Újabb biztonsági hiányosságok a Valve-nél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
#19: nem gaben volt a jelszava, csak ezzel ércelõdtek a fórumosok...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
lol baz aztán a valvének sok köze van a HL2Fallout.com fórumának biztonsági cuccaihoz.
ekkora kam szöveget (kb, mintha itt regelnék gabe newell néven és irogatnám a jó dolgokat)
ja és az aranybamenés azt jelenti hogy kész a végleges verzió, semmi köze a megjelenéshez, amit egyébként sem a valve dönt el, hanem a vivendi.
'nem igaz, hogy semmi hirertekuk, es hogy feleslegesek lennenek'
Ezért írtam hogy 40%.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nem teljesen ertem ez esetben, egyreszt jelenleg is van ki a fooldalon nvidia-s hir, masreszt szerintem a cikkek jok, tajekoztatnak a tortenesekrol a szamitastechnikaban, nem igaz, hogy semmi hirertekuk, es hogy feleslegesek lennenek...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A cikkek legalább 40%-a minden hírértéket nélkülözõ, kizárólag szenzációhajhász íromány.
Ez vonatkozik az automatikus AMD/ATI rulez, Intel/nVidia suxx vonalra is. Nagyon szomorú hogy egy - elméletileg - pártatlan hír-site egyszerûen nem közöl le bizonyos cikkeket - nVidia SLI bejelentés pl. itt egyáltalán nem volt olvasható -, másokat felfúj - ha az ATI csak fingik egyet, itt egetverõ szenzációként van bejelentve.
Na mind1, úgysem számít semmit a véleményem

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Masreszt ... semmi, ez a cikk okadek, semmi koze a valosaghoz.
caddie
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(kicsit negatívan: ezek alapján kezdem sejteni milyen "nehéz" lehetett a tavalyi cracker dolga, aki betört a Valve-hoz... 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
LOL
Már megijedtem, mert azt hittem, hogy a "hétfõs" híresztelésen kívül történt megint valami. 😊)