Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walcott családja szerepajánlatot kapott a legújabb Harry Potter-filmbe, a 2007-ben megjelenõ A Fõnix rendjébe, Theo azonban nem vállalta a szereplést. A világbajnokságon szereplõ angol válogatott támadója a sûrû programjával indokolta a felkérés visszautasítását, ugyanis az Arsenalban és az U21-es válogatottban is fontos mérkõzések várnak rá.
A szülei és testvére azonban boldogan ment szerepelni a várhatóan újabb világraszóló sikert arató filmbe, és a napokban le is tudják a felvételeket.
forrás:www.samsungsport.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
A 3-0-ás gyõzelemrõl...
„Ahogy az eredménybõl is látszik, nem volt annyira könnyû, mert a Sheffield jól védekezett és jól játszott.Éreztem, hogy jól kezdtük a játékot, de utána az járt a fejünkben, hogy itt még nem nyertünk.15perc elteltével még mindig csak azzal foglalkoztunk, hogy nem lõttünk gólt, és csak passzolgattunk. A szünetben elhatároztuk, hogy továbbra is jól támadunk és védekezünk.Utána nyomást gyakoroltunk rájuk, és jött a gól Gallastól, aki egy gyõztes, és ezt ma is bebizonyította.Nagy megkönnyebbülés volt, és ez érezhetõ volt a csapat részérõl is.”
A kezdésrõl...
„Összességében éreztem, hogy a gól jönni fog, ha nem hibázunk hátul.Meg voltam gyõzõdve arról, ha a kapunk üres marad, megnyerjük a meccset. Az elsõ félidõben egy kis szabadságot adtunk az ellenfélnek, amit lehet, hogy nem kellett volna, de a második félidõben sokkal jobbak voltunk.
A félidei csapat megbeszélésrõl...
"Éreztem, hogy túlságosan idegesek voltunk, ezért kicsit kapkodva játszottunk, és nem voltunk elég technikásak, ami veszélyes egy olyan csapat számára, akik a pálya közepén elveszítik a labdát, amit nem kéne, mert az ellenfél azt gondolhatja, hogy itt esélye van. Úgy éreztem, hogy tudtuk uralni a helyzetet, annak ellenére, hogy az elsõ félidõ utolsó 20percében nem játszottunk jól, gyorsabb passzokkal jöttünk vissza, több határozottsággal, több védekezéssel. Mikor elveszítettük a labdát, akkor is nyomás alá helyeztük õket, amit kevésszer tettünk az elsõ félidõben."
A szombati felállás felcserélésérõl...
"Pihentetni akartam Hlebet, és versenyhelyzetbe hozni Thierry Henry-t, és ragaszkodtam ahhoz, hogy két csatárral játsszunk otthon, ha lebecsülöm a Sheffield Unitedet, és elkezdek két csatárral játszani hazai pályán, 60.000 nézõ elõtt... Ez nem végleges módszer, ezt ki kell dolgozni, de otthon is támadó focit kell játszani egy olyan csapat ellen, ahol támadásra van szükség."
A keddi Porto elleni összecsapásról...
Úgy érzem nagy esélyünk van, mert kevés olyan csapat angol csapat van akik az utóbbi idõben legyõzték a Porto-t vagy a Benficát. Nagy esélyünk van, elsõként legyõzni õket, ami az utóbbi idõben egyetlen angol csapatnak sem sikerült.A Porto nagyon technikás a középpályán, jól tartják a labdát és hát a többi... Nem tudom mit várjak, mert hol két csatárral játszanak, vagy hárommal, vagy eggyel... Nem tudok túl sokat, de azt tudom, hogy meg kell nyernünk a meccset, mert, ha Hamburg után nyerünk, akkor nagyon nagyon jó pozíciónk lesz a csoportban.
Fordította: vmvr
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Chelsea-Blackburn
Manchester United-Crewe Alexandra
Arsenal-West Bromwich Albion
Reading-Liverpool
Watford -Hull City
Sheffield United-Birmingham City
Leicester-Aston Villa
Chesterfield-West Ham
Charlton-Bolton
Everton-Luton
Milton Keynes Dons-Tottenham
Wycombe-Doncaster
Leeds-Southend
Notts County-Southampton
Port Vale-Norwich
A mérkõzéseket október 23-án játsszák.
forrás: www.radio.hu
Mert az belinkelhetné!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
80' ❤️ - 0>3 - 0> T. Henry
azért köszönjük meg jágielkának DASasd
csak szólni kellett 😄DDDDDD
pfff 😞
FAC, 01-03-05 Sheff Utd 0-0 Arsenal**
FAC, 19-02-05 Arsenal 1-1 Sheff Utd
FAC, 13-04-03 Arsenal 1-0 Sheff Utd
FAC, 23-02-99 Arsenal 2-1 Sheff Utd
FAC, 13-02-99 Arsenal 2-1 Sheff Utd
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
csak ugye aki nem vip tag,annak az alap kék sg-s fejléce van
de ebben a topikban meg a fejléc átveszi a háttér jelen esetben a piros szinet,és ezér a nem vip-seknél ebben a topikban piros a fejléc szín
(jól megmonta😄D)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A rendõrség szóvivõje elmondta, hogy a manchesteri kapitányságon tett feljelentést egy szurkoló, aki azt állította, hogy az Arsenal hálóõre feléjük rúgta az említett palackot. Az ügyben nyomozás indult.
A rendõrség megerõsítette, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben, folyik a nyomozás.
http://sum41.uw.hu