek. Megnéztem és az jutott eszembe, hogy "méltó utódja a tudják minek..." -
Since #33 hát igen és a grafika nemsokat változott, de nem is az a lényeg...transport giantot ismered?