Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Henry nem megy Barcelonába

A híresztelések ellenére a Barcelona nem tudta elcsábítani Thierry Henryt. A francia csatár a hírek szerint még ma négy évvel meghosszabbítja a szerzõdését az Arsenalnál

REAL MADRID

áááá hozzánk jön mert forr benne a bosszúvágy 😄DDD

REAL MADRID

DJ Bee18
ne reménykedj, úgyis a Barkaszba menne sztem 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CNN, BBC azok amolyan NSO szint!

REAL MADRID

azért biztos jó érzés lehet neki, hogy történelmet írt: elsõ kiállítás a döntõkben...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

DJ Bee18
mondjuk senki nem vonhatja felelõsségre, mert az elõnyszabály csak adható... Ettõl függetlenül jobb lett volna

[Jakuza]
Ja CNN-en meg tegnap mar a tavozasarol szolo hireket neztem ejjel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
Az ilyen buszt vezessen, ne bl döntõt.

Terje Hauge, a BL-döntõ játékvezetõje elismerte, hogy a találkozó 18. percében elhamarkodottan állította ki Jens Lehmannt, az Arsenal kapusát. A norvég sípmester azért mutatta fel a piros lapot a német kapusnak, mert a tizenhatos vonalán kézzel elkaszálta a kapura törõ Etoot.

Sokak szerint a játékvezetõ jobban tette volna, ha elõnyszabályt alkalmaz az esetnél, megadja Ludovic Giuly gólját, és nem állítja ki az ágyúsok hálóõrét. A játékvezetõ a meccs másnapján maga is elismerte, hogy tévedett.

- Játékvezetõi szempontból jól kezdõdött a mérkõzés, ez volt az elsõ nehéz döntés a találkozón. Az adott helyzetben rendkívül gyorsan kellett döntenem, így utólag azt mondom, várnom kellett volna pár másodpercet, mielõtt meghozom az ítéletet. Jobban tettem volna, ha sárga lapot adok Lehmannak és megadom a gólt, de úgy érzem, ettõl az esettõl eltekintve a meccsen nyújtott teljesítményemre nem lehet panasz. Rendkívül sajnálom, ami az Arsenal játékosaival történt, megértem az indulataikat az elveszített mérkõzés miatt, idõre van szükségük ahhoz, hogy feldolgozzák a Párizsban történteket – nyilatkozta a norvég azután, hogy Angliában szinte mindenki õt tette felelõssé az elveszített BL-döntõ miatt.

webibebi
ott is le van írva hogy állítólag matrad a henry

msn:[email protected] bárki felvehet

Slayerboy
Hajrá! <#eljen>

Voltam zárás előtt. _______________

jbal

5w0rdf15h
"I would have liked to have taken a few more seconds before I made a decision," Hauge told a Norwegian newspaper.

"If I'd done that, I could have given a goal and given a yellow card as well."

Így lett volna fair mindenféle képpen, megadja a gólt és sárga Lehmannak nem úgy hogy rögtön ugrik és elbassza számunkra a döntõt amiért több hónapon át dolgoztak 😞 ennyit a bírókról fasza hogy lassan mind1 mi megy a pályán mer úgyisa bíró dönti el a meccset 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
"Referee Terje Hauge says he acted too quickly in sending off Arsenal keeper Jens Lehmann against Barcelona."

lááááááááál ennyit a bíróról meg a helyes döntéseirõl....aki esetleg nem értené azt nyilatkozta h elhamarkodottan állította ki Lehmannt...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Anthony001
Akkor jó nagy hülye...
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hát figyelj !!! biztos hogy megy!!

REAL MADRID

Anthony001
olvastam....szerinted biztos?
Mert szerintem nem az..Majd most jön az Arsenal, és felajánlja piresnek a 2 éves szerzõdést

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

#2759 😛

REAL MADRID

Anthony001
Nem😊
Úgysem megy el

új lokó? 😄DDDD

REAL MADRID

Henry marad aláír egy 4 éves szerzõdést már szóba megegyezett a vezetõséggel hála Istennek. És pires meg tényleg elmegy

[Jakuza]
Hat en semmi olyat nem latok az oldalon, csak egy edzoi nyilatkozatot, miszerint remeli, hogy Henry naluk marad.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Anthony001
Ez komoly, hogy a Pires a Villarreálhoz megy??:S

Amadeus
Egy arsenal szurkolói oldal

Amadeus
"A BBC úgy tudja Thierry Henry aláírja szerzõdését ami újabb 4 évig köti majd az Ágyusokhoz! Erre vártunk már régen most már félig hivatalos!"
Aki tud angolul az skubizza meg a bbc
oldalt

jbal
nem is volt.suliba jött a sok hülye divat Barcás.annyit tudnak h ott játszik Ronaldinho és kész.meg mondják h Ronaldinho tegnap milyen cseleket nyomot.hát bazeg nem nézi a meccset de azért divatoskodik<#boxer>

nem kell indokokkal, meg "mi lett volna ha" frázisokkal jönni: Henrynek 1 ziccert bekellett volna vágnia és az egyyenlet megoldva...

jbal
hát megérdemeltük volna a gyõzelmet.10 emberrel így játszani.a Barcelona és a bírok BL-t nyertek.a bírok teljesítménye.
Chelsea-Barkasz:jogtalan kiállítás
Barkasz-Chelsea:Ronaldinho nagy cselekbe kezdett ellökte Terryt és gólt lõtt
Benfica-Barcelona:11-es elvétele a Benfica-tól
Barca-Milan:Sevcsenko fejesgólját érthetetlen módon érvénytelenítik
itt mondjuk jogos kiállítás volt

Marcell
Eboue szerintem NEM CSAK TEGNAP jatszott remekul, hanem az egesz idenyben (BL sorozat alatt).

hunbasser
felépült itt egy jó csapat londonban,de most szétfogják kapkodni sztem.a.cloe,henry is megy biztosan,fabregast is vki elviszi.
sztem a tegnapi meccsen eboue volt az egyik kiemelkedõen jól játszó tag

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem ti voltatok a jobbak,még 10 emberrel is küzdtetek,több helyzetetek volt,rohamoztátok a barca kapuját,dinnyót meg kikapcsoltátok rendesen.sztem a barca nem megérdemelten nyert,dehát ez van.ha henry belövi azt a helyzetet,akkor most tuti h az arsenal lenne a boldogabb.

ReaL MaDRid x siempre

Marad-e Kimi a McLaren-nél?

senki nem tudja a válaszokat egyik esetben sem - csak Õk...

Amadeus
Nem tud vki arról vmit hogy most marad e Henry?<#szomoru1>
Mert azon a véleményen vagyok ha maradna Henry, az õ vezetésével, ezekkel a fiatal tehetségekkel(Fabrega,Eboue,Toure, Reye,Walcott stb...)Európa legjobb csapata lehet, és sztem nem tulzok...

Marcell
Sajnos nem a (LEG)jobb csapat nyert tegnap.

De ha megmarad ez a csapat (Henry is), akkor mi jovore is szurkolhatunk a kedvenc csapatunknak a BL dontoben! 😊

ellenben, ha szigorúak vagyunk, akkor a szabálytalanságot jelzõ sípszó után rúgott gólért (elrúgott labdáért) sárgalapot is lehet adni...

minden nézõpont kérdése

Csacsi
Az akkor is kiállítás, ha gól.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Bee18
inkább adta volna meg a bíró a gólt kiállítás helyett. Mindenki jobban jár, Barcások örülnek, Arsenal támadhat, mi meg mégjobb meccset látunk 😊
De így is szép volt <#eljen>
Ja és szegény Pires...

EmIn3m02
:\

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Pires a Villarrealhoz igazol
2006. május 18. 05:09

Az egykori francia válogatott jövõ héten írja alá kétéves szerzõdését

Az Arsenaltól a Villarrealhoz igazol Robert Pires. Az egykori francia válogatott labdarúgó a jövõ héten írja alá kétéves szerzõdését.

A 32 esztendõs középpályást, akinek az idény végén jár le a szerzõdése, az Arsenal-Villarreal Bajnokok Ligája-elõdöntõ elsõ mérkõzése után kereste meg a BL-elõdöntõig menetelõ spynyol csapat, amely a Real Sociedadot erõsítõ Nihat Kahvecivel is megegyezett.

A nemzetközi porondon remeklõ gárda a Primera Divisiónt a hetedik helyen zárta, így a következõ idényben csupán az UEFA Intertotó Kupában indulhat.

[Jakuza]
Grat az Arsenalnak, mindent megtettek amit lehetett meg 10 jatekossal is.

Punker
bakker de jó meccs volt, kár hogy nem volt szerencséjük 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

drowns41
Szép volt Arsenal... Nem a jobb csapat nyert, még emberhátrányban is jobbak voltunk.

http://sum41.uw.hu

aztate 😄DDDDDDDDDDDDD LOL

REAL MADRID

zaki

<#zavart1>

Anthony001
10 emberrel, tényleg fáradt lehetett..😞((
Csoda lett volna tényleg ha nyerünk így😞

Szép volt, két csapat nyert, csak sajnos kevés volt az aranyérem😊

EmIn3m02
jah
mikor mutatták h henry lövi a szögletet és legugolt akkor lehetett rajta látni h kurva fáradt :S

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

bigfoot
hát igen sajnos
ugyanúgy jártatok mint mi
kiállítás,majd gól,aztán gyorsan 2 kapása
egyebként remélem Henry marad!

zaki
És mégis a 7X percig 1-0 volt az Arsenalnak... Szvsz a végére elfáradt a csapat, fõleg Henry!<#nemtudom>