31698

• arsnl
    2 másodosztályú csapat ellen 1 rúgott gól (Y) wtf
  • Kaplan
    én máshogy látom, motivációs és taktikai szempontból is a béka segge alatt vagyunk, de a képességekkel sem vagyok megelégedve.
  • arsnl
    ez itt már egyáltalán nem játékos kérdés. ez a keret már simán alkalmas lenne a bajnokság megnyerésére, főleg a többi csapat játékát látva, erre meccsről meccsre ien szart produkálnak. motiváció nélkül.. AW már nem tud úgy motiválni, meg a taktikai repertoár se túl nagy..

eza mai meccs csak feltette az i-re a pontot.. nekem ég a pofám h egy hulladék traktoros csapat lever, amelyben ráadásul a csodacsatár Priskin lövi a gólt, míg a remek hálóőr Fülöp királykodik a kapuban..
  • Sabcsee
    miért csak a chelsea-t legyőző kezdő 11-ünk tud normális játszani és nyerni?
  • Kaplan
    semmi alázat nincs ezekben.. ki kell nyitni azt a kurva pénztárcát végre.
  • arsnl
    de azé 6 év nyeretlenség után így telibeszarni egy kupa elődöntőt...
  • Kaplan
    szerintem viccelődés helyett szégyelnünk kéne magunkat, hogy akárhova megy a csapat szégyenteljesen teljesít.
  • Dean Winchester
    áááá chelsea fülöpnek vert 7et mint tavaly XD ez a chelsea-fülöp párharc volt csupán ^^
  • Kaplan
    megérdemeltük akár les akár nem.
  • arsnl
    méteres lesről persze..
  • arsnl
    na már csak ez a nyominger kellett
  • Kaplan
    ezt az ipswichet a szar formában lévő chelsea kitömte egy hetessel. lehet konzekvenciát vonni.
  • arsnl
    DJ nyújt egyedül elfogadhatót
  • Kaplan
    amúgy nem tudom mit ragaszkodtok annyira ceschez. addig kéne eladni amíg jó pénzt látunk belőle... indiszponált hosszú idő óta gyengén játszik. esik az ára.
  • Dean Winchester
    legyen 1-0 :D
    ők is örülnek mi is szokásosan bosszankodhatunk aztán vv-n nyerünk :D remélhetőleg nem 2-1re és idegenben lőtt góllal esünk ki -.-
  • arsnl
    ezt rossz nézni
  • Kaplan
    érik a vereség, ötlettelen szar játék, támadójátékról meg ne is beszéljünk. :) (de már meccsek óta...)
  • Kaplan
    miért kell agyonjátszani a dolgokat amikor nem tudjuk...? lőni soha nem fogunk?
  • Lcapitant
    nem ismerik a lövés kifejezést????
  • Lcapitant
    Theo nehogy a kapu fele menjen, inkább kifele vezeti...
  • Sabcsee
    engem az is felbasz, hogy miért nem tud egyik játékosunk sem szabadrúgást lőni :'(
  • Lcapitant
    nem látom mit akar játszani a csapat
  • arsnl
    blőő
    megint a csak a nevek vannak a pályán, ennek sok értelme nincs. indiszponáltak, talán a szünetbe helyrerakja őket W, nem mintha erről lenne híres.....
  • minimize
    igen, eddig nagy gagyiság, ami megy.
  • Dean Winchester
    szar a meccs
    igazai tragikomédia!
    gibbs nyujtozkodik h kapjon labdát azt nem tudja átvenni tök egyedül :D
    nem is hajtunk , eljátszadozunk! komolyan kéne egy hazai gól h történjen valami!

cesc ma jó ,adott pár fasza passzt :D
    de eboue is hulladék , a többiek meg nem csinálnak semmit :S w
    walcott keresztbelövése szar , rákellett volna tüzelni a kapura azt kész
  • arsnl
    Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Gibbs - Denilson, Wilshere - Walcott, Fabregas, Arsavin - Bendtner.

elég erős ez. COYG!!
  • arsnl
    azért az szép h félévig szenvedett és csak most műtik...
  • Sabcsee
    no akkor a végére értünk az ügynek: Vermaelen-t megoperálják, valószínüleg már nem lép pályára, ebben a szezonban!
  • geo91
    már meg sem lepődök...
  • Sabcsee
    na mertesacker offos, ma nyilatkozta, hogy nem vált klubot...
  • Sabcsee
    Vermaelen-nek felépülése megint eltolódik(:@), ezért egyre valószínűbb, hogy Wengernek igazolnia kell egy védőt:/
  • minimize
    a st.Etienne vinné kölcsönben Sunu-t,Wellington Silva meg bukta a munkavállalásit(egyenlőre).
    kár, hogy igazolások terén a szokásos csend honol...:/
  • Dean Winchester
    elvileg nyernünk kéne de a probléma az h ez 2 meccses párharc szóval 2-1es vereség is siman belefér aztán hazai pályán elgyepáljuk őket :D
    de jó lenne az odavágón bebíztosítani a tj-t :)
    1:3 tökéletes eredmény!
  • grebber
    Rettegjetek megtettem tippmixen hogy győz az Arsenal.
    Hogy ez miért lehet rossz? Ilyenkor általában bukom a szelvényt.
  • Balázs 17
    :)
  • Gaba94
    Talán azért, mert idén nem a kupák száma döntött, hanem az, amiről ez az egész Aranylabda szól. Ő a világ legjobb játékosa, ezért kapta ő :)
  • Balázs 17
    off:
    Messié az aranylabda...kérdem én miért?
  • Voyager5
    El Mundo kb annyira reális, mint boxkesztyűben hangyát szedni..

Ám itt egy hír:
    Henry ismét az Arsenallal készül
  • minimize
    ha kifizetik normálisan, mindenféle akciós csomag, meg miegymás nélkül, mehet. de könyörgöm-minőségi irányítót vegyünk a helyére, ha kell, fizessünk rendesen, de ne valami 20évestől várjuk a csodát-szokás szerint...
  • Balázs 17
    EL MUNDO pff
    most akkor?