31698
-
Sinbad #492 Egyébként igazad ezzel a menedzser dologgal kapcsolatban.... DE ugyebár érdekes módon, amíg az Arsenal nem jelentkezett be Wright-Philips-ért, addig a Chelsea sem érdeklődött iránta. Szóval volt rá esély, hogy hozzánk jöjjön, amíg az alább említett okok miatt mégsem az Arsenalba került. Pedig én örültem volna, ha idejön, hiszen a nevelőapja legendás Arsenal játékos volt. -
Sinbad #491 Csak nem Casillas-ra gondolsz?
-
gyurmandia #490 Lehmann tényleg nagy lepkés, néha a hajam hullik tőle (és már nem is olyan fiatal, 36 éves). (Beszélnek egy fiatal, de már most klasszis kapus érkezéséről a nyáron, egyenesen Madridból -
gyurmandia #489 Sok mindenben igazad van az átigazolásokkal kapcsolatban, de nem véletlenül hívják a vezetőedzőt menedzsernek az angol bajnokságban. Sokan mondják, hogy mostanában rosszul igazol az Arsenal (illetve idén Hleben kivül senki nem jött), de ennek több oka is van. Az az extrém helyzet amit Abramovics teremt az átigazolási piacon egy dolog. Épül az új stadion amire rengeteg pénz megy el, (tudom, hogy ez is egy befektetés, meg fog térülni, de nem most. Majd' kétszeres lesz a befogadó képessége az újnak, és a jegybevételek szempontjából nem mindegy.) Ez csak néhány dolog ami miatt nem lehet "eszetlen" igazolásokba (lásd Abramovics, aki alig két év alatt majd 500 millió Fontot költött játékosokra!!!) beszálnia Wengernek. Ezért menedzser, akinek a pénzel is kell bánnia (Wengernek közgazdász diplomája is van.) A téli igazolásoknál aktívabb lesz az Arsenal.
Az Arsenal utánpótlása nagyon erős. Rengeteg a tehetséges fiatal akikről valószínüleg sokat fogunk hallani (Lupoli - Ő már az első kerethez tartozik, Gerry, akit szintén nagyra értékelnek - Ő majd két évet hagyott ki egy nagyon sulyos saérülés miatt, de már játszik a tarcsiban.)
-
#488 Piressel semmi gond szvsz. és Touréval sem. én Lehmannal nem vagyok kibékülve, meg a cserékkel... az olasz jöhetne, bár kétlem, hogy az Arsenalba fog jönni, inkább olaszba fog maradni szvsz, nem lennék meglepve, ha ő is az Interbe menne -
#487 Azért Pires még "öregen" is nagyon jó játékos simán kezdetném. -
Sinbad #486 Pires-t? a kispadon. Nagyon jó játékos, de már 32 éves, és ha már Wenger ennyire fiatalít, akkor én is úgy voltam vele, hogy játszanak a fiatalabbak. Mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor miért nem Fabregas játszik védekező kp-t, azért mert még szerintem nincs azon a szinten, hogy stabil kezdőember legyen.
Egyetértek, hogy Toure helyére kellene más, sőt szerintem Lehman helyére.
Sajnos azonban én is csak azt tudom mondani, amit szinte mindenki. Egyszerűen nem tudnak a "kisebb" klubbok normális játékost venni, mert ha pl wenger kiszemel egy játékost, akkor a Chelsea azonnal bejelentkezik érte, és annyira felnyomja az árát, hogy azt már úgy nem érdemes megvenni (lásd pl. Arsenal - Wright-Philips, Essien) Egyébként nem tudom hallottátok-e (biztosan), hogy Wenger iaquintát (bocs, ha nem így kell írni) is megszerette volna venni. Csak ő nem nagyon akart jönni, és most, hogy kiderült nem hosszabbít az udinese-vel, úgy tudom, hogy inkább maradna olaszban. Mi a véleményetek erről a játékosról? Szerintem Henry-val nagyon ütős párost alkotnának, hiszen ez az olasz gyerek is gyors, ráadásul igen nagy lövő ereje is van, és a kaput is érzi.
-
#485 Touré helyére hoznék egy erősebb védőt. -
#484 És a Pirest hol hagytad?:S:S -
Sinbad #483 Ha mindenki egészséges, és senki sincs eltiltva -
Sinbad #482 Még valami: a felállás
Az én kezdőm
Lehman - Cole,Campbell,Toure,Lauren - Reyes,Gilberto,Hleb,Ljunberg - Henry, Van Persie/Bergkamp
-
Sinbad #481 áhojjj mindenkinek.
Csak egy "gondolatomat" szeretném megosztani veletek, illetve megkérdezni, hogy nektek mia véleményetek.
Én is nagy Arsenal fan vagyok, de szerintem változtatni kéne, azért, hogy nemzetközi porondon is eredményes legyen a csapat.
Szerintem Wenger, helyére kéne hozni egy olyan edzőt, akivel, amint azt az előbb is írtam a bl-ben is eredményes legyen a csapat. Ne értsétek félre, szeretem a wenger-féle taktikát (szerintem az Arsenal játsza a legszebb focit a világon), de ez a bl-ben nem működik. Azt nem mondom, hogy küldjék el (állítólag 2007 után elakar menni), de szerintem a fiatalokkal kellene foglalkoznia.
Mi a véleményetek? -
#480 Na megjöttem éjszakás műszakból wapról értesültem a mecscről és örülök az eredménynek :D
Mondjuk nem feledteti a bajnokság kudarcait. -
#479 Jah ,bocs. Azért kevertem mert ők játszottak a 16ban , s úgy emlékeztem megint egy csoportba kerültek.
-
Rudee #478 Ajax szépített 2 perccel később, de azóta semmi. -
azért nemgondoltam volna hogy ennyi lesz -
Rudee #476 Pires büntetőjével 0-2, hihetetlen ez az Ajax. Sneijder nélkül nem megy nekik. -
Rudee #475 A Bayern nem az Arsenal csoportjában van. -
#474 Hát már nem :P
Vezet a Bayern is
-
#473 Már csak 45 percet kell kihúzni!
És szerencsések vagyunk, mert a másik két csapat 0-0 és az csak jó! -
#472 hehe 0-1 jeee! :)
NYERÜNK EMBEREK NYERÜNK! -
#471 zsiiiiiirrrrrrrrrrrrrrr -
#470 Vezetünk skacok!
G: Ljunberg -
#469 [nemtudja elégszer elmondani :D] -
#468 jaja, ezt mondtam én is. -
#467 és ilyenkor jön ki hogy nincsen olyan ember aki tudná helyettesiteni ezeket a sérülteket
ha kidől egy Henry,akkor meghal a csapat ... -
#466 egyetértek
sajna tuti vereség :( -
#465 sérült már hetek óta -
#464 Henryval mivan?
-
#463 ma sztem tuti vereség. ugye nincs Henry, Gilberto Silva, és Bergkamp, Van Persie és Lehmann eltiltott, szal a fél csapat hiányzik -
#462 Pedig már rákellene jönniük, hogy is kell :P -
#461 hát ezzel egyetértek... az Arsenal az átigazolási időszakban sose tud 2-3 jó játékost venni :( -
#460 jaja -
#459 De Pires felépült -
Rudee #458 NSO szerint megsérült Bergkamp és Gilberto Silva is -
#457 Hát igen.
De ha lenne még kb 2 jó középpályás, akkor jó lenne a kezdőcsapat -
#456 sztem meg vagy egy fél tucat új játékos kéne, mert ilyen Almunia, Lehmann, Senderos, Cygan, nem Arsenal szintű játékosok. nagyon rövid a kispad, ha megsérült vki, máris káosz van. Pl Campbell, Henry -
#455 annak mondjuk nagyon örülök hogy Campbell felépült mert Senderos nemigazán tudta teljesen helyettesiteni... -
#454 Szerintem kéne 2 fasza középpályás, nekem spec ilyen a mostani összeállításom:
Lehman
Campbell
Cole
Lauren
Toure
Pires
Ljunberg
X
X
Henry
Reyes -
#453 Hát venni kéne csatárt mondjuk majd meglátjuk mi lesz.