Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
<#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
jah lehet drukkolni liverpool gyõzelemért

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

grebber
De izgi ma eldõl ki nyeri a PL-et!

Next PC upgrade: 2022

csocso14
én is 😄 vagyis most haverokkal lesz egy meccs nézõs nap, ugye liverpool-mu és arsenal cselszki, jó kis meccsek, egy pár haverom mu-s majd osztjuk egymást rendesen 😄
Ma elkezdõdik a vesszõfutás, remélem az elsõ akadályt jól veszik majd a srácok 😉 GO GUNNERS <#taps>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

5w0rdf15h
szuper nem csak teszt jelleggel volt eurosport2 így tudom nézni a meccset (Y)(Y)

II Rocky II
legyen igazad 😊 de ja nagyon jo lenne megállitani a chelsea otthoni veretlenségi sorozatát...és ki más állíthatná meg mint mi 😊

24 - Exile -Nov.23

csocso14
3 ponttal le vagyunk maradva a MU mögött, utánunk 2 ponttal a cselszki, hát vasárnap muszáj lesz nyernünk a cselszki ellen különben megelõz minket, a döntetlen se jó, mert lemaradhatunk a mu-ról. Utána boltont simán hozni kéne, BL-ben pool-t is verni kellene, hogy tovább menjünk, bajnokságban szintén, hogy megnyerhessük, aztán MU a soron következõ amin szerintem eldõlhet a bajnokság sorsa ha hat ponttal elhúznak, ezt persze úgy számoltam, hogy eddig mindent nyertük, de ha nem akkor mégjobban. Most így leírva és belegondolva 23.-tól 13.-ig egy kemény vesszõfutás lesz, tele izgalmas meccsekkel és HATALMAS GYÕZELMEKKEL, GO GUNNERS <#taps>

II Rocky II
ja,de sajnos a mu meg nyert 😞 és a goljaikat ki más is szerezhette mint ronaldo:S bazz nagy formaba van a srác.

24 - Exile -Nov.23

Rolka
*vagy=van

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Bazzeg! K**va nagy mákunk vagy,hogy a chelsea le x-elt.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
hogy is van ez ?<#hehe>
#8844:<#rinya>
ez van..gondolkodom nagyon akkor :S😞
na csaoka...😄

24 - Exile -Nov.23

jah vágom. pont uefa.com-on nem irjak bele a BL meccseket... pfff

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

akkor uefa.com mit ir?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

csocso14
2.-án és 8.-án is van egy-egy Liverpool elleni meccs.
ITT néztem utána.

Date Home - Away
23/03 v Chelsea (A)
29/03 v Bolton (A)
05/04 v Liverpool (H)
13/04 v Man. United (A)
19/04 v Reading (H)

uefa.com alapján

te BAROM VAGY<#vigyor1>

II Rocky II
szoval április 2án Arsenal-Liverpool 20.45 kor ugye??????
mondjatok hogy elnéztem vagy átteszik ápr.1 re😊 pls..mert aznap utaznánk el 1 napra és este érnénk elõ vszinü meccs végére.:S
szal mondja vki hogy "te barom elnézted mert nem 2án lessz" 😊

24 - Exile -Nov.23

Anglia:a FIFA súlyosbítaná Taylor büntetését, az FA nem enged
A FIFA hosszabb büntetést szeretne adni Martin Taylornak, a Birmingham labdarúgójának, aki az Arsenal elleni meccsen eltörte Eduardo lábát. Az FA nem enged a nyomásnak, nem ad nagyobb büntetést a játékosnak a már kirótt három meccsnél.
Az angol szövetség meglepetésre csak három meccsre tiltotta el a vétkest, de a FIFA illetékesei keveslik a büntetést, hosszabb idõre számûznék a pályáról a játékost.

Az FA szóvivõje szerint nem lenne indokolt a bajnokság közben változtatni a szövetség döntéshozási gyakorlatán egy szélsõséges eset miatt, így nem fogják meghosszabbítani a futballista büntetését.

Már emlékezetessé vált az Arsenal és a Birmingham február végi mérkõzése, amikor az utóbbi csapat játékosa, Martin Taylor kíméletlen becsúszásával szinte kettétörte az „ágyúsok” futballistája, Eduardo lábát.

vmvr
kurvasok afrikai/francia játékos rohangászik európában Traore néven

II Rocky II
ja világos😊))

24 - Exile -Nov.23

csak névrokonok

valamelyik meccsen mondta a kommentátor
Gunnersboy
Djimibb féle traoré pedig anno poolos volt 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Armand Traorera gondolsz? mert õ még mindig itt játszik...

Kandia Traoré nevû úriember focizik a Sochauxban.

LasCar16
bálbóóóóóóóóóóóóóóóááááá böszö!!😄 mennyi vagy 12?😊

#acm

II Rocky II
A Sochauxban egykori arsenalos player megtalálhato?(Traore ra gondolok😄 vagy tesok ???

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
köszi mégegyszer,mindenkinek 😊 <#worship>

mily szépen fogalmaztál 😄 (én így irtam volna (** **** ***** * ********** )

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
BSZ! ( tõlünk max egy korsó sört, de lehet, hogy jó pár méretes kuki-t kapsz a popódba 😄DD )

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
BSZ!

csocso14
boldog szülinapot<#taps>

Gunnersboy
hbd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Cabell
off. vmvr gyere mar suliba 1szer az eletben:@

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

II Rocky II
ohh mg😄 tenksz ju😊)nem kapok vmit?<#nevetes1>
köszönöm mindenkinek aki eztán fogja mondani 😊)

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
bsz rokáj! 😊

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ez a beszéd<#worship>

minimize
nyerjünk meg mindent, ami összejön...soha nem szabad feladni!!
Go Gunners Go!!!

No one can stop Death!

Rolka
Most az egyszer egyet értek veled, de abban nem hogy nem megyünk túl a poolon! Tovább fogunk jutni, én ebben bízom a legjobban, a pl nem is érdekelne annyira csak nyerjük meg a BL-t!
Hájra Arsenal

Gunnersboy
engem személy szerint nemérdekelne hogy kiesnénk a BLbõl, ha megnyernénk a bajnokságot... Ez most fontosabb, de ugyanugy a BLre is elég nagy a sansz hiszen ismerjük jól az ellenfelet

grebber
Ennek ellenére mégis mindenki ugy jön ide hogy minden meccset megnyerünk kb.Hát nem.Bajnokásban jó ha dobogosok leszünk.Bl-be meg pool ellen nem megyünk tovább szerintem.

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
két kapufánk volt,egy szabályos megnem adott gol ,jobbak voltunk.Amott egy kontra gol és kész.megérdemlet gyõzelem lett volna ,ehelyett legalább otthon veretlenek vagyunk még mindig.
A bajnokságbol bizony van idõ még hátra és ameddig van rá esély hogy megnyerjük addig nem szabad feladni.Kitartás és kész.(amugy ha a kereteket hasonlitjuk össze a 2-3 dik hely is sztem elég jo lenne.(de azt mondom megnyerhetjük mert esélyünk van rá.Kicsivel több szerencsénk lett volna ma akkor a vége nem 1-1 hanem 3-1 és nem jön az idegesitõ szöveg hogy eluszott,kikapunk,annyi....:@ááá hajrá.
majd a következõt meccseken nyerünk és kész 😊
ui: 8 mérkõzés még hátra van nemondjátok már hogy a MU pont mindet megnyeri és szerez még 24 pontot+3 és 94 ponttal megnyeri a bajnokságot..loool 😄DDD 8 mérkõzés az nem kevés 😊))) bizzatok a csapatban.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
de mint tudjuk, ekkora nyomás alatt, egy ilyen fiatal és "rutintalan" csapatnak nagyon nehéz hosszútávon jól játszania

vmvr
bár 90 percig így tudnánk játszani, akkor asszem semmi gond nem lenne😊

csocso14
Örülhetünk az 1-1-nek, elég ötlettelenül játszottunk. Adebayornak egy jó passza se volt, néha a labdát nem bírta lekezelni. És miért ne, még 1 emberünket lerúgják, jó pofán talpalták. <#boxer>

dienesoft
Én az utolsó negyed órát néztem és valami állat hajtást lenyomták Fabregasék...de végül 1-1 lett. Ezt az utolsó negyed órát bírom az Arsenalban :]

5w0rdf15h
de jó lenne ha nem rúgnának agyon a faszparaszt kis csapatok egy játékost minden meccsen....hihetetlen

igazán vigyázhatnának már jobban a nagyobb csapatok játékosaira az ilyen tajparasztok ellen....

minimize
kurva jó lenne, ha a milán elleni forma köszönne már vissza, mert így a végére nehézzé teszük a helyzetünk magunknak...<#wave>

No one can stop Death!

Kaplan
Azt nem értem miért a kilencvenedik percben kezdünk el állandóan focizni?

(szerk. Fejben nagyon nem vagyunk ott ahol kéne, a másik pedig, hogy tényleg csak magunknak csináljuk. Az utolsó öt percben lõhettünk volna vagy három gólt, de mi a kapu torkából is még visszapasszoljuk. Az a baj, hogy ez már a mai profi futballban megengedhetetlen. Meccsek mennek el rajta, lám-lám.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Végre vlki aki normálisan látja a dolgokat.

Kaplan
Mido hasznos volt...😄

dienesoft
És Mido kimegy... :]

Kaplan
A Milan kiverése után azt hittem (és az is lenne a kézenfekvõ) higy szárnyalni fogunk, erre hanyatlunk szépen fokozatosan.

Amúgy meg MU-nak van egy elmaradt meccse..