52
Az élet terén előfordukó helyzetek vagy esetleges problémák megoldása...
-
#12 hát tesóm majdnem pórul járt egy ilyen átengedettel
Ment az úton tök normálisan, errefel 1 autó kanyarban előzött volna, tesóm meg ött volt tőle nem messze. le kellett rántania az útól a kocsit , rá a fűre, hogy a másikkal ne karambolozzon. ráadásul akit előzni akart, egy kamion volt.
az volt a szerencséje tesómnak, hogy nem volt oszlop az út mellett... *huh* -
#11 Azért nem voltam olyan béna, mégcsak nem is rezgett a léc, csak a vizsgabiztos kicsit kritikus volt és kellett neki a bíztatás. egyébként meg csak a példával válaszoltam Peet által felvetett témára. -
#10 ez diszrimináció
azabaj, hogy sok ilyen átengedett van az utakon P -
#9 Szerintem összességében nem könnyebb a nőknek mint a férfiaknak és ez fordítva is így van, ez csak az élet bizonyos területeire érvényes. Pl. nemrég volt egy közeli élményem: forgalmi vizsgán elkövettem pár hibát, de szépen mosolyogtam a vizsgabiztosra és átengedett, míg egy fiút meghúzott pedig kevesebb hibát csinált mint én, mert milyen már ha egy fiúnak nincs műszaki érzéke és nem tud vezetni!? -
peet69 #8 Elbasztama topik címet nemkell röhögni nemkell beszólni hogy 1000 millio ien topikvan
EZ ARRÓL SZÓL HOGY KINEK KÖNNYEBB A FÉRFIAKNAK VAGY A NŐKNEK !!! -
peet69 #7 csak a vége lemaradt !!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #6 meg reformáltam ! :D
a helyes írási hibákat leszámítvaÿ(ami tőlem mexokott) sztem elég érthető !
amugy annyi a lényeg hogy kinek áll jobban a világ a férfiaknak vagy a nőknek ! -
peet69 #5 Háj itt 1 újabb kimeríthetetlen téma ! :P -
#4 téma téma?
Mért van az, hogy nem értem a kérdést? :D -
peet69 #3 NEM RÖHÖG -
#1 :D