31698
-
#19786 RvP 4-0!! Sagna assist:D -
geo91 #19785 looooooool, gondoltam nem gáz ha lemaradok az első negyed óráról, erre tessék... :DDD -
Balázs 17 #19784 látszik nincs Kádár.... -
#19783 micsoda első 10perc! -
Balázs 17 #19782 beszarás eddig:D -
#19781 rvp 3-0 10.perc se telt le:D -
#19780 Djourou fejese milyen szép volt.
remélem nem sérül le 3ember, mert idegbajt kapnak a hazaiak... -
#19779 Theo 2 középső védő mögül kilépett, Arsha gólpassz.
Arsha szabad után Djourou fejes.
Arsha 2 gólpassz eddig. -
Balázs 17 #19778 bazzeg és most kapcsoltam be, mert most értem haza hahahaha
milyen gólok? -
Balázs 17 #19777 :OOOOOO -
#19776 Djourouuu 3.perc:D:DD -
#19775 Theooo 1.perc:DD -
#19774 Szczesny - Sagna, Dj, Kos, Clichy - Diaby, Wilshere - Walcott, Cesc, Arshavin - RvP. -
#19773 16.00 Newcastle-Arsenal
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: -
#19772 http://www.youtube.com/watch?v=41QS16mOqoI
mekkora arcok voltak mind. -
#19771 megint nem a következő meccset rágja Wenger.
pedig a N'castle werhető, ahogy néztem mostanában.2-3 élesebb játékos, de verhetőek. -
#19770 „Alex Song csúnya rúgást kapott, igen. Úgy gondolom, nem lesz bevethető szombatra.” árulta el a tréner. „Walcottról jó hírekkel szolgálhatok, ő harcképes lesz.”
„Samir Nasri, ahogy mondtam, 21 nappal számolunk, tehát három hét. Thomas Vermaelen nagyon jó ütemben épül fel, három-négy héten belül visszatérhet.” .A.W. -
#19769 Koscielny-t behívták a feb.9.-i válogatott meccsre -
Balázs 17 #19768 edző mellett a szöszi kapus -
geo91 #19767 nekem amúgy ez a hátterem most
-
geo91 #19766 azért van egy két igazi angol bányarém, de nagyrészt sunáznivalóak -
Dean Winchester #19765 vagy ezt xD
1/1
-
Dean Winchester #19764 na most ezt toltam be háttérnek!
-
#19763 "Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski nem játszhat a szezon maradék részében.Fabianskira műtét vár..."
szuper.
-
#19762 "Az Arsenal játékosa, Samir Nasri 2016-og szóló szerződést kötött a klubbal.Nasri ügynöke, Jean-Pierre Bernes elmondta az Arsenal szurkolóinak, hogy Nasri egy új szerződést kötött a klubbal, és marad Észak-Londonban.
"Samir 3 éve van itt a klubnál és maradni is fog."
megnyugtatónak tűnik,és még csak 23éves. -
#19761 ""Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkőzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt..."
ja. de mi akkor nem ebben a legyengült, megkavarodott PL-ben nyertünk,mint a mostani-szerintem. -
#19760 Barca ellen lehet idén is ien b csapat lesz,ha így haladunk.. túl szép lett volna -
Dean Winchester #19759 -
Dean Winchester #19758 Gibbs köszöni szakvezetője, Wenger segítségét
Az angol válogatott védő, Kieran Gibbs köszöni az Arsenal szakvezetőjének, hogy ilyen gyorsan megkezdhette ígéretes karrierjét.
A baloldali védő 18 évesen debütált Arséne Wenger csapatában és már a felnőtt angol válogatottban is bemutatkozhatott.
A 21 esztendős játékos úgy gondolja, hogy Arséne Wengernél jobb menedzsert nem is kaphatott volna, mert ő foglalkozik a fiatalok tanításával is.
"Ha egy menedzser kihozza belőled a legjobbat és közben még önbizalmat is ad, az a legjobb dolog. Karrierem során szinte mindent Wengernek köszönhetek. Nagyon fiatalon beépített a felnőtt csapatba és ha valami nem úgy ment, ahogy kellett volna, akkor bíztatott."
Berbatov szerint a Manchester United veretlenül lehet bajnok
A bolgár támadó, Berbatov szerint a Manchester United megismételheti az Arsenal hét évvel ezelőtti teljesítményét.
A "Vörös Ördögök" eddig 23 mérkőzést vívtak meg veretlenül a Premier League-ben, és öt ponttal vezetik a tabellát az Arsenal előtt. Dimitar Berbatov, az MU házi gólkirálya úgy véli, akár meg is tarthatja veretlenségét a manchesteri alakulat az elkövetkezendő 15 mérkőzésen - a futballista elmondása szerint a csapat egyre jobb formába lendül.
"Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkőzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt - kezdte a csatár a Sky Sportsnak. - Magabiztos vagyok, szerintem mi is véghez tudjuk ezt vinni. Tudjuk, hogy lesz még néhány nehéz idegenbeli találkozó, de hiszem, hogy képesek vagyunk vereség nélkül befejezni a szezont."
Berbatov eddig oroszlánrészt vállalt abban, hogy az együttes vezeti a tabellát, eddig összesen 19-szer talált be a bajnokságban.
ahaaaa nem mindig lesz akkor mákjuk h egy csapat pl 2-0ás előnyt elherdáljon... no meg találkoznak még velünk is -
Dean Winchester #19757 apa kezdőőőődik ? -.- -
#19756 kevesebbet foglalkozom velük, meg a bandájukkal, mint ők a mi csapatunkkal.
"Alex Song sérüléséről…
„Nem tud járni. Nem tudom, mi baja van. Megrúgták. Azt hiszem, Koscielny volt az. MINDENKIT KIÜT A CSAPATUNKBAN. Meg kell néznünk, hogy változik az állapota a következő napokban, de jelenleg járni sem tud.”
Theo Walcott esetleges sérüléséről…
„A bokájával volt probléma, azt hiszem, de nem tudom, mennyire komoly.” -
#19755 Nem kell velük egyáltalán foglalkozni, irogassák csak a hülyeségeket odaát. -
#19754 Wenger megint mással foglalkozik sajnos...
nem így kellene levezetni a frusztrációt, kérem... -
#19753 "Elég jók vagyunk,jó lenne ha Arsenal kikapna(természetesen bírói hiba miatt:D)"
még ők járnak ide röhögni. remélem a babaagyú legalább az összefoglalóban megnézi a lesgólt, ha már csak zsigerből osztani tud, mint nagy többségük.
nem mondom, hogy szép volt, délután megnézem a 2.félidőt, de ez az a fajta bíró volt, aki ha kell, 2 11est ad meg "nevesebb" ellenfélnek, mint egy szabadot nekünk...remélem még idén megtapasztalják.
Song sérülése ne legyen már komoly, megint a kapusunk üt ki valakit??! -
Dean Winchester #19752 ejj így jönne minden jóslatom!
kurvára féltem a meccstől és az okom megvolt,ezt behúztuk és ez a lényeg!!!!!!!4
de miért van az,hogy ha vezetünk akkor leadjuk a meccset ha vesztésre állunk akkor meg kb fordítunk?:S -
#19751 Lansbury is gólt lőtt -
#19750 megvan. buzi lee maason leszophat az evertonnal együtt -
#19749 KOCSIII IGEN BAZMEEGGG -
Dean Winchester #19748 a sokat kritizált és elküldeni szándékozó arshavin papa betalált :)
meglesz a 2-1 és mint mondtam inkább jobb 0-1ről fordítani mint 1-0ról leadni a meccset :DDDD -
#19747 ARSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA