31698
-
#7192 Tudod Grebber, elkezdtem írni egy hosszú mondókát neked, de végül dugába dőlt a tervem, csupán annyit írnik, hogy kezded egyre jobban és jobban lekicsinyíteni magad mindenki szemében. Az Arsenal szurkoló nem azért Arsenal szurkoló, hogy folyamat ócsárolja a csapatot. Nézzél krikettet.
-
sry hogy csak most raktam be :) -
#7190 jaa:D eredményjelző banner?:D talán,denyemtom.;) -
#7189 nem eredményjelző hanem ilyen lesz ami most is van csak nemtom pontosan h is nevezzem :D -
#7188 lessz eredményjelző?mint a meccsen?:) okés türelem az van csak megkérdeztem.... -
#7187 majd ha elkészül a 2 új eredményjelző kirakom, türelem -
#7186 mértnem lessz kiirva a bannerra simán az eredmény???akor lessz kiirva a sevilla elleni győzelem mikor a Derbyt szedjük darabokra.?:D -
#7185 jaja.igaz.ez a lényeg.minden joban a rosszat lesi,nem leszuünk az 1-5 ben sem mindig -okat ir.....miért?mind1:S -
#7184 győzelem az győzelem akár ha öngóllal is, a statisztikák alapján is uralták a fiúk a meccset és ha ilyen gólokat lőttek hát ilyeneket istenem ez van....muszáj mindenben csak a pesszimista dolgokat keresni?? pls hanyagold az ilyesmit, inkább örülnél h a fiatal csapat ilyen ragyogóan kezdte az idényt, mer kétlem h az összes eddigi győzelem csak a szerencsén múlt....
nyertünk simán? nyertünk....ennyi -
#7183 Elnézve a gólokat lol.
Első megpattanos fortunás szar.
Második gól palop kapus kb fél méterre nem mozdult ki.
Harmadik gól meg ekkora hátvéd hibát.
Saját magát verte meg a Sevilla és szerencse sem velük volt aznap! -
#7182 tenksz..gyönyörű golok,megérdemelt győzelem nagyon szuper.:D -
#7181 -
#7180 vki linket adjon már az összefoglalóról...thx -
#7179 az enberek (sztem) 80%a igy volt,vele hogy gyengék leszünk.de szerencsére jok vagyunk még.remélem igy folytassuk.
amugy nme szombaton lessz a BL összefoglaló?akkor szokott lenni tudtommal. -
#7178 Grat nektek! én nem gondoltam volna! azt hittem a sevilla többre képes:D
Még a bajnokság elején azt hittem Henry nélkül nem lesztek ilyen jót! de pozítív csalódás :D
Inkább veletek legyünk harcba a bajnokságért mint a Chelsea-vel!
Glory MU! -
karajjj #7177 előtte meg a forduló összes gólja -
#7176 ijj, kicsit keso. de nem baj jo lesz -
#7175 mondok jobbat...
péntek 0:45
Telesport - Arsenal-Sevilla Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzés -
#7174 ha lesz torrent akkor link johet:) -
#7173 Megmutatta a Bajnokok Ligája színvonalát az Arsenal Sevillának. Az elmúlt két szezonban az UEFA-Kupában egyeduralkodó andalúz alakulat a legrangosabb európai kupasorozat csoprotkörének első fordulójában Londonba látogatott és sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A találatokat Cesc Fabregas, Robin van Persie és Eduardo da Silva szerezte.
Gólszerző(k): Fabregas (27.), Van Persie (59.), Eduardo (90+2.)
Cserék: Rosicky helyett Diaby (51.), Adebayor helyett Eduardo (83.) ill. Luis Fabiano helyett Kerzsakov (a szünetben), Martí helyett Keita (66.), Diego Capel helyett Renato (67.)
Sárga lap: Adebayor (49.) ill. Daniel Alves (74.), Keita (85.)
-
karajjj #7172 visaton volt gólösszefoglaló a mai napról -
#7171 na kivi vok mit tolunk a Derby ellen a hétvégi derbin:D csaknem 7-1 :D vagy kikapunk??(kicsik ellen nem naon megyetazelőtt,demostmaslesz.) -
#7170 link???mégis hol lesitek. :) -
karajjj #7169 van Persie is szépet vert... -
#7168 huhh Eduardo góljánál de kijátszották a védelmet úristen :DDDddd -
#7167 énis kegyetlen ledöbbentem hallod minden gólban benne van:| csak le ne sérüljön pls god -
#7166 már 6 gólos :OOOOO 8 meccsen :|| -
#7165 visszatért a régi formánk vagyis a veretlen idényes forma nem lenne rossz.:D [lekopogja] -
#7164 ezért akarta a barca ;) -
#7163 fabregas nemgyenge gecc...:| -
#7162 NAGYON DURVÁS idénykezdet :D
Barclays Premier League H Fulham 2 - 1
Champions League A Sparta Prague 2 - 0
Barclays Premier League A Blackburn Rovers 1 - 1
Barclays Premier League H Manchester City 1 - 0
Champions League H Sparta Prague 3 - 0
Barclays Premier League H Portsmouth 3 - 1
Barclays Premier League A Tottenham H. 3 - 1
Champions League H Sevilla 3 - 0 -
#7161 erre ne alapozz....a milan is verte a 3-1 re a sevillat...:)na mind1. a lényeg győztünk megint...:) -
-
#7159 ez a 3-0 jobb kezdet mint amit reméltem kicsit féltem a sevillatol hogy spanyolok ellen nehéz a meccs,de sikerült.nagyon jó kezdés.ennél jobb nem is lehetett volna...:Dcsak ígytovább.gogunners !!!!!!!!! -
karajjj #7158 fúúúúúú nem semmi az a 3:0, ha aztnézzük, hogy a Realt oda-vissza verték... -
#7157 bazki arsenal.comon lemaradtak ott még 2:0 :D:D:D:D -
#7156 ez már elég durva alázás az uefa győztes ellen:) -
#7155 Na csak azééért :)
-
#7154 Arsenal 3 - 0 Sevilla
19.09.2007 20:45
Befejeződött
1. félidő
27'
Fabregas 1 - 0
2. félidő
59'