Újabb biztonsági hiányosságok a Valve-nél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wing Rockling
Ja, tisztára olyan mintha a Half Life 2-bõl lenne, ismered?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

hiba
tyuu marha jo ez a kep a gambol!

CAD
😊 nem.

caddie

Ezekszerint CAD accountját is feltörték 😊

CAD
Megkovetem a T. szerzot, az en hozzaszolasom volt egy okadek.

caddie

#18: ezé írtam, hogy "kb" (mert lusta voltam odaírni, tudom, h newell szokott ott hozászolni, de gondoltam így is egyértelmû lesz mire gondolok...)

#19: nem gaben volt a jelszava, csak ezzel ércelõdtek a fórumosok...
Igen de itt valoban az a kerdes, hogy egy forum amely valahol valamilyen gepen fut mi a rosebb koze van ehhez a gepnek Valvenak? Mert ha semmi akkor Gabe Newellnek annyi koze van a pass kitudasahoz mint mondjuk itt barkinek.
Wing Rockling
Hiába talál ki komolyabb jelszót, fel lehet azt törni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

ez akkor lenne igaz, ha elõtte gabe newell itt irogatott volna, és te kitalálnád a jelszavát - csomoszor van hogy a fórumokon szivárogtatnak ki dolgokat, ez külföldön sokkal inkább igy van, mint nálunk

"Ez az eset nem az elsõ olyan ügy, amely rávilágít a Valve Software biztonsági hiányosságaira"

lol baz aztán a valvének sok köze van a HL2Fallout.com fórumának biztonsági cuccaihoz.
ekkora kam szöveget (kb, mintha itt regelnék gabe newell néven és irogatnám a jó dolgokat)

ja és az aranybamenés azt jelenti hogy kész a végleges verzió, semmi köze a megjelenéshez, amit egyébként sem a valve dönt el, hanem a vivendi.
Az SG rõl írtam. A Blikkgamez és a Superblikk kicsit hülyén hangzik, bár nem rossz.

'nem igaz, hogy semmi hirertekuk, es hogy feleslegesek lennenek'

Ezért írtam hogy 40%.

PyRex
Ez így van - bár szerinte is ATI rulez 😊 - de az SG-n kizárólag nV suxxoló és ATi magasztaló hírek jelenek meg sorra 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mayday
Ezt most az SG-rol irtad?
Nem teljesen ertem ez esetben, egyreszt jelenleg is van ki a fooldalon nvidia-s hir, masreszt szerintem a cikkek jok, tajekoztatnak a tortenesekrol a szamitastechnikaban, nem igaz, hogy semmi hirertekuk, es hogy feleslegesek lennenek...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Valaki multkor felvetette, hogy legyen a site neve inkább Blikk-Star. Egyre jobban tetszik az ötlet 😊

A cikkek legalább 40%-a minden hírértéket nélkülözõ, kizárólag szenzációhajhász íromány.

Ez vonatkozik az automatikus AMD/ATI rulez, Intel/nVidia suxx vonalra is. Nagyon szomorú hogy egy - elméletileg - pártatlan hír-site egyszerûen nem közöl le bizonyos cikkeket - nVidia SLI bejelentés pl. itt egyáltalán nem volt olvasható -, másokat felfúj - ha az ATI csak fingik egyet, itt egetverõ szenzációként van bejelentve.

Na mind1, úgysem számít semmit a véleményem

Esrohnoil
Nekem 8 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ki szokott fórumhoz 15 karakteres jelszót megadni?
PyRex
Szeretünk Berta úr! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

akyyy
semi se

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CAD
Amikor egy jatek gold lesz... na annak igazabol kurvara nincs koze a "megjeleneshez".

Masreszt ... semmi, ez a cikk okadek, semmi koze a valosaghoz.

caddie

1q2w3e sem rossz jelszo, nem? 😊
papabear
Csak nem hl2 vagy valve volt a root psw?
akyyy
jeeeeeeee

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[NST]Cifu
A CSNation-on is volt egy ilyen régebben, ott Cliffe (egy másik Valve-guru) volt az áldozat. Igaz ott még ennyi sem kellett agyalnia a "hackernek", mert a jelszó megegyezett a felhasználói névvel: Cliffe/cliffe...

(kicsit negatívan: ezek alapján kezdem sejteni milyen "nehéz" lehetett a tavalyi cracker dolga, aki betört a Valve-hoz... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Aham, szal ravasz voltál és a jelszavad sodikácska? 😊))

Factor_007
"Újabb biztonsági hiányosságok a Valve-nél"
LOL
Már megijedtem, mert azt hittem, hogy a "hétfõs" híresztelésen kívül történt megint valami. 😊)

SoDI---
"gaben" LOL
mintha az én jelszavam sodika lenne 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.