31698

• minimize
    még kettőt vághatnánk, megérdemlik, amit farigcsálnak.
    már értem, miért a tili-toli. mindig a forduló gólját akarják lőni, nem valami 11es gólt, vagy mákot...
  • Dean Winchester
    2.félidőben kell még1 gól mert ez még lehet 2-2 is :D de igy kell majd játszani a kupa vv-n is meg mindig nah...
  • Lcapitant
    szép volt :)
  • Balázs 17
    25.perc után jól játszunk...
  • Balázs 17
    RvP visszaadta Walcottnak:)
  • arsnl
    THEO THEO THEO
  • Balázs 17
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Balázs 17
    RvP (L)

örülök h végre nincs a pályán Arshavin
  • Lcapitant
    kapufa...
  • arsnl
    wáá kapufa
  • Balázs 17
    megint a sakk-matt :@
  • Balázs 17
    10-20=
  • arsnl
    Szczesny nagyott védett Djourou hibája után
  • arsnl
    áh Walcott ziccerben oda gurítja Greennek
  • Balázs 17
    végre nem beívelték
  • arsnl
    12.p 1-0 ide RvP:D:D
  • Lcapitant
    mekkora RvP! :D
  • pLau
    RvP the best!!!!!!
  • Balázs 17
    10perc=0
  • banok
    18.30 West Ham-Arsenal
    tv: Digisport hu/ro/sk
    streamek
  • Dean Winchester
    ááá sima vereség 2-1 :D ligakupa döntőben meg visszavágunk a mai vereségért
  • minimize
    szerintem ma sem muzsikálunk szépen.
  • Balázs 17
    nah most kiderül mit tud a nagy Upson^^
  • geo91
    sima 0-3
  • Balázs 17
    2-1 vagy 1-3:)

bízom, hogy egy londoni derbire vhogy felpörögnek:D
  • grebber
    X vagy vereség!
  • minimize
    ki mit tippel ma estére?
  • Sabcsee
    500.000 font XDDDD
  • minimize
    Nemhivatalos forrás: Vermaelent a mai nap folyamán megműtötték, három hónapig lesz nem bevethető állapotban. Ezt várhatóan holnap erősítik meg.
  • minimize
    "Belső információk alapján Wenger kemény 500.000 fontot ajánlott Upsonért, akiért a Sunderland is nagy harcban van. A Westham szó szerint kiröhögte az Arsenalt, mert ők többet akarnak...
    Eastmond kölcsönbe megy amíg Lansbury-t visszahívják."
  • minimize
    EZ a komolytalan
    ha nem valami francia "ász védő" jön, akkor is az "óccsóság" megint...
  • minimize
    ez annyira nem az.
    a kiismerhető taktika, az idei évben bőven előforduló lélektelen játék, a sorozatosan gyenge "rotálás", és az elhibázott, kapkodós cserék viszont kezdik azzá tenni (ismét)az idei évre kupagyőzelmi vágyainkat-legyen szó PL, BL, vagy hazai kupa elnyeréséről szó.
    a Főnök játékosigazolási politikája elavult, sok olyan emberke szaladgál néha a pályán, akinél biztos, hogy találnánk megfelelőbb pléjert a piacon-talán nem kellene éveket várni, meg állandóan "megadni a lehetőséget" olyanoknak, akik nem váltják be az ígéreteket.
    egy normális "sorunk" van, azon kívül semmi-erre pedig egy szezont nem lehet építeni-ha a top5-ön kívül van más vágyunk is...
  • vmvr
    olyan vicces, ha nyer a csapat, akkor, ahogy ákos mondaná "jó a hangulat, senki sem áldozat, mindenki táncol", de ha kikapunk, akkor meg dögöljön meg mindenki, adjuk el az összes játékost és amúgyis wenger húzzon a faszba.

srácok... ez nem komolytalan?
  • minimize
    a második mondatodra reagálnék, kb. 20éve én is "csak a TV-ben látom a focit", de nem bánom igazából. sőt.
    ami ma itthon megy "labdarúgás"-néven, az valami rossz vicc-sajnos.
    rendszeres-bérletes néző voltam anno, most 500Ft-ot sajnálnék egy belépőre, nem hogy többet.
  • arsnl
    mit érdekeljen engem, h magyar-e ha nem szimpatikus? meg csak azért ne "ugassam" le, mert magyar?
    mivel itthon élek és egyáltalán nem köt le a magyar foci, meg úgy általában más csapat meccsei se igazán, így értelemszerűen nem utazok ki Londonba meccseket hetente nézni...
  • minimize
    ott a pont.
    a tegnapi produktum meg egyszavas: gyalázat.
  • green6k
    Gratulálok,hogy magyar létedre ugatod a magyar játékosokat.Te is csak tv-ben látod a focit gondolom.
  • barcames
    barca ellen ennyit se lőnek...
  • Balázs 17
    nem a csapattal van a baj, hanem a managerrel... és amig a vezetőség nem lát tisztán addig ez lesz
  • Dean Winchester
    no bocsi lehet engem szidni de vhogy örülök ennek a vereségnek!
    lehet azért mert magyar vagyok és pont egy magyar lőtte a győztes gólt + 1 magyarnak nem bírtunk gólt lőni :) + vv-n ugye nem lesz az h szarozunk azt egyszercsak beszopunk egy gólt hanem keményen kell játszani és gólt/gólókat lőni hiszen gólkényszerben fogunk játszani !
    itt is ez volt a baj semmi motiváció,semmi hajtás :D komolyan első félidőben mikor sszcseny kirugáshoz készült azt hittem h kajak megdagasztok egy kenyérnek való tésztát :D bazz ilyen lassan elvégezni egy kibaszott kirugást? ebou is mit összeszerencsétlenkedett :S
    gibbs alig birt átvenni egy normális labdát :S
    ma fabregassal nem volt baj, volt jó pár szép passza, szép elgondolása, ugye ziccerbe is került csak nem volt szerencséje
    szó mi szó vv-n siman 3-0ra nyerni kell aztán a döntőbe apait anyait beladni és kész...
    azért viccesnek tartom,hogy egy chelsea-t siman 3-1re verünk! egy kurva jó city-nek lövünk 3 kapufat meg lejátszuk a pályáról aztán annak az ip-nek meg nem bírunk 1 gólt lőni akinek a chelsea 7et rámolt , hát szép nah :/
    ha kövi meccsen idegenben lőtt góllal kiesünk akkor viszont komolyan nemtudom mit fogok csinálni! (sőt akkor legyen az h leeds is kipicsáz minek aztán nincs az fa kupa se :S sőt barca ellen essünk ki és végül marad a PL aztán bajnokság végén meg lehet jönni a dumával h csak 1 kupa maradt de arra se voltunk képesek -.- na jó ez rossz poén de komolyan borzasztó amit itt folyik