Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
No one can stop Death!
am ugye vágjátok h djourou is lesérült..?:S
maradt verma és koszinyi...
kaka
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
rosicky meg tuti nem megy el😊<#eljen>#eljen>
kaka
"Teljesen normális dolog, hogy folynak a spekulációk az átigazolási idõszak alatt. Nekem meg kell köszönnöm mindenkinek, aki érdeklõdést mutat irántam, hisz ez jó színben tüntet fel engem, de hogy megismételjem magam, elégedett vagyok az Arsenal-játékosaként, s mivel a klubnál számítanak rám, nem is gondolkozom a váltáson."
remélem nem igazak a pletykák.
No one can stop Death!
Az Arsenal irányítója Törökországba tart! A 29 éves cseh Tomas Rosicky után ugyanis a Galatasaray élénken érdeklõdik. Jelentések szerint a válogatott középpályásért 3 millió fontot fizetnek az isztambuli vezetõk. Rosicky korábban a Dortmund játékosa volt, ám ott is sokat bajlódott sérüléssel.
---------------
Német válogatott védõt venne az Arsenal! A kiszemelt a 23 éves Serdar Tasci a VfB Stuttgartból kerülhet Londonba. A 13-szoros válogatott 2006 óta 101 bajnoki mérkõzésen 6 gólt jegyzett. Jelentések szerint a felek még ebben a hónapban aláírhatják az ehhez szükséges papírokat.
+1 -1 :S
meglepõ
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ja és hétvégén kezdõdik a szezon.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A Bolton Wanderersnek adja kölcsön az Arsenal a tehetséges játékosát! A 18 éves Jack Wilahere egy évre, kölcsönbe kerülhet a gárdához. A felek már megállapodtak, így már csak az aláírások hiányoznak a papírokról.
jóez 😄 mennek el, de nem jön senki 😄DDD
egyértelmû h küzdeni akar a posztért és ez így van rendjén!
„Nem izgulok a sztorik miatt, melyek szerint az Arsenal más kapusok iránt érdeklõdik. Az Arsenal egy hatalmas klub, naponta hoznak szóba játékosokat vele.”
aha igen , naponta persze 😄DDDD
örülnék ha naponta hoznának szóba egy két játékost velünk,mert akkor elõbb utóbb vki jönne is XD
anyádért küzdj...
kaka
No one can stop Death!
nem hiszem, hogy egy Pool-nak így állunk neki a jövõ héten.
No one can stop Death!
mannone is hasonló.
csak a gáz hogy õk még nem bírnák a több meccses PL mérkõzéseket.
mind1, kivi vok végül jön-e vki ill. vmi cikk is volt róla h itt van Londonban Machrioni (sry nemvágom a nevét pontosan) Marcioni
bazzz majdnem 6-6 😄DDDDD
jó igaz a celtic is 2õt vert, a milan meg csak 1et...
majd kiderül!
de ilyet bazz,hogy levesszük az ellenfélnek a labdát 😄
am melyik volt ?
de azért kicsit ideges lettem 3-0nál 😄 bár tudtam h fordítunk
ez valami vicc?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A Barcelona az alábbi közleményt jelentette meg a hivatalos weboldalán:
"Az Arsenal Futball Klub mai, a Cesc Fabregas jövõjére vonatkozó kijelentésére az alábbiak szerint szeretne reagálni a Barcelona: csapatunk sajnálatát fejezi ki az Arsenal azon döntése iránt, mely szerint a játékos nem eladó, és még a Barcelona ajánlata sem változtatta meg az álláspontukat. Az Arsenal a Barcelona egyetlen ajánlatát sem fogadta el, pedig azok összköltsége meghaladta volna a 40 millió eurót."
- áll a Barcelona közleményében.
jövõre ígérjük étkezési csekket is elfogadunk!!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!