Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
házszámot tévesztettél

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasCar16
ez érdekes meccs lesz, az auszink formában van erre lesérül, Dida meg ülve is meg tud sérülni a parmai stadion székei miatt-.- nektek meg pár kulcsjátékosotok😄, kegyetlen BL hangulatom van<#pias>

#acm

Rolka
Mi se állunk vlmi jól! Wenger örül ha 11 egészséges játékost tud majd ki küldeni a pályára!
Csak tudjunk kapura rugni azt ennyi! <#vigyor2>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
hááát😄DD nagyon érdekes lessz.Ha õ nekise tudunk gólt löni akkor ....
de érdekes azért 8 év alatt 1 szer védeni...már megbocsáás és még mindig ott van,nem akar visszavonulni? tudja mi az hogy kapusposzt?😄:?😄A?S

24 - Exile -Nov.23

vmvr
ehh😄 bocsi, nem ezt akartam, hanem ezt

Kaplan
Belinkeled az Arsenal topikba az Arsenal topikot? 😊 Ez így tényleg szép, megint részeg vagy? :SDASDAS

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr

II Rocky II
hogy a viharba nelenne jo<#hawaii>

24 - Exile -Nov.23

Az eredményjelzõ jó, de a számok nem 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kaplan

Így jó lesz?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

drowns41
Nem ment ma a szekér, ráadásul sok a sérült nálunk.
De pont a MU ellen játszani így nem szerencsés. Nagyon gyenge volt a védelmünk ma szerintem. A támadójáték is gyengus volt.

http://sum41.uw.hu

5w0rdf15h
hát ez elég kínos 😞( elhiszem h nem fontos a kupa, na de ennyire kikapni....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rolka
Igazad van én is így vagyok vele

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
lehet ezt szégyenként is kezelni igen, a Mu jo napot fogott ki, mi meg igen gyengét, ez sajnos az eredényben tükrözõdik is

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Nem érzitek, hogy ez mekkora geci nagy szégyen?.. Remélem rendet raknak a fejekben.

Gunnersboy
mondjuk én leszarom, felõlem a blböl is kieshetünk, a bajnokságot nyerjük meg végre

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
mint a tottenham elleni ligakupa....

24 - Exile -Nov.23

Forrest Gump
Pihenünk a BL-re. 😄
Rolka
Hát jah! ez nagyon durva

Gunnersboy
aztakurva miafaszom ez :CCCCCCCCCCCCCC jövök haza benyomom 3:0, 4:0 :cc

Kaplan
Gratulálok srácok, sikeresen porig aláztak minket. Egy valamivel tudunk bosszút állni, ha bajnokok leszünk... Addig nem tudjuk lemosni a gyalázatot.

Rolka
Bazzzeg! 4:0 legalább a becsület gól legyen már meg

II Rocky II
hát ja.srága még oké....de prios.😞(((hátha még sikerül azért golt(okat) szereznünk.

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Ezért pirosat, na neeeee

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Juhiii
Milan meccs elõtt, ez nem jön jól.. <#szomoru1>

GO GUNNERS!

Danman
Wenger pls do something...Adebayor behozatalát maximálisan elvárom és remélem a mester meg is teszi...Nagy lelkesedést kéne önteni a fiúkba..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

A picsába bunda meccs vagy mi?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kaplan
Szánalmasak a srácok... Ennél még én is lelkesebben játszom. A második gól után Traorét le kellett volna hozni a faszba, bárki jobb helyette. Adebayort meg be. Nagyon gyengék vagyunk.

II Rocky II
hihetetlen,szinte közünk nem volt a mérk-hez...:S remlem jobb második félidõt produkálunk és sikerül a bravúr (3:3)..vagy esetleg a 4-3 ide.😊 jo is lenne...sok eladott megnem becsült labda.merészség is hiányzik..😞(( bendtner helyett meg adebayor kéne...

24 - Exile -Nov.23

0-3 😞

II Rocky II
mi a faszomvanmáááár.@@@@@nehogy mááá kurvaéletbe...faszom legalább döntelten legyen már...nemigaz ennyire nme jobb a munnn:SD:A?S😄:AS?D., vvvvvááááána

24 - Exile -Nov.23

Forrest Gump
Nem jól indul.😞 0-2
II Rocky II
na gyerekek jó szurkolást,érdekes meccsnézést ..😄 majd jövök a végén....gogggunnners....nyerni kell.lekell verni a mu mumutttt:😄DDDDDD és leis fogjuk.egy kérdés döntetlen esetén ujrajátszás lessz ugye?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hát ja van akinek nincsen😄DD sopcast.->star sports---én itt nézem.

24 - Exile -Nov.23

banok
ha valakinek nincs Sport1-e

Manchester United-Arsenal streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forrest Gump
18:00 Labdarúgás, Man United-Arsenal, FA-kupa, 5. forduló (élõ) Sport1
Kaplan
Igen, egy meccses.

II Rocky II
reagálhattál volna a mondatom elsõ felére is<#gonosz1>

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Milan meccsre reagálva:
ezek a gondolatvitelek tök feleslegesek, maximum a szurkolokat ugrasztják egymásnak, nemsokára kiderül 😊 reméljük a jobbik nyer (esetemben az Arsenal)

II Rocky II
az FA kupa egy meccses ugye?????néztem a mixen és háááát a MU-t várják..meglepõen sokat fizet ránk,pedig nem oly kevés az esélyünk elenük.😊))
hja am amilannal nem azt néztem hogy mnien a bajnokságba,,csak annyi hogy örülnék ha ugy teljesítenének ellenünk is.😄

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
tavaly pont ezen mosolyogtam a MU topikban😊 rohadt egy kellemetlen ellenfél egy ilyen csapat amely megszállja a saját 16osát, aztán meg egy kontrából bevágnak egy hatalmas gólt, de majd a szerdai meccsen te is meglátod😊

#acm

Kaplan
A Milan minden egyes alklalommal felszívja magát egy BL találkozóra. Felesleges nézni a bajnokság beli formájukat.

II Rocky II
gyerekek.nemtom hogy vagytok vele.de nagyon reménykedem hogy a milan tartja a mostani formajat a bl meccsre is.😄 most is milan livorno 0-1 majd a 60.percbe csak büntetõvel tudott egyenlíteni a milan...szal adja a JóIsten hogy ebben a formában maradjanak 😄DD

24 - Exile -Nov.23

Kaplan

II Rocky II
amugy észrevettétek hogy a gólkülönbés is ugyanannyi?????😄 jól nézünk ki 5 pont elõny,11 meccsel a bajnokság zárása elõtt.😊)) remélem sikerül ezt megtartani és idén meg is nyerjük.😄
videot majd remélem hogy adni fognak 😊

24 - Exile -Nov.23

drowns41
Valaki tud adni összefoglalót?

http://sum41.uw.hu

II Rocky II
vmi überfaszakurvajo eredményjelzõt készítettél...köszi.<#worship><#worship><#worship>

24 - Exile -Nov.23

Danman
jó lett(Y) vki dobjon majd légyszives egy összefoglalót, sajna lemaradtam a meccsrõl:S

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

jól jött nekem ez a 90. percben lõtt gól 😛