Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
nost hát
gyerekek... nemtom mivan de eddig nagyon ne múgy fest ahogy mi szerettük volna de reméljük felállunk😛 2-0... Szabadból, Julio Baptista o.g.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

5w0rdf15h
nah pazdet <#szomoru1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jbal
23' Tottenham H. <2 - 0> Arsenal
13' <1 - 0> D. Berbatov
21' <2 - 0> J.C. Baptista (o.g.)
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
pedig nem oylan gyenge csapat

* Manuel Almunia
* Kolo Toure
* Justin Hoyte
* Philippe Senderos
* Armand Traore
* Francesc Fabregas
* Abou Diaby
* Denilson
* Julio Baptista

Anthony001
2-0... Baptista O.G

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

dotkom
0:1.. remelem webibebi tippje bejon es nyerunk 3:1-re.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Danman
Nah baljós jóslatok beváltak 1-0 a spursnek 12' Berbatov... nembaj úgyis fordítunk😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

dotkom
csak tipp volt 😄 ASDFSASDF

Danman
jaj basszus már megijedtem hogy ennyire állunk...huh ugye csak tipp volt?😄 elvileg most kezdték el

dotkom
2:0

báttyó02
0:1

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Solidus
helyes!😊
én is erre tippelek

.:SOLIDUS:.

webibebi
nyerünk 3-1re

msn:[email protected] bárki felvehet

Solidus
Remélem nyer ma az Arsenal!
Tippek?

.:SOLIDUS:.

Gunnersboy
képt. 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
szia,általános topik,logó mühely 😊
vagy amint hunbasser írta,megkérheted azokat akik szeretnek/tudnak logót csinálni

amugy nagyon köszönöm a segítséget

meg ott a szaggatoott vonal alá hogyan lehet beszúrni a cuccokat?

hunbasser
az ilyet csinálni kell,ahogy DJ BP is mondta 😊

ha ráérek,csinálok neked egyet,csak most is épp ilyeneket csinálok,küldj privit h milyet szeretnél

ReaL MaDRid x siempre

valaki nemtudja honnan tudnák szedni NICK logót??

hunbasser
ya,most esett le,h a nick logóra gondolt 😄

ReaL MaDRid x siempre

csinálták...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ilyen arsenalos mini logokat honnan tudok leszedni???????
Kellene nekem is !!!
kössz

vmvr
😄DDDDDDDDDDDDD

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Anthony001
Én is tervezem, hogy megyek Londonba nyáron, ugyan nem meccsre, de a stadionokba benézek.😊 Meg sztem most fogok rendelni az új mezbõl egyet.
De az a kemény, hogy minden "alkatrészem" megvan a 2005/2006-os cuccból, ha beöltözök tiszta úgy nézek ki mint egy játékos😄

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

vmvr
nekem két mezem van, egy idei és egy 2évvel ezelötti, az idei az Londonból van, anyukám nyáron volt Lononban, és ha már ott volt, akkor term. meglátogatta a Highbury-t, és az Emirates-t😊

Idén, ha minden összejön(már célegyenesben vagyok) megyek a reading elleni meccsre, és akkor még természetesen benézek a clubshopba is😄

Anthony001
Nekem 3 Arsenal mezem is van, mind Londonból, és 8 ért vettem õket darabonként, van tavalyi pireses gatyám és tavalyi bordó sportszáram is

Kaplan
11 és ismerõstõl volt, de senkinek nem hozogatok sry 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csá!!
Mennyiért vetted?És hol rendelted?

vmvr
nekem rövidújjú mezem van,sima, ugyancsak londonból😊, bár a hosszúujjú fajább sztem.grat a mezhez

Kaplan
Megjött egyenesen Londonból az eredeti Rosicky hosszúujjú Arsenal Nike mezem 😊 Hihetetlenül tetszik. 😊 Majd töltök fel képet, ha kell.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dotkom
szerintem se kene. van mar eleg jo csatar, akik mindjart olyan jok lesznek mint henry.

vmvr

5w0rdf15h
na mostmár ennek pontosan utánna járok 😄

így van kb Henry 1977.08.17. Anelka meg 1979.03.14. szal másfél évvel fiatalabb 😄

báttyó02
idõsebb? 27éves Anelka,2évvel fiatalabb Henry-nál 😄
de amugy szvsz nem kéne

vmvr
a picsa télleg😮, hát akkor nálam erõs képzavar volt anelka korát illetõen😄 bocsi😄

5w0rdf15h
kb 1 évvel idõsebb Henrynál annyira nem öreg még 😊

vmvr
98-ban még nem nagyon voltam focibuzi😊, csak felvételeken láttam õt az Arsenalban, akkor viszont kente, de már öreg. szvsz hozzánk nem férne be, õ már azt hiszem inkább a nevébõl él, mint a jelenlegi teljesítményébõl, de ettõl még nagyszerû játékos most is.

5w0rdf15h
beférne én még láttam játszani a 98-as csapatban igazi ász volt akkor 😊

vmvr
nem kéne már

#5301: AS:?A:F?AF ügyes srác😊

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

reaper4
nem lenne rossz...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gunnersboy
á csak akkorjutottam géphez aztán rohattulrültem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gabber_saviola
jó lenne ha hanyagolnád ezt itt a sportban. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Zizou5
hajrá london? cselszi arsenal stb egyszerre tán?! 😊

Gyerekek a következõ feladat a tottenhamot legyûrni és ha az meglessz akkor nagyon fasza lesz minden
Hajrá London

vmvr
csak az a hsz nekem olyan szagú volt, hogy lám, dejó nyertünk 2-1re örüljünk, félreértettem valószínûleg.elnézést.

báttyó02
hát nagyonnagy meccs volt 😊 grat a fíúknak,a végén aszittem befosok 😄

Kaplan
Szép volt srácok! Mikor hazaindultam apámtól a félidõben éreztem, hogy megnyerjük és mire hazaértem meg is kaptam eme csodálatos ajándékot! 😊 Csak így tovább Gunners-ek!

hunbasser
egyetértek

ReaL MaDRid x siempre