Fake képek ?

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem emt a bugyi vonala összevissza van blurozva, ellenben a test többi részével....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dynamic
Fake.Igazából sokkal kevesebb ember volt ott.
Z
ez nem fék, ott voltam, én vezettem!

mármint a hajót...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ez! Már raktam be másik topikba is, mit mondtok??

Cyrus topigjába mindent lehet 😄D

Pyx
szerintem csak napozott

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ne süllyedjünk le gumi szintre !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FREAK
tuti fake 😄

Riszpekk

N.E.O.!!!
egy kutya hugyozik

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

FREAK
ez mi?

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

Geeryy
Na itt van.
nem tettem be a kepet mert tul nagy

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Berakhatok egy képet a fékemrõl?

akkor bezárhatjuk ?

Falconer
Király

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

meg nemis hegre-archives kép, az tuti

Sztem a bugyi le van róla fékelve.....

kezdem jóak ?

← ElőzőOldal 7 / 7