512
-
Man19 #512 Üdv!
Tudna valaki nekem segíteni lefordítani Németről, hogy hogyan lehet ezt a módot telepíteni?
http://www.locomotion-fanpage.net/index.php?page=DatabaseItem&id=407 -
Man19 #511 Üdv mindenkinek!
Elnézést mindekitől!
Aki Pidgint használ, nézzen be ide, mert van neki egy topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1288896825
Előre köszi, és bocsi!
-
Man19 #510 Tud valaki magyar fansite oldalt, vagy másmilyet??? -
zamballa82 #509 Sziasztok.
Nagyon keresek e-hez hasonló jó kis játékot.
Ajánljatok valamit. -
#508 Hello! Látom senki sem ír ide, de nagyon nagyon remélem tud valaki segíteni...
Valahogy szeretném megcsinálni, hogy necsak 224 jármüvet tudjak berakni a scenario editorban, de az istenért sem sikerül... tt-forumson nincs iesmi sajnos... Írják, hogy meglehet csinálni, de csak az exe megbünykölésével, ami illegális... (engem ez nem tulzottan gátol meg)
Remélem valaki tud segíteni, mert ez így nagyonnemjó :\
Köszi, csáó -
bbabu #507 hali van a lokomation nak magyarositása?
-
Nuki #506 oké -
donatus13 #505 jól van majd akkor két hét mulva lerendezzük az egéészet -
Nuki #504 két hét múlva igen :)
fotóstábor meg edzőtábor 1-1 hét úgyhogy utána nagyon szívesen játszanék!! :D -
krisz02 #503 Nem lehet felvásárolni a többi céget. -
joco1966 #502 hy, meg tudná valaki mondani hogyan kell más cégeket felvásárolni?
kösz -
donatus13 #501 mert nem tudlak figyelmeztetni mikor gyere játszani de hagyuk ezt a hülye kérdezösködést jössz vagy nem?
-
Nuki #500 miért is? -
donatus13 #499 jól van de igy is ugy is kell msn -
Nuki #498 miért is? :)
amúgy [email protected] vagy [email protected] amelyik jobban tetszik :)
nagyon meghálálnám ^.^ -
donatus13 #497 e mail ben tök szar sosem jó -
donatus13 #496 oks akkor te kilöve -
Nuki #495 600 bájt nem sok, igazán elküldhetnéd ímélben :)
msnezni nem szoktam... -
donatus13 #494 600 bájt de jössz vagy nem? -
Nuki #493 az egy mekkora program? -
donatus13 #492 igen épp az a lényeg -
Nuki #491 nem eredetivel is jó? -
donatus13 #490 msn cimem [email protected] -
donatus13 #489 sajna na nem mert aki akar annak el kell küldenem hamachit és ugy de msn cim az jó lenne egymásnak szolunk és tudunk:D -
Nuki #488 ide nem lehetne? :) -
donatus13 #487 aki akarna nyomni neten gamet az irja meg msn cimét vna progi amivel lehetséges hogy mwenni fog:D -
Nuki #486 :D grat :) -
#485 Igen, van pár... wyctor a tt-forums -no belendült, csinált jópár járgányt, UV villamost, meg mindenféle nyugati alacsonypadlós trolit. SeelenQuell (SQ), egy volt keletnémet segít neki a grafikában, amúgy SQ mműve az IK 260, IK 280, és ezek troli változata, de a trolik .xml-jét (a .dat egy xml-ből és egy png-ket tartalmazó könyvtárból áll), ami az adatokat tartalmazza wyctor csinálta.
Van HDP (Hungarian Diesel Pack), van sokminden a fórumon...
Remélem, egy grafikus fog segíteni szoci idők beli verdákat gyártani, pl. IFA, Tatra, Csepel, RÁBA, KAMAZ, Zil, Ural, STAR teherkocsik és Jelcz, Karosa buszok, MAZ trolik gyártásában... elvileg egy ZIU-9 troli folyamatban van.
Én eddig csináltam egy postabusz-külsejű kisbuszt, ami 100 mph (160 km/h) végsebességű, 75 lóerős, 4 tonnás és 13 utast visz.
Innen letölthető! (Postás kisbusz külsejű) -
Nuki #484 vannak magyar jármüvek is látom :P -
Nuki #483 Valaki játszik még? -
#482 Hello!
Ha akartok trolit, menjetek ide: tt-forums
Troli út készítő: wyctor
Grafika: SeelenQuell -
#481 Sajnos ebbe a játékban nem lehet. -
#480 Sziaztok !
Az lenne a kérdésem,h a Locomotionbe nem tudom felvásárolni a riválisaim cégeit, mint a TTD-ben lehetett? -
mihu86 #479 Sziasztok!
Egy olyan kérdesem lenne, hogy locomotionban a "food"-ot és "goods"-ot hogy tudom eladni a városnak?
Köszi
Üdv mindekinek -
#478 magyarosítás van a játékhoz?
Ha van akkor hol? -
#477 valaki válastoljon már ha tudjaa -
#476 hi!(amint látom a simutransrol is van szo)
nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomo kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz.. -
bgabor #475 Hahó!
Most szereztem meg ezt a gámát. Eddig Open TTDvel nyomultam, egészen sikeresen.
Persze a TTD kiválló sínépítési rendszere után szenvedtem eleget a Loco rendszerével, de ez a rész megy már. A fő gondom az lenne, hogy nem tudom beállítani, hogy a vonatot teljesen telerakják mielőtt elindul. (eddig a TTDben ezt az állomásneveknél a full load és az unload parancsokkal oldottam meg, itt hogyan lehet?)
Amúgy ennyire nem jött be senkinek a játék, hogy fél éve senki sem szólt hozzá? -
lccklaci #474 Akkor úgy mondom, hogy a másik játéknál (ami nekem felért egy tt deluxe-al) kiírta az állomásokon, hogy hány ember hova akar menni és hol tud átszállni. Volt aki 4 vagy több átszállással jutott el a célig. Mondjuk egy műemlék megtekintéséhez. És volt amikor egy nagy városban 1 ember szállt fel a buszra, mert az csak egy kis faluba ment. Persze az útba eső megállókig elvitte azt is aki csak addig ment. -
#473 local-rol express-re kell allitani