Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
AW: "Nem fogjuk elõtérbe helyezni a BL-T!"AW: "Nem fogjuk elõtérbe helyezni a BL-T!"
A vasárnapi vereség után sokan már lemondtak a bajnokságról, de Wenger bízik fiaiban.

Drogba két gólja miatt áll most a harmadik helyen az Arsenal, 6 pontra az éllovas Manchester Unitedtõl.

A jövõhéten fog eldõlni mindent, hiszen 3* találkozunk a Liverpool ellen. Ha a BL-ben továbbjutunk, akkor a Chelseat, vagy a Fenert kaphatjuk.

"Mi jól akarunk szerepelni a PL-ben, és nem álmodozunk a BL-rõl!"-mondta Wenger."Vissza kell térnünk, és egy hosszú gyõzelmi szériát kell felállítanunk, hiszen az elmúlt 5 PL mérkõzésen nem sikerült nyernünk!"

----------------------------------------
Ez hihetetlen komolyan mondom! Miért nem lehet a BL-re rá állni? A bajnokságot elbasztuk, kész, ennyi! Nem bírja fel fogni? 6 pont hátrányunk van, mit hisz Wenger, hogy a MU 7 forduló alatt kikap 3szor vagy 4szer le x-el? És még a chelsea is elõttünk van.
áááááááááá a BL-t meg kell nyerni<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
nmit!
részemrõl nézem mindet, ki tudja, a 'pool után kivel kerülünk össze(már amennyiben abszolváljuk ezt a "házi feladatot", és a cselszkit is)

No one can stop Death!

II Rocky II
kössz.😄 akkor m1 et nézem szerda este és nem a neten kell nézni 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
viasat3: 04.01 20:30 AS Roma - Manchester United - élõ
22:45 Schalke 04 - FC Barcelona, összefoglaló
m1: 04.02. 20:10 Arsenal FC - Liverpool FC élõ
ezek csak magyar adók, ennyit találtam most.

No one can stop Death!

II Rocky II
ezzel egyetértek..
annyit hozzáteszek,nem név kell hanem jó játékost kellene igazolni!
"Melyik évben a BL-ben ?Merthogy a pool ellen sem jutunk tovább az 100."
áááh erre annyit,hogy pfff elég szomorú hogy a kedvenc eggyütesednek egy szemerkényi esélyt sem adsz. Ha jól emlékszem ezt mondtam a Milan elleni nyolcaddöntõ elõtt.Aztán mi jött? tévedtem😄DD na megint ez lessz..de télleg ha ennyire negativ vagy akkor minden arsenal meccs elõtt menj az aktuális ellenfél topicjaba és ird be hogy nyerni fognak sok sikert kívánsz nekik 😊
ha vki megtudja hogy az m1,viasat,sat1 mit ad akkor legyenszíves már közzétenni.nagyon köszönöm 😊

24 - Exile -Nov.23

minimize
szerintem ha fejben feladta, részérõl ez ok.
viszont nem hiszem, hogy ezzel a ténnyel még 5kommentben rongálni kellene a topikot.
Go Gunners Go!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
nah vitát be lehet fejezni, ott a pü ha mindenáron folytatni akarjátok

grebber te meg ne legyél ennyire negatív vagy tartsd meg magadnak, mert az ilyen véleményre senki se kiváncsi

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

grebber
Ne nevetessél légyszíves.Vannak kedvencek ,de olyan dolog nem létezik amit lehet fikázni valami miatt.
Pl a legjobban tetszõ számítógépes játékot is fikázom mert pár dolog nemtetszik benne.

Next PC upgrade: 2022

az aztán nagyon kedvenc csapat, amit csak szidni tudsz...
Gunnersboy
ez a kedvenc csapatod? hszeid alapján nekem nem úgy tûnik...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
Tovább fogunk jutni egyszerûen muszály! Ez a pool nem ejthet ki minket ha a milan se tudott.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

grebber
Biztos vagyok benne hogy nem te fogod megmondani mikor írok a kedvenc csapatom topikjába!

Gunnersboy
szerintem most egy darabig neírj semmit, köszi.... :|||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grebber
Melyik évben a BL-ben ?Merthogy a pool ellen sem jutunk tovább az 100.

Rolka
Jah és HAJRÁ ARSENAL

Rolka
Nem voltunk rosszak de a chelsea egy Drogbával jobb volt! Nekünk is ilyen játékosok kellenének és nyáron nem 15 éves játékosokat igazolni akik majd egyszer jók lesznek.
Remélem Wenger meg a Bl-t fogja választani mert a bajnokság már igen csak elúszott. Ezt a MU-t meg idegenben lehetetlen meg verni!
Nyugi srácok a bl-be még vissza fogjuk adni ezt a chelseanek, majd ott meg mutatjuk ki a jobb.
csak jussunk el odáig

minimize
"Ennél nem lesznek jobbak még "öregen" se ennyit tud ez a csapat régen jobban voltunk amikor itt voltak a "nagyok".
nem akarlak "bántani", de szerintem az esetleg meglévõ Arsenal mezeden 14-es szám, és Henry neve szerepel...annak az érának vége, de ha így látod, nem valószínû, hogy a csapatért rajongsz!
nem vitaindításnak, nem flémnyitásnak szántam.
SOHA nem adjuk fel, ennyi.
"if you got red blood, put your hands up, if you got red blood make noise!!!"
Go Gunners Go!!!!!

<#eljen>

No one can stop Death!

vmvr
ne is törõdj vele, mindig is ilyen állati negatív volt..:S 😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Már pár éve az vagyok csak hát engem is mint mindenkit nem igazán dob fel ez a kurva siketelenség.

csocso14
"Nagyok"???, milyen nagyokra gondolsz, mindenki névtelenként érkezett és itt lett nagy, és nem vagyunk gyengégek, nem tudom, hogy ezt mire alapozod, talán arra, hogy 29 fordulón keresztül vezettük európa legerõsebb bajnokságát és most is harmadikak vagyunk, vagy esetleg a bl-re gondolsz ahol a negyeddöntõben vagyunk, most komolyan te arsenal drukker vagy, vagy csak nem találtál jobb logót.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
Wenger: "Nyernünk kell mielõtt a bajnoki címrõl álmodunk"

A vereség hatásairól

"Ez egy nagy visszaesés volt számunkra ha hozzávesszük a négy döntetlent és a mai vereséget.Most csak vissza kell jönnünk és játékokat nyernünk mielõtt a bajnoki címrõl álmodnánk"

Magáról a játékról

"Ez egy olyan játék volt amit megnyerhettünk volna, de megfizettünk a koncentráltságért.Nehéz errõl beszélni, hisz jól játszottunk, és kontrolláltuk a játékot.Mindössze annyit hagytunk a Chelseanek, hogy hosszú labdákat játszanak, de nem stimmelt minden ezzel."

A vereség okairól

"A lélek jó volt, és a mentalitás fantasztikus, minden csapat ellen jól játszottunk, de ebben a percben azt érzem, hogy védekezési hibáink voltak, amit ki kell küszöbölnünk.A hosszú labdáik és a testi erõsségük megfogott minket.De picit szerencsétlenek is voltunk, mert az elsõ gól les volt és egy szabálytalanság történt elõtte Terrytõl.Ennek volt egy nagy ütközése a játékban, és ez minket rosszul érintett."

Az alkalom elhibázásáról

"Nem aggódom a Chelsea miatt.Az Arsenal miatt aggódom és az út miatt, ahogy játszunk.1-0ás elõnyünk volt és mindent a kezünkben tartottunk.Egy kicsit védekezõbb mentalitásra lett volna szükségünk, mikor ott tartottunk, hogy játszhattuk a játékot.Számos alkalmunk volt a támadásoknál mikor átmentek 4-4-2be.Ez volt az ideje annak, hogy megszerezzük a második gólt.Nem volt valami derûs a védekezésünk."

A csalódottságról

"Érzem, hogy a lélek ebben a csapatban fantasztikus.Ma a játékosok nagyon csalódottak voltak, hisz mindent megtettek, de pont nélkül térünk haza.Ezért kell megmutatnunk az erõnket.Hiszek benne, hogy megvan az erõnk, de ebben a pillanatban hat pontos hátrányban vagyunk a Manchester Uniteddel szemben.Elõször meg kell nyernünk nyernük a következõ mérkõzésünket, hogy a címrõl beszélhessünk.Nem hiszem, hogy lettek volna bizalmi problémáink a mai napon."

A vezetés elvesztésérõl

"Úgy érzem a csapatnak volt egy nagyon rossz idõszaka, mikor elmentek 2-1re és vesztettünk egy picit a figyelmünkbõl is az építekzéseknél.Túl sokszor akartunk középre menni ahelyett, hogy a széleket játszottuk volna."

Bacary Sagna bokasérülésérõl

"Nem tudom ez mennyire rossz.De nagyon zavaró volt, hogy elvesztettük Õt a játék egy fontos periódusában"

Forrás:Arsenal.com

jaés ték -.-

Kaplan
Én még mindig a tartom, jók ezek a srácok de elfáradtak, ennyi, kipukkadtunk erre az idényre. Biztosan lesz ez majd jobb is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Hm mintha a régi edzõmet hallanám az csak azért tett be a felnõttbe 14 éves gyereket hogy a végén tudja mondani ilyen fiatal gyerek is játszott nálunk.

Nem kelle emögé bújni mert gyengék vagyunk.
Ennél nem lesznek jobbak még "öregen" se ennyit tud ez a csapat régen jobban voltunk amikor itt voltak a "nagyok".

csocso14
Tökéletesen igazad van. Ilyen fiatal kerettel ilyen jó szezont produkálni nem semmi. Most is csak tapasztalat szerzés lenne a cél, de a srácok bõven túlszárnyalták az elképzeléseket, nem lehetünk elégedetlenek, többet adtak, mint amire bárki is számított. Emlékezzetek a szezon el se kezdõdött, de az Arsenalt mindenki közép csapatnak könyvelte el, erre tessék, és még NINCS VÉGE!!!
GO GUNNERS 😄 <#taps>

valóban nem semmi, h ilyen fiatalokkal még mindig versenyben vagytok a bajnoki címért
az is igaz, h a sérülések is hátráltatják a csapatot
az érdekes ítéletekhez nem tudok hozzászólni, nem sok Arsenal meccset láttam idén
az meg a klub (vagy Wenger?) gyengesége, h ilyen európai nívóval rendelkezõ egyesületet szét tudnak szedni...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
1. pont emiatt nem semmi, ahol állunk, ez nem egy összevásárolt "sztárcsapat"
2. rövid, hiszen aki bevethetõ, azt szétrúgják, sajnos tény, hogy nincs 3komplett csatársorunk, mint másutt
3. érdekes ítéletek özöne jön le negatívumként az utóbbi 4meccsen
néhány iazolással? évrõl évre széthordják a nagy csapatok az éppen összehozott gárdát, így nehéz lesz....
SEMMIT nem adunk fel, ha vannak csodák, akkor most mutassák meg magukat!!!!
Go Gunners Go!!!!!<#worship>

No one can stop Death!

2 dolog miatt fogtok elbukni mind3 sorozatban (ha elbuktok valóban)
1. nagyon fiatal a csapat
2. rövid a kispad
néhány igazolással 1-2 éven belül ismét még ütõképesebbek lehettek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

banok
szerintem a BL-t választja. Ha egyáltalán megfordul a fejében ez a vagy-vagy dolog.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
most jött el az ideje hogy eldöntse Wenger bajnokság vagy bl....mostmár tényleg muszáj döntenie

Gunnersboy
kár ezzel foglalkozni, a sorozatos szerencsétlenség a csapatnál ismétcsak megbosszulta önmagát, egész idáig szenzációs teljesítmény volt hogy egy ijen fiatal csapattal eddig eljutotak, nem tehetnek róla elfáradtak, a Manchester pedig mostanra pörgött fel

túl kell lépni ezen, és addig reménykedni amíg van esély megnyerni a bajnokságot, de ez az év is jel hogy az elkövetkezendõ években mégnagyobb esély lesz megnyerni a PL-t

GO GUNNERS!!

II Rocky II
egyet nem értek.ha azt akarjuk hogy a mu-t beérjük akkor kívánjuk hogy a chelsea verje meg majd....de a chelsea meg kin bukjon???:S

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Ennyi volt srácok. Nem akarok vészjósló lenni, de annyira elfáradt a csapat mind fizikailag mind fejben, hogy egyszerûen kipukkadtunk. Harmadik hely azért legyen meg, és a BL koncentrálni, fel a fejjel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
...meg megint egy megadott lesgól...
"A 73. percben az elefántcsontparti elé került a labda, aki kíméletlenül Almunia kapujának bal alsó sarkába bombázott. Apró szépséghiba, hogy a gólt megelõzõ elõreívelésnél Drogba lesen volt."
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=173811
magyar nyelvût ezt találtam pártatlant egyenlõre. nem az elsõ eset...

No one can stop Death!

csocso14
Ez sajnos a mu hétvégéje volt, ez elsõ akadályt nem vettük jól, de még nincs minden veszve, köv. bolton, ha nem nyerünk akkor lesznek gebaszok.

banok

Chelsea-Arsenal :::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/147778

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danman
hát...6 ponttal vagyunk lemaradva a mú után, ugyebár lesz egy mú - arsenal, azt kötelezõ hozni, meg még a múnak is kellene bukni egyet a következõkbõl legalább kétszer. /pontegyenlõségkor a gólarány számít nem?/: Aston Villa, Boro, Blackburn, Chelsea, West Ham, Wigan...
koncentrálhatunk a BL-re. Nem errõl a meccsrõl van fõként szó, mert egy ilyen tudású csapatok meccsén bármi megtörténhet. Az más kérdés, hogy tartani kellett volna, de ez van. Az egész az olyan kismeccseken dõlt el amiken csak 1 pontot sikerült begyûjteni, a mú 4x kapott ki mi 1x, a mú 4x xelt mi 10x...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
ezt elkurtuk 😞(( 6 pont az elõny...:S😮 unitedet otthon nem verjük meg akkor annyi a bajnokságnak.elõttünk van achelsea is 1 pontal..3dikok vagyunk 😞((((

24 - Exile -Nov.23

minimize
Gallas kapufája, van Persie is mit csinált....szomorú, hogy egy Sagna-nak kell az egyetlen sz***s gólt lõni...://
befordultam, nna...

No one can stop Death!

II Rocky II
legalább 2-2 legen..legalábbb

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
fasz kivan már bakker...nemigaz hogy pont a végén basszák el a meccseket, nem mu nyeri a bajnokságot hanem mi bukjuk el szó szerint az ilyen wigan, meg boro meccseken bazmeg

minimize
<#falbav>
nem hiszem el. a dobogó meglesz idén a PL-ben, bázzz??!

No one can stop Death!

ettõl féltem<#falbav>
vmvr
kész bazdmeg:S 2-1

5w0rdf15h
hát ez hihetetlen mit össze makkolnak

csesszemeg<#zavart2>
vmvr
1-1 :S

innentõl ezt már illene megnyerni <#eljen><#hehe>
vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5w0rdf15h
ott a GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

SAGNA SAGNA SAGNA <#worship><#worship><#worship><#worship>

5w0rdf15h
nem értem Wenger miért erõlteti Ebouét a középpályán....szvsz egyáltalán nem oda való