Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem láttuk az orvosi leleteket és ha láttuk volna, akkor sem értenénk - minden attól függ, hogy az inak/izmok mennyire roncsolódtak és szakadtak el...

http://gaborszantai.co.uk/

báttyó02
cissé mesternek 2szer volt ugyanilyen lábtörése
az elsõ talán nem fordult ki annyira,de a második szinte dettó az eduardo féle törés...:S:S naszal a lényeg az h igaz egy évig kb kihagyása volt,de azóta megint vígan focizik...remélem "csak" hasonlo lesz eduardo esete is
mondjuk nem értek ezekhez a dolgokhoz de itt egy kép a cissé féle törésrõl,ránézésre ez kb ugyanaz

taylorral meg nemlesz semmi ugyse,max 1-2meccs eltitás azt kész..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
azt a budos...:oo megneztem a videot is azert...😞( ilyet en meg nem is lattam soha
szerintem azert igenis benne volt a faszi, mert az egy dolog hogy a labda meg ott volt, es Eduardo csak egy pillanattal elotte pockolte odebb, de utana nem eleg hogy a sipcsontjat eltalalta meg jo erovel bele is taposott az az allat

II Rocky II
most jönnek a kacsahirek...majd a hivatalos hírekre adjatok...ilyen hülyeségekre neeee...tuti fog járni 😊

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
hat en nem tudom...de nagyon durva volt az a nehany kep. a videot meg se mertem nezni:sss
szegeny..egyik pillanatban a vilag egyik legjobb csapataban jatszik, aztan a masikban az is kerdeses, hogy valaha jarni fog e tudni, es kezdhet mindent elolrol

Kaplan
Hát azért ennyire csak nem súlyos, Rooney-nak is volt egy lábtörése asszem, mégis focizik, nem is akárhogy. De az biztos, hogy nagyon csúnya volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A mai angol újságokban azt olvastam, hogy nem fog többet tudni focizni Eduardo, egyelõre az is kérdés, hogy járni tud-e majd valaha is, annyire szétroncsolódott a lába...

(Remélem csak az elsõ túlzások ezek...)

http://gaborszantai.co.uk/

csocso14
Tökéletes megoldás lenne, de sajnos nem mi döntünk. Kíváncsi leszek végül mennyi eltiltás kap majd.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Azért az, hogy nem fog soha játszani túlzás, nem õ az elsõ ilyen lábtörést szenvedett játékos. Pl Cisse, Larsson vagy Smith tudna errõl mesélni...
Nem néztem meg a sérülést, rosszul vagyok az ilyentõl, ezért örülnék, ha többször nem kéne efféle sokkoló esettel találkoznom. TILTSÁK EL ADDIG A SÉRÜLÉST OKOZÓ JÁTÉKOST, AMÍG A SÉRÜLT FEL NEM ÉPÜL! Mit szóltok?

SzakYy
Úgyszint.
Fiatal, tehetséges és rendkívûl szimpatikus focista (mondom ezt MU szurkolóként) és egy ilyen paraszt így... Remélem mihamarabb felépül és tartani fogja majd az Arsenal és a PL szintet.

Kaplan
Sajnos láttam élõben a meccset az EUROSPORT2-n. Hát talán még én is a TV elõtt sokkot kaptam. Szerencsétlen Eduardo, ilyet senkinek nem kívánok. A meccsrõl... Nyílvánvaló, hogy benne volt a fejekben ami Edu-val történt de mikor meglõttük a másodikat kellett volna még egy, mert mint tudjuk egy gól nem gól. Birmingham City mindkét gólja totálisan jogtalan volt, mint Arsenal és Juventus szurkoló, én most ezen a hétvégén totálisan kiborultam. Remélem Edu minél hamarabb felépül, és mi mostmár csak azért is megnyerjük a bajnokságot. Valószínûleg áprilisben az Old Traffordon az a meccs a bajnoki címet fogja eldönteni, jó lenne rendesen felkészülni rá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
olvastam olyant is valamelyik külföldi oldalon hogy lehet többet nemtud pályára lépni 😞 remélem csak kamu és nemsokára azt az eduardot láthatjuk újra a pályán aki a Sevillának is beköszönt :s

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
hát igen nagyon durván beleszált. Én mu szurkoló vok, de a legjobbakat kívánom Eduardonak, hogy minél elöbb felépüljön

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

II Rocky II
ligakupát a Tottenham nyerte,hosszabbításban lõtt góllal.
Akkor annak örülhetünk,hogy a kupa gyõztes ejtett ki minket 😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
mind kiderült Eduardo lábában mind a sípcsont, mind a szárkapocscsont eltört 😮O uramatyám...az a paraszt mekkora erõvel szálhatott bele ha mindkét csont eltört a lábában ://////

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
kicsit kúltúráltabban pls a megnyilvánulásokkal :/ hadd ne kelljen törölgessek

álljál már le, agyad nincs?

Hát ez a sérülés, ej, valamit kéne tenni az ilyen esetek ellen, bárkivel, bármelyik csapatban elõfordulhat ez, és ez a szurkolók számára is elég rossz dolog megélni, remélem megnyeritek a bajnokságot, Eduardo-ért is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

5w0rdf15h
szabadrúgás se volt jogos amibõl az elsõt lõtték....fasza bíró volt mindenesetre

drowns41
Persze, hogy Eduardo sérülése a legdurvább, inkább kaptunk volna ki, minthogy ez történjen :S
De olvastam Arsenal.com-on, hogy nem volt jogos a 90. percben a 11es, ráadásul nekünk kellett volna kapni egyet elõtte.
No comment ez a meccs..

http://sum41.uw.hu

gercse
<#sir>
ezt még látni is fájt...

John Cena
ejjjjj ez igeen

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Uh, hát ezért én kérek elnézést:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ezt elvileg visszavonta

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

aricsi
Durva a videó, nem csoda hogy nem mutatták a tvben.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

csocso14

Forrest Gump
csocso14

Danman

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Relinho
Fél évre??? Én ezt pályára nem engedném többet az biztos, remélem az angol szövetség is így látja,és kiradírozza...

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Relinho
Hát ha te mondod....😊 Legyen igazad

bár örülök, hogy pontokat hullajtottatok, ettõl függetlenül mielõbbi jobbulást a srácnak

remélem ezt a teylort elmeszelik egy fél évre

football without ultras is nothing

Totti visszatért egy ilyen sérülésbõl akkor neki is sikerülni fog.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

II Rocky II
áá kemény a MU-t golban is beérni nehéz lessz,most is 5-1..növelték a góljaik számát az a gk-juk jobb.De sebaj 3 pont elõny,azt mondom az is jó.Csak hát jó lenne nyerni is a következõ meccseken.Õk meg kapjanak ki a ****ba.:I

24 - Exile -Nov.23

zaki
te hány éves vagy?
szánalom ez a gyerek, olvasom miket írkál

Gunnersboy
tahóságnak is van határa.....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Danman
banplsthx

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Scholes18
gratula a mai naphoz xD

Glory Glory Man United!!

Juhiii
áúúúcs... <#wilting> (5 pont elõnybõl, 3 lett..)

GO GUNNERS!

Relinho
Pffffff ez a Taylor a jó Qrwa anyját ekkora favágó menjen az erdõbe :@:@:@
Szegény Eduardo nagyon sajnálom az is csoda ha vissza tud majd térni 1ilyen sérülésbõl,ezek a képek áhhhhh nagyon durvák 😞
amúgy meg mellesleg nekem is holnap után lesz a szülinapom...😄

sajnálom Eduardot, télleg sokkolóak a képek :/
Taylort egy ideig nem engedném pályára

http://www.powerplaymanager.com/r57633

csocso14
Ez nagyon burtális, ilyet max autóbalesetnél lát az ember, azonkívûl még1 sérültünk van, ráadásul csatár akikben nem duskálunk.

Rolka
azt a büdös kurva eget

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
<#sir><#sir>

dúrva 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

báttyó02
csak eros idegzetueknek..

1.

2.

:-\

báttyó02
uristen:\\\\\\\\

II Rocky II
ohogyrohadnale az a tizenegyeskuvauristen:S😞(((((((((

24 - Exile -Nov.23

REALista
Ráadásul tisztán a labdát rugta el elõször a védõ + az elsõ gól is egy jogtalan szabadrugásból született...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

5w0rdf15h
és 11-es a citynek......2-2.... LOL istenem ez a meccs......Clichy mi a faszt nézett bazmeg...

Forza Italia
bocsánat az alap. De örökre elkéne tíltani az ilyeneket nem 1-2 meccsre. Nagyon durva volt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa