Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! A mai meccset valahol lehet majd nézni? Azt láttam, hogy Sport1/2 és Eurosport nem adja, de gondolom van valami stream csatorna. Ha esetleg valaki megmondaná, akkor megköszönném 😊

vmvr
na fasza...<#szomoru1>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
de ha éljenezel akkor mértnem tetted már ki?😛PP
amuy kajak azt hittem hogy 8dik hónap van :S most nézem hogy 02.:...😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Megoldanám, csak elõtte legyen meg az a tizes 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
<#eljen><#eljen> Birmingham elleni 10-0 hogy fog kiférni? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan

II Rocky II
hehe,azt észrese vettem mert csak a végét néztem😄DDD?A😄AS?D?A:?DAS😄?:AS

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
de nem március 😄

csocso14
Jó kis csattanó volt a végén, szó szerinte meg átvitt értelemben is, de a Fordnak milyen jó kis reklám volt ez, pont ott dõlt el. 😊
Idegenben elég egy gólt rugnunk és tovább mentünk, sõt 1-1, 2-2... is jó nekünk, idegenben lõtt gól 😄 Nem kaptunk idehaza gólt ez jól jöhet.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kaplan
Ha adsz nekem linket a képrõl berakom azt helyette.

II Rocky II
sztem Adebayor feje jobb lett volna oda képnek.(mikor kapufalett és aztán fogta afejét😊 😞(

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
23-án,szombaton lessz a meccs nem?

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
betéve csak majd a dátumot javítsd már ki 😊 köszi

Kaplan

II Rocky II
jóéccakát neked..😄 majd kiderül..már az odavágót is így mondtad...😄

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
még mindig ennyire naív vagy?😛 mérlegelj már ember hogy mér ilyen taktikával álltunk ki...azért itt is adódtak lehetõségek Oddo helyzete, meg a kavarodás a kaputok elõtt,Maldini,Gila fejese...visszavágón más lesz a játékunk ne félj... további szép estét

#acm

SLICK
Sajnálom, hogy így alakult a meccs. Visszavágónál sok sikert, szükség lesz rá!

Kaplan
Megmondom õszíntén nagyon szomorú lennék ha már most kipottyannánk BL-bõl. Akkor még a bajnokság megnyerése is veszélybe kerül. Abba már bele sem merek gondolni, hogy semmit sem nyerünk, mert az abszolút csalódás lenne.

II Rocky II
hogyne lenne meg...elég ha a milan statját nézzük😄 hazai mérlege a jobb vagy az idegenbeli???😮 fõleg ha ilyen játékkal játszanak mint most akkor megnyerjük azt a meccset..a mostani kapufa kárpótolni fog minket.

24 - Exile -Nov.23

Nem vagy egyedûl.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Shep
Kemény meccs lesz a visszavágó, kiváncsi vagyok mi sül majd ki belõle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg lesz az nyugi 😊 (remélem! azért vendégként, olyan közönség mellett.. hát hajrá Arsenal!)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

😛

Kaplan
A számmisztika alapján nekünk több esélyünk van, hisz akármelyik góllal végzõdõ döntetlen a mi javunkra dönt, és ha lövünk egyet nektek egybõl kettõt kell. Csak az a fránya egy idegenbeli gól kell.

LasCar16
menjél inkább aludni, olvasni sem tudsz már... 😊

#acm

Nuno88
szívtam a fogam a kapufánál, 2 hét múlva eldõl minden! Addig is sok sikert a bajnokságban...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
jóvan majd rájöttök, Emiratesben azért elég kemény volt a közönség😛 de még 1-0-s hátrányban is ez lenne a véleményem h Milan gyõzelem... hazai pályát ki kell használni fõleg ha az odavágó meccse van ott, behúzzuk😊

#acm

5w0rdf15h
Walcottnak hamarabb kellett volna bejönnie...

😄

Kaplan
San Siro-ban iszonyatosan nehéz lesz kiharcolni a továbbjutást. Reélem azért tudunk gólt lõni majd, mert anélkül nehéz lesz..

bann ebben a fórumban neked XD

5w0rdf15h
sima 1-1 lesz 😉

LasCar16
2 hét múlva San Siro Milan gyõzelemmel<#vigyor1>

#acm

Nem baj a vv jobban fog sikerülni és tovább jutunk!

ajajajaj akkora helyzet 😞

II Rocky II
csak a fejem tudtam fogni.OOOOO kapufa :S😞((( emlékeztek a realon hogy mentünk tul???? majd nyerünk idegenben 1-0 ra oszt csá.😄 ...bakker mekkora kapufa volt😮O ..bekellett volna hogy menjen.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
baaaaaaaaaaaaaaaaaaazmeg :@@ makkerek

na pedig már majdnem felugrottam :S francért volt les...
Forrest Gump
Szerintem jól toljuk, csak az a fránya gól kéne már.😊
5w0rdf15h
hát eddig elég gyengus a meccs.....milan védekezik, bunkerfocizik, így elég nehéz

Kaplan
Tompák vagyunk, gól kell midnenképp..

hát eddig mi próbálunk kezdeni valamit a labdával, a Milan meg próbálja ezt megakadályozni...
Gunnersboy
Tourenak ennyi volt a meccs 😞((( :ss

Toure <--> Senderos

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
nabakker..kalac véd 😮OOO nem jön a második meccse a fiori barátomnak 😞((

24 - Exile -Nov.23

SLICK
Estére hajrá nektek! ^^

grizzly21
jaja sok sikert nekunk! az elozo csufos volt, remelem most nem lesz gond! hajra Arsenal , hajra London!😊

LasCar16
jó szurkolást kívánok az esti meccshez! most megyek a Heineken multipakkokért😛 <#pias>

#acm

5w0rdf15h
nem kell ilyenekkel foglalkozni...csak a szája nagy, emiatt vesztette el a hg jogát is

Kaplan
Te viszont irdatlan csúnya vagy :/ Ne haragudj.

Pá, újra, és újra.😊