31698
-
#532 Na szép kikapunk a WBA-tól :(
Elmehetnek a picsába mert el kell adni/kölcsön kell adni a fiatal tehetséges csatárokat meg nem kell venni hátvédeket ááá minek.
Jó lesz ha az első 10-ben bennelesznek ilyen szar teljesítménnyel.
Csodálkozom hogy a Bl-ben még nem kaptak ki.
-
Sinbad #531 Csak egy baj van vele, hogy ő is bal szélső. Azon a poszton ott van Pires, meg szerintem ha Pires eligazol, vagy visszavonul akkor Reyes fog bal szélsőként játszani. -
gyurmandia #530 Milyen igazad van! Ez a Rothen gyerek nagyon komoly erősítés lenne! -
Sinbad #529 Bár nem az Arsenal-hoz kapcsolódik, de szerintem Mendieta azért szürkébb, mint volt, mert nem a posztján játszatják. Egyébként szerintem Hleb-et sem a kp. jobb oldalán kéne játszatni, hanem belső kp-ként, vagy közvetlen a csatárok mögött. -
#528 Aha, szerintem mindenképp jobb lenne mint a mostani fiatal középpályások -
#527 lehet, de én nem is állítottam, hoyg az -
#526 a midleszboróba van de még a nevét se hallani -
#525 Az egy dolog, de nem az ő hibája -
#524 mióta eladta a Valencia a Lazionak, azóta sehol sem van -
#523 Nemtom mér a múlté a Mendieta:S
-
#522 először is egy norm kapust (Lastuvka)
2 védő (jobb, középső)
középpályára rutinos embereket
csatársorba nem nagyon kell -
#521 Mendieta már a múlté. Totti meg úgyse megy el Rómából -
#520 Mendieta, Totti, nem ártana egy kis erősítés a középpályán -
#519 Frey, King, Bonera, Kapo, Rothen, Govou, és az Ajaxból pár fiatalt. Babel, Sneijder, vagy a már Hamburgabn játszó Van Der Vaart. -
#518 Trezegeut , Ibra, Buffon , Vieira , Cannavaro és Emerson. Csöppet sem vagyok elfogult :P -
Sinbad #517 Ti név szerint melyik játékosokat hoznátok a csapathoz? -
Sinbad #516 ÓÓÓÓ igen!!!! Ez a gól nagyon ott van. Én még akkor szerettem meg ezt a csapatot, amikor még a mag ez volt: Vivas, Adams, Seaman, Petit, Viera, Overmars, Anelka, Bergkamp!!! Az én kedvenc játékosom természetesen: Sir Bergkamp!!! -
#515 Viszont nagyon örülök a meccs végeredményének! HAJRÁ ARSENAL!
Chelsea ***aszott erős :(( -
#514 Mert isten is volt ezen a meccsen :)
Jó sok góltól mentette meg a csapatát :) -
#513 meccs utáni nyilatkozatokban Taylor kapust isteníti mind2 edző -
#512 hát nehéz szülés volt, de megvan a meccs -
#511 -
#510 -
#509 Begyűjtöttük a három pontot(Arsenal 1 : 0 Birmingham ).
Senki nem örül? -
#508 Én régebben nem nagyon csíptem az angol focit, de az hozzá tartozik, hogy kevés bajnokit is lehetett látni, sőt szinte semmit.
Bergkamp fiatal kora óta kedvenc játékosom, s mikor az Arsenálba ment, onnantól figyeltem és szurkoltam nekik. Na meg a francia különítmény is az Arsenal felé terelte a szimpátiámat (Viera, Henry,Pires, később Wiltord).
Sajnos ketten már nincsenek nálunk és hiányoznak is. Viera szárnyal a Juvéban, Wiltord is elég jó a Lyonban. -
gyurmandia #507 Remélem nem minősül kéretlen reklámnak, de van egy nagyon jó, és részletes magyar Arsenal honlap.
www.gunners.hu
-
gyurmandia #506 Ja! Elképesztő. Már én is láttam 1000x, de még most is hihetetlen ez a TUDATOSSÁG amivel Dennis mozog! -
#505 ezt láttam már egy párszor, de ez egy hihetetlen gól volt... bekknek fogalma sem volt róla, hogy hol a zsuga :D -
#504 nekem a kedvenc csapatom a Real Madrid, kedvenc bajnokságom a Premier Liga, Angliában sztem az Arsenal játssza a legszebb focit, szeretem őket :) Henry pedig Vieira is nagyon jó játékos, csak sajnos elment a Juventusba :/ Pires, is nagy spíler -
#503 én madridos voltam attól kezdve hogy Figo óda került, de most már annyira nem tetszik a játékuk, és közben az arsenalé annyira megtetszett. volt egy angol bajnoki ahol a spurssel játszottak, és nagyon fordulatos izgalmas meccsen nyertek. -
Bocs a méretért, nem tudtam kisebbre csinálni -
#501 Az a gól, amiről beszélsz, benne van a FIFA 06-ban videón.Van még egypár jó kis videó régi, nagy gólókról. Az egyik Cantona gólja, nagyon nagy arca van benne. -
gyurmandia #500 2002 óta. Mindig szerettem az angol focit, de akkor láttam egy bajnoki összefoglalót amiben egy elképesztő gólt lőtt BERGKAMP a Newcastlenak.
Azóta figyelem őket és nem volt nehéz megszeretni a fiukat.
(Féltett kincsem egy Bergkamp mez!!!) -
#499 ja és arsenal fan kezdek lenni:) -
#498 kellene egy Arsenal logo MSNbe, hogy jol latszon pl, hogy fa cup winners in 2005 biztosan van egy pár. köszi -
gyurmandia #497 De! -
Sinbad #496 Kinek miért az Arsenal a kedvence, és mióta Arsenal fan? Kedvenc játékos? -
#495 na majd az öccsét -
#494 az kizárt, hogy Casillas elmegy Madridból. -
Sinbad #493 ja és természetesen azért is, mert szerintem jó játékos.