Xpand Rally demóteszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A Wolfeinsteinnel voltam így, az új géppel újra végigvittem, az effektek anyira megdobták a játékot (pl.: realtime fények...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
az athlonomon 2000-2200mhz között is gyorusul a program, minden plusz elkél neki... ráadásul a multidemo a több kocsi, net, több fizikai hatás számitás miatt még lasabb is a szinglinél...
Forza.
A colin akadt néhol ez meg simán megy:
konf:
[email protected] 1GB RAM, 5900XT
és ne felejtsük el, hogy "high" ra írtam
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A Colin viszont zökkenõmentes, tehát nem értem a cikkben azt a részt, hogy ez gyorsabb is.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Viszont a gépigénye az meglehetõsen magas!!!! :(
Nekem AMD AthlonXP 2500+, 512Mb DDR400, Ati Radeon 9600 128Mb, 80+120Gb HDD, SB Live... -van de ha mindent fulra állítok 1024x768 felbontáson akkor be -be szaggat és az az érdekes, hogy 800x600-on is a másik két gyengébb beállításnál is kicsit szorulásosan megyeget a Game!
Viszont a grafika és a törések, meg a fizikai modell is nagyon jó.... már maennyire kivehettem:)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV