31698

• Gunnersboy
    szerintem örüljünk annak hogy legalább így tudjuk nézni..
  • dotkom
    mer nincsen perc meg gol kijelzo a solaris sporton?
  • II Rocky II
    Solaris Sport+ [ro] SopCast

előbb még akadozott de most ugy néz ki jó:D [lekopogja]
  • II Rocky II
    van aki nem figyel valoban.ha láttad akkor meg értelmesen tedd fel a kérdést vagy kérjvalamit.ennyi.és igen hülye vagy mert tök mást kértél mintamire gondoltál.de most hagyd abba.elégenyni. goguners.

más.: énnekem beadta a sopcaston de akadozik naon....:S még.
  • Gunnersboy
    na most talán jó lesz:) Go Gunners! :)
  • Anthony001
    szerinted hülye vagyok hogy nem látom a legfelső kommentet vagy mi?Ti gondolkozzatok már...ha nem tudod miről beszélek akkor ne szólj bele...
  • Gunnersboy
    fákk solaris sporton fekete képernyő, livesports meg akadozik :o :s
  • II Rocky II
    teljesen jogosan mondta banok amit irt!inkább előbb gondolkozz és aztán irj.
  • vmvr
    aki netalántán nem tudja nézni a meccset, az olvashatja az fc-arsenal.hu-n a live text commentarymat^^
  • Anthony001
    vicces vagy ember, akkor másképp fogalmazom, linket hozzá
  • banok
    megeröltető lenne egy hsz.-t (!) visszaolvasni?
  • Anthony001
    Majd ha vki a steam-eket be tudná másolni az jó lenne:)
  • II Rocky II
    ezttanátam. előbbin fogom sztem.:)
    Solaris Sport+ [ro] SopCast Tvuplayer
    - Livesport1 [ro] SopCast
  • grizzly21
    milyen tv n lehet nezni?
  • II Rocky II
    lehet hogy nem nyerünk?döntetlen lessz?,nemtom én bízom a csapatban és remélem hogy nyerünk.:) íme egy cikk.:
    A Steaua új edzővel várja a győzelemre készülő �ágyúsok� rohamait
    Az Arsenal esélyesként lép pályára Bukarestben, ezt valamennyi érintett így gondolja, ugyanakkor a frissen kinevezett Massimo Pedrazzini nem óhajt feltett kézzel pályára lépni.

A bukaresti csapat életében az utóbbi időben kétségtelenül az volt a legnagyobb változás, hogy a Slavia Praha elleni 2-1-es prágai zakó után lemondott Gheorghe Hagi, a román csapat vezetőedzője.

Az ország egykori legjobb labdarúgója nyáron vette át a klub irányítását, de hamar összekülönbözött a tulajdonossal, így a az első Bajnokok Ligája vereség után a lemondás mellett döntött.

Helyére Massimo Pedrazzini ülhetett, aki korábban segédezőként már dolgozott a Steauánál Walter Zenga tótumfaktumaként.

�Mindenki azt mondja majd, hogy egyértelműen mi vagyunk az esélytelenebb fél, de ez nem számít. Mindegyik meccs 0-0-val kezdődik - nyilatkozta a 49 éves olasz tréner. - Önbizalommal kell pályára lépnünk és játszanunk, és nemcsak azért, hogy csinosítsuk a statisztikákat.�

�Azok az emberek, akik nagy dolgokat visznek véghez, a futball történetének részeivé válnak, a győzelem érdekében ezért szívünket-lelkünket kell a játékba adnunk.�

A nagy szavak után a szakember rátért az ellenfél elemzésére is: �Nem hiszem, hogy az Arsenalnak lenne gyenge pontja. Arséne Wenger kivétel nélkül minőségi játékosok közül válogathat gyakorlatilag minden posztra� ennek ellenére hiszem, hogy legyőzhetők. Ehhez azonban nemcsak elég okosnak kell lennünk, de ki kell használni szinte minden lehetőségünket is a mérkőzésen.�

Az �ágyúsok� szombaton 1-0-ra győzedelmeskedtek van Persie góljával a West Ham United otthonában, így továbbra is vezetik a Premier League-et.

A győzelemnek azonban ezúttal ára volt, hiszen Alekszandr Hleb, a londoni csapat fehérorosz középpályása térdsérülést szenvedett, és Arséne Wenger szerint 50-50 százalék az esély arra, hogy kedd este pályára léphet.

Ugyanakkor Emmanuel Adebayor (combsérülés), Mathieu Flamini (ágyékhúzódás) és Abou Diaby (bokaficam) sem teljesen egészséges, az ő szereplésük azonban valószínű a két gárda első összecsapásán.

�Mi vagyunk az esélyesebbek, de óvatosnak kell lennünk - kezdte nyilatkozatát Wenger. - Persze én is hallottam, hogy a Steauának mostanában vannak gondjai, de az a helyzet, hogy ha a futballpályán játszunk ilyen �gondban lévő� csapat ellen, akkor ez a probléma akkor furcsamód egyáltalán nem látszik rajtuk��

�Ki kell használnunk a gyorsaságunkat, nem szabad megakadnia a mostani lendületünknek - majd rátért a csoportra is: - Tíz pont már elég lehet a továbbjutáshoz. Ez nekünk egyáltalán nem lehetetlen, de ebben a csoportban minden kiszámíthatatlan.�

Az �ágyúsok� a Bajnokok Ligája előző fordulójában 3-0-ra verték a Londonba látogató Sevilla gárdáját, tehát minden fronton nagyszerűen helytállnak, és a mostani összecsapás esélyesei is egyértelműen ők.
  • II Rocky II
    Adebayor fog gólt löni ;)
  • Gunnersboy
    3-0 (ezzel folytatjuk hogy nemkapunk gólt)
    Eduardo,van Persie és Flamini lesz a gólszerző :D
  • báttyó02
    jujj tényleg ma bl :O))))))))))))))))
    szvsz 4:1ide
  • II Rocky II
    na mi lessz? 2-1 ? ide ?:D
  • II Rocky II
    de majdnem :D
  • Matthew Prosac
    nemjött be
  • II Rocky II
    ja mindekettő de az utobbi jobban kiolvasható:)
  • Gunnersboy
    énis:D
  • 5w0rdf15h
    nekem mind1 én mind2őt látom :D
  • Gunnersboy

elsőnél elfelejtettem a betűtípust sry, másodiknál próbálgattam, ez az ami ugy nagyjából olvasható, de szerintem kisebbre veszem majd a méretét 1-el :\ ha szar akkor szoljatok:D
  • 5w0rdf15h
    lolz durva meccs lehetett :DDDddd
  • II Rocky II
    remélem kikap a MU
  • grebber
    Kellett ez a győzelem.Chelsea x-elt.Remélem MU hasonlóan tesz majd.
    OFF: Portsmouth 7 - 4 Reading lol.
  • vmvr
    vége 0-1re nyert a LISTAVEZETŐ:)
  • vmvr
    eddig jók vagyunk.habár lehetnénk bátrabbak

Hlebért nagy kár...

• 5w0rdf15h
    jah nekem se...nah fasza Hleb most tér vissza erre megin ápolni kell...és le is cserélte Wenger h a kurva élet má a tahó paraszt westhamesekbe
  • vmvr
    köszi, most jó a tvu:)

előbb nem jött be a star sports
  • banok
    0-1
  • banok
    TVUPlayer - Star Sports

most néztem működik.
  • vmvr
    kinek van müködő streamje? nekem eddig nem jó ami a myp2p-n van... sopcastos sem, a tvu-s
  • 5w0rdf15h
    GÓL! Van Persie!!
    13' 0-1
  • 5w0rdf15h
    Kezdő:
    Almunia - Clichy, Senderos, Touré, Sagna - Diaby, Flamini, Fabregas, Hleb - Adebayor, Van Persie

Padon:
    Gilberto Silva, Eboué, Bendtner, Denilson, Fabianski

Ja és mellesleg a Sheffield Utd.-t kaptuk a Ligakupa következő fordulójában! Október 31-én lesz a meccs.
  • 5w0rdf15h

• Gunnersboy
    mai meccsről eredményjelzőt vagy csak 11 után vagy holnap reggel tudom csak csinálni, mert megyek hali meccsre, aztán nemtudom mikor keveredek haza
  • grizzly21
    kibovitett highlights, akit erdekel
    itt
    torrenten tovabbra sincs a meccs