Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szokták adni mind a 2 helyen...
Kaplan
Volt mikor az M1 is adta.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
amugy ugy tudom a sorsolást mindig az eurosport közvezítette..

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Március 14. Péntek -Eurosport- 13:15-UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás - élõ

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
eurosport vagy viasat?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
<#eljen>
köszönöm, nézem is, mi ez pontosan!!

No one can stop Death!

banok
tvuplayer - soccer (21500), Star Sports (10006)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

II Rocky II
roma nem kéne..fõleg ha igy játszananak mint mos a viszavágón..:S lol nem tetszett ahogy játszottak..télleg huzták az idõt.:S persze jol tették de igy áááááá.a schalke nem lenne rossz😄 sztem õrajtuk továbbmennénk.inter is jöhet,õket is egyszer megvertük😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Schalke, Roma, Fener közül bármelyik jöhet

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Forrest Gump
Aham, thx!
minimize
mondjuk egy tippet esetleges netes tv-adásról, vagy komplett, letölthetõ formátumról valahol ...
tippeket vártam, nem ezt..<#taps>

No one can stop Death!

Gunnersboy
azthiszem igen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Negyeddöntõben már lehet összesorsolni azonos nemzetiségû csapatokat?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

remélem titeket kapunk.kapjuk,bár döntõben egy angol derbi nem lenne rossz<#nevetes2>

II Rocky II
Március 14. Péntek - 13:15-UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás - élõ

24 - Exile -Nov.23

vmvr
nem holnap lesz a sorsolás, hanem jövõhét pénteken

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Forrest Gump
Holnap jó lenne a Schalket vagy a Fenert kapni, sztem ez a 2 sima lenne.
eddig is csak a eurosport2 adta élõben... akkor mit vársz?
grizzly21
en bevallom meg nagyon regen, Figo idejeben madridnak szurkoltam, de milyen jol tettem hogy atpartoltam az arsenalhoz! eszmeletlenul fos ez a madrid mar miota..se nem szepen se nem hatekonyan nem tudnak jatszani

minimize
wigan ellen csak a eurosport2 adja a meccset élõben??!
tegnap gyönyör volt!!! Go Gunners Go!

No one can stop Death!

II Rocky II
kaka-arsnenal szvsz mint seva a chelseban.

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Totálisan más stílust játszik Kaká a Milanban mint itt játszana.

vmvr
szvsz ide nem hiányzik Kaká. jól van õ ott a Milanban, egyszerûen nem illene ide.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Freedom88
grt a csapatnak!

T.T.

csocso14
Oh, micsoda meccs volt, még most is a hatása alatt vagyok 😄
Itt van két jó kép az arsenal oldaláról adebayor
cesc

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

John Cena
Köszi hogy ki ejtetétek aMilant! de (hajrá mu)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

aricsi
Pöpec háttér,ja a topic ott van top10-ben.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Jogos,hogy Kaká is ott van a banneron,jól játszott,egy normális csapatban még tovább fejlõdhetne,sztem megfordult a fejében hogy "talán az Arsenalban kellene játszanom".

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Csináltam magamnak egy hátteret a tegnapi meccs örömére, gondoltam brakom ide is, hátha valakinek megtetszik, és használja ^^
Íme

5w0rdf15h

aricsi
Fabregas gólja gyõnyõrû volt ,nem kapushiba,erõs és fõképp pontos lövés volt.

aricsi
OMG nagyon nagy meccs volt!!!!!

Jagumo
szépvlt! 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

csocso14
Ez az adebayor kép nagyon vicces <#taps>

5w0rdf15h
:-)

5w0rdf15h
Eduardot hétfõn kiengedték a kórházból :-)

Várhatóan 6 hónapig tart majd a felépülése és körülbelül 9 hónap múlva játszhat majd újra tétmeccsen.

5w0rdf15h
nah hát így kell ezt csinálni 😊

Most értem haza melóból, szinte végig láttam a meccset és nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mindkét meccs alapján a jobb csapat jutott tovább.

Fabregas a lehetõ legjobbkor eresztette el azt a lövést, mikor az bement minden eldõlt 😊 szóval GRAT a srácoknak nagyon is megérdemelt a gyõzelem és a továbbjutás ^^

GOGO ARSENAL!

Az öröm pillanata mikor futott a gól után valahogy jobban nézne ki 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Yulcsa
grat a továbbjutáshoz, megérdemelt gyõzelem.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

II Rocky II
<#eljen><#duma><#pias><#puszis><#worship><#nevetes1>gyors,szép fasza eredményjelzõ banner😊)) kérjük betétettni😄DDDD

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Örömmel:

Gunnersboy
mindenkin..

II Rocky II
ugyan megkapjuk-e a real madridot vagy barcelonat?( sztem a realon továbbmennénk😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
majd penteken megcsinalom akkor (holnap, holnaputan edzesem van, meg utazok odavissz össz 2 órát)

De nagyon is jó de már kell az újjabb!! Kötelezõ feladat!
😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csocso14
Én is biztos voltam a továbbjutásban hisz otthon nem kaptunk gólt így idegenben egy 1-1 is elég lett volna, de ez <#taps><#eplus2>

Kaplan
Igen, ha ez nem, akkor semmi nem hoz vissza minket abból a bizonyos hullámvölgybõl.

II Rocky II
reméltem és biztam a továbbjutásban.
gondoltam arar,hogy anno a juve sokkal jobb volt mint most a milan és rajtuk is sikerült továbblépni akkor a milanon mértne sikerülne?😄 és igen siekrülét..

bocs sokat irok de áááá vmi hihetetlenül örülök hogy 2-0 áá nem gondoltam volna álmomban sem😄 1-1 netán 2-2 re saccoltam biztos voltam ezekben az eredményekben és erre tessék megajándékoztak 2 golall😄nemsemmi..😄 <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

24 - Exile -Nov.23

szucsy89
grat a csapatnak, most ti voltatok a jobbak és sok sikert a továbbiakban!
Gunnersboy
miér? nemteccik a bannerom? <#boxer><#smile>