31698
-
#7392 szerintem örüljünk annak hogy legalább így tudjuk nézni.. -
#7391 mer nincsen perc meg gol kijelzo a solaris sporton? -
#7390 Solaris Sport+ [ro] SopCast
előbb még akadozott de most ugy néz ki jó:D [lekopogja] -
#7389 van aki nem figyel valoban.ha láttad akkor meg értelmesen tedd fel a kérdést vagy kérjvalamit.ennyi.és igen hülye vagy mert tök mást kértél mintamire gondoltál.de most hagyd abba.elégenyni. goguners.
más.: énnekem beadta a sopcaston de akadozik naon....:S még. -
#7388 na most talán jó lesz:) Go Gunners! :) -
#7387 szerinted hülye vagyok hogy nem látom a legfelső kommentet vagy mi?Ti gondolkozzatok már...ha nem tudod miről beszélek akkor ne szólj bele... -
#7386 fákk solaris sporton fekete képernyő, livesports meg akadozik :o :s -
#7385 teljesen jogosan mondta banok amit irt!inkább előbb gondolkozz és aztán irj. -
#7384 aki netalántán nem tudja nézni a meccset, az olvashatja az fc-arsenal.hu-n a live text commentarymat^^ -
#7383 vicces vagy ember, akkor másképp fogalmazom, linket hozzá -
#7382 megeröltető lenne egy hsz.-t (!) visszaolvasni? -
#7381 Majd ha vki a steam-eket be tudná másolni az jó lenne:) -
#7380 ezttanátam. előbbin fogom sztem.:)
Solaris Sport+ [ro] SopCast Tvuplayer
- Livesport1 [ro] SopCast -
#7379 milyen tv n lehet nezni? -
#7378 lehet hogy nem nyerünk?döntetlen lessz?,nemtom én bízom a csapatban és remélem hogy nyerünk.:) íme egy cikk.:
A Steaua új edzővel várja a győzelemre készülő �ágyúsok� rohamait
Az Arsenal esélyesként lép pályára Bukarestben, ezt valamennyi érintett így gondolja, ugyanakkor a frissen kinevezett Massimo Pedrazzini nem óhajt feltett kézzel pályára lépni.
A bukaresti csapat életében az utóbbi időben kétségtelenül az volt a legnagyobb változás, hogy a Slavia Praha elleni 2-1-es prágai zakó után lemondott Gheorghe Hagi, a román csapat vezetőedzője.
Az ország egykori legjobb labdarúgója nyáron vette át a klub irányítását, de hamar összekülönbözött a tulajdonossal, így a az első Bajnokok Ligája vereség után a lemondás mellett döntött.
Helyére Massimo Pedrazzini ülhetett, aki korábban segédezőként már dolgozott a Steauánál Walter Zenga tótumfaktumaként.
�Mindenki azt mondja majd, hogy egyértelműen mi vagyunk az esélytelenebb fél, de ez nem számít. Mindegyik meccs 0-0-val kezdődik - nyilatkozta a 49 éves olasz tréner. - Önbizalommal kell pályára lépnünk és játszanunk, és nemcsak azért, hogy csinosítsuk a statisztikákat.�
�Azok az emberek, akik nagy dolgokat visznek véghez, a futball történetének részeivé válnak, a győzelem érdekében ezért szívünket-lelkünket kell a játékba adnunk.�
A nagy szavak után a szakember rátért az ellenfél elemzésére is: �Nem hiszem, hogy az Arsenalnak lenne gyenge pontja. Arséne Wenger kivétel nélkül minőségi játékosok közül válogathat gyakorlatilag minden posztra� ennek ellenére hiszem, hogy legyőzhetők. Ehhez azonban nemcsak elég okosnak kell lennünk, de ki kell használni szinte minden lehetőségünket is a mérkőzésen.�
Az �ágyúsok� szombaton 1-0-ra győzedelmeskedtek van Persie góljával a West Ham United otthonában, így továbbra is vezetik a Premier League-et.
A győzelemnek azonban ezúttal ára volt, hiszen Alekszandr Hleb, a londoni csapat fehérorosz középpályása térdsérülést szenvedett, és Arséne Wenger szerint 50-50 százalék az esély arra, hogy kedd este pályára léphet.
Ugyanakkor Emmanuel Adebayor (combsérülés), Mathieu Flamini (ágyékhúzódás) és Abou Diaby (bokaficam) sem teljesen egészséges, az ő szereplésük azonban valószínű a két gárda első összecsapásán.
�Mi vagyunk az esélyesebbek, de óvatosnak kell lennünk - kezdte nyilatkozatát Wenger. - Persze én is hallottam, hogy a Steauának mostanában vannak gondjai, de az a helyzet, hogy ha a futballpályán játszunk ilyen �gondban lévő� csapat ellen, akkor ez a probléma akkor furcsamód egyáltalán nem látszik rajtuk��
�Ki kell használnunk a gyorsaságunkat, nem szabad megakadnia a mostani lendületünknek - majd rátért a csoportra is: - Tíz pont már elég lehet a továbbjutáshoz. Ez nekünk egyáltalán nem lehetetlen, de ebben a csoportban minden kiszámíthatatlan.�
Az �ágyúsok� a Bajnokok Ligája előző fordulójában 3-0-ra verték a Londonba látogató Sevilla gárdáját, tehát minden fronton nagyszerűen helytállnak, és a mostani összecsapás esélyesei is egyértelműen ők. -
#7377 Adebayor fog gólt löni ;) -
#7376 3-0 (ezzel folytatjuk hogy nemkapunk gólt)
Eduardo,van Persie és Flamini lesz a gólszerző :D -
#7375 jujj tényleg ma bl :O))))))))))))))))
szvsz 4:1ide -
#7374 na mi lessz? 2-1 ? ide ?:D -
#7373 de majdnem :D -
#7372 nemjött be -
#7371 ja mindekettő de az utobbi jobban kiolvasható:) -
#7370 énis:D -
#7369 nekem mind1 én mind2őt látom :D -
elsőnél elfelejtettem a betűtípust sry, másodiknál próbálgattam, ez az ami ugy nagyjából olvasható, de szerintem kisebbre veszem majd a méretét 1-el :\ ha szar akkor szoljatok:D -
#7367 lolz durva meccs lehetett :DDDddd -
#7366 remélem kikap a MU -
#7365 Kellett ez a győzelem.Chelsea x-elt.Remélem MU hasonlóan tesz majd.
OFF: Portsmouth 7 - 4 Reading lol. -
#7364 vége 0-1re nyert a LISTAVEZETŐ:) -
#7363 eddig jók vagyunk.habár lehetnénk bátrabbak
Hlebért nagy kár...
-
#7362 jah nekem se...nah fasza Hleb most tér vissza erre megin ápolni kell...és le is cserélte Wenger h a kurva élet má a tahó paraszt westhamesekbe -
#7361 köszi, most jó a tvu:)
előbb nem jött be a star sports -
#7360 0-1 -
#7359 TVUPlayer - Star Sports
most néztem működik. -
#7358 kinek van müködő streamje? nekem eddig nem jó ami a myp2p-n van... sopcastos sem, a tvu-s -
#7357 GÓL! Van Persie!!
13' 0-1 -
#7356 Kezdő:
Almunia - Clichy, Senderos, Touré, Sagna - Diaby, Flamini, Fabregas, Hleb - Adebayor, Van Persie
Padon:
Gilberto Silva, Eboué, Bendtner, Denilson, Fabianski
Ja és mellesleg a Sheffield Utd.-t kaptuk a Ligakupa következő fordulójában! Október 31-én lesz a meccs.
-
-
#7354 mai meccsről eredményjelzőt vagy csak 11 után vagy holnap reggel tudom csak csinálni, mert megyek hali meccsre, aztán nemtudom mikor keveredek haza -
#7353 kibovitett highlights, akit erdekel
itt
torrenten tovabbra sincs a meccs