Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Guardiola is azt mondta, h mióta õ a Barca edzõje még sose voltak iylen jók mint akkor. Még egyszer tuti nem lesznek+ mi se fogunk remélhetõleg beszart gatyával pályára lépni.

minimize
választások a jövõ 7en lesznek Mo-n. ezt KELL elkerülnünk a visszavágón:

"Soha nem ültem a padon még ilyen 20 percen, ahol is a csapatom ennyire sok játékteret adott az ellenfél csapatnak.Azt gondolnád, hogy ez olyan volt, mint egy vihar."
"Nagyon nehéz volt, mert csak remélni tudtam. hogy túléljük ezt az idõszakot, és életben maradunk." A.Wenger a Barca elleni elsõ meccs után.
Forrás: Arsenal.com

No one can stop Death!

Grove4
Én sem akarok senkivel összeakaszokdni,de én meg Cabellnek adok igazat,szerintem semmi nem volt a hozzászólásában. De részemrõl vége az OFFnak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

én is kulturáltan írtam neki (#16384) válaszolhatott volna õ is úgy.
nem akarok senkinek az oldalára állni! de volt caballbn annyi tisztesség h nem itt offolt hanem privátban elintézte , te meg megint szítod a tüzet 😞
Kocka08
Húú tényleg elírtam pedig nem szokásom.. nem is tudom mit akartam 26 e betûvel a Lionel ben..:S

Erdeire pedig visszatérve sztem van akkora klasszis mint Messi fociban.. bár érvelni nem lehet ezek mellett tehát hagyjuk is ezt itt az Arsenal topikban..😄
Elnézést az eddigi ide nem illõ dolgok miatt is..

Cabell!.. A te helyedben én már el gondolkodnék, hogy miért vagy a fórumozók 70% ával rossz vitázó viszonyban..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

arsnl
Marquez, Milito meg az ukrán Csiga van, esetleg Abidal bemegy középre, vagy Yaya vissza 1 sorral. de Ibra meg Iniesta se lesz(Y)

Cabell
Úgy érzi, hogy õ ezt is megteheti, mert most éppen én vagyok a kisközellenség

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
Azért Erdei messze nem akkora klasszis mint Messi 😄

geo te meg minek másolod be?😄 neked írta nem a többi embernek azért privát
vagy ezzel akartad "leégetni" ? hááá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

sajnálom szegényt<#rinya>

nem tudjátok kik lesznek a barcelona belsõvédõi?
kaptam egy pü-t:

Feladó: Cabell
Elküldve: 2010. 04. 04. 19:34
Tárgy: Nincs tárgy
Nem tudom, ki a faszom vagy te, hogy ilyeneket írj be nekem, ráadásul tökéletesen alátámasztod a kommentemet, csak a semmirõl beszélve tudtok halál lekezelõen beszélni a másikkal, mintha ti lennétek az atyaúristenek. Némelyitek büdös nagy pofont érdemelne ezért a szánalmas tenyérbemászó stílusért.
Gunnersboy
akkor legalább a nevüket ird le helyesen 😉
Ayrton Senna
Lionel Messi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kocka08
Fél világot?
Ezek egytõl egyig kivételes emberek..
Erdei Zsolt gondolom vicces lehet pár embernek pedig akkora klasszis legalább mint Rooney vagy Messi..
Ezek tiszteletre méltó emberek akiket hiába nem szeretem egytõl egyig de becsülöm és tisztelem tehetségüket eredményüket..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

WuFraZselic
gondolom, mert a fél világot felsoroltad 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kocka08
Ezt jól megaszontam..😄
Am miért vicces? (nem kötekedés csak kiváncsiság)

Kocka08
Örülök hogy tetszik..😊
De ezek nem nevetségre méltó emberek..

5w0rdf15h
😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02
fú bazz jó régen röhögtem ennyit egy aláíráson,de a tiéd nagyon adja _:ASDa-s.-dasdasd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Lejár a szerzõdése nyáron, oda megy ahova akar.

Kocka08
Ingyen???????
Nem hiszem el hogy a Chelsea vezetõség miért nem ment rá..😞
20-30 millió font lett volna sztem..

Lcapitant
igen, egyre valószínûbb hogy jön, de ameddig nincs szerzõdés addig bármi lehet. tehetséges, jó csatár és ráadásul ingyen jönne az nem lenne mind1 :-)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Kocka08
Húú….. Chamakh al nagyon komoly vásárt csináltok!! A Chelsea ben is szívesen látnám..😊
Ha igaz a hír….?

Lcapitant
hmmm sztem egyetértek a véleményeddel, mehetsz bölcsödébe vagy sárgaházba.
érdekes én elbeszélgetek itt mindenkivel realos létemre, igaz szeretem az Arsenalt is. semmi bajom itt senkivel, mindenkinek van véleménye. de amikor csak azért mész vhova, hogy beleköss vkive, leszólj vkit, akkor ott kezdõdik a baj. én pl nem azért vagyok itt realos létemre. menj vissza a topicodba. bb

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

aláírásod is a magas fokú intelligenciádról az számot, grat!
5w0rdf15h
elég lesz most már, köszi a véleményedet.

Cabell
Persze, mert ti senkit nem vesztek itt komolyan, aki nem nektek szurkol, vagy akinek más a véleménye.

T*köm ki van már, hogy itt senki nem írhatja le a véleményét, mert akkor jön ez az undorító fellengzõs stlus, meg a kis aljas megjegyzések, hogy ki milyen sötét.

Amikor meg már végképp mindenki kifogy az érvekbõl, akkor jön a menõzés, hogy ki milyen idõs, meg kinek hány doktorátusa van.

Tudom, most valószínûleg negyvennyolc büntetõpontot kapok, és örökre kibannolnak, és valószínûleg megint el leszek itt küldve a sárgaháztól kezdve a bölcsödébe, de nagyon nem fog zavarni addig, ameddig tudom, hogy nem ostoba kötekedésekbe mentem itt bele, hanem egyszerûen leírtam normális stílusban a véleményemet itt egykét dologról.

végülis vki megy vki jön azaz 0-n vagyunk 😄
arsnl
DailyMail szerint már biztos Chamakh érkezése. Ha jön sztem Dudu mehet😞 Jobb lenne neki, mert nagyon nem találja a helyét 4-3-3ban, és a formája is hagy kivetni valót maga után. Bár rendszeres játékkal valószínûleg javulna, de jelenleg nem igen engedhetjük meg magunknak mikor minden meccs létfontosságú.

minimize
végre valami pozitívum a visszavágóval kapcsolatban!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Ibra nem játszik majd kedden 😊

Kaplan
Úgy érzem nem neked kell itt megváltani a világot. Értem én, hogy próbálod komolyan venni magad, de azt ne várd el, hogy más is megteszi ugyanezt. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
még 1x, utoljára, de tényleg:
az általad emlegetett hozzászólásom NEM NEKED szólt, hanem egy (szavaiddal élve)"fellengzõs" Barca-drukker véleményére ment, válaszként.
magyarabbul semmi közöd hozzá.
az õszi véleményem fenntartom, sõt-romlott a helyzet, de kíméld magad kérlek...
harmadsorban a "tapsikolós szmájli" az idézett mondatodról kialakított véleményem volt, azok után, hogy átjársz IDE hõzöngeni.
nyugodj le, menj át a saját fórumotokra, aztán fojtasd ott a kesergéssel vegyes utálkozásod, mert itt (mint lentebb láthatod) erre senki sem kiváncsi.
ugye nem baj, ha nem reagálok le több hozzászólásod??! ne kelljen már itt nevelnem, ha otthon nem ment...

No one can stop Death!

én viszont azt nem értem, miért jön ide mindig olyan aki nem az Arsenlanak szurkol és tele offolja a topikot????????????????????
mi járunk a ManU topikba?
Cabell
Õszintén szólva nemigen értem, hogy mire ez a fellengzõs stílus.
Nem értem ezt a hipokrita viselkedést, amikor ti ellenetek nyer egy csapat nem megérdemelten, olyan õrjöngést rendezel itt rendszeresen, most pedig itt leírod, hogy az Arsenal miért érdemelte meg ezt a 2-2-t.

Amikor õsszel megvert titeket a MU, akkor a tehenész egylettõl kezdve mindennek elmondtad a Unitedet, most pedig jössz ezekkel a közhelyekkel, hogy a focit gólra játszák, meg, hogy a labdabirtoklás, meg a szép játék kevés, meg mittudomén. Picit szelektív az igazságérzeted, csak erre próbáltam meg kilyukadni.

Ez a tapsikolós szmájli meg micsoda? Mert, hogy nem látom, hogy bármit is cáfolt volna a ténymondattal kapcsolatban, amit leírtam.

SLICK
Külsõsként egyet kell értsek azzal, hogy felesleges belekötni abba, hogy ki mikor lõ gólt. Egy meccs addig tart míg le nem fújják és ha a végén esik a gól akkor a végén. Tök mindegy hogyan gyötörték be, fõleg ha az szabályos is.
Minden bajnokságban, minden csapatnál elõfordult az utolsó elõtti pillanatokban szerzett gól. Innen kezdve aki ebbe beleköt az egy meleg.

Peace!

vmvr
így van.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Tudtommal az lesz a bajnok akinek a végén a legtöbb pontja van. Meg nem is oly régen nem a MU nyertesorra meccseket 1-0ra nem kevés alkalommal a végén begyötört góllal? Továbbra sem az érdemre adják a pontokat, kupákat, ha arra adnák nem lennénk trófea nélkül az elmúlt öt évet tekintve. Azt még mindig nem értem, h a rivális drukkerek miért jönnek a másik topicba? Még ha értelmesen írnának vagy vmi, de szinte mindig csak kötözködés van...
on Go Gunners! Kedden meglepi lesz😄

minimize
"Az ilyen csapatok érdemelnek bajnoki címet, nem azok, akik összeszerencsétlenkednek ilyen 95. percekben lõtt Bendtner gólokkal egy bajnoki címet."
nem tudom, Te odaát minek számítasz, itt, ezek után...<#taps>

No one can stop Death!

minimize
ne haragudj(gondolom tegezhetlek), nem értem, mit akarsz ezzel a hozzászólással.
a #16349 messze nem hozzád szólt, a mai vereségetekhez pedig abszolúte semmi közöm. ha csak kötözködésre telik, szerintem ne pocsékold a helyet az értelmes hozzászólók elõl-legalábbis itt, ebben a topikban.
köszi, hogy itt voltál ma is.
<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
Cabell
Megnézném, hogy ilyen diplomatikus vagy, amikor az Arsenal egy végigtámadott, huszonnyolc kapuralövést elengedõ meccsen kikap 2-1re a MU-tól.

És elvileg te vagy a legérettebb róka a topikban...😄

minimize
megvan, ez lényeg.
szerdán pedig ennél bõven jobb játék kell, különben hamar "kipontozódunk", aztán úszik is a meccs!

No one can stop Death!

90+5 nekúrjál fel😄DDDD
vmvr
olllléééééééééé

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
BENDTNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

ja szokásos a végére felszivjuk magunkat :S végre megvan ez a lényeg de ez kevés lesz a barca ellen sztem :S
kintner be talált 😄DDD
szánalmas
nnen már semmi esélyünk nincs
arsnl
meccs elején nem gondoltam volna h izgulnunk kell azért h nyerjünk..

arsnl
Henry piros. még jó hogy nem törte el Rosicky lábát..

rooney kiesése is számíthat vmit sztem.. mondjuk én kívántam 1 hónapos rooney pihenõt mert mondom akkor a mu-nak se fog annyira menni és mi meg megszökkenhetnénk a 2 nagy elé 😛
hát még esély van de ahhoz ma mindenféleképpen nyerni kéne a wolver ellen.