31698
-
#52 Reyes...
4-0 -
#51 baaaazmeg, mekkora gólt lőtt megint Henry -
#50 úristen, milyen gólt sarkallt Henry -
#49 Bárcsak igazad lenne. -
#48 én azt mondom nincs itt baj, simán ott lesz a csapat a legjobb 4-ben -
#47 NEMMM???Féllábuak ellen összeszedek 11 embert a groundról azt simán nyerünk nehogymá egy ARSENAL x-eljen.A mencseszter vagy 10-et rugott volna nekik. -
#46 azért az nem olyan rossz eredmény idegenben... -
#45 ÁÁÁÁÁ rohadjon meg minden ami nem tom akármi.
El van átkozva az Arsenal a BL-ben soha ismétlem soha nem is fogják megnyerni egyszer sem .
Nem tudják elverni a vakokat sem.
Rosenborg - Arsenal 1-1 -
#44 A Villa 1 1 C Palace
Kiraly Gabi vedett kezdokent es a Palace egybol nem kapott ki. :P -
Az elkövetkezendő menetren: Rosenborg (BL),Charlton Athletic,Aston Villa,Panathinaikos,Manchester United,
Ebből elvileg 4 győzelem kőtelező lenne.Manchester ellen már gázos lesz. -
#42 Na ez is megvan.
Man.City - Arsenal 0-1 (A.Cole)
-
#41 főleg, hogy a man citynek létkérdés a 3 pont, keegan alatt nagyon mocorog a pad -
#40 Holnapután egy nehéz meccs követkeik a Manchester City otthonában.Remélem nyernek az ágyúsok,de az x sem rossz csak kapjon ki a Cselzí. -
#39 46 meccses veretlenség eddig de most jön pár jó meccs remélem az Arsenal javára. -
#38 Én mondtam hogy nehéz lesz.De továbbra is veretlenek vagyunk.Remélem x-el vagy kikap a Chelsea.(ugysem fog)
-
#37 2-2. jó kis meccs volt. Lehmann meg nagyon gyenge, ő a leggyengébb láncszem :P -
#36 1-0 -
R9 #35 ugyis nyertek...(sajnos) -
#34 A Bolton ellen az X-el is megelégednék de a győzelemnek is tudnék örülni :)
És akkor a sorozat folytatodik. -
#33 Nem a mez teszi a játékost.
-
#32 Amugy hihetetlen szarul jatszik az Arsenal.
Viszont vegre lecsereltek a regi randa mezuket, vegre nem olyan a mez ha beleizzadnak a jatekosok, mintha mellbe vizeltek volna oket. -
#31 Hat arra en is kivancsi vagyok, mert a Wanderers hihetetlenul jol nyomja most. Igaz az Arsenal szerencsejere most jatszik eppen ellenuk hazai palyan, mikor megy a Boltonnak es nem kell idegenben kuszkodniuk egy jo formaban jatszo csapat ellen. -
#30 1-0 a PSV ellen. (Vieira) -
#29 Remélem a BL-ben lezuzzák a PSV-t utánna meg a Bolton-t.
A Bolton-tól kicsit tartok mert mostanában jól játszanak,de remélem meglesz a győzelem. -
#28 Odadták az öngólt Ljungberg-nek akkor ő már 3 gólos. -
#27 kíváncsi vagyok meddig tart ez a hatalmas sorozat -
#26 És igen ez is megvan:
Eddigi gólszerzők:
T.Henry: 4
D.Bergkamp: 3
R.Pires: 3
Reyes: 5
Ljungberg: 2
Fabregas: 1 -
#25 köszi szépen, jó lesz :) -
#24 Hentes Bill kész a banner!
-
R9 #23 állítolag egy időben (most nyáron) Toldot is megakarták venni.Lehmannak csak az önbizalma nagy(én vagyok a legjobb német kpaus lol)egy sz*r kapus! -
#22 én sem. Celtából igazolták, ott is csere volt -
#21 Most vettek egy kapust 27 éves de még nem láttam védeni. -
#20 kár, hogy nem igazolták le Frey-t, nagyon jó kapus, fiatal is, ráadásul francia :) -
#19 jaja csak sokat is kapnak egyetlen gyenge pont a csapatban a kapus Lehman. -
#18 nem kevést gólt szereznek :))) -
#17 Angliába rengeteget beszélnek róla, elképesztő tehetség, 17 éves még csak, de nagyon jól játszik korához képest -
#16 Beillesztem ide az eddigi győzelmeket ebben az idényben a bajnokságból.
-
#15 Homepage.
Örülök hogy megvették a fiatal mindössze 17 éves (04 May 1987, Spain) Francesc Fabregas-t.És már gólt is szerzett a Blackburn ellen.
Megérdemelnék végre a BL serleget.Csak sajna idén sem lesz ővék.A csoport-ból kijutnak az tuti.(PSV,Rosenborg,Panathinaikos)
-
#14 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el sem hiszem van ilyen topik kedvenc csapatom.
Már régóta szurkolok nekik kedvenc kapusom sajna abbahagyta David Seaman.
Eggyet sajnálok hogy Jeffers-t elengedték nagyon tehetséges fiatal játékos Charton-ba huzott 2 gólt. -
#13 és gera?