31698

• arsnl
    RvP 4-0!! Sagna assist:D
  • geo91
    looooooool, gondoltam nem gáz ha lemaradok az első negyed óráról, erre tessék... :DDD
  • Balázs 17
    látszik nincs Kádár....
  • minimize
    micsoda első 10perc!
  • Balázs 17
    beszarás eddig:D
  • arsnl
    rvp 3-0 10.perc se telt le:D
  • minimize
    Djourou fejese milyen szép volt.
    remélem nem sérül le 3ember, mert idegbajt kapnak a hazaiak...
  • arsnl
    Theo 2 középső védő mögül kilépett, Arsha gólpassz.
    Arsha szabad után Djourou fejes.
    Arsha 2 gólpassz eddig.
  • Balázs 17
    bazzeg és most kapcsoltam be, mert most értem haza hahahaha

milyen gólok?
  • Balázs 17
    :OOOOOO
  • arsnl
    Djourouuu 3.perc:D:DD
  • arsnl
    Theooo 1.perc:DD
  • arsnl
    Szczesny - Sagna, Dj, Kos, Clichy - Diaby, Wilshere - Walcott, Cesc, Arshavin - RvP.
  • banok
    16.00 Newcastle-Arsenal
    tv: Digisport hu/ro/sk
    streamek:
  • minimize
    http://www.youtube.com/watch?v=41QS16mOqoI
    mekkora arcok voltak mind.
  • minimize
    megint nem a következő meccset rágja Wenger.
    pedig a N'castle werhető, ahogy néztem mostanában.2-3 élesebb játékos, de verhetőek.
  • minimize
    „Alex Song csúnya rúgást kapott, igen. Úgy gondolom, nem lesz bevethető szombatra.” árulta el a tréner. „Walcottról jó hírekkel szolgálhatok, ő harcképes lesz.”
    „Samir Nasri, ahogy mondtam, 21 nappal számolunk, tehát három hét. Thomas Vermaelen nagyon jó ütemben épül fel, három-négy héten belül visszatérhet.” .A.W.
  • Sabcsee
    Koscielny-t behívták a feb.9.-i válogatott meccsre
  • Balázs 17
    edző mellett a szöszi kapus
  • geo91
    nekem amúgy ez a hátterem most

• geo91
    azért van egy két igazi angol bányarém, de nagyrészt sunáznivalóak
  • Dean Winchester
    vagy ezt xD
    1/1
  • Dean Winchester
    na most ezt toltam be háttérnek!
  • minimize
    "Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski nem játszhat a szezon maradék részében.Fabianskira műtét vár..."
    szuper.
  • minimize
    "Az Arsenal játékosa, Samir Nasri 2016-og szóló szerződést kötött a klubbal.Nasri ügynöke, Jean-Pierre Bernes elmondta az Arsenal szurkolóinak, hogy Nasri egy új szerződést kötött a klubbal, és marad Észak-Londonban.
    "Samir 3 éve van itt a klubnál és maradni is fog."
    megnyugtatónak tűnik,és még csak 23éves.
  • minimize
    ""Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkőzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt..."
    ja. de mi akkor nem ebben a legyengült, megkavarodott PL-ben nyertünk,mint a mostani-szerintem.
  • arsnl
    Barca ellen lehet idén is ien b csapat lesz,ha így haladunk.. túl szép lett volna
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    Gibbs köszöni szakvezetője, Wenger segítségét

Az angol válogatott védő, Kieran Gibbs köszöni az Arsenal szakvezetőjének, hogy ilyen gyorsan megkezdhette ígéretes karrierjét.

A baloldali védő 18 évesen debütált Arséne Wenger csapatában és már a felnőtt angol válogatottban is bemutatkozhatott.

A 21 esztendős játékos úgy gondolja, hogy Arséne Wengernél jobb menedzsert nem is kaphatott volna, mert ő foglalkozik a fiatalok tanításával is.

"Ha egy menedzser kihozza belőled a legjobbat és közben még önbizalmat is ad, az a legjobb dolog. Karrierem során szinte mindent Wengernek köszönhetek. Nagyon fiatalon beépített a felnőtt csapatba és ha valami nem úgy ment, ahogy kellett volna, akkor bíztatott."

Berbatov szerint a Manchester United veretlenül lehet bajnok
    A bolgár támadó, Berbatov szerint a Manchester United megismételheti az Arsenal hét évvel ezelőtti teljesítményét.
    A "Vörös Ördögök" eddig 23 mérkőzést vívtak meg veretlenül a Premier League-ben, és öt ponttal vezetik a tabellát az Arsenal előtt. Dimitar Berbatov, az MU házi gólkirálya úgy véli, akár meg is tarthatja veretlenségét a manchesteri alakulat az elkövetkezendő 15 mérkőzésen - a futballista elmondása szerint a csapat egyre jobb formába lendül.
    "Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkőzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt - kezdte a csatár a Sky Sportsnak. - Magabiztos vagyok, szerintem mi is véghez tudjuk ezt vinni. Tudjuk, hogy lesz még néhány nehéz idegenbeli találkozó, de hiszem, hogy képesek vagyunk vereség nélkül befejezni a szezont."
    Berbatov eddig oroszlánrészt vállalt abban, hogy az együttes vezeti a tabellát, eddig összesen 19-szer talált be a bajnokságban.

ahaaaa nem mindig lesz akkor mákjuk h egy csapat pl 2-0ás előnyt elherdáljon... no meg találkoznak még velünk is
  • Dean Winchester
    apa kezdőőőődik ? -.-
  • minimize
    kevesebbet foglalkozom velük, meg a bandájukkal, mint ők a mi csapatunkkal.
    "Alex Song sérüléséről…
    „Nem tud járni. Nem tudom, mi baja van. Megrúgták. Azt hiszem, Koscielny volt az. MINDENKIT KIÜT A CSAPATUNKBAN. Meg kell néznünk, hogy változik az állapota a következő napokban, de jelenleg járni sem tud.”

Theo Walcott esetleges sérüléséről…
    „A bokájával volt probléma, azt hiszem, de nem tudom, mennyire komoly.”
  • 5w0rdf15h
    Nem kell velük egyáltalán foglalkozni, irogassák csak a hülyeségeket odaát.
  • minimize
    Wenger megint mással foglalkozik sajnos...
    nem így kellene levezetni a frusztrációt, kérem...
  • minimize
    "Elég jók vagyunk,jó lenne ha Arsenal kikapna(természetesen bírói hiba miatt:D)"
    még ők járnak ide röhögni. remélem a babaagyú legalább az összefoglalóban megnézi a lesgólt, ha már csak zsigerből osztani tud, mint nagy többségük.
    nem mondom, hogy szép volt, délután megnézem a 2.félidőt, de ez az a fajta bíró volt, aki ha kell, 2 11est ad meg "nevesebb" ellenfélnek, mint egy szabadot nekünk...remélem még idén megtapasztalják.
    Song sérülése ne legyen már komoly, megint a kapusunk üt ki valakit??!
  • Dean Winchester
    ejj így jönne minden jóslatom!
    kurvára féltem a meccstől és az okom megvolt,ezt behúztuk és ez a lényeg!!!!!!!4

de miért van az,hogy ha vezetünk akkor leadjuk a meccset ha vesztésre állunk akkor meg kb fordítunk?:S
  • arsnl
    Lansbury is gólt lőtt
  • arsnl
    megvan. buzi lee maason leszophat az evertonnal együtt
  • arsnl
    KOCSIII IGEN BAZMEEGGG
  • Dean Winchester
    a sokat kritizált és elküldeni szándékozó arshavin papa betalált :)
    meglesz a 2-1 és mint mondtam inkább jobb 0-1ről fordítani mint 1-0ról leadni a meccset :DDDD
  • arsnl
    ARSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA