Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PatBate
nem tudja vki hogy állunk fel ma este?

Sabcsee
-.-"

kaka

Rolka
kettõt

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
nem tudjuk. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
szted ha ma berakom a fogamat a párna alá éjjel, reggelre lesz ott pénz?
:||||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
nem tudjuk

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sabcsee
sztetek ma arshavin fog gólt lõni?

kaka

Rolka
A keddi meccs elõtti sajtótájékoztatón Wenger elismerte, meglepte, hogy pontokat hullajtott a Villa, de kijelentette, 12 év alatt nem esett ki a nagy négy közül, így elég tûz hajtja, hogy ez most sem történjen meg.
------------------------------------------
az esti meccsre gólokat várok a részünkrõl

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

csocso14
erre csak azt tudod mondani, hogy a múltból nem lehet megélni...
látta már nagy edzõket nagy eredményekkel a hátuk mögött állásukat elvesztve, persze Wengernek nem ezt kívánom, de szerintem az elnökség se fogja ezt az örökké valóságig tûrni, se a szurkolók, szóval kapják össze magukat, hogy ne legyen ennek rossz vége

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Rolka
Hát igen! Amikor ide jött 2006ig a legrosszabb eredmény 2.hely volt a PL-ben. Most meg ezzel a négy 0:0ás meccsel zsinórba negatív rekordot döntött

vmvr
és ez asszem így is van rendben. õ már letett itt valamit az asztalra, attól függetlenül, hogy most nem megy a csapatnak. persze, ettõl függetlenül a WBA-t le kell gyõzni

Barnabyka
skacok ha a WBA ellen nem nyertek sztem Wenger csak a történelemnek köszönheti majd az állását:/

minimize
szerintem Rosy(ne legyen igazam, de...) az idény végéig folytatja, aztán...nem tudom.

No one can stop Death!

vmvr
sõt már 1 éve úgy van, hogy 2hét múlva edzhet, de aztán mindig elcsúsztatják egy kicsit😄

Gunnersboy
Rosicky elvileg már 2 hete is ugyvolt hogy elkezdhet edzeni de hát ezekszerint mégse....nemtudom mikor lesz újra egészséges 😞

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
Pár jó hír a sérültekrõl...

-Diaby már játszott ugye tegnap.
-Eduardo kis sérülést szedett össze a Cardiff ellen, de jövõ hét végén a Burnley ellen már játszhat.
-Adebayor a Roma elleni visszavágóra épülhet fel legkorábban.
-Rosicky körülbelül március végére térhet vissza.
-Fabregas is kb. addigra lehet egészséges
-Walcott jövõ héttõl kezd újra edzeni, közel a visszatérése
-Silvestre elvileg hétvégén már játszhat is.

Hát kb. ennyi remélem nem lesz újabb sérülés a közeljövõben...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

PatBate
hát arra gondoltam, Bendtner, meg néha Ade bár õ most sérült, szóval igen, a labdát átkéne gyötörni azon a rohadt vonalon

Rolka
Ha mi makkerek lennénk akkor nem az ötödik helyen tanyáznánk
Focizni kéne meg tanulni? Sztem csak gólt rúgni...

PatBate
asszem hozzátok is betársulok ti is vmi ordenáré nagy mákerek vagytok😄😄😄😄 ez meleg volt😄😄 már csak focizni kéne megtanulni egyeseknek és akkor minden fasza lesz😄😄

vmvr
váááááááá😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

legközelebb ilyen kijelentésekkel várok még pár percet😄😄😄😄

minimize
2perc alatt 2gól elég drasztikus, úgy gondolom!
köszönhetjük a Stoke-nak, hogy nem nõtt az elõny sokkal.

No one can stop Death!

Rudee
2:2 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

vmvr
84' Aston Villa <2 - 0> Stoke C.
30' R. Shawcross
34' A. Young
45' <1 - 0> S. Petrov
79' <2 - 0> J. Carew

drasztikus változás asszem már nem lesz:\

PatBate
http://www.youtube.com/watch?v=7u9D0SGzaSs&feature=related

jó monduk ilyen hõsi zenére könnyû xD

Gunnersboy
elfog menni a barcához, henry is elment, 30 évesen, de addig fabregasnak még van egy jo 8-9 éve😄

Rolka
mert azt mondja,hogy egyszer elfog menni a barcához, de neked legyen igazad és legyen hülyeség ahogy mondod

Gunnersboy
"majd,ha lejár a szerzõdése ingyen elmegy a barcához"
miért hajtogatod ezt állandóan? hülyeség szvsz, miért ne hosszabíthatna addig, és ha elakarna menni miért ne csinálhatna belõle profitot a csapat?

Rolka
Én szerintem nem fog egy nagy név se elmenni! Persie most hosszabbít,Walcott is,Nasri most jött,Arsha szintúgy,Dudu miért menne el,Adebyor most kapott fizó emelést, védelembõl max Gallas. Fabregas meg nem fogja szarba hagyni a csapatot úgy,hogy õ az új CSK!majd,ha lejár a szerzõdése ingyen elmegy a barcához

vmvr
a bl-be jutás egyszerûen létkérdés, ahogy a #12007-ben lévõ cikkbõl kiderül. ha nem jutnak be, akkor bizonyára távoznak a nagyobb nevek és akkor leszünk szarban, mert venni se tudunk abból a pénzbõl hiszen az máshova kell. és szépen lassan középcsapat leszünk megint... mindegy az Arsenal már csak ilyen: egyszer fent, egyszer lent. évtizedente változik😄

Kaplan
szégyenteljes amit mûvelünk... nincs rá más szó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ne is mond... 10 emberrel vezetést szerezni, aztán meg... Én is ki voltam akadva elég sokáig. Azóta utálom igazán a barcát...
Rolka
Bárcsak megnyernénk! Ezt szeretném a legjobban!
Láttam már a csapatot PL-t, FA-t nyerni,de még BL-t nem!
2006os döntõ után vagy két hétig szarul voltam...
Milyen szép volt az az út a döntõig!

Gunnersboy
Villának sajnos a szezon végére maradnak a könnyebb meccsek nekünk meg az uccsó 3 meccsben van 2 rangadó, nagy az esély rá hogy azoktol a meccseinktõl fog függeni a 4. hely sorsa

arsnl
Jelenleg nagyobb az esélyünk BL-t nyerni mint az elsõ 4be beférni..

Rolka
Arsenal további meccsei:
03 Tue A W.B.A. 19:45
14 Sat H Blackburn 15:00
21 Sat A Newcastle United 17:30
04 Sat H Manchester City 15:00
11 Sat A Wigan Athletic 15:00
19 Sun A Liverpool 16:00
26 Sun H Middlesbrough 13:30
02 Sat A Portsmouth 15:00
09 Sat H Chelsea 15:00
16 Sat A Manchester U. 15:00
24 Sun H Stoke City 16:00

Aston Villa további meccsei:
Sun 1 15:00 H Stoke City
Wed 4 19:45 A Manchester City
Sun 15 16:00 H Tottenham
Sun 22 16:00 A Liverpool
Sun 5 16:00 A Man Utd
Sun 12 13:30 H Everton
Sat 18 15:00 H West Ham Utd
Sat 25 15:00 A Bolton PREM
Sat 2 15:00 H Hull City
Sat 9 15:00 A Fulham PREM
Sat 16 15:00 A Middlesbrough
Sun 24 16:00 H Newcastle
---------------------------------------------------
mintha a mi sorsolásunk könnyebb lenne, nem hiszem,hogy a villa végig jó formába lesz! De ha mi is így folytatjuk akkor mindegy,hogy a villa mit játszik!

Sabcsee
ja télleg útólag is TÉK😄

kaka

vmvr
Az általában diszkrét Arsenal-elnök, Peter Hill-Wood bejelentette, hogy a klub nagyon nehéz év elé néz, legalábbis ami a mûködés anyagi hátterét illeti.
Az elnök elárulta, hogy a 2007/2008-as szezonban 46 millió euró profitot termeltek, ami 12 millióval több, mint az azt megelõzõ évben.
Öt hónappal a gazdasági világválság kezdete után azonban már más a helyzet...
- Nagyon nagy kihívás elõtt állunk- így az elnök -, akár a pályáról, akár a pályán kívüli történésekrõl beszélünk. A csapat már bebizonyította, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére is képes jó eredményeket elérni, most nekünk kell megteremtenünk a nyugodt munka hátterét.
A dolog megértéséhez tudni kell, hogy az új stadion finanszírozását illetõen arra számítottak, hogy a Highbury lakásainak a kiárusításából számítottak nagyobb bevételre, ám az ingatlanválság éppen Londont érintette a legérzékenyebben Angliában.
A klub ezért újabb 150 millió euró kölcsönt vett fel 23 évre, az Ágyúsoknak tehát elemi érdekük, hogy bejussanak a BL-be, az ugyanis 30 milliót hozna a konyhára.
A csapat jelenleg az 5. helyen áll, a BL egyelõre tehát csak álom...
Igaz, ha megnyerik az idei sorozatot, jövõre is ott lehetnek a legjobbak között...

Gunnersboy
a Bayern sem nyerte meg és a Milan sem fogja idén, nem kiabálnám el hogy jövõre ha ott indulunk mi nyerjük...

lehet hogy egy olyan meccs amire a szurkolók nem mennének ki és szinte kongana a stadion az ürességtöl felébresztené picit a játékosainkat hogy mit is jelent az arsenal mezében pályára lépni...
hol van már 2003-4-5... 😞

5w0rdf15h
Nem is érdemlik meg....4(!!!!) bajnokin is 0-0 ráadásul olyan csapatok ellen akiket gólokkal kéne verni, egy soványka 1-0 a BLben tizivel. Hááát én az elnökség helyében erõsen elgondolkodnék meddig tûrik még az eredménytelenséget és góltalanságot. Szvsz ilyen szinten, ilyen játékot mutatni elfogadhatatlan, 5 meccsen 1 gól, az is büntetõ...könyörgöm, mi ez már? Mi a faszt csinálnak a játékosok? Ezért kapják az többezer fontos fizut? Sárga földig basszák már le õket, fizetést se kapjanak b@zmeg addig amíg nem lesz eredményes a csapat. (Cardiff meccset hagyjuk, ott bõven kijött a szintkülönbség) Kurvára elég volt már ebbõl a szar játékból.

Ha így folytatjuk, lehet h azt sem...
minimize
gratula a szép, kerek számhoz a kommentnél!
szerintem teljesen mind1, mi van a sérültekkel, úgyis lesz más sérült nem egy, mire visszatérne mindenki a "régiek" közül.
taktika, hozzáállás, megfelelõ emberek a pályán-ezek hiányoznak erre a szezonra.
UEFA-kupa----aaaaz igen bazz....<#levele>

No one can stop Death!

Már megint egy 0-0? Nem találok szavakat... Amit meg találnék, az meg nem igazán szalonképes... <#boxer> <#falbav>
Rolka
Nagyon úgy néz ki...
Wenger ideje alatt eddig ez egyszer sem következett be, hát most lehet megfog történni
Tavaly a München,most a Milan,jövõre Arsenal
Szar lesz mert én nagyon szeretem a BL-t, mindegy legalább meg nyerjük az UEFA-t <#idiota>

Sabcsee
sajnos sztem is az lesz...de azér még bizakodom mivel a sérültek már kezdenek felépülni

kaka

5w0rdf15h
Szóval akkor UEFA kupa lesz jövõre.

Rolka
én se számoltam,de a statisztika ez!

Gunnersboy
én nemláttam 19kapuralövést tölünk...

Rolka
19 kapura lövésünk volt ebbõl csak 4ment kapura!

Rolka

19 kapura lövésünk volt ebbõl csak 4ment be!
Én szerintem annyira nem játszottunk szarul mert csak volt 19 kapura lövésünk, igaz nem értünk el vele semmit!
Ha ebbõl a 19 kapura lövésbõl csak 1 be megy nem lenne semmi gond, de ez az csak HA be megy.

csocso14
ha így folytatjuk bl-nek lõttek, megnéztem összes 3 lõvésünk volt 16-on kívülrõl, ebbõl 2-t Arshavin lõtt szöglet után ami elakadt a tömegben, rengeteg olyan helyzet volt amit el kellett volna lõni, de inkább ment még egy csel vagy passz fölöslegesen.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME