Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
msn:[email protected] bárki felvehet
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
thx
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
I love this game!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
REAL se a JUVE elleni meccs visszavágóján nem szereztünk gólt. (0-0),(0-0)
MI KÖVETKEZHET EBBÕL?Ráadásul az utolsó két meccsünkün csak egy
hátvéd tudott gólt szerezni.(TOURE 28)
.:SOLIDUS:.
<#nyes>#nyes> <#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
9 egymást követõ BL meccsen kapot gól nélkül <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
hol lehet a legfrisebb képeket leszedni a meccsrõl ?
REAL MADRID
cserék: Manuel Almunia Johan Djourou Abou Diaby Alexandre Song Theo Walcott Dennis Bergkamp Robin Van Persie
Villareal: Mariano Barbosa Rodolfo Arruabarrena Quique Álvarez Juan Sorin Javi Venta Marcos Senna César Arzo Alessio Tacchinardi Juan Riquelme Diego Forlan José Mari
cserék: Javier Lòpez Vallejo Eduard Caballer Josico Hector Font Guillermo Franco Antonio Guayre Javier Calleja
Sziasztok. Remélem mindenki túl az ünnepeken - vissza az Arsenal-hétköznapokba.
Dennis Bergkamp meglepõdött, hogy szombaton pár ezren narancssárgában köszöntötték õt: "Valaki megemlítette az edzésen, hogy kábé 10ezer szurkoló fog majd narancssárga pólót viselni. Nem igazán tudtam megsaccolni, mennyien voltak, de amikor kijöttem melegíteni, azt gondoltam - ''whoa!' A narancs színnek nincs köze sem az Arsenalhoz, sem Angliához, így jól esett, hogy így jöttek és szurkoltak nekem az emberek."
Bergy bízik benne, hogy karrierjét egy fényes klub sikerrel fejezhetné be. Az elmúlt hetek hosszú kispadozása után bízik benne, hogy idén még lehet pár szép (a szombatihoz hasonló) mozzanata. Ezt mi is szívbõl kívánjuk neki.
Dennisbõl sosem elég, ezért most Henry jön a szép szavakkal: "Mindig is azt mondtam, hogy Dennis Bergkamp volt a legjobb társam, akivel valaha is együtt játszottam. Õ egy álom számomra." Lenyûgözõ. A további dícséreteket illetve a szombati góljának bõvebb magasztalását megtalálhatjátok a cikkben.
Közeledik a szerdai Villarreal meccs.
szerintem 3:1lesz,bár az az egy idegenben lõtt gol nagyon nem jönne jól
ma esti meccs lesz az utolsó Európai Kupa meccs a Higburyben 😊 a BL döntõ Párizsban lesz 😛
7végén Spurs-Arsenal, kemény meccs lesz... <#wow2>#wow2>
Góllövõ lista:
Ma este meg el kell verni a Villarrealt.
74' Arsenal <1 - 1>1 - 1> West Bromwich A.
44' <1 - 0>1 - 0> A. Hleb
45' K. Toure
72' <1 - 1>1 - 1> N. Quashie
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Arsenal <1 - 0>1 - 0> West Bromwich A.
44' <1 - 0>1 - 0> A. Hleb
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com