Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
Szegény, remélem valahogy felépül még a szezonban!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jbal
Ugyan a spanyol labdarúgó-bajnokság még el sem kezdõdött, szinte biztos, hogy Robert Pires, a Villarreal frissen igazolt középpályása kihagyja a teljes szezont, miután térdszalag-szakadást szenvedett.

A 32 éves francia futballista - aki a nyáron az Arsenaltól érkezett - a Cadíz elleni felkészülési mérkõzésen dõlt ki a sorból.

Pires már a második meghatározó játékos a csapatban aki súlyos sérülést szenvedett: Gonzalo Rodriguez, a gárda argentin védõje a Real Madrid elleni barátságos találkozón járt szerencsétlenül.

(MTI)

Rolka
Akkor se fog senkit se igazolni! <#szomoru1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
Tudtommal szerzõdést hosszabított a Marsellie-nél.

5w0rdf15h
pl a Ribery ügy sincs még lezárva...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
Valamit nagyon rosszul tudsz😊 Ezek közül csomó játékosért nem indultak tárgyalások, és a dudás ádám ügyben pedig folynak a tárgyalások! Gallas nagyon úgy tünik, h jön, pl. cole helyett!

hunbasser
pedig tuti nincs lóvé 😊 az új stadiont is vmibõl fizetni kell 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rolka
Curties Davies-t kihagytam bocs.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Hát ha elmegy Cole Wenger tuti nem fog igazolni senkit. Nyár elején egy csomo játékost akart igazolni és eggyet se igazolt le(Ribery,Abidal,Gallas,Buffon,sõt még Dudás Ádám). Jött Rosicky ment 5 ember. Nem fog leigazolni senkit. Eddig se igazolt most már nem is fog. Én ezt annyira nem értem, pedig tuti van lóvé.<#vigyor0>

DJ Bee18
amikor meg játszott kiállították

összekevered gravesennel 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
mert amikor játszott, hibázott? vagy hogy? arról nem tehet, hogy nem játszott sokat, sérült volt

5w0rdf15h
hát mostani helyzetbe reyesért 3 woodgatet kéne adni ahhoz h egyáltalán tárgyalásba kezdjenek a felek...inkább hagyjuk a témát flém off

hunbasser
a sok sérülés miatt szinte nem is láttad játszani 😛
2 év alatt 18 bajnokin lépett pályára,esélye nem volt bizonyítani,mert sérült volt mindig.de mostmár gravesen nem fogja mindig lerúgni edzésen 😄D
és megint jó lesz,és bánjátok majd,h nem cseréltétek el egy reyesért.

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
volt anno amikor még a newcastlebe játszott mióta realba van azóta csak lesüllyedt szépen átlagos játékos szintre...

hunbasser
woodgateért kérünk egy reyest 😊
amúgy mi is 22 milláért vettük asszem,szal nem rossz játékos,és mostmár nem is lesz sérült

swordfish:woodgate válogatott szintû játékos 😛

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
sztem woodgate nem arsenal és nem real szintü játékos madridba szart se csinált végig sérült volt amikor meg játszott kiállították szal ilyen játékos nem kell....

vmvr
Cole mennyen a pi*ába! Egyik pillanatban menni akar, másikban pedig könyörög, hogy hadd maradhasson, igaza van wengernek, cole menjen el a klubbtól! És akkor jönne gallas, az is jó, meg ha még woodgate-et is sikerülne megszerezni a madridtól, akkor megoldódna hátul a baj!

Rolka
a pi*ába! jövõ hét csütörtökre minden el dõl. De ha elmegy én <#rinya> fogok.

vmvr
Wenger sürgeti a transzfert
Arsene Wenger amennyire ragaszkodott válogatott játékosához, most legalább annyira szeretné, ha végre eligazolna a csapattól Ashley Cole, akinek lezáratlan ügye kihatással van az egész csapat teljesítményére is. A menedzsere szerint az lenne a legjobb, ha még a hétvége elõtt sikerülne megegyezni a Chelsea-vel, és véget érne a 25 éves futballista kálváriája.
"Mindenki egy olyan játékosról beszél és egy olyan játékossal van elfoglalva, aki nem is játszik, ahelyett, hogy a következõ szezonban elérendõ céljainkra koncentrálnánk."-nyilatkozta Wenger.
"Nekem egy olyan játékosra van szükségem, aki 100%-ig a csapatot szolgálja és nem olyanra, aki félig még itt, félig már máshol van. Ez a kialakult szituáció árt a csapatnak."
"A csapat egyértelmûen gyengül Cole eladásával, de ennek ellenére, most már azt mondom, menjen el mihamarabb tõlünk – mondta a menedzser. – Minél elõbb meg kell oldani ezt a helyzetet, mert már elkezdõdött a szezon, de még nincs végleges csapatom."
"Még mindig nem tudjuk, mit szeretne Ashley, de a jövõre gondolva
hivatalosan is bejelentkeztünk Gallasért" - mondta Arsene Wenger, az
Ágyúsok vezetõedzõje, aki nem nevezte a válogatott balhátvédet a
Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája selejtezõ visszavágóra.

Én most már télleg nem tudom mi van...

Más: Ma játszunk a dinamo zágrábbal visszavágót, tippeket várok😊

vmvr
ezzzekkk a spanyolok...

Loál!😄DD

Reyes-nek lehet ez hiányzik😊))

http://gaborszantai.co.uk/

vmvr
De kibírjuk, amugy DEC. 13-án lesz a meccs bepótolva! Na mindegy, holnap pedig nem gólt kapni, és rugdosni egy párat, már csak a közönség miatt is.

5w0rdf15h
ja most néztem a tévét és angol bajnoki élõbe mondom miva? megnézem táblázatot hát télleg 2. forduló ma meg holnap van és akko jutott eszembe h hoppá nekünk holnap BL selejtezõ akko máris elmaradt meccsünk lesz :S

vmvr
Nem mondod?😊

5w0rdf15h
most nézem h holnap elvileg a Wigannal lenne bajnoki de a BL selejtezõ miatt elmarad

5w0rdf15h
gondoltam de akkor is nevetséges összeg annyiér soha nem engedik el...

DJ Bee18
de már nincs is hülye elnök 😊

vmvr
Így van menjen, nem jó motiválatlan játékos a sorainkban tudni! Viszont kérjük el az árát, vagy még többet, hisz a realnál nincs anyagi válság😊

menjen Reyes a 3,14csába - semmi értelme olyan játékost a keretbe rakni, aki ennyire nem akar Ágyús lenni, mert még egy esetleges Real meccsen átáll az ellenfélhez😊

http://gaborszantai.co.uk/

vmvr
Na beszéljünk arról, hogy lehet,hogy jön woodgate! Jó lenne. És ha még gallas is jönne, akkor megoldodnának a védõ gondok.

DJ Bee18
font, nem euro...

5w0rdf15h
10 millió?? na ne röhögtessenek 😄DDDDDdddddd 3x ennyiér talán......deszép kacsa ezis ideje lenne már ha felfognák h nem megy sehova...

hunbasser
Reyes könyörgõre fogta

José Antonio Reyes a nyár folyamán már beleélte magát, hogy hazaigazolhat, és álmai csapatában, a Real Madridban folytathatja pályafutását. A spanyol gárda azonban eddig semmiféle ajánlattal nem kereste meg a londoni együttest, s most a támadó attól tart, hogy a végén még Londonban ragad. A madridiak nem hagyják cserben a 23 éves focistát, és várhatóan megteszik 10 millió fontos hivatalos ajánlatukat, a kérdés csak az, hogy mikor. Reyes igyekszik megsürgetni ezt a lépést, és szinte már könyörgött a spanyol elöljáróknak, hogy igazolják le õt. A játékost ügynöke igyekezett megnyugtatni, szerinte ugyanis minden rendben, már csak napok kérdése, és a támadó kezdheti csomagolni holmiját.

ReaL MaDRid x siempre

drowns41
te ugyanazt csinálod úgyhogy <#levele><#levele><#levele>

http://sum41.uw.hu

Rolka
áááááááááááá! ez komoly? de jo lenne uristen
<#vigyor3>

vmvr
az arsenal.com-on lehetett olvasni, egy wenger nyilatkozatot miszerint cole nem megy sehova, sõt a kövi bajnokin játszani is fog!

Rolka
Ha vlki tud vlmit Ashley Cole-ról akkor irjon már!El fog menni?<#rinya>

5w0rdf15h
SG betegség :| eltünnek a hszek

jbal
mi van itt a topikkal?

zmeor
te így M elsz? <#alien>

leszarom a konfigod...

drowns41
Foci24 😄

http://sum41.uw.hu

vmvr
Ja... Ezek szerint nem csak nekem...

5w0rdf15h
loál eltüntek a hszek :|||

báttyó02
😄DD
azér irtam hogy majd meglássuk wenger mit kér reyesér v mennyit

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
Vicces, úgy beszéltek, mintha HunBasser lenne mijatovic és báttyó pedig wenger😊

DJ Bee18
majd meggyõzödsz az ellenkezõjéröl 😊

báttyó02
még mindig diarrat tudom felhozni
nem,ha érte képesek voltatok kb. 2×es árat adni....ez az én meglátásom,aztán hogy wenger hogy fog cselekedni meglátjuk

hunbasser
akkor egy cserében megegyezünk? 😊

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
boccs de én ezen a diarran csak mosolyogni tudok...
nem egy két haveromat kérdeztem akik nem realosok hogy szerintük megérte ez a diarra ezt a pénzt....hát legtöbben azt válaszolták hogy ez a diarra olyan kb. mint djemba-djemba 😄dddd

báttyó02
hát azt erõsen kétlem hogy többet érne...szvsz egy árba vannak
de reyesér ez a 15milka akkoris égés,mivel anno még 17ér vettük meg,azóta meg azért nemkicsit fejlõdött meg nagyobb név lett