Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
a mai kezdõ: Fabi-Sagna,Campbell,Silvestre,Traore-Eboue,Diaby-Walcott,Nasri,Vela-RvPersie
pad:Arsha,Djorou,Eastmond,Eduardo,Gibbs,Henderson,Mannone

No one can stop Death!

hát subo-rosi megint 0 : D
krikicet meg gyülölöm valamiért ellenszenves a srác 😞
Lcapitant
adja a komplett 11ét 😄
sztem ezek az átigazolás elõtti kavarások

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize

"A Borussia Dortmund hátvédje iránt érdeklõdik Arsene Wenger, õ pedig nem más, mint Neven Subotic. A szerb a vb után hajlandó csak a jövõjével foglakozni, ám lehet, hogy erre a tettre korábban sor kerül. Az Arsenal és a Manchester United érdeklõdik élénken az ''új Vidic'' iránt.
A szerb futballista Angliában szeretne játszani, tehát vélhetõen hiába szeretné õt megvenni a Real Madrid és a Juventus. A Man. United nem biztos, hogy túlságosan komolyan gondolja az üzletet, mert a hátvédsorukba megvették a Fulhamtõl Chris Smallingot.
Elképzelhetõ, hogy Neven Suboticért cserébe Wenger Tomas Rosickyt adja majd.
Más: Gael Clichy a Barcelona játékosa lehet, Pep Guardiola pedig Bojan Krkicet és némi pénzt adna a balbekkért.
ez utóbbi szerintem(és remélem) nagy hülyeség.

No one can stop Death!

minimize
fejezzük is be ezzel, mert törölve lesz az utolsó 20hozzászólás, aztán lehet sértõdni. a fikázódást, ami odaát folyik, miért nem idézgeti be senki (rajtam, a "vén fõtuskón") kívül?!
arra is ment az okosítás, amit a #16742-ben idéztem pl. mit kell ITT osztani? mi sem mondjuk OTT, ennyi. ha ti megvagytok a kékekkel, legyen, szabad itt mindent, ami ide való szerintünk. ha NEKI ennyi, hogy "tehenészek", az az Õ kiszólása. NEM az ide látogató Arsenal-fanok nagy többségéé. aki megérti, annak örülök, de vannak "zsigerbõlutálósok" is, õket meg sajnálom, ennyi. ez tényleg az OFF vége.<#banplz>

No one can stop Death!

Lcapitant
utolsó 😄
jah, nemtom mit kell ebbõl ekkora ügyet csinálni... nem is káromkodás, 1 becenév. mindenhol van ilyen...

on

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
utolsó
Itt nem a stílusommal volt baj, hanem azzal hogy a Manchester United Football Club-ot -ne nézz ide- "teheneseknek" hívtam. Nem is szidtam vagy vmi ilyesmi. Egy egyszerû kis zrikálás, cukkolás ami szvsz bõven belefér. Felõlem az jön ide aki akar csak akkor ne offoljon feleslegesen. Itt is lehet normálisan beszélni, de h minden kis semmiségre egybõl ugranak... Azt hittem ez itt belefér, ezek szerint nem. - readonly - OFF

Tyler1
bocsi az offért:

elõször is mi az h rivális topik??? meg h miért jártkálnak ide? talán mert van akit érdekelnek az Arsenalos infok vagy vélemények pl. jómagam is, mint ahogy a Chelsea topikba is bejárok, annyi különbséggel h ott lehet normális hangnemben is irogatni egy "rivális" embernek.
szóval egedd már meg légyszíves hogy SG-n, olyan topikba járhasson az ember, amilyenbe akar. köszönjük!

a másik meg az, hogy ebben a topikban is ugyanúgy vonatkozik mindenkire a szabályzat, azért mert te nem jársz be máshova, nem biztos h feljogosít ilyen nemû hozzászólásokra.
ja és az már régen rossz, ha a szurkolás nálad ilyen viselkedést jelent...

(egy egykor "szarzenál" megjegyzésért(pedig Utd topikban történt, a kutyafáját) büntipontot kapott ember véleménye) - pedig én poénból írtam.
ja még annyit h igazából nem is az ilyen jelzõk a gond, hanem az ilyen felfogás mint amilyen neked is van!
- off vége -

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
"szemétdomb", elnézést.
mellesleg egy-két aláírás is enyhén bántó lehet, ha úgy van felfogva-persze nem kell "úgy felfogni", aztán kész.
Fabregas állítólag fizuemelést kapott(40%-ost), marad, de még nem hivatalos a dolog(belsõ pletyka, nem goal.com-os pl.)

No one can stop Death!

Lcapitant
mind1 már hagyjuk... nem is akarok ebbõl vitát

gabber_saviola
Írd le bánatod a moditopikba és megbeszéljük Monotonnal (gondolom Õ adta a büntit).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

minimize
ott a pont.
az általam korábban beidézett "szarházy Bendtner" sem innen származik pl., amott lehetett. hagyjuk egymás "kakasdombját" aztán kész. majd a mod eldönti, mit lehet v. mit nem adott topikban...

No one can stop Death!

Lcapitant
A labdarúgók szakszervezetének (PFA) voksolásán - melyen maguk a focisták szavaznak - két arsenalos, Thomas Vermaelen és Cesc Fábregas is bekerült az Év Csapatába. Játékosainknak gratulálunk!

A teljes csapat:
Joe Hart (Birmingham) - Branszlav Ivanovics (Chelsea), Richard Dunne (Aston Villa), Thomas Vermaelen (Arsenal), Patrice Evra - Antonio Valencia, Darren Fletcher (mindhárom MU), Cesc Fábregas (Arsenal), James Milner (Aston Villa) - Wayne Rooney (MU), Didier Drogba (Chelsea)

Lcapitant
ez olyan topic volt, ahol mindig ott van a modi....

hedonist
Nem lehet állandóan ellenõrizni minden topikot gondolom ezért van olyan,h néhányan átcsusszannak a szûrõn😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Én is így gondolom, csak humorizáltam, mert rég láttunk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
jó ok, de akkor a büntetésnek következetesnek kellene lennie, nem igaz?

gabber_saviola
Még most is bünti jár azért, ha valaki ITT A SPORTBAN direkt nem akarja TISZTELNI kedvenc csapatának ellenfeleit, és számára viccesen kifigurázva írja le nevüket.

Ennek az oldalnak nem fõprofilja a sport, mondhatni mi itt vendégségben vagyunk, és ha ez a vendégség a TISZTELET elvén mûködik, akkor bárki, aki idetéved az élvezni fogja az itteni harmóniát.

Nem akarok más sportoldalt felhozni negatív példának, ahol az iqfájterek kiélik az internet adta lehetõségeket, de lazán kijelenthetem, hogy sporttal foglalkozó fórumok közt mi vagyunk a legnagyobb, legszínvonalasabb és a legjobb oldal. Na hogy ez a harmónia fent maradjon, én igen is kipontozom azokat, akik nem idevalóak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
Sztem ilyen votl😊

nem régóta ilyen szürke a háttér ugye? 😄
arsnl
nevetséges már ez. ezek után meg se szólalok.
(csak én nem értem miért járkálnak át a rivális topikokból és ha látnak vmi "sértõt" akkor itt sírnak? egyszerûen nem kéne benézni és nem érne ekkora tragédia, h kisül a szemed a tehenesek láttán. érdekes módon én nem járkálok át másik topikokba, így nem is fog zavarni, ha le szarzenáloznak. meg amúgy is ez a szurkolás része. ennyi kis zrikálás igazán beleférhetne... )

Lcapitant
köszi

5w0rdf15h
jah még Blackburn és Fulham ellen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lcapitant
én azért kaptam 2 büntit, mert beírtam h: bu*imesszi... a topicban meg mindenki sz*rozik stb... bocs az offért
ugye még 2 forduló van?

hedonist
Még Gabber diktatorikus uralkodása alatt😄

jogos, ezért 1 évvel ezelõtt egyébként bünti járt. sõt sokkal finomabb verzióért (cselszki)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
Azért van ott a kalapban látom😄DD

Matthew Prosac
Manchester United a csapat neve. Ha én is képes vagyok leírni egy másik topicban hogy Arsenal - szarzenál, csúzlisok, taknyos serdülõk vagy jövõre fc helyett - akkor ti is vegyetek magatokon erõt. Thx 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

minimize
tudod a B'ham elleni meccs óta úgy vagyok a dologgal, mint a Fõnök:
"nem tudom, ki nyeri meg a PL-t, és nem is érdekel..."
a "tehenesek" tetszik.

No one can stop Death!

ja:S akarnak nyerni és nem csak akarnak de véghez is viszik...
arsnl
Õk érdemlik meg a legjobban a bajnoki címet idén. Most már inkább õk nyerjenek, mint a tehenesek

minimize
nem fényezés, de a londoni kékek megint vágtak egy hetest, most a Stoke-nak.

No one can stop Death!

Sabcsee
most elnézve a villa-bham meccset megérné leigazolni ezt hartot...

kaka

Lcapitant
hülye lesz a Villa...

green6k
Lcapitant
hát, nem láttam a meccset, de ezek szerint semmit nem vesztettem vele. sajnálom, hogy x lett, de mivel a spurs kikapott, még 1 gyõzelem és meglesz a 3. hely. innen csúnya lenne elbukni, de szerintem tuti meglesz. Go Gunners!

minimize
jobban jövök ki, ha a notimon dolgozok, legalább utol értem volna kicsit magam.kettes sebességi fokozatban letolt semmi volt.

No one can stop Death!

pedig mostmár tökmind1 ki játszik... most simán adhatna neki esélyt és még lehet meg is hálálná
arsnl
Vela beállhatott volna, de AW nagyon nem bízik benne vmiért. Remélem marad és jövõre megkapja a lehetõséget, ha meg nem kapná inkább menjen innen vmi spanyol csapatba..

arsnl
Hát én se amin mi is szerepeltünk... 2pont kell biztos 3.hoz még.

Kaplan
ilyen kibaszott szar meccset az életemben nem láttam még...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
adebayornak micsoda buzi haja van xD

Kaplan
unalmas, érdektelen meccs. egy kis motiváltságot mutathatna mindkettõ csapat..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sztem kb az van mint a wigan ellen...
minimize
a 40-47perctõl nézhetõ is volt a meccs, és én sem érzem a tüzet, pedig verhetõ ez a M.city ma...

No one can stop Death!

5w0rdf15h
hát az elsõ félidõ elég gyenge volt, a meddõ mezõnyfölény megvan, de helyzetek nincsenek :\

hát az :SSSS
5w0rdf15h
omg de szar Tourét meg Vierat city mezbe látni.... 😞

5w0rdf15h
Eboué megint padon...nem értem, a két középsõ védõ meg hogy fogja bírni az iramot a Bellamy, Tevez, Ade trióval na arra kiváncsi leszek...

arsnl
Fabianski - Sagna, Campbell, Silvestre, Clichy - Nasri, Song, Diaby - Walcott, van Persie, Rosicky.

Padon Mannone, Eboue, Traore, Eastmond, Eduardo, Vela, Bendtner.