52
Az élet terén előfordukó helyzetek vagy esetleges problémák megoldása...
-
#52 Azt,hogy valaki milyen emberileg nem a "nem" határozza meg. A kedvességet, a megértést, a szertetet meg is lehet tanulni bármilyen hihetetlen de az élet egy ilyen játék...csak tudni kell játszani. Mindig van mit tanulni! -
#51 sztem sem a nemtől függ. persze azért a férfiak természetüknél fogva irányító szerepet töltenek be (jó esetben), és általában kevésbé riadnak vissza a problémáktól.
[felvette a védekező-pozíciót] -
#50 hmm...tök mind1 nő, vagy fickó vagy...ha nem vagy közvetlen, rugalmas, jó kedélyű, lehetsz te akármi... -
#49 nőknek azért szarabb, mert ők is tudják, hogy csak a mi oldalbordánkból vannak :Ö -
#48 vagy ha a nő tudja megoldani a problémáját P -
Revengangel #47 A ferfiak buszkesege sem engedne hogy nekik egy no segitsen.Meg szerintem ez altalanos,hogy egy ferfi csak akkor fogad el segitseget, ha egymaga mar nem tud mit kezdeni a problemaval. -
#46 A nők és a férfiak egyformán topák. Annyi a különbség hogy mi erőszakossággal elfedjük;) Dudálunk ha mi bénázunk meg kimutogatunk az ablakon:D -
#45 Mégha csak pisálna... Múltkor a cigányasszony lefektette a kábelt a kukához;) -
#44 Ja meg a nőknek jobb, mert könyebben berúgniuk! -
#43 "Ontopic: a ferfiaknak konyebb nyilvanos helyen pisalni."
Hát ez némelyik nőnek sem akadáj.. Ismerős csaj, sétáló-főutca, térfigyelők, és simán pisál egy bokor tövében :((
Meg egy jócsajt bármilyen férfi vizsgáztató könyebben átenged, mint egy férfit.Nőnél még nem vizsgáztam :) -
peet69 #42 viszont a problémamegoldás a nők oldalára bilenti a mérleget mivel mindenki szívesebben segít 1 "töltöttgalambnak" mint 1 faszinak !
-
Revengangel #41 nyeheheheheheheeeeeeeee, szia Petike:)Hat te itt?:)
Vegre egy ismeros arc:)))))
Megyek! -
Fairfax #40 Szia cica:)
Gyere messengerezni tündérvirágszál, rég nem dumáltunk. -
Revengangel #39 Szerintem gyakorlatiasabb dolgokban a fiuknal van az elony, az intelligencia viszont nem nemi hovatartozas kerdese.Van amiben a ferfiaknak, van amiben a noknek van elonye, de vegulis szerintem osszessegeben dontetlen. -
#38 -
peet69 #37 LáL és azis bizonyított hogy a nők jobban tüdnak 1cerre több dolgot csinálni :P -
peet69 #36 1ik barátomnál voltam de mávagyok :P -
#35 okosabbak, erősebbek, jobban értenek mindenhez, intelligensebbek????????? na és ezt hol hallottad?:-)))))) (jobban értenek mindenhez: szülni egyenlőre még csak mi tudunk:-))))) ) -
#34 fiúknak könnyebb, mert köztudott, hogy a fiúk okosabbak, erősebbek, jobban értenek mindenhez, intelligensebbek.... -
#33 Most meg hol vagy???? -
peet69 #32 jajj te banya....:PPP -
#31 Hát sajna egy ilyen bányarémnél mint én nem működött.
Nem baj azóta már biztos felrúgta a vödröt a vén *** !! -
#30 Akkor működik csak ha a nő jó
illetve ha tetszik az illetőnek P -
peet69 #29 szal nem csak a vezetésről a kreszvizsgáról hanem minden az életben adódo helyzetben kihez hogy viszonyulnak -
peet69 #28 jah de mondtam ez nema női vezető topig :DDD -
#27 Van egy "Nők a volán mögött" topik. -
digimon #26 Engem azért húztak meg az első vizsgán , mert nem volt nálam a személyim. Olyankor, hogy kell mosolyogni? -
#25 "Meghúztak, de a vizsgán átmentem."
-
#24 Na engem anno a kötsög a parkolóban húzott meg mikor visszaértünk. Merthogy ki kellett volna engednem egy tolató autót. (A sofőr még be sem ült a kocsiba, a zárral pöszmötölt)
Ennyit a női előnyről. Az oktatóm is totál kivolt, hogy miért húzott meg. Tán mer nem adtam pénzt?!?!?! -
peet69 #23 ... -
peet69 #22 mert szerintem az nem annyira vita téma mint ez ha most pl nem csak a kresz vizsgákat nézed akkor van ahol a férfiaknak van előnyük és van ahola nőknek nem kevés 1iksem
-
#21 Ez mindent megmagyaraz.:D
Ontopic: a ferfiaknak konyebb nyilvanos helyen pisalni.
Ez egy eleg jelentosegteljes tulajdonsag, ugyhogy a szexista nok mondjanak le:D -
#20 Akkor nem lenne off topic. :) -
#19 Miert nem inkabb kresz vs. nok-ferfiak topicot nyitottatok? -
#18 tudod egyáltalán mi az? P -
#17 flémflémflééém!! -
#16 no comment.... -
#15 lehet hogy nem átengedett volt, de sztem egy normális söfőr nem előz kanyarban, főleg ha nem belátható.
amúgy nem kiforgatni akartam a szavaid. -
#14 nem forgattunk mi ki semmit
beírod, hogy átengedtek jogtalanul és még tapsikoljunk? P
-
#13 És honnan tudod, hogy az illető "átengedett" volt? Nagyon sajnálom ami a tesóddal történt, de ilyen sajnos mindenkivel előfordulhat. Látom a másik szavainak kiforgatásához mindenki nagyon ért....
Na, ne offoljuk tovább ezt a topicot...