31698
-
#7232 hihetetlen,fingom nincs mi lehet agond.nálam mükszik :O:D -
#7231 nekem így sem jó...:(
üdvözlöm a UPC-t, és az eurosportot... -
#7230 www.rojadirecta.com->Arsenal - Derby C. ->Star sports -tvu player
nekem naon ius megy.kép az nem a legjobb,de am jo.hát lehetett volna a félidőben 3-0 is:D jok vagyunk.5-1 lessz a vége sztem,szalaki golokat akar még látni az cselekedjen:) -
#7229 nem... TVU sem jó, tudsz adni egy működőt? -
#7228 Eduardo besárgult.---amugy sikerül???lássátok már a meccset? -
#7227 Ade 2-0 (kiugratás és nem volt les.kapus kijött 16osig elfeküdt ade elvitte és gol:D -
#7226 Star Sports TVU Player --ez a jo-sopcast nekem se adja be.:) -
karajjj #7225 nem vagy vele egyedül... -
#7224 Nekem belép, csak épp nem hozza be a Star Sportot :/ -
#7223 nekem az istennek sem akar belépni a sopcast... -
#7222 Diaby 18 méterről a jobb felsőbe kapufárol befele mekkora gol:D ezaz -
#7221 hoping the best:) -
#7220 áz -
#7219 na elvileg a sopcast adja a mecset:D Star sports vagyis eredeti jokis angol kommentár lessz :D -
#7218 jah és az első 10 percet leszámítva nagyon is reális a 3-0 sőt... -
karajjj #7217 megnéztem az első félidőt, egész szép játékot produkált a csapat -
#7216 most nézem BL magazin ma?de tavaly 1órás votl,most hogyhogy 30perc ? -
#7215 le -
#7214 akkor lement a mecs????:( -
#7213 Arsenal meccs lesz csak elírták a műsort az idióták :-) -
karajjj #7212 arsenal - sevilla lesz, most mondta ja néne -
#7211 hmhm! nehogy barca legyen mar! bekeszitettem a sort, meg a popit is, a barca liont raadasul lattam, mert azt eloben adtak...nem lenne logikus -
#7210 úgy volt h Arsenal meccset adnak szal kitudja milesz.... -
#7209 mégis mikor adják le?(amit látok azaz hogy Barca-Lyont adják le felvételről a többi mecsnek csak a góljait) -
#7208 akit érdekel....és nem nézi meg ma éjjel a meccset
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aszfaltra felkerült egy torrent a meccsről: UEFA.Champions.League.2008.Group.H.Arsenal.Vs.Sevilla.XviD-433 -
#7207 tenksz -
#7206 noobot :) -
#7205 "Lefogadom azt az évet is sikertelenségnek könyveled el amikor BL döntősök voltatok"
Ugyanezt csinálta. Ilyen pesszimista .....-t még nem láttam. Eleinte még fun volt, de most már nem vicces, sőt. -
#7204 miazanúbt -
#7203 hagyjátok má ezt a núbt
//muszáJ// -
#7202 "Mondjuk idén se fogunk ahhoz nem vagyunk elég jók!"
b+ ez is k@rva jo hozzááálás.csak a pozitiv hozzáállás számít nagyon faja...fogadni merek ezt mondtad mikor egy idényben veretlenek maradtunk csak akkor pofára estél és gondolom sirtál hogy nem jött be a joslatod,meg mikor bl döntöt toltunk akkoris lemerem fogadni azt mondtad nagyon gyengék vagyink a barca ellen tuti nem nyerjük meg....de ez ilyen láma akkor mi a kecinek jön ide ?mert értelme nincs az hétszentség. -
DJ BP #7201 De mindig? Akkor csináld ezt, amikor valóban úgy állnak a dolgok. Nem is vagyok Arsenalos, de ez már nekem is szúrja a szemem.
Lefogadom azt az évet is sikertelenségnek könyveled el amikor BL döntősök voltatok... Legyél már boldog is néha :D -
karajjj #7200 nem veszed észre, hogy te vagy itt a nemkívánatos személy? -
#7199 takarodj már innen, nemvagyunk rád kiváncsiak -
#7198 Valakinek muszály ezt is csinálni mert a mostani pár meccs csak 1 dolog.
Tavaly is mi volt na mi nagy semmi nemnyertünk semmitse. Mondjuk idén se fogunk ahhoz nem vagyunk elég jók! -
#7197 fasza bakker....Lehmann, Eboue, Gallas és Rosicky után most lesérült Senderos és Hleb is a kurv@életbe :SS -
#7196 jó ötlet,megköszönnénk..:) nekem a bannerban a betűstyle szurja a szemem,alig látom kiolvasni,de amugy okés nagyon..:D -
#7195 ha gondoljatok csinalhatok majd ha idom engedi valamit flashben, amivel konnyeden lehetne frissitgetni az eredmenyeket -
#7194 okés köfi ki is raktam :) -
#7193 bazdmeg, ha nemtetszik nemkell idejárni
amúgy meg nemtudom hallotad e azt a mondást hogy jó csapatnak szerencséje van. majom.