Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
ezt sztem nem kellett volna leírnod...

dotkom
ma szopott mindket csapat aki megvert minket 😊
Blackb'n 2:0 Fulham
Reading 1:0 Bolton

http://atwwebmaker.tx.hu/

drowns41
...

http://sum41.uw.hu

hunbasser
az én tippem volt a legközelebb <#bohoc>
grat!

ReaL MaDRid x siempre

grebber
Ja azt köv fordulóba idegenbe meg kikapunk a Kesztölctõl 😞

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Gyorsba lerendeztük a Tottenham-t 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
3-0 😊 Eddig. Két teljesen jogos tizenegyessel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Anthony001
Már most 2-0 nekünk és most van HT.
A nagycsapatok ellen mindig jól megy..szerintem a chelsea ellen is jól fog

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kaplan
Ezt a mait meg kell nyerni! Nincs mese, ha vesztünk akkor le is tehetünk az elsõ három helyrõl. Mert ne várjátok azt, hogy az MU és a Chelsea nem húzza be amit be kell.

0-1, hátha így gyõz az Arsenal 1-0-ra 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
sztem 1-0 lesz

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Ebben van valami😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Arsenalnál sose lehet tudni mikor mi lesz a meccs.

vmvr
de még emlékszem a reading ellen is vereséget tippeltél, pedig akkor még jól ment, és mi lett a vége? 4-0-ás arsenal siker.

grebber
Most mit kell itt izéni tippeket kért én irtam itt nem pesszmizmusról van szó hanem az Arsenal jelelegi formájáról.És ez fos nagyon.

Zizou5
1-2

vmvr
legutóbb igaza lett sajnos, de már ezt tényleg vicces, szinte már az arsenal ellen drukkol😊

hunbasser
A_S:?D_:AFS:_AF kezdesz vicces lenni ezzel a túlzott pesszimizmusoddal -.-

ReaL MaDRid x siempre

grebber
0-1

báttyó02
1:1

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
Mit tippeltek az Arsenal-tottenham(fujj, leírni is undorító, h tottenham😊 )-re? Én 1-0nak már nagyon örülnék, de félek, hogy elszenvedjük az elsõ vereséget az emiratesben.

vmvr
Chris Coleman jogosan dícsérte fiait az Arsenal ellen aratott 2-1-es gyõzelem alkalmából, a Craven Cottage-n.

Coleman: „Mindenképpen dícséretet érdemelnek a játékosaim, mivel remekül játszottak a
meccs elejétõl a végéig.”

„Nagyon ritkán van, hogy egy Arsenal elleni mérkõzést élvezek, de most ez történt.”

„Jobb volt mint a Manchester United elleni idegenbeli mérkõzés, jobb volt, mint az elõzõ szezonban a Chelsea elleni gyõztes mérkõzés, de mindent figyelembe véve ez volt a legjobb mérkõzésünk mióta én vagyok a menedzser.”

„Nagyszerûek voltunk, már egy pontnak is nagyon örültünk, de ez a gyõzelem mindent felülmúlt mindent.”

vmvr
Sajnos

hunbasser
grebber eltalálta az eredményt :\
no,most neki lett igaza

ReaL MaDRid x siempre

jbal
jbal
pffffffffffff
röviden,tömören

báttyó02
basszus...na most megint hallgathatom a cselszkiseket ...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
szégyen 😞 erre nemtok mit mást mondani D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

drowns41
Ha ez így megy, lehet hogy búcsút mondhatunk Wenger bácsinak és kereshetjük az új menedzsert.

http://sum41.uw.hu

Kaplan
Kikaptunk, jó inkább.. Hagyjuk, ennyit a bajnoki álmokról. Meglesz a negyedik hely.

Anthony001
Piros...Sanderos.
Örülhetünk ha nem kapunk ki nagyon

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Rolka
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Nem igaz ilyen mar tényleg nincs! Henrytol megint egy szabályos golt fosztottak meg! hogy rohadjon meg az a mocskos biró

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
2-1

Rolka
Mekkora gól volt láttátok! azta hülye eget

Rolka
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz! góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Rolka
Beszarás bazdmeg ki kapunk mint a szar<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

Rolka
Ne csináljátok már kajak 2:0 a Fulhamnak? Úristen! Ez komolyan nem igaz. Te jó ég

vmvr
ez vicc bazm, NEM HISZEM EL!!!!!!!!! Ez az Arsenal kezd a Nick Hornby - Fociláz címû könyvében leírt 60-as 70-es 80-as évek beli arsenalra emlékeztetni.

jbal
2-0 oda
pff-.-

Kaplan
Vezet a Fulham....nc.

Rolka
Jah értem <#vigyor0>

dotkom
nem hinnem. probald ie-ben es lesz kep. firefoxban sajna nem mukodik.

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
Nézni az Arsenal góljait😊

Rolka
Jah hogy 20:45kor megy a meccs! azért nincs még kép akkor?

Rolka
Azon a live-footy-n letöltöttem azt a progit amit kellett utána mit kell még csinálni vele?

Rolka
<#smile><#nevetes1><#nevetes1>

vmvr
Megfertõzött Grebber, Rolka koma?

Rolka
Lehet Grebber-nek van igaza,hogy az UEFA-ban fogunk nyerni meccseket! De a mai meccset tuti nyerjük! vagyis remélem<#smile><#smile>

vmvr
Wenger: Az MU és Chelsea még behozható!

Arsene ma este a Fulham otthonába látogat, ahol a szombati Bolton elleni vereség után megpróbálja kihúzni csapatát a gödörbõl. Az Arsenal a 6. helyrõl (13 ponttal a Manchester United és 10 ponttal a Chelsea után) próbálja majd megkezdeni a felzárkózást. Ez a feje-feje melletti küzdelem (Manchester U. – Chelsea) add önbizalmat Wengernek, hogy még behozható az a 13 pont!

Ezek mellett Wenger még elmondta, hogy, amikor az Arsenal nyerte meg veretlenül 2004-ben a szezont, akkor sokkal nehezebb volt nyernie, mint az utóbbi két évben a Chelseanek!

Látod Grebber, van itt még optimista ember.

A meccset pedig 19.45-tõl itt lehet nézni!