Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pad:Arsha,Djorou,Eastmond,Eduardo,Gibbs,Henderson,Mannone
No one can stop Death!
krikicet meg gyülölöm valamiért ellenszenves a srác 😞
sztem ezek az átigazolás elõtti kavarások
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"A Borussia Dortmund hátvédje iránt érdeklõdik Arsene Wenger, õ pedig nem más, mint Neven Subotic. A szerb a vb után hajlandó csak a jövõjével foglakozni, ám lehet, hogy erre a tettre korábban sor kerül. Az Arsenal és a Manchester United érdeklõdik élénken az ''új Vidic'' iránt.
A szerb futballista Angliában szeretne játszani, tehát vélhetõen hiába szeretné õt megvenni a Real Madrid és a Juventus. A Man. United nem biztos, hogy túlságosan komolyan gondolja az üzletet, mert a hátvédsorukba megvették a Fulhamtõl Chris Smallingot.
Elképzelhetõ, hogy Neven Suboticért cserébe Wenger Tomas Rosickyt adja majd.
Más: Gael Clichy a Barcelona játékosa lehet, Pep Guardiola pedig Bojan Krkicet és némi pénzt adna a balbekkért.
ez utóbbi szerintem(és remélem) nagy hülyeség.
No one can stop Death!
arra is ment az okosítás, amit a #16742-ben idéztem pl. mit kell ITT osztani? mi sem mondjuk OTT, ennyi. ha ti megvagytok a kékekkel, legyen, szabad itt mindent, ami ide való szerintünk. ha NEKI ennyi, hogy "tehenészek", az az Õ kiszólása. NEM az ide látogató Arsenal-fanok nagy többségéé. aki megérti, annak örülök, de vannak "zsigerbõlutálósok" is, õket meg sajnálom, ennyi. ez tényleg az OFF vége.<#banplz>#banplz>
No one can stop Death!
jah, nemtom mit kell ebbõl ekkora ügyet csinálni... nem is káromkodás, 1 becenév. mindenhol van ilyen...
on
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Itt nem a stílusommal volt baj, hanem azzal hogy a Manchester United Football Club-ot -ne nézz ide- "teheneseknek" hívtam. Nem is szidtam vagy vmi ilyesmi. Egy egyszerû kis zrikálás, cukkolás ami szvsz bõven belefér. Felõlem az jön ide aki akar csak akkor ne offoljon feleslegesen. Itt is lehet normálisan beszélni, de h minden kis semmiségre egybõl ugranak... Azt hittem ez itt belefér, ezek szerint nem. - readonly - OFF
elõször is mi az h rivális topik??? meg h miért jártkálnak ide? talán mert van akit érdekelnek az Arsenalos infok vagy vélemények pl. jómagam is, mint ahogy a Chelsea topikba is bejárok, annyi különbséggel h ott lehet normális hangnemben is irogatni egy "rivális" embernek.
szóval egedd már meg légyszíves hogy SG-n, olyan topikba járhasson az ember, amilyenbe akar. köszönjük!
a másik meg az, hogy ebben a topikban is ugyanúgy vonatkozik mindenkire a szabályzat, azért mert te nem jársz be máshova, nem biztos h feljogosít ilyen nemû hozzászólásokra.
ja és az már régen rossz, ha a szurkolás nálad ilyen viselkedést jelent...
(egy egykor "szarzenál" megjegyzésért(pedig Utd topikban történt, a kutyafáját) büntipontot kapott ember véleménye) - pedig én poénból írtam.
ja még annyit h igazából nem is az ilyen jelzõk a gond, hanem az ilyen felfogás mint amilyen neked is van!
- off vége -
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mellesleg egy-két aláírás is enyhén bántó lehet, ha úgy van felfogva-persze nem kell "úgy felfogni", aztán kész.
Fabregas állítólag fizuemelést kapott(40%-ost), marad, de még nem hivatalos a dolog(belsõ pletyka, nem goal.com-os pl.)
No one can stop Death!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az általam korábban beidézett "szarházy Bendtner" sem innen származik pl., amott lehetett. hagyjuk egymás "kakasdombját" aztán kész. majd a mod eldönti, mit lehet v. mit nem adott topikban...
No one can stop Death!
A teljes csapat:
Joe Hart (Birmingham) - Branszlav Ivanovics (Chelsea), Richard Dunne (Aston Villa), Thomas Vermaelen (Arsenal), Patrice Evra - Antonio Valencia, Darren Fletcher (mindhárom MU), Cesc Fábregas (Arsenal), James Milner (Aston Villa) - Wayne Rooney (MU), Didier Drogba (Chelsea)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ennek az oldalnak nem fõprofilja a sport, mondhatni mi itt vendégségben vagyunk, és ha ez a vendégség a TISZTELET elvén mûködik, akkor bárki, aki idetéved az élvezni fogja az itteni harmóniát.
Nem akarok más sportoldalt felhozni negatív példának, ahol az iqfájterek kiélik az internet adta lehetõségeket, de lazán kijelenthetem, hogy sporttal foglalkozó fórumok közt mi vagyunk a legnagyobb, legszínvonalasabb és a legjobb oldal. Na hogy ez a harmónia fent maradjon, én igen is kipontozom azokat, akik nem idevalóak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(csak én nem értem miért járkálnak át a rivális topikokból és ha látnak vmi "sértõt" akkor itt sírnak? egyszerûen nem kéne benézni és nem érne ekkora tragédia, h kisül a szemed a tehenesek láttán. érdekes módon én nem járkálok át másik topikokba, így nem is fog zavarni, ha le szarzenáloznak. meg amúgy is ez a szurkolás része. ennyi kis zrikálás igazán beleférhetne... )
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ugye még 2 forduló van?
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"nem tudom, ki nyeri meg a PL-t, és nem is érdekel..."
a "tehenesek" tetszik.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
No one can stop Death!