Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
igen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zizou5
0-0 félidõ. döntetlennel továbbmentek?

5w0rdf15h
na mostmár csak a mi meccsünkön nincs gól igazán vezethetnénk már :-/

Kaplan
Nem igazán, csak meccseket. Esetleg errõl a teljes kialakult helyzetrõl kaphatnék valami info-t vagy linket?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

egy volt KGB-st megsugárfertõztek, nem nézel TV-t?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kaplan
Nem értek szakdolgokhoz, hogy kerûl oda plutónium?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
ja, és plutóniumot találtak az emiratesben, de hálisten nem veszélyes mennyiségben

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

A szövevényes, egyelõre csak "gyanúsnak" nevezett eseten dolgozó detektívek a The Independent információi szerint meggyõzõdtek arról, hogy Litvinyenko vagy az Itsu szusiétteremben vagy annak közelében fertõzõdött meg, mert egyelõre csak ott észleltek radioaktív foltokat, ahol ebéd után fordult meg. Ebédpartnere, az olasz Mario Scaramella a Sky News tegnapi jelentése szerint ugyancsak megfertõzõdött a polónium- 210-zel.

A Channel 4 televízió hírszolgálata szerint a Millennium Hotelben regisztrálták a legmagasabb, a biztonsági limitet meghaladó sugárfertõzést. Itt találkozott Litvinyenko két volt kémkollégájával, ma üzletemberekkel. A brit rendõrség kiemelt figyelmet fordít arra az öt- vagy többfõs futballdrukkercsoportra, amely az ominózus napon, november elsején az Emirates stadionban lejátszott Arsenal-CSZKA Moszkva meccsre érkezett repülõvel Londonba, majd visszautazott Moszkvába.

A British Airways érintett 221-es járatán utazott, esetleges sugárveszélynek kitett több mint 33 ezer utas közé prominens politikusok is tartoznak. A 2012-es londoni nyári olimpia ügyében tárgyaló Tessa Jowell kulturális miniszter és az egykori olimpiai aranyérmes Lord (Sebastian) Coe, a szervezõbizottság elnöke Barcelonába repült az egyik leállított gépen. A három gép közül kettõt Londonban sugármentesítettek, majd hamarosan visszaállnak a forgalomba. A Moszkvában rekedt repülõgép tegnap érkezett vissza Heathrowra és kerül nagyító alá.

Érdekes, LOL 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
nem tudom, most éppen mutatja😊

Rolka
Kösz szépen! amugy itt mindig mutatja az arsenal meccseket?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr

Rolka
Vmvr a mostani meccsrõl nem tudsz olyan franko linket küldeni mint amikor a fulhammel jatszottunk?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

báttyó02
0:1
van persie 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
0-0

ReaL MaDRid x siempre

grebber
2-1 😞

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
köszönöm az õszinte véleményt 😛PPP énis hasonlóra tippelek 😄

1-1

gabber_saviola
1-3

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h

szerda 22:55 FC Porto - Arsenal FC (felvételrõl)

sajnos felvételrõl adják :-/
tippek? 😛

hunbasser
egyáltalán már a feltételezés,h abbahagyja is mibadarság már

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
szerintem ugyanezt megtudhattad volna a hírbõl is-.-

Zizou5
na köszönöm. korrekt válasz ezt vártam.

Danman
Nem vonul vissza csak 2007-ig tuti nem lép pályára, vagyis januárban már valószínû játszani fog...A Chelsea elleni rangadót viszont sajnálom hogy kihagyja...Fekete pont😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
ne nekem mondd-.-

jbal
nem vonul vissza.

Zizou5
végig olvastam, de a címszú: henry lehet h abbahagyja...

Scholes18
hát még nekünk a bajnoki címre!
hajrá!

Glory Glory Man United!!

vmvr
Én azért ennél optimistább vagyok, Henry nékül vertük a múúúúú-t is.

És szerintem egy 4-5.-ik helyre még jók vagyunk, de inkább negyedik, vagy harmadik😊

hunbasser
ha ez tényleg igaz,akkor örülhettek ha elcsípitek az uefa kupás helyet,vagy benne lesztek az elsõ 10-ben :\

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ember, olvasd már végig a szöveget...-.-

Zizou5
mi az h befejezte? ez azt jelenti h benne van a pakliban az, hogy abba hagyja a futballt?

vmvr
Örülnék, ha kamu lenne, szükség van a cselzi ellen egy meglepetésre, mert az nagy erõt adna a fiúknak.

Scholes18
ez kamu!
Csak ne legyenek most gondok Nálatok, mert meg kell vernetek Nekünk a cselzit!!

Glory Glory Man United!!

vmvr
na bazm...

Henry befejezte!

Az utóbbi napokban az angol sajtó kiemelten foglalkozott az Arsenalon belüli, válságra utaló jelekkel, elsõsorban a Thierry Henry és Arsene Wenger között elmérgesedõ viszonnyal. A futballista és a menedzser ma közös közleményben számolnak be az elmúlt napok történéseirõl, s igyekeznek megnyugtatni a csapatért aggódó szurkolókat.

Valószínûnek látszik, hogy Henry idén már nem lép pályára az együttesben, nyaksérülése ugyanis nem akar rendbe jönni, az orvosok hétfõn vizsgálják meg a csatár nyakánál becsípõdött ideget. Wenger úgy számol, hogy a támadónak még jól is jön a hosszabb pihenõ, mert a világbajnokság óta nem tudta fizikálisan utolérni magát, ezért január elõtt � így a közelgõ, Chelsea elleni rangadón sem - nem tervezi Henry bevetését.

Rolka
<#nyes><#nyes><#nyes>

vmvr
Nem, de ezek tudható dolgok😊

Zizou5
mert ugye az a jo arsenal szurkolo aki mindent tud ugye vmvr?

vmvr
mint a szar😊

hunbasser
oktat a Mester -.-

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Igen, onnan is ismerheted õket. De pl. Gary Lewin, az angol válogaott orvosa is, és volt arsenal játékos.

Pat Rice, a pálya edzõ. ha Arsenal drukker vagy, akkor illik tudni, hogy õ kiemelkedõ alakja volt a csapatnak a '70-es években. Mellesleg hátvéd volt.

jbal
ismerõs nevek az FM-bõl

vmvr
Erre mi, szurkolók nem tudjuk a választ. Írj egy e-mail-t Gary Lewin-nek, a csapatorvosnak, õ szerintem tudni fogja a választ, de érdeklõdhetsz Pat Rice-nál, a pályaedzõ-nél is<#vigyor3>

Zizou5
nem tom mivan nállatok srácok, de nállatok egyfolytába súlyos/nem súlyos sérülések vannak. mitõl van ez?

Anthony001
Most olvastam, hogy Henry lehet hogy nem játszik a Chelsea elleni rangadón 😞

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

báttyó02
Crespo tanácsa Sevának: Húzz el Angliából!

Baráti jó tanáccsal látta el Hernán Crespo sorstársát, Andrij Sevcsenkót. Az Inter argentin ásza korábban szintén futballozott a Chelsea-ben, ám sírva menekült vissza Londonból Milánóba.

Bár Crespo 49 fellépésén 20 gólt szerzett a Chelsea kék mezében, meglehetõsen súlyos szavakkal illette korábbi klubját. Az argentin futballista a Mirror címû brit lapnak bevallotta, borzasztóan érezte magát a londoni csapatnál, mindig is visszavágyott kedvenc városába, Milánóba.

- Számomra meglepõ, hogy a Chelsea ma is képes magához édesgetni a legjobb labdarúgókat – kezdte Crespo. – Ez egy karrier romboló egyesület, amely lassacskán felemészti a nagy reményekkel érkezõ sztárokat.

Crespo természetesen tudja, Sevcsenkónak mennyire nehéz lehet a Chelsea-ben, ezt ugyanis saját bõrén tapasztalta.

- Egyetlen tanácsom van a számára: húzzon el Angliából, amilyen gyorsan csak tud – folytatta az argentin csatár, aki ugyan ötletével a városi rivális Milan csapatát erõsítené, mégis szívbõl szólt az ukrán támadóhoz.

A Stamford Bridge egyébként valóban különleges helyszín, korábban Adrian Mutu vagy Juan Sebastian Verón, most pedig Seva mellett Michael Ballack sem találja a helyét. Persze van ellenpélda is: Drogba, Lampard vagy Makelele nem panaszkodik a rossz sorsára.

hát elég jól megmondja kreszpó..és igaza is van

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
ha az elõzõ kommentre írja,akkor minek?olyankor nyilvánvaló
ON

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
(válasz erre) igy ok?

http://atwwebmaker.tx.hu/

Zizou5
(válasz erre)

dotkom