Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Almunia - Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Diaby, Song, Cesc, Nasri - Ade.
Pad: Fabianski, Ramsey, Eduardo, Djourou, Denilson, Bendtner, Eboue
otthon meg továbbmegyünk, HA ma összejön minden!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
nem értek annyira az arsenalhoz,de az orosz gyerek klasszisokkal jobb szerintem.
ReD DevilS 4 LifE
Meglepõ lenne, ha 2 csatárral tolnánk, bár eléggé meglepnénk vele Mut azt hiszem. De mégaz is lehet hogy Bendtner kimegy bal szélre mint Roma ellen, Nasri meg középre.
Almunia – Eboué, K. Touré, Djourou, Gibbs – Walcott, A. Song, Fabregas, Nasri – Adebayor, Bendtner
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jó lenne nyerni az old traffordban. 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Almunia - Eboue, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Cesc, Denilson, Nasri, Bendtner, Arshavin. Padon Diaby, Sagna, Fabianski, Ade, Djourou, Vela, Song.
Eduardoval mi lett? elvileg már nem sérült, mert padon ott volt múltkor, most meg padra se fért oda..
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Arshavin nélkül lazán elcsúsztunk volna tegnap, no meg tényleg Fabianski védései...Sagna a nyáron, a felkészülési meccseken tök rendben volt, a szezonkezdetre meg "elfelejtette", hogy is tudott addig. Denilson már tavaly tavasszal vicc volt, amit mûvelt, hátul Toure+Silvestre meg...katasztrófa.a 4.hely már tuti idén, de lehetett volna(idén tényleg)ennél elõkelõbb pozíció is a szezon végére.
este igazából(hiába szeretem a Portsmouth-ot)sok esélyt nem látok arra, hogy "közelebb kerüljön" a Pool a Unitedhez, de ehhez már semmi közünk, majd õk eldöntik...
Go Gunners!!
No one can stop Death!
Neztem a tegnapi meccset,
Hat azon kivul, hogy Arshavin szenzacios volt, a tobbiek iszonyatosan gyengek voltak, azthittem megorulok, amikor neha az volt az erzesem, hogy meg sem probaljak megszerezni a labdat..a Pool 3 passzbol mar szinte lovohelyzetben volt. Es ez nem azert volt, mert olyan szenzaciosan passzolo csapat lennenek..
Nyilvan egy csatarnak (Bendtner pl) nem az a feladata, hogy megszerezze a labdat, de az, hogy vegignezi, hogy elsetal mellette a vedo, sztem elkepeszto.
Meg a vedekezes, pl Torres elso goljanal 3x adtak vissza a szelen ha jol emlekszem talan Kuytnek? Igazabol semmi meglepo nincs benne h kaptatok minden gol utan 1et, ez alapjan a vedekezes alapjan 3 gol lett volna a realis..:/
mindenesetre (KOSZI ARSHAVIN!!!😄) szenzaciosan lo ez a kisember, egesz meccs alatt azt mondogattam a mellettem allo angol huligan kidnek hogy "nem hiszem el ezt a gyereket", hat tenyleg nem😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
+ 4. gólnál hol voltak az emberek? 3an voltak Fabianski elõtt (Sil, Toure, Gibbs) mögöttük Benayoun és senki nem volt körülötte 4-5méteres körzetbe.. 93.percbe ilyet beszopni.
nem baj bõven jó ez ilyen fos játékkal.. Nasri, Arshavin, Gibbs, Song, Fabianski jó volt, Sagna, Denilson meg egyenesen szar
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!