12
-
Shadow_THH #12 vagy nem árusítják almáspitével együtt -
Shadow_THH #11 amerikába dollármilliókra szokás az ilyesmikért perelni egy céget. Ez az eset pedig talán még a "Megégette az almáspitén lévő porcukor a számat! Miért nem írták rá, hogy amit kivesznek a sütőből az forró is lehet!" is súlyosabb! Remélem kézre kerítik a felelősöket, mielött több ember süketül bele! :(( -
Shadow_THH #10 nem, a nokiát nem :)
-
#9 Szerintem ez nem egy akkora hiba, mint azt itt egyesek szeretnék feltüntetni. Eleve már 3x sípol, mielőtt ez a hang jönne, ráadásul értelmes ember azzal kezdi, hogy kikapcsolja ezt a hangot, mert mindenkit zavar, ráadásul jobban merül tőle az aksi. Nem szeretem a Siemens cuccokat, de ettől még nem rosszak azok. -
#8 szerintem a siemens az egyik legmegbizhatobb márka, Ericssont senki se vegyen:) -
DecenS #7 Bármelyik másik márkát leszarozták volna az itt hozzászóló szakértő urak. Tök mindegy, melyikről van szó. :) -
Thas #6 Kellemetlen bug, bár szerintem eléggé túl van dramatizálva a dolog.
Nem is tudom hogy mikor hallottam utoljára az akku miatt csipogni az enyémet. A szoftverfrissítést meg otthon is gyorsan meg lehet csinálni.
Ezért lesz*rozni a Siemens telefonokat eléggé elhamarkodott dolog, főleg ha azt nézem hogy itthon mit lehet választani helyette. -
#5 mindig is tudtam hogy a szimensz szar -
#4 siemens , mért a mosógépekbe is elem kell ? -
#3 Siemens, no comment :) -
Herkulles #2 Nekem már csak a lol maradt :D -
#1 R O T F L