Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
24 - Exile -Nov.23
Aug.: 2 - Juventus
Aug.: 3 - Real Madrid
hopppáréjááá
julius 30 án meg idegenben Hleb egykori csapatához látogatunk (Y)
fasza meccsek lesznek 😊
24 - Exile -Nov.23
Olasz lapértesülések szerint az Ágyúsok 4 millió eurós fizetést ajánlanak a brazilnak, akit ez igencsak vonz, így elképzelhetõ, hogy Londonban folytatja pályafutását.
A legkomolyabb érdeklõdõ továbbra is a Juventus, olyannyira, hogy a torinóiak a pletykák szerint már meg is állapodtak a Palermóval.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az angol sajtó szerint a 26 éves játékos iránt Avram Grant, a Chelsea menedzsere érdeklõdik a legjobban és €30m is kiadna érte.
Villa a Valenciában 63 gólt szerzet az elmúlt három szezonban és kész otthagyni Spanyolországot Anglia kedvéért.
Lelkes, hogy kipróbálja magát a Premier League-ben, de a csatár elismert, hogy õ igazából a Chelsea londoni vetélytársához, az Arsenalhoz szeretne csatlakozni.
"Sokat nézem a Premier League-et és az a csapat, amelyik a leginkább vonz, az egyértelmûen az Arsenal," mondta Villa. "Brilliáns a labdarúgásuk és a sebes kontrák stílusa tetszik a legjobban. Ez az, amiért a Premier League legjobb csapatai között vannak és az én játékomhoz is ez illik a legjobban."
"Úgy gondolom, hogy sikeres lennék Angliában. A Valencia elnöke azt mondta nekem, hogy nem fog eladni 2008 nyaráig," tette hozzá Villa. "Ha lesz egy jó ajánlat, akkor kész vagyok kipróbálni magam Angliában."
A csatár azt mondta, hogyha lehetetlen, hogy az Arsenalhoz csatlakozzon, akkor a Liverpoolhoz szeretne menni és együt játszhatna válogatott csapattársával, Fernando Torresel. "Jó játszani Fernando mellet. Teljesen megértjük egymást és ragyogóan kijövünk a pályán is."
Forrás: Goal.com
--------------------------------------------------------
ááááá mekkora jó lenne, egyik kedvenc pléjám! Még középre Ben Arfa, meg egy védõ talán a mancitybõl Richards és nem is kell több!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
#acm
mert volt mikor a pool 5. lett mint bl címvédõ, és balhé volt belõle az uefánál hogy indulhatnak e vagy nem
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
legalább a 3dik hely legyen meg és kész.(ugye az bl selejtezõ?)
a mecs alapján a gyõzelem megérdemelt lett volna,lehmann olykor olykor oriásit parádézott,énszerintem nem baj hogy õ védett.
Song meg sztem jo volt 😊
RVP egy nagy rakás fos volt a mai meccsen(ja jo még azelõzõkön sem teljesített vmi jol 😞
24 - Exile -Nov.23
Go Gunenrs Go!!
No one can stop Death!
a magadfajtákat igyekszem kerülni, a mai formátok pedig bõven nem tükrözte egy BL-gyõzelemre esélyes csapat játékát. el kell fogadni, a PL még meglehet (majd szorítok a cselszinek is az utolsó fordulókra).
nem mellesleg vicces, hogy az agyonpihentetett ronaldo "csak" 11-esbõl talált be, ill. egy ma egyébként nullát teljesítõ hárgrévsz gólja kellett a gyõzelemhez a maximálisan "legyengített" Ágyúsokkal szemben. lehet fröcsögni, de privátban, ha kérhetem. ez a topik ne a fikázódásról, hanem a véleményekrõl szóljon.
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
/on
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez ma sem mûködött,(Deba egyedül 3at lõhetett volna az elsõ félidõben...)nincs min csodálkozni. verhetõ lett volna ez a mu, mint ahogy az utóbbi 5ellenfélbõl legalább 4is, ezzel buktuk a bajnoki címet is sajnos.
a mérkõzést "vezetõ" bíró sporiról most nem írnék semmit, mindent elárul a 6(!!!)sárgánk, amit kiosztott, és a többi érdekes ítélete is. természetesen nem ezen múlt.
amennyiben a mu ezt a "formát" tudja csak a barszelóna ellen, kiejtethetõek a BL-bõl is. remélem ez bekövetkezik, bár a barsza sem kegyeltem, szó mi szó...
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
http://gaborszantai.co.uk/
Van még 10 percetek!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy Adebayor az elsõ félidõben simán lõhetett volna 3 gólt... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Majdnem lõttetek egy gólt, csak Song "megfogta"... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
stream: soccer (TVU, 21500), atdhe (TVU, 65323)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
És akkor tuti nincs a 5kapott gól a 2meccsen.
gerrard szerdai "gentlemankedésének" köszönhetõen Flamini is kihagy 3hetet(letaposta az achilles-ét...)a hátralévõ 5fordulóból.
ennyi meghatározó hiányzóhoz lassan a mencseszter 3.számú kispadja is kevés lenne, hogy ba**ná meg a mindenség.
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
ha ez baj akkor roszul gondolod😄 nem sztár kell ,hanem játékos 😊
24 - Exile -Nov.23
sok a negatív ítélet, ez megfogja ezeket a fiatal gyerekeket. persze néha simán túlbonyolítanak egy támadást, és nincsenek annyira összevett sztárok, mint másutt. egyenlõre ennyi, a hétvégén természetesen az Old-on is lehet nyerni, akarni kell, meg belõni a helyzeteket, higgadt fejjel rúgni a bõrt és
Go Gunners Go!
No one can stop Death!
Egy szó mind száz, a poolnak fikarcnyi esélye se lett volna ha nincsenek ezek a hatalmas hibák és simán továbblép a sokkal jobb csapat. Ja és akkor megemlíteném a teljesen szar taktikát is a második meccsen, ahol a cseréknek köszönhetõen volt még egy percig esély a továbbjutásra.
Láthattuk kezdõként is és elfárad nem bírja annyira,én örülök neki hogy csere volt.És remélem a MU ellen is csere lessz akár az 55.percben,de kezdõ ne legyen!
lehet rosszul látom,de én így gondolom
24 - Exile -Nov.23
nem tudom a BL-ben mi bajuk van az Ágyúsokkal, mert ami egyértelmû lett volna, azt hagyta a múltkor a holland bíró, ami kérdéses volt, azt meg befújta tegnap a svéd. nem volt jobb a pool sem tegnap, sem a múlt heti mérkõzésen, a tegnapi 2-2 teljesen reális eredmény lett volna, helyzeteket, látott játékot nézve.
a nyáron erõsíteni kell a keretet, ez tény.
a hétvégére sok sikert, természetesen
Go Gunners Go!!!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És ahogy Rocky mondta szurkoljunk, hogy Henrynak meg legyen a BL
bocs, hogy ilyen sokra sikeredett
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League