Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyenkor még a sörnek is jobb íze van. 😄DD (mmm... veltins pilsener. <#finom><#smile>)
így kell ezt csinálni 😄

1-0 😊
arsnl
Eduardo belõtte 1-0 ide

11-es 😊 i lövi majd? 😊
vmvr
szép alakítás volt Edutól😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Bíro megette, mert ez eléggé kamu volt :S

arsnl
11es ide😄

csocso14
köszi jó a digi, kommentátor nélkül kicsit fura de tiszta jó mint ha ott lennék😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
"Eboue, Bendtner, Eduardo."-?
hehhe.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
tökjó mutatják a bemelegítést is 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

na zsír, megjött az eszük digiéknek.

bár a múltkor adták elvileg a loki meccset, de kb. senkinek sem mûködött...
arsnl
Itt lehet nézni
Kezdõ: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, clichy - Diaby, Denilson, Song - Eboue, Bendtner, Eduardo.

jaja okés 😄
hajdu b bekavart xD
real-t jó lenne megint elkenni ^^
emlékszem anno akkor is mindeki leírta az arsenalt azt a bernabeuban Henry elintézte õket...
huuuu de várom a csütörtöki napot!
5w0rdf15h
két azonos nemzetiségû csapat nem lehet egy csoportban, real meg 2. kalapos lesz ha minden igaz, szóval simán lehet Arsenal, Real, Bordeaux mondjuk 😄

1000%,hogy ott leszek a meccsen !
real-arsenal-atl. madrid jó lenne 😊
az mekkora lenne... 😮O😄D
5w0rdf15h
nah lehet imátkozni csütörtökön hátha a Lokival egy csoportba kerülünk 😄

5w0rdf15h
<#eljen><#eljen> mennyire igaza van...

ja, az jó lenne, azt tippeltem a tippelõs topikban. 😊
arsnl
Tippema kezdõre:
Almunia - Sagna Gallas Vermaelen Clichy - Song Diaby Ramsey - Arshavin Eduardo Bendtner.
és nyerünk 3-0ra<#wink>

minimize

No one can stop Death!

minimize
minimize
a haverod tényleg el van röppenve, azonban ha én is mindenkit egy szinten néznék, nem válaszolnék United-os létedre itt, most. de vele ellentétben ez nem én vagyok.
nem hiszem, hogy egy adott csapat topikjában nagy bûn egy ténylegesen jól sikerült felkészülés+rajt után kicsit "megrészegülve" további jó játékot várni.
megijedtem(tünk) a nyár elején, hogy (eddig)only egy Vermaelen jött, és a többiek "összeszokása" mellett úgy tûnik, õ sem volt rossz vétel. szépen, és fõleg eredményesen kezdtünk(ennyi gólt elsõ 3mérkõzésen(bajnoki+elõselejtezõ, vagy csak simán)nem lõttünk még úgy, hogy a védelem több gólt hozott össze, mint a támadósorok...
egyszóval nem fogom vissza magam, mert nincs mibõl.
jöhet akárki, bízom abban, hogy ez a forma idén végre tartós lesz, és következõ állomása egy szoros meccs utáni 2-1es Arsenal gyõzelemmel záruló összecsapás lesz szombaton.
holnap mindenképpen abszolválni kell a 2gól elõnnynel a Celticet, ezt most azért sem írtam.
úgy néz ki(!!!)összeálltunk nagyjából, szépen, eredményesen játszunk. simán bajnokesélyesek vagyunk most, legalább annyira, mint a tényleges vetélytársnak tekintett Pool, vagy Chelsea. miért ne? miért ne jöhetne idén össze ez??! bizalom, ez meg belsõ dolog, és nehéz "kiverni" onnan...
elnézést a hosszú "lamentért" <#banplz>, de most ez jött össze. biztos rátett a házi szederpálinka...<#eljen><#finom>

No one can stop Death!

jaj meg ezt akaram írni még.

Pont egy "kemény" mecsre tér vissza... remélem nem fog megint lesérülni :S
<#worship>
Cabell
Szerintem örülni kell az eredménynek, de valahogy hajlamosak vagytok arra,hogy átlagon felül elbízzátok magatokat, ez kétségtelen.

Tegnap egy Arsenalos barátom hívott fel, hogy közölje, ha én Arsenal meccseket néznék, már nektek szurkolnék, mivel ez nem futball, hanem már valamilyen természetfölötti lények játszadozása a földi pondrókkal, és hogy azon gondolkozik, hogy vajon BL vagy PL trófeát fogtok-e nyerni.

Hiába, a szélsõségek emberei😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

arsnl
Vmi jó hír is legyen
Rosicky készen áll a visszatérésre

A cseh középpályás 18 hónapon át nem léphetett pályára, majd az elõszezon folyamán játszhatott újra. A Barnet elleni meccsen térhetett vissza, s az Emirates-kupán is megmutathatta magát.
Azonban a Valencia elleni barátságos meccs elõtt újra térdín-problémái lettek, így ki kellett hagynia a bajnokság elsõ két meccsét, s a Celtic elleni elsõ BL-selejtezõt is.
Arséne Wenger elmondta, hogy a Kelták elleni visszavágón még nem lesz ott, de az Old Traffordon akár már pályára is léphet Rosicky.

"Tomás Rosicky visszatérhet" -nyilatkozta a francia menedzser.

"Holnap még nem, de ma már normál tréningen vett részt, így szombaton már ott lehet a keretünkben."

Arsavin bõvítené a keretet

Andrej Arsavin úgy gondolja, az Arsenal akkor lenne igazán jó csapat, ha igazolna még néhány igazán jó képességû játékost.

Az orosz válogatott sztár szerint csapata kerete túl kicsi a riválisokéhoz hasonlítva.

Bár jól tudja, hogy az Everton az elõzõ szezonban viszonylag kevés játékossal is szépen teljesített és ötödik lett, de õ Arsene Wenger helyében mindenképpen venne még egy-két klasszist.

“Még mindig nincs elég játékosunk, ez az én véleményem” – mondta Arsavin.

“Nem az Everton, hanem inkább a Chelsea, Manchester United, a Real Madrid vagy a Barcelona példáját kellene követnünk.”

“Világklasszis játékosokat kellene vásárolnunk, kortól függetlenül. Olyan futballistákra van szükségünk, akik képesek javítani a játékunkon. A többi élcsapatnak sokkal nagyobb kerete van, ezért kellenek új játékosok.”

Fabregas nem játszhat a ManUtd ellen

Rossz hírt kaptak az Arsenal szurkolói: a Portsmouth ellen aratott 4-1-es gyõzelem során megsérült Cesc Fabregas nagy valószínûséggel nem játszhat a Manchester United elleni következõ bajnokin.

A térdín-sérülést szenvedett középpályásra három hét kihagyás vár, így sem a Celtic elleni Bajnokok Ligája visszavágón, sem a hétvégén a bajnokságban a Manchester United ellen nem állhat Arsene Wenger rendelkezésére.
arsnl
Cesc tuti nem játszik holnap, de MU ellen van esély rá, hogy pályára lépjen.

<#vigyor3><#eljen>
arsnl
'Pool - Villa 1-3 <#vigyor3>

vmvr
levezetni jóaz

Sol Campbell a negyedosztályba igazolhat

Érdekes hírek láttak napvilágot az angol negyedosztályú Notts Countyval kapcsolatban, amely a hírek szerint mindent megtesz, hogy megszerezze a korábban az Arsenalban évekig játszó Sol Campbellt.

kicsit szomorú, de azért sok sikert neki!
vmvr
kussban kell maradnunk, oszt kész😄

minimize
...közben azon mosolyogtam,--ha szarul megy, negatívak vagyunk, egyeseknek az a baj--ha jól kezdünk, meg már el vagyunk szállva...nem is tudom, mit kellene néha reagálnunk az Ágyúsok aktuális eredményére...😊)

No one can stop Death!

Barnabyka
<#taps><#banplz>

arsnl
Sokan elfejetik, hogy Bendtner még mindig csak 21 éves. Eddig rendszerint csereként szerepelt, tavaly így is 1 góllal maradt el a "hipersztár" Adebayortól. Sztem egyenletesen fejlõdik, idén stabilizálja majd a helyét, jövõre meg gólkirály lesz 😄

mire megyünk vele ha nem sérülékeny de nem tud focizni?
semmire :S
egyben bízhatunk ,hogy javuló tendenciát fog mutatni a játékát illetõen
4kos
Sztem bendtner nem annyira rossz játékos és ami elég ritka az arsenalban hogy nem sérülékeny + erõ csatárnak jó elõre adebayor miatt õ maradt az egyetlen.Ráadásul sztem elég eltökélt és sokat fejlõdött tavaly óta.

na ezt akartam én is írni...
lesérül 1-2 csatár akkor a kivel lesznek pótólva? a kicsikkel akik a kupára vannak kihegyezve? áá õk nem bírnák a strapát 😊
jah... <#szomoru1>
vmvr
ráadásul most kapoot új szerzõdést...

báttyó02
mondjuk kajak nem értem mit keres ez a bendtner még mindig a csapatban
kajak rosszul vagyok mikor azt a darabos nullteknikás labdavezetését kell néznem..igazán elhozhatta volna wenger kalou-t a helyére

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hát igen, pl. ma sem parádézott a "házibombázónk" (B52)... 😄DDD
5w0rdf15h
ez mind szép és jó addig amig a törékeny és sérülékeny játékosok hetekig le nem sérülnek...most is vannak már sérültek de épp hogy lehet õket pótolni, de amikor Bendtnernek kell majd a gólokat hozni, hát érdekes lesz....nem csak védekezõ posztra kell ember szerintem

meg aztán nem mindig fogják a védõk a kp-k szállítani a gólokat, nem ártana egy csatár aki gólokat is szállítja

vmvr
de ha jó a csapat akkor felesleges igazolni, mert minek. de egyébként az arsenal.comnak azt nyilatkozta, hogy még lehetséges, hogy lesz érkezõ. mégpedig védekezõ játékost keres.

5w0rdf15h
szépek meg jók ezek az eredmények de attól félek hogy Wenger ezen felbuzdulva nem fog senkit sem igazolni már az idén :// meg aztán tényleg nem kell elszállni, jól kezdtük a szezont, de nem 2 fordulóból áll a bajnokság, majd mikor a 30. forduló után is kb hasonló lesz a dolog akkor már lehet álmodozni <#smile>

Kaplan
Te inkább eljárnál focizni és most tanulnál ahelyett, hogy a gép elõtt kockulsz. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!