Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
nem akarom megint fikázni Wengert, de ez micsoda kezdõ, nem elõször mostanában???! néha örülünk, ha megvan a labda...:/

No one can stop Death!

arsnl
Na ez már hivatalos:
Almunia - Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Diaby, Song, Cesc, Nasri - Ade.
Pad: Fabianski, Ramsey, Eduardo, Djourou, Denilson, Bendtner, Eboue

minimize
bízom egy szoros, de igazságos 1-1ben.
otthon meg továbbmegyünk, HA ma összejön minden!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

Huszi84
jah! igazada van tényleg
ne vegyétek zokon,de ennek most örülök egy picit😊

ReD DevilS 4 LifE

arsnl
Akkor még várjunk egy kicsit 😄 uefa.comra szokott leghamarabb felkerülni általában

arsa nem játszhat, mert a télen lett igazolva. azaz nem lett nevezve.
arsnl
Nem játszhat a BLben mert már a Zenit színeiben játszott

Huszi84
nekem az a meglepõ ha nem arshavin kezd hanem bendtner.
nem értek annyira az arsenalhoz,de az orosz gyerek klasszisokkal jobb szerintem.

ReD DevilS 4 LifE

nso-ról van
arsnl
Ez biztos?
Meglepõ lenne, ha 2 csatárral tolnánk, bár eléggé meglepnénk vele Mut azt hiszem. De mégaz is lehet hogy Bendtner kimegy bal szélre mint Roma ellen, Nasri meg középre.

ma esti kezdõcsapat:

Almunia – Eboué, K. Touré, Djourou, Gibbs – Walcott, A. Song, Fabregas, Nasri – Adebayor, Bendtner
<#eljen> <#eljen> <#eljen>
Sabcsee
jee hnap az m1 tolja a meccset<#eljen>

kaka

Gunnersboy
oks szia😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kettõnyuszi, ezt is behúztuk. 😊 fabregas jó volt ma. 😊
már nagyon várom azt a meccset. 😊
jó lenne nyerni az old traffordban. 😊
5w0rdf15h
pihen õ is meg Walcott is szerdára 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vagyis mégse, mert le lett cserélve... FAIL...
cesc most jól tolja, még a mesterhármasa is meglehet. 😊
Juhiii
Micsoda passz! 2-0 <#eljen>

GO GUNNERS!

5w0rdf15h
Ez szép volt, gól elõtti passzok 😊

...és nem szerencsétlenkedik mint ahogy szokott. 😄
ki tudja, lehet ma jó napja lesz... 😄
5w0rdf15h
jajj ne már megint Bendtner....

arsnl
Kezdõbe csak Manu került be:
Almunia - Eboue, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Cesc, Denilson, Nasri, Bendtner, Arshavin. Padon Diaby, Sagna, Fabianski, Ade, Djourou, Vela, Song.
Eduardoval mi lett? elvileg már nem sérült, mert padon ott volt múltkor, most meg padra se fért oda..

5w0rdf15h
Adebayor, Djorou és Almunia már játszhat délután 😊

Barnabyka
nemárt azért sietni😊

Anthony001
Majd csinálok felvételt aztán feltöltöm valahova...kérdés hogy lehet e kamerázni..😄

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Anthony001
Na...eljött a nagy nap, megyek az Arsenal - Middlesbroughra..pár óra múlva indulok...életem elsõ meccse..remélem nem lesz csalódás😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

5w0rdf15h
hát ha lehetne inkább most kezdje...

arsnl
Fabregas 2 meccses eltiltást kapott a "köpködési" ügy miatt... Kérdés, hogy mikor kezdi letölteni, mert ha már most hvgn akkor csak a Boro és Pompey ellen nemlesz

Matthew Prosac
z nélkül 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
(lassan már) ki az a Rosiczky? <#zavart2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
<#zavart2><#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
mióta megsérült😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mióta is ígérgetik h két hét múlva játszhat? <#szomoru1>
arsnl
Viszont Rosicky egy teljes évadot kihagy, már biztos 😞 Nem tom mi lesz vele így =/

arsnl
Almunia, Djourou, Adebayor visszatérhet Boro ellen! Végre jó hírek is a sérültekrõl...

grizzly21
thx!

Matthew Prosac
a gólokat itt meg tudod nézni

grizzly21
aki osszefoglalot linkelne, annak megkoszonnem!😊

vmvr
ez sajnos így van, itt ami nálunk a pluszt jelentette az egyértelmûen Arshavin. ha õ nem játszik, akkor valszeg beleszaladunk egy kiadós zakóba. de hálistennek nem így történt, persze én azért húzom a számat a kései liverpool egyenlítés miatt, dehát ez van, ilyen a foci

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
nem a fejekben kell rendet rakni, hanem a kezdõben, és a védelembe rendes emberkéket "rakni".
Arshavin nélkül lazán elcsúsztunk volna tegnap, no meg tényleg Fabianski védései...Sagna a nyáron, a felkészülési meccseken tök rendben volt, a szezonkezdetre meg "elfelejtette", hogy is tudott addig. Denilson már tavaly tavasszal vicc volt, amit mûvelt, hátul Toure+Silvestre meg...katasztrófa.a 4.hely már tuti idén, de lehetett volna(idén tényleg)ennél elõkelõbb pozíció is a szezon végére.
este igazából(hiába szeretem a Portsmouth-ot)sok esélyt nem látok arra, hogy "közelebb kerüljön" a Pool a Unitedhez, de ehhez már semmi közünk, majd õk eldöntik...
Go Gunners!!

No one can stop Death!

Cabell
Hello.

Neztem a tegnapi meccset,

Hat azon kivul, hogy Arshavin szenzacios volt, a tobbiek iszonyatosan gyengek voltak, azthittem megorulok, amikor neha az volt az erzesem, hogy meg sem probaljak megszerezni a labdat..a Pool 3 passzbol mar szinte lovohelyzetben volt. Es ez nem azert volt, mert olyan szenzaciosan passzolo csapat lennenek..

Nyilvan egy csatarnak (Bendtner pl) nem az a feladata, hogy megszerezze a labdat, de az, hogy vegignezi, hogy elsetal mellette a vedo, sztem elkepeszto.

Meg a vedekezes, pl Torres elso goljanal 3x adtak vissza a szelen ha jol emlekszem talan Kuytnek? Igazabol semmi meglepo nincs benne h kaptatok minden gol utan 1et, ez alapjan a vedekezes alapjan 3 gol lett volna a realis..:/

mindenesetre (KOSZI ARSHAVIN!!!😄) szenzaciosan lo ez a kisember, egesz meccs alatt azt mondogattam a mellettem allo angol huligan kidnek hogy "nem hiszem el ezt a gyereket", hat tenyleg nem😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

arsnl
Sagna minek kezdett? Egész múlthéten vírusos fertõzéssel küszködött, most meg hip hop kezdõbe teszi Wenger.. Meg is lett az eredménye.
+ 4. gólnál hol voltak az emberek? 3an voltak Fabianski elõtt (Sil, Toure, Gibbs) mögöttük Benayoun és senki nem volt körülötte 4-5méteres körzetbe.. 93.percbe ilyet beszopni.
nem baj bõven jó ez ilyen fos játékkal.. Nasri, Arshavin, Gibbs, Song, Fabianski jó volt, Sagna, Denilson meg egyenesen szar

Jagumo
mondjuk a 4-4-es végeredmény szerintem igazságos 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
szép meccs volt, 4 gólt lõni egy meccsen, áá nagyon nagy teljesítmény, fõleg a 2. gólt nagyon szép volt 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

5w0rdf15h
Sajnos itt az egész védelem egy nagy rakás sz@r volt, ha nincs Arshavin simán hintenek 2-3 gólt és röhögve nyerik a meccset. Nem lehet arra se fogni hogy Gibbs és Silvestre játszott....szerintem Gallas és Clichy se játszott volna jobban.

Kaplan
Végre valaki.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
Wenger végre leeshetne hogy Denilson egyáltalán nem való ide. ma még az alibi passzai is egy nagy rakás szarral voltak egyenlõek...
De nem igaz, hogy nem bírunk védekezni a lõtt gólunk után, majdnem minden csapatnak van egy ziccer 5 percen belül.. Tavaly is így estünk ki BLbõl..