Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthony001
Hehe😄
Amúgy említette a Hajdú B. is...hogy nem kizárt hogy Arsenal - Barcelona döntõ lesz ismét😄

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

megint kezdidek? 😊 Akkor idén is döntõsek lesztek 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Anthony001
Szerintem simán kikapunk...:S

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kaplan
Úgy értettem, hogy a Bayerntõl, vagy az Intertõl kizárt, hogy kikapunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Bocs most olvastam el. Ott is Rolka néven írok!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Anthony001
Miért is kizárt?
Ha jól tudom akkor sorsolás lesz, bárkit kaphatunk, csak attól függ hogy hányadik helyen végzünk a csoportban

jbal
ja ismerõs.az enyém is kemánykedik h ááá most kidurrantom a kapust olyan gólt lövök oszt ilyen elsõsöknek se bírja belõni

vmvr
Wenger értékelése

Csapata teljesítményérõl:
„Ez volt a legjobb Bajnokok Ligája meccs, amit játszottunk, mióta itt vagyok. Az eredmény biztos idegesítõ. A reális eredmény 7-0 lett volna. Talán 7-1, mivel nekik is megvoltak a helyzeteik. Úgy érzem nagyon sok volt a pozitívum”

A kihagyott helyzetekrõl:
„Azt hiszem, nem lehet azzal vádolni minket, hogy ne akartunk volna tökéletes gólt szerezni. Kihagyhatatlan helyzeteket alakítottunk ki, de nem használtuk ki õket. Sokkal jobbak voltunk ennél a Moszkvánál, úgy gondolom osztálykülönbség volt a két csapat közt, de el kell fogadnunk az eredményt”

A G Csoportról:
„Szoros a csoport és ez az eredmény nem jött jól a Moszkva ellen. De elég erõsek vagyunk, hogy megoldjuk. Úgy érzem, hogy frusztráltak voltunk és ettõl függött az esti meccs. Sok pozitívumot láttam, remélem a csapat sok bátorítást kap és határozottabb lesz”

A szurkolókról:
„A szurkolók nagyszerûek voltak. Milyen vicces, hogy a szurkolók nagyszerûek voltak, a csapat nagyszerû volt, és az eredmény pedig rossz”

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Amúgy itt ezen a meccsen mintha a csapattársamat láttam volna akciózni mert õ full ilyen ha valaha gólt fog löni na akkor én abbahagyom a focit.Mindig ráfogja valamire (felpattant,szarul jött a zsuga stb) 😄

Next PC upgrade: 2022

hunbasser
nem cséeszká,hanem céeszkáa,ha már így akarod írni :\

ReaL MaDRid x siempre

drowns41
Akkor legyen csak 5:0 akkor is..

http://sum41.uw.hu

grebber
Nono azért annyira sima nem lett volna cséeszká-nak is voltak nagy helyzetei ha minden ilyen nagyobb cucc bemegy akkor a reális olyan 7 vagy 8 -2. 😄

drowns41
Gondoljatok bele mi van akkor ha mindet berúgjuk. 7-0 akkor most mindenki azt írná hogy megnyerjük a BL-t

báttyó02
most ebbõl az egy meccsbõl nem kell hatalmas következtetéseket levonni szvsz....jó most nem jött össze semmi,van ilyen majd legközelebb jobban megy....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kaplan
Bayern, Intert kizártnak tartom. A többitõl kikaphatunk 😞 Én legjobban a Lyontól paráznék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Anthony001
Hát srácok, nem tudom mit mondjak. Szerintem a csoportból továbbjutunk, de ha összefutunk a Chelsea-Barca,Bayern-Inter,Lyon-Real párosokból valamelyikkel, akkor szerintem buktuk már a 8-ad döntõben:S

vmvr

jbal
Torghelle a kapust rúgta volna fel
a Hamburg már úgy is kiesett úgyhogy igen

vmvr
A meccsrõl pedig: VICC! Ez hihetetlen, nem tudom megérteni, hogy pl. hogy tudja 0,4 méterrõl a kapu mellett fekvõ kapusba rúgni a labdát a cseh válogatott egyik legjobbja! Fabregasról ne is beszéljünk, ezt még a torghelle sanyi is berúgta volna. Annyi pozitívum viszont szerintem van, hogy a helyzet KIALAKÍTÁS nagyon jó, szóval a játékra nem lehet panasz, de ami kapu elõtt zajlik.... Ilyen szintû csapatnak, mint az Arsenal, már továbbjutónak kéne lenni. Bízzunk benne, hogy ami a Moszkva ellen nem jött be, az a 0-pontos Hamburg ellen összejön( ugye Jbal😊? ) És a Porto-t is verni kéne, hisz õket idegenben vertük két góllal, de mégis van bennem egy kis félelem a meccseket illetõen, de remélem wenger valahogy rendet tesz, és berúgjuk a helyzeteket.

jbal
próbáljuk ki😄

vmvr
Azért Rosickyban még mindig jobban bízok😊

jbal
bazmeg.
hát ezeket én berúgom.cseréltek volna be engem😄DDDD
Rosicky úristen<#wilting>

Mor3llo
örüljetek inkább annak 😄::S😄DD sztem továbbmentek, ne aggódjatok

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

báttyó02
de vigaszképpen mencseszter meg kikapott a köbenhavntol DSASASSDsDA

Anthony001
A ***Va Isten ****át

Ennyi a rövid, és lényegre törõ véleményem a meccsrõl<#boxer><#falbav>

drowns41
Pfff, erre nehéz szavakat találni. :S

Kaplan
Hát, erre nem mondok semmit ha nem baj. Minden tiszteletem Henry-é, de azt a 4-5 helyzetet én belõttem volna védõ létemre. Jó, lehet, hogy nem, de nem értem miért kell pöccintgetni, meg ilyenek.

grebber
Ilyen helyzetkihasználással kiesünk a francba 😞

báttyó02
inkább úgy mondanám h nemgyengén mákja volt

Kaplan
Igen, az nagyon ott volt. Sajnos. 😊

Mor3llo
azért latszik h Vagner Love nem hijába lett válogatott...igencsak szétetette Gallast!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
azért mit ki nem hagy az Arsenal...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
7-8 körül volt.

Kaplan
Szeretcsétlen gyerek mivel érdemelte ki ezt a nagy respectet? ^^
Amúgy, helyzetek. Hát, igen. Be kéne rúgni õket 😞

hunbasser
vki számolta h hány 100%-os ziccert hagytatok ki?
ma semmi nem akar nektek összejönni<#szomoru2>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem te vagyunk -.-

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Hát ez beszarás amit az Arsenal mûvel!<#hehe>
Ha a 100%-os helyzeteket nézzük legalább 6:0-nak kellene lenni az eredménynek!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mor3llo
te jóisten...sztem ha üres lenne a kapu, és a CSZKA-aiak nem lennének pályán, még akkor sem találnátok el a kaput 😄 bár láthattunk példát üres kapura Rosickytõl :AS😄:S😄DDD

REALista
Ez már vicces!!😄DDD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mor3llo
loll, Fabregas :AS😄:SA😄:AS:😄:AS😄DD

Gunnersboy
hmm nem a megszokott felállás...bár nekem mindegy csak nyerjünk 😊

GO GUNNERS!<#hehe>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jbal

jbal
na nézitek a meccset?😛

vmvr
Rolka, az fc-arsenal.hu-n nem te írsz roll néven?😊

vmvr
Most az Arsenal hajt Buffonra

-Sokat köszönhetek a Juvénak, ezért nem hagytam cserben a csapatot a nehéz idõkben - nyilatkozta augusztusban a sztár, amikor is a jó néhány csillag (Thuram, Cannavaro, Ibrahimovic, Zambrotta...) eligazolt a másodosztályba kizárt együttesbõl.
Az Arsenal vezetõi ugyanakkor - nem törõdve a kapus szándékával - bejelentkeztek a zebráknál Buffonért, és a hírek szerint olyan ajánlatot tettek, melyen még a torinói vezérek is eltûnõdtek.
Az Ágyúsok azért is szeretnék megszerezni az olasz klasszist, mert jelenlegi elsõ számú kapusuk, Jens Lehmann az idény végén minden bizonnyal távozik Londonból. A veterán német hálóõr szerzõdése ugyanis júniusban lejár. A még mindig csak 28 éves Buffon kontraktusa 2010-ig szól, vagyis valóban mesés ajánlatot kell leszurkolni a Juvénak, hogy a világbajnok portástól hajlandó legyen megválni a torinói együttes.

vmvr
Az Everton elleni meccsrõl

Csapata teljesítményérõl:
„Jól játszottunk, de a gólszerzés nem ment a legjobban. Úgy érzem sok dolgot jól csináltunk, de a meccs utolsó harmadában valami hiányzott. Kicsit tompák voltunk, hiányoztak a jó meglátások és kicsit pontatlanok voltak az ívelések. De ezután az eredmény arra gondolunk, hogy képesek vagyunk javítani. Összességében úgy érzem a játékosok mindent beleadtak és nagyszerû volt az iram”

Az Everton védekezõ taktikájáról:
„Nincs kifogásom a védekezõ foci ellen, ha jó az iram. De azt hiszem ha kirúgás van mindig azt várod, hogy a kapus letegye a labdát a jobb oldalra, õ pedig átviszi balra. Ismered a forgatókönyvet. Ha ezt már tízszer látod, akkor nem olyan élvezetes”

Az Everton pozitív oldaláról:
„Jól védekeztek és megvolt a lendület. Okosan megszervezték a védekezésüket, és ha lehetõségük volt megjátszották Andy Johnson-t, aki szerintem jól játszott. Sokszor Õ ért oda elsõként a labdákra. Sok pozitívum volt a játékukban, a kapusuk például nagyon jól védett”

Van Persie kiváló szabadrúgásáról:
„Nagyszerû gólt volt, egy nagyszerû szabadrúgás. Azt hiszem az elsõ félidõben nem hoztuk sokszor játékba, és láthattuk, hogy képes eldönteni a meccset – különösen veszélyesek voltak a pontrúgásai”

Gunnersboy
azért RvP visszahozta a meccset ennek örülök 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

drowns41
Hát ez nem jó

Anthony001
1-1

RvP

vmvr
Reméjük, hogy a második félidõben történik vmi csoda!