31698
-
#572 uhh
Az szar. -
#571 Pires -
#570 Elsőt a Pires berugta.
A másodikat ki hagyta ki? -
#569 elsőt sem értem, hogy miért nem ő lőtte el -
#568 Sovány ez az 1-0 de nem értem a 2. 11-es miért nem Henry lőtte, mert akkor 2-0 lett volna?? -
#567 -
#566 Arsenal: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Fabregas, Flamini, Silva, Pires, Bergkamp, Henry.
Subs Not Used: Van Persie, Senderos, Almunia, Owusu-Abeyie, Eboue.
Booked: Pires, Clichy, Bergkamp.
Goals: Pires 61 pen.
Man City: James, Mills (Richards 85), Sommeil, Jordan, Distin, Barton, Reyna (Croft 73), Ireland, Musampa (Jihai 85), Vassell, Sibierski.
Subs Not Used: Hussein, De Vlieger.
Booked: Barton, Vassell, Mills, Musampa, Sommeil.
Att: 38,189
Ref: M Riley (W Yorkshire). -
#565 Igy van a büdös bunkoja mert minek is inkább adjuk el a megkévő pár csatárt is hátha legközelebb Lehmanak kell gólt lönie. -
#564 Wenger nyíltan beszél a téli igazolásokról
Arsene Wenger csak akor vesz játékost a télen, ha az "szuper kvalitású". A piac január elsején nyílik meg újra, de a francia tréner csak akkor igazol, ha azzal a csapat színvonalát is tudja emelni, csa kazért nem fog pénzt költeni, hogy többen legyünk. "Minden a piactól függ. Majd szétnézünk. Nincs szükségünk arra, hogy a létszám miatt igazoljunk, de ha valaki szuper feltûnik, azt megvesszük. De ha nem, akkor nem igazolunk." -
#563 :DDD
azért nagyon nagyon sokat tett a csapatért
meg most minden pénz megy a stadionra szoval megértem hogy nemtudnak nagyon vásárolgatni :( -
#562 lehet nekünk kéne a managernek lenni, nem Wengernek :D -
#561 jaja az odaverne
-
#560 #519-be én is megemlítettem őt. egy King-Campbell védősor iszonyat durva lenne. + egy Frey, vagy egy Robinson képességű kapus, és a védelem kiba tuti lenne. -
#559 elsőként mindenképpen lehmant kéne kitenni a picsába,nem nagycsapatba való
aztán kéne valami erős védő,aki nem hibázik akkorákat mint mondjuk senderos...tottenham mennyit kérhet king-ért? :D
-
#558 :)
amugy visszatérve az átigazolásokra...
szerintem minimum 1embert kéne venni minden posztra,mert ez tényleg nagyon gázos hogy ha kiesik valaki a kezdő 11böl akkor rögtön pánik van -
#557 ok -
#556 Zaki kérjél a topikba házigazda jogot,és töröld az ilyen hszeket a picsába szvsz -
#555 hiába mondod neki h ne annál jobban csinálja -
#554 -
#553 hát nyálas volt az biztos leszedtem és megnéztem :)
ilyen gólt csak ő tud rúgni -
#552 Nézzétek meg! -
#551 jaja -
#550 Navégre Henry visszatért.Remélem a bajnokságban is lödözni fogja a golokat ha már más nem képes rá. -
#549 :DDD -
#548 :D -
#547 Akkro ezt most megbeszélted magaddal :) -
#546 http://www.latestgoals.net/upload/1iyklouryrfk.zip
innen leszedhetitek -
#545 az első golt nemtudjátok honnan lehet letölteni? :S -
#544 istenkém....akkora gol volt az első,hogy beszarok
nemhiába a viilág legjobb csatára (jovan lehet ugatni:D) -
#543 Henry két góllal tért vissza -
#542 Wright és Wenger dicshimnuszt zeng Thierry Henryról -
#541 -
#540 Sparta Prague: Blazek, Pergl (Matusovic 70), Petrous, Lukas, Kadlec, Petras, Pospech, Zelenka, Kisel, Polacek, Slepicka (Dosek 77).
Subs Not Used: Bicik, Hasek, Herzan, Loucka, Jeslinek.
Booked: Lukas.
Arsenal: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Fabregas (Owusu-Abeyie 89), Flamini, Silva, Pires, Van Persie (Eboue 73), Reyes (Henry 15).
Subs Not Used: Almunia, Song Billong, Senderos, Larsson.
Booked: Van Persie, Clichy.
Goals: Henry 21, 74.
Att: 12,528
Ref: Wolfgang Stark (Germany). -
#539 Chelseat max a Juventus állíthatja meg szvsz (mármint a blben, mert a premier ligában senki), esetleg a Barcelona, vagy a Real Madrid -
#538 Szerintem Vieira a kulcsszó. Pedig örülnék, ha elkennétek a Chelseat meg az MU-t :DDD -
#537 1. gólja szupi volt -
#536 hát kiderült h Henrik nélkül szarok vagytok :( -
#535 -
#534 basszus....:( -
Csesza #533 cép vóóót! :PPPPP