Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Soha nem ültem a padon még ilyen 20 percen, ahol is a csapatom ennyire sok játékteret adott az ellenfél csapatnak.Azt gondolnád, hogy ez olyan volt, mint egy vihar."
"Nagyon nehéz volt, mert csak remélni tudtam. hogy túléljük ezt az idõszakot, és életben maradunk." A.Wenger a Barca elleni elsõ meccs után.
Forrás: Arsenal.com
No one can stop Death!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Erdeire pedig visszatérve sztem van akkora klasszis mint Messi fociban.. bár érvelni nem lehet ezek mellett tehát hagyjuk is ezt itt az Arsenal topikban..😄
Elnézést az eddigi ide nem illõ dolgok miatt is..
Cabell!.. A te helyedben én már el gondolkodnék, hogy miért vagy a fórumozók 70% ával rossz vitázó viszonyban..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
geo te meg minek másolod be?😄 neked írta nem a többi embernek azért privát
vagy ezzel akartad "leégetni" ? hááá
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem tudjátok kik lesznek a barcelona belsõvédõi?
Feladó: Cabell
Elküldve: 2010. 04. 04. 19:34
Tárgy: Nincs tárgy
Nem tudom, ki a faszom vagy te, hogy ilyeneket írj be nekem, ráadásul tökéletesen alátámasztod a kommentemet, csak a semmirõl beszélve tudtok halál lekezelõen beszélni a másikkal, mintha ti lennétek az atyaúristenek. Némelyitek büdös nagy pofont érdemelne ezért a szánalmas tenyérbemászó stílusért.
Ayrton Senna
Lionel Messi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ezek egytõl egyig kivételes emberek..
Erdei Zsolt gondolom vicces lehet pár embernek pedig akkora klasszis legalább mint Rooney vagy Messi..
Ezek tiszteletre méltó emberek akiket hiába nem szeretem egytõl egyig de becsülöm és tisztelem tehetségüket eredményüket..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Am miért vicces? (nem kötekedés csak kiváncsiság)
De ezek nem nevetségre méltó emberek..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nem hiszem el hogy a Chelsea vezetõség miért nem ment rá..😞
20-30 millió font lett volna sztem..
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ha igaz a hír….?
érdekes én elbeszélgetek itt mindenkivel realos létemre, igaz szeretem az Arsenalt is. semmi bajom itt senkivel, mindenkinek van véleménye. de amikor csak azért mész vhova, hogy beleköss vkive, leszólj vkit, akkor ott kezdõdik a baj. én pl nem azért vagyok itt realos létemre. menj vissza a topicodba. bb
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
T*köm ki van már, hogy itt senki nem írhatja le a véleményét, mert akkor jön ez az undorító fellengzõs stlus, meg a kis aljas megjegyzések, hogy ki milyen sötét.
Amikor meg már végképp mindenki kifogy az érvekbõl, akkor jön a menõzés, hogy ki milyen idõs, meg kinek hány doktorátusa van.
Tudom, most valószínûleg negyvennyolc büntetõpontot kapok, és örökre kibannolnak, és valószínûleg megint el leszek itt küldve a sárgaháztól kezdve a bölcsödébe, de nagyon nem fog zavarni addig, ameddig tudom, hogy nem ostoba kötekedésekbe mentem itt bele, hanem egyszerûen leírtam normális stílusban a véleményemet itt egykét dologról.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az általad emlegetett hozzászólásom NEM NEKED szólt, hanem egy (szavaiddal élve)"fellengzõs" Barca-drukker véleményére ment, válaszként.
magyarabbul semmi közöd hozzá.
az õszi véleményem fenntartom, sõt-romlott a helyzet, de kíméld magad kérlek...
harmadsorban a "tapsikolós szmájli" az idézett mondatodról kialakított véleményem volt, azok után, hogy átjársz IDE hõzöngeni.
nyugodj le, menj át a saját fórumotokra, aztán fojtasd ott a kesergéssel vegyes utálkozásod, mert itt (mint lentebb láthatod) erre senki sem kiváncsi.
ugye nem baj, ha nem reagálok le több hozzászólásod??! ne kelljen már itt nevelnem, ha otthon nem ment...
No one can stop Death!
mi járunk a ManU topikba?
Nem értem ezt a hipokrita viselkedést, amikor ti ellenetek nyer egy csapat nem megérdemelten, olyan õrjöngést rendezel itt rendszeresen, most pedig itt leírod, hogy az Arsenal miért érdemelte meg ezt a 2-2-t.
Amikor õsszel megvert titeket a MU, akkor a tehenész egylettõl kezdve mindennek elmondtad a Unitedet, most pedig jössz ezekkel a közhelyekkel, hogy a focit gólra játszák, meg, hogy a labdabirtoklás, meg a szép játék kevés, meg mittudomén. Picit szelektív az igazságérzeted, csak erre próbáltam meg kilyukadni.
Ez a tapsikolós szmájli meg micsoda? Mert, hogy nem látom, hogy bármit is cáfolt volna a ténymondattal kapcsolatban, amit leírtam.
Minden bajnokságban, minden csapatnál elõfordult az utolsó elõtti pillanatokban szerzett gól. Innen kezdve aki ebbe beleköt az egy meleg.
Peace!
on Go Gunners! Kedden meglepi lesz😄
nem tudom, Te odaát minek számítasz, itt, ezek után...<#taps>#taps>
No one can stop Death!
a #16349 messze nem hozzád szólt, a mai vereségetekhez pedig abszolúte semmi közöm. ha csak kötözködésre telik, szerintem ne pocsékold a helyet az értelmes hozzászólók elõl-legalábbis itt, ebben a topikban.
köszi, hogy itt voltál ma is.
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
És elvileg te vagy a legérettebb róka a topikban...😄
szerdán pedig ennél bõven jobb játék kell, különben hamar "kipontozódunk", aztán úszik is a meccs!
No one can stop Death!
kintner be talált 😄DDD
nnen már semmi esélyünk nincs
hát még esély van de ahhoz ma mindenféleképpen nyerni kéne a wolver ellen.