31698
-
#19746 a pont az i-n, h Song nem tudja folytatni, Diaby a helyén.. -
#19745 jó éjt!
azért szoríts:D -
#19744 komolytalan, egész egyszerűen.
minden esetre "ha nem leszünk élesebbek" a 2.félidőben, kaphatunk még gólt, nem hogy lőnénk.
mindenkinek jóccakát! -
#19743 mi se vagyunk toppon, na de ez a játékvezetés szánalmas. ennyire látványosan ellenünk fújni... -
#19742 szerintem a második félidőt holnap nézem meg, inkább alszom, mielőtt érdemben sérülne az agyam ettől... -
#19741 one null to the referee -
#19740 a rugdosódások, meg a többi. mi sem vagyunk a helyzet magaslatán, középpálya=0. -
#19739 undorító ez a bíró...ilyen gólt megadni :| -
#19738 vajon utána mit konzultáltak a partjelzővel??! vicc, de helyzetünk sem nagyon van. -
#19737 csupán 1 méter.. nevetséges bazmeg -
#19736 Nem is volt les á! -
#19735 ez nem les már nem azért? -
#19734 kösz!
ezt 04:30nál miért kellett Wilshere-től? ez a tapasztalatlanság. -
#19733 20.45 Arsenal-Everton streamek
-
#19732 vasárnap végig pályán volt, nem hiszem h ma sokat bírna -
#19731 azért GO GUNNERS!:) -
#19730 nem értem, hogy most miért Arsha padozik... -
#19729 én arsenal.com-ról szedtem:D de mind1 is ez, Go Gunners!! -
#19728 eredmenyek.com-on meg megint más kezdő van megadva. majd 20:45kor kiderül. -
#19727 én egyet tévedtem, Chamakh helyett Rosicky játszik. kispad meg Almunia, Eboue, Gibbs, Diaby, Arshavin, Chamakh, Bendtner. -
#19726 "Az Arsenal Football Club örömmel jelenti be, hogy a fiatal japán támadó, Mijaicsi Rio hosszú távú szerződést kötött az Ágyúsokkal.
A 18 éves Mijaicsi nemrég végzett az All Japan High School Soccer Tournament-tel hazájában, ahol a Csukjodai Csukjo Gimnázium csapatában játszott.
Annak érdekében, hogy hasznos tapasztalatokat gyűjtsön, Mijaicsi a holland élvonalbeli Feyenoordhoz kerül a 2010/11-es idény hátralévő részére, ahol tovább fejlesztheti a játékát." -
#19725 Várható kezdő:
Szczesny, Eboué, Djourou,Koscielny, Clichy, Song, Wilshere,Fabregas, Arshavin, Van Persie, Walcott
Játékvezető: Lee Mason
legalább tudjuk, kire kell csúnyán mutogatni!! -
#19724 szerintem ez az első 3as elképzelhetetlen mára, de legyen igazad, legalább támadunk(remélem). szerintem 1-0, vagy 1-2lesz.
előbbiben bízom. -
"olyan erővel lőttem kapura" középcsatárt belőle! MOST! -
#19722 én tényleg örülök a jó utánpótlásnak, de sajna majd azért lesz szükség rájuk, mert mindenki kupát akar nyerni, ha itt nem, majd máshol! elvágyódnak egy-egy kivétellel, aztán kezdjük elölről a csapatépítést...
fiatal tehetség kontra kifejlett fizikum+mentál, némi tudással nálam fix kettes sajnos. -
#19721 elvileg Szczesny sérítette le Fabianskit...:D:O -
#19720 Szczesny, Gibbs, Bartley(tegnap Rangershöz került kökcsönbe), Frimpong, Coquelin, Wilshere, Lansbury, JET + Afobe, Angha, Aneke, Martinez.
meg a most igazol Miyaichi, Wellington duó
mindnek megvan az esélye, h kisebb, nagyobb szerepben az első csapat tagja legyen az elkövetkező években. sztem meg nagyon jó most az utánpótlás. persze lehet, h ezek közül csak 3-4 éri el ezt a szintet, de sose tudni, sőt olyanok is lesznek akik igazán meg se kapják az esélyt majd (Merida) -
#19719 ma Everton elleni hazai meccse ezt szeretném látni:
Szczesny - Sagna, DJ, Kos, Clichy - Song, Wilshere, Fabregas - Theo, Chamakh, RvP, és egy 2-3 gólos győzelmet. -
Balázs 17 #19718 vhogy már nem a régi az utánpótlás -
#19717 végleg, mivel mi elengedtük. de ha már Vitesse-nek se kelett, meg Wengernek lehet mégse akkor tehetség, mint beállítják.. -
geo91 #19716 nem csak kölcsönbe??? -
Balázs 17 #19715 Barazite -> A. Wien pedig szerintem tehetséges srác volt... -
#19714 [URL=http://tribalfootball.com/articles/arsenal-post-scouts-watch-shakhtar-donetsk-defender-yaroslav-rakitskiy-1423561]mert mi most csak "kölcsönvettünk" volna[/URL]
minőségi játékost, kölcsön, a télen??!
noooormális, most komolyan??! -
Balázs 17 #19713 és ezekkel mit akar kezdeni?
Rodwell-Fellaini középpályát szívesen elfogadnám:) -
#19712 amúgy nem frissíti senki az oldalt?
T'ham, meg Braga meccs van kint, kicsit elavult.köszi. -
#19711 este meg ha azt a formát hozza Saha,Arteta,meg Fellaini,mint a hétvégén a Chelsea ellen, nem biztos, hogy javítjuk a hazai mérleget... -
#19710 Itt a magyarázat, miért nem igazolt senkit Wenger...
-
#19709 elvitte a stadion+a Főnök megváltozott felfogása.
-
Balázs 17 #19708 hol a régi "last minute" igazolás? -,-' -
geo91 #19707 mekkora forma :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD