A NASA és a Boeing a repülő autót sürgeti
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
egy óvodás megvalósíthatóbbat és jobbat rajzol.
a majmok bolygója vagy az AIban látható szerintem nem lenne olyan túl bonyolult
a zaj-ra meg szerintem addigra csak találnának vmi olcsó alternatívát
láss csodát már az önmosakodó üveget is kitalálták
elõbb-utóbb jönek a süket falak is
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
De fizetést is adnak hozzá, hogy meg tudjuk venni?
Mert még egy olcsó kis kategoriás autó, hitelre történö megvétele is komoly teher az átlag embernek.
pl. Vissza a jövõbe.
Tényleg jó volna ha a szemetet használnák üzemanyagként és a kocsi lebontaná vmi környezetbarát dologgá.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

vagy csak simán képzeljünk 1 szõke nõt a volánhoz
(habár az elektronika sokmindent megold )

ha belegondolok h valakit ezért fizetnek.....
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

izé..izé elírtam...
Pardon, de kiigazitanálak: a vízben a leghatékonyabb üzemanyagfelhasználás szempontjából a szállítás, utána jön a szárazföld (vasút és közuti szállítás), majd a végén a légi szállítás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én ha rajtam múlna, a városi közlekedést dodgem szerû személyautókkal oldanám meg. Mivel szikrázik az áramszedõje, még ózont is termel..
Az összes buszt ami rögzített útvonalon mozog mind átszereltetném trolira. Tartalékba azért lennének gáz üzemûek is

én is sürgetem. gyerekkorom óta :-)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sajnos a fejlett országok népesség csökkenése lehet, hogy pl a termelés teljes automatizálását hozza magával. Ez viszont nem feltétlenül kíván közvetlen jelenlétet. A termelést/üzletet távolról is lehet irányítani, monnyuk Hawai-ról.
És akkor már, miért nem az egész házat lehet mozgatni?
Az lenne csak az igazán cool-dolog!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Inkább csak az a baj, hogy mire megalkotják elfogy az olaj. Nem kellene egybõl alternatív megoldásokban gondolkoddni?
Nem az "L" módban mûködõ technikákban kellene gondolkodni, hanem "G" módban, azaz Galamb módban. Az sem repül neki mindennek, nem kell neki légiirányítás, haza is talál - mégpedig jó messzirõl. Az egész intelligencia elfér egy diónyi helyen - repüléstõl a hazatalálásig minden. És a processzora nem fogyaszt 60W-ot, hüteni sem kell ventillátorral.
Mennyi egy töketlen fecske felszállási sebessége?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ