31698

• vmvr
    köszi:DDd
  • Danman
    én már msnen megtettem de hamár mindenki akkor énis:)
    HBD ;)
  • DJ BP
    BSZ :D
  • báttyó02
    BSZ!!4
  • vmvr
    el vagyok halmozva, köszi:) jól esik:)
  • zaki
    Boldog szülinapot... :D
  • Kaplartom
    Boldog szülinapot Máté :D
  • vmvr
    köszi neked is:)
  • hunbasser
    ha már itt járok,akkor itt is:

Boldog szülinapot Máté!
  • II Rocky II
    szintén.:D
  • Gunnersboy
    HBD! :o)
  • 5w0rdf15h
    BSZ! ;)
  • vmvr
    köszi:)
  • Kaplan
    HBD Maté ;)
  • vmvr
    köszi neked is:)
  • dotkom
    Boldog szulinapot tolem is Mate :)
  • vmvr
    köszi:)
  • Zizou5
    BOLDOG SZULINAPOT MATTEEEE : DDdd : )
  • dotkom
    ha emiatt kepes lennel itthagyni a topikot akkor minek is irsz ide?D
  • grizzly21
    ha ez az orosz zsido megveszi az arsenalt akkor en itt is hagyom ezt a topikot:)
  • vmvr

Már 23 százalék
    Újabb két százalékkal növelte tulajdoni hányadát az orosz Aliser Uszmanov (képünkön) nevével fémjelzett Red & White Holdings nevű társaság az angol Arsenal futballklubban – jelentette be pénteken az orosz milliárdos üzletember.

Uszmanov és társának részesedése ezzel újabb két százalékkal, 23 százalékra nőtt.

A Red & White Holdings fokozatosan kerül egyre inkább birtokon belülre az Arsenalnál, és a végső célja nyilvánvalóan a teljes hatalomátvétel.

A londoni klub elnöksége egyelőre hűvösen fogadja Uszmanov közeledését, de nem zárkózik el a tárgyalások elől.

A nyilvános ajánlattételre az angol gazdasági törvények szerint legkorábban a jövő év elején kerülhet sor.

Az Arsenal menedzsere szerint, az angol foci sohasem látott mélységbe kerülhet, ha a média ennyire rátelepszik a labdarúgásra, valamint ha egyre több klub kerül külföldi kézbe.

Éppen a londoniak kerülhetnek az utóbbi helyzetbe, hiszen az orosz milliárdos Alisher Usmanov szépen lassan növeli részesedését a klubban, azzal a nem titkolt céllal, hogy végül átvegye a teljes irányítást.

"Kezd eltűnni az angol foci varázsa."-kezdte Wenger. "A szurkolók kezdenek egyre inkább kiszorulni a csapatuk közegéből."

"Az első jeleket mér lehet látni, hiszen egyre több stadionban vannak üres székek. Túl sok TV társaság és rádió telepedett rá a labdarúgásra."

"Kezd túltelítődni a piac."

"Egyre több olyan elnök van, aki nem igazi szurkoló, csupán egy üzletember, aki pénzt lát a klubban."

"A probléma nem újkeletű, de lassan egyre több hatását lehet tapasztalni. Természetesen nem azt mondom, hogy az üzleti részét nem kell kihasználni ennek a játéknak, csak tiszteletben kell tartani a klub értékeit is emellett."

"Ideje lenne valamit tenni ez ellen, mert nagy baj lehet."

Wengernek teljesen igazi van:)
  • II Rocky II
    de
  • grizzly21
    az megvan, a legujabb a newcastle ellen volt nem?
  • banok
    Arsenal-Derby County
    torrent teljes meccs
  • grizzly21
    a legujabb meccshez nincs torrent?:(
  • grizzly21
    thx
  • Gunnersboy
    Victoria Concordia Crescit
    The words 'Victoria Concordia Crescit' first appeared on the Arsenal crest in the first matchday programme of the 1949/50 season. Its emergence can be traced back a year or so earlier to when Harry Homer, the programme editor of the day, coined the Latin quotation to sum up Arsenal's successful 1947/48 campaign. The choice of 'Victoria Concordia Crescit', which translates as 'Victory grows out of harmony', so impressed the Club it was officially adopted by Arsenal and featured on the Club crest until 2002.

link
  • grizzly21
    mit jelent az also felirat?
  • II Rocky II
    aha se nem sima se nem 3d:D lett 2d :)
  • Danman
    én a 2d-set prefarálom:)
  • 5w0rdf15h
    hát Senderos mentése se volt gyenge :O ha az bemegy...:)

nem csak nekem kell dönteni többiek is beleszólhatnak h milyen legyen a háttér :D
  • II Rocky II
    Senderos miet fejelt apám....a gólvonalrol mentett egyszer egy newcastlei védő ill.nálunk meg Sendi védett nagyott..:) de Denilsoné szép volt bendtneré se kutya dehát denilsoné szépvolt...:)
  • Gunnersboy
    azér Bendtneré is kisdurva, ugy érkezett mint egy gyorsvonat :D
    Denlisoné meg hát, magáér beszél, én 100bol egyszer nemtalálom el ugy :D
  • II Rocky II
    hja.
  • Gunnersboy
    akkor egymás alá kellene, de majd Sword eldönti hisz ő a házigizda :D
  • Danman
    [URL=http://www.dailymotion.com/relevance/search/arsenal+-+newcastle/video/x32ea9_arsenal-v-newcastle-united-250907]tegnapi meccs "összefoglalója"[/URL] Denilson gólja nem gyenge volt:|
  • II Rocky II
    hát figy lelehet kicsinyiteni minőségromlás nélkül .:) de oks értem amugy erre gondoltam jajaja...vagy háttérnek akkor belehetne ugyhoigy az eddigi cimeerke sorban egymás után nem?(lehet rossz felvetés)
  • Gunnersboy
    erre gondoltál?
    csak azért a másikat rakatm, mert az kisebb = több címer lennne:D meg mert annak ugyanolyan szinű a háttere ennek meg nem és nem illeszkednee egymás mellé :D
  • II Rocky II
    akkkor inkább a 3d s verzioju képet nem ? az faszább lenne...amugy mondod neked tetszik .nekem is nem rossz..csak egy a hiba alig birom kiolvasni mivan odairva,ezért mondtam hogy esetlegesen nincse másabb betűstyle.de köszi szépen hogy megnézed.
  • Gunnersboy

ezt a képet belehetne tenni háttérnek ugy mint a MU topikban pl :)