31698
-
#19426 2 másodosztályú csapat ellen 1 rúgott gól (Y) wtf -
#19425 én máshogy látom, motivációs és taktikai szempontból is a béka segge alatt vagyunk, de a képességekkel sem vagyok megelégedve. -
#19424 ez itt már egyáltalán nem játékos kérdés. ez a keret már simán alkalmas lenne a bajnokság megnyerésére, főleg a többi csapat játékát látva, erre meccsről meccsre ien szart produkálnak. motiváció nélkül.. AW már nem tud úgy motiválni, meg a taktikai repertoár se túl nagy..
eza mai meccs csak feltette az i-re a pontot.. nekem ég a pofám h egy hulladék traktoros csapat lever, amelyben ráadásul a csodacsatár Priskin lövi a gólt, míg a remek hálóőr Fülöp királykodik a kapuban.. -
#19423 miért csak a chelsea-t legyőző kezdő 11-ünk tud normális játszani és nyerni? -
#19422 semmi alázat nincs ezekben.. ki kell nyitni azt a kurva pénztárcát végre. -
#19421 de azé 6 év nyeretlenség után így telibeszarni egy kupa elődöntőt... -
#19420 szerintem viccelődés helyett szégyelnünk kéne magunkat, hogy akárhova megy a csapat szégyenteljesen teljesít. -
Dean Winchester #19419 áááá chelsea fülöpnek vert 7et mint tavaly XD ez a chelsea-fülöp párharc volt csupán ^^ -
#19418 megérdemeltük akár les akár nem. -
#19417 méteres lesről persze.. -
#19416 na már csak ez a nyominger kellett -
#19415 ezt az ipswichet a szar formában lévő chelsea kitömte egy hetessel. lehet konzekvenciát vonni. -
#19414 DJ nyújt egyedül elfogadhatót -
#19413 amúgy nem tudom mit ragaszkodtok annyira ceschez. addig kéne eladni amíg jó pénzt látunk belőle... indiszponált hosszú idő óta gyengén játszik. esik az ára. -
Dean Winchester #19412 legyen 1-0 :D
ők is örülnek mi is szokásosan bosszankodhatunk aztán vv-n nyerünk :D remélhetőleg nem 2-1re és idegenben lőtt góllal esünk ki -.- -
#19411 ezt rossz nézni -
#19410 érik a vereség, ötlettelen szar játék, támadójátékról meg ne is beszéljünk. :) (de már meccsek óta...) -
#19409 miért kell agyonjátszani a dolgokat amikor nem tudjuk...? lőni soha nem fogunk? -
#19408 nem ismerik a lövés kifejezést???? -
#19407 Theo nehogy a kapu fele menjen, inkább kifele vezeti... -
#19406 engem az is felbasz, hogy miért nem tud egyik játékosunk sem szabadrúgást lőni :'( -
#19405 nem látom mit akar játszani a csapat -
#19404 blőő
megint a csak a nevek vannak a pályán, ennek sok értelme nincs. indiszponáltak, talán a szünetbe helyrerakja őket W, nem mintha erről lenne híres..... -
#19403 igen, eddig nagy gagyiság, ami megy. -
Dean Winchester #19402 szar a meccs
igazai tragikomédia!
gibbs nyujtozkodik h kapjon labdát azt nem tudja átvenni tök egyedül :D
nem is hajtunk , eljátszadozunk! komolyan kéne egy hazai gól h történjen valami!
cesc ma jó ,adott pár fasza passzt :D
de eboue is hulladék , a többiek meg nem csinálnak semmit :S w
walcott keresztbelövése szar , rákellett volna tüzelni a kapura azt kész -
#19401 Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Gibbs - Denilson, Wilshere - Walcott, Fabregas, Arsavin - Bendtner.
elég erős ez. COYG!! -
#19400 azért az szép h félévig szenvedett és csak most műtik... -
#19399 no akkor a végére értünk az ügynek: Vermaelen-t megoperálják, valószínüleg már nem lép pályára, ebben a szezonban! -
geo91 #19398 már meg sem lepődök... -
#19397 na mertesacker offos, ma nyilatkozta, hogy nem vált klubot... -
#19396 Vermaelen-nek felépülése megint eltolódik(:@), ezért egyre valószínűbb, hogy Wengernek igazolnia kell egy védőt:/ -
#19395 a st.Etienne vinné kölcsönben Sunu-t,Wellington Silva meg bukta a munkavállalásit(egyenlőre).
kár, hogy igazolások terén a szokásos csend honol...:/ -
Dean Winchester #19394 elvileg nyernünk kéne de a probléma az h ez 2 meccses párharc szóval 2-1es vereség is siman belefér aztán hazai pályán elgyepáljuk őket :D
de jó lenne az odavágón bebíztosítani a tj-t :)
1:3 tökéletes eredmény! -
#19393 Rettegjetek megtettem tippmixen hogy győz az Arsenal.
Hogy ez miért lehet rossz? Ilyenkor általában bukom a szelvényt. -
Balázs 17 #19392 :) -
Gaba94 #19391 Talán azért, mert idén nem a kupák száma döntött, hanem az, amiről ez az egész Aranylabda szól. Ő a világ legjobb játékosa, ezért kapta ő :) -
Balázs 17 #19390 off:
Messié az aranylabda...kérdem én miért? -
#19389 El Mundo kb annyira reális, mint boxkesztyűben hangyát szedni..
Ám itt egy hír:
Henry ismét az Arsenallal készül -
#19388 ha kifizetik normálisan, mindenféle akciós csomag, meg miegymás nélkül, mehet. de könyörgöm-minőségi irányítót vegyünk a helyére, ha kell, fizessünk rendesen, de ne valami 20évestől várjuk a csodát-szokás szerint... -
Balázs 17 #19387 EL MUNDO pff
most akkor?