31698

• Dean Winchester
    jé a modik azok nem gépek? :O ledöbbentem -.- :DDD

este hajrá srácok!!!!!!!!4
  • gabber_saviola
    próbáltam viccesre venni a figurát /mert a modik ilyet is tudnak/, zavar? :D
  • minimize
    pedig HA te vagy a megmondó emberke, lassan nem ártana...
  • bakkerman
    dekeméény :D
  • gabber_saviola
    hagyjátok már abba, mert nem akarok belépni a modi accommal. :D
  • G man
    Kussolsz..es nem kell törölni az üzenetem mr hazigazda:)
  • minimize
    higgadtság, nyugodtság.
    ha kikapunk, annak is meglesz az oka, meg ha x lesz annak is, illetve ha (esetleg!)győzünk idegenben is, ugyan úgy nem ok nélkül lesz az sem...
    ennyi. én csodát nem várok, tisztes helytállást viszont igen, MINDEN játékostól.ha így veszítünk, nincs mit szégyellni,magam is gratulálni fogok a Barcelonának.
    egy "El Classico-s" végeredmény viszont rettentően felbosszantana, az tény!
  • geo91
    +1
  • vmvr
    mert egy hülye gyerek vagy, húzzál vissza a szaros barcelona topikodba, és majd holnap a meccs után gyere okoskdni te szerencsétlen. mi a fasznak kell jönni ugatni, nincs jobb dolgod? annyira nem értem az ilyet
  • Balázs 17
    hát kíváncsi leszek erre az Abidal-Busquets középső védelemre =)
  • G man
    :DDD Na jól van.Akkor várjunk még 24órát (esetleg többet)
  • arsnl
    hopsz
  • arsnl
    ja már rájöttem
  • G man
    Ja mert akkor jön a 0-0 után hirtelen az 1-0? :DD
    Na akkor összefoglalva.:Ha az arsenal jut tovább akkor mákkal csak,ha a barca akkor természetes...
  • Dean Winchester

ok :D
    örülünk még szép ,hogy örülünk és milyen örömboldogság lesz holnap 22:45kor xDDDDD
    (kop-kop-kop-lekopogom) :D
  • G man
    Minden topikba megyek egy jót vitázni :D,realéknál is voltam jó sokáig az 5-0 után^^,barcat is meglátogattam hercules 0-2 bravúr után stb.
  • G man
    Ja mert egy gyengélkedő sunderland-nek IDEGENBEN nem voltak "ajtók-ablakai"?-.- bocs egyértelmű volt az arsenal siker végig,aztán csodával határos módon lett 0-0.

Nincs olyan h megmagyaráZZUK.Nincs rajtam barca mez,csak azért nem kell annyira ugrálni egy szerencsés kimenetelű 2-1 után..persze lehet örülni nem azt mondom,de a tények azok tények és hogy köze nem volt a meccshez az arsenalnak a 75. percig az is biztos.
  • Dean Winchester
    lájkolom ezt a hozzászólásodat
  • Sabcsee
    ez minek jön ide mindig faszkodni...:D
  • Dean Winchester
    hétvégi meccset sztem nem láttad és az előzményeket sem tudod :DDD
    de ezen írásod után sztem elmehetsz a sunyiba :DDD

"KÖTELEZŐ lett volna a győzelem,de a végén örülhetett h nem kaptak ki OTTHON?"
    igen örülhetünk,hogy nem kaptunk ki főleg azok után h
    volt 1 kapufánk
    1 gól ami majdcsak nem volt les de mind1
    egy jogos büntetőt sem kaptunk meg a 86.percben de valóban a sunderland közelebb volt a gólszerzéshez és tényleg örüljünk,hogy nem kaptunk ki

a legszebb az egészben,hogy az odavágón kikapott a barca és azt is megmagyarázzátok!
    1. Ha nyert volna akkor milyen szar az arsenal
    2. kikaptatok.: milyen szarok vagyunk,mákos gólt lövünk,tkp a barca engedte h nyerjünk :DDDD
    thx

de lehet igazad lesz siman kikapunk!
    am nem volt példa még a fociba arra,hogy pl. félidőben vezessen egy esélytelenebb csapat? sztem volt..

no de én az ilyen drukkerek,véleményezők miatt is mondom h ha most kiejtenénk a barcát akkor is kivételesen nem ugy lennék vele mint eddig miszerint a bl döntőt nem nyerjük meg akkor tökmind1 mikor esünk ki mert ez nekem már fél trófea !
    Most kilehet nevetni de nekem ez kurva nagy örömet fog okozni,főleg ha látom / látnám a sok barca drukker beképzelt,öntelt,magabíztos pofáját (tisztelet a kivételnek)

• G man
    Ok rendben akkor ti fogtok továbbjutni félidei 0-2es vezetéssel,persie mesterhármassal.
  • arsnl
    mostantól offolom énis
  • minimize
    .
  • arsnl
    még jó hogy fociról beszélünk, ami teljesen kiszámítható és mindig az lesz ami a papírforma. azért jó lenne a világot nem csak gránátvöröskékben látni. persze h 3-0 lett volna ha nincs kapusunk, és a mi helyzeteinket nem számoljuk.
    kár h nincs ignore gomb vagy vmi...
  • G man
    Senkinek sem szurkolok,de az azért finoman szólva is nevetséges hogy majd a félidőben vezetni fogtok,és majd csak aztán fog a barca támadni.:)
    Azt is el kell ismerni hogy jelenleg a barcanal nincs jobb,és csak egy jó adag mákkal lehet esélyetek -ami persze benne van,mert mindig benne lehet,kérdés hogy ez 3-0 után fog bekövetkezni,vagy 0-0 után-

#361 néztem a meccset,nem véletlen mondtam hogy HA messi a felét is berúgja a visszavágón akkor is minimum 3-0ról beszélünk...és igen is ha valdez nem alszik el akkor már a visszavágóra se kell eljönni.
  • minimize
    minek reagáltok le ilyen kommentet? divatcsapatok, divatszurkolókkal...
  • arsnl
    komolyan mondom az ien degeneráltak miatt örülnék ha kiesne a Barca. komolyan nyárig a klubbal se volt még bajom, aztán jöttek ezzel a Fabregas-sagaval, na de a szurkolók...

te nézted is a meccset vagy csak láttad? jó h még megengedik nekünk, h azért kiálljunk meccsre nem? miaz h közünk nem volt 75.percig? rVp ziccerei? hmhm? jobb napjain 1-2t bevágott volna, barcanak se volt komoly helyzete h itt 2-3 -0ákról beszélj, max Messi mellé emelése. Valdez benézte, RvP zseniálisan megoldotta. szétesett védelem -> mégse oan szuperüberfasza A Barca? ő góljuk is elég nevetséges ien alapon: 3 védőnk kilépett, Villa 1mres lesen lett volna, ha Clichy nem kolbászol ott-> még ez az isteni csapat is csak egy kapitális védelmi hiba után képes gólt lőni.

Nem is kell bekkelni, nem csak 0-0val lehet tovább menni...
  • G man
    Akkor örüljünk együtt hogy ilyen erős bajnokságban játszotok és amiért nem kaptatok 3-at már a félidőben?:)

De amúgy igazad van,angol bajnokság erősebb ez tény kérdés hogy mire mentek vele.
  • Balázs 17
    Spanyol liga=Low
    Angol Liga=High

Barcelona és Valencia között 20pont elég nevetséges egy bajnokság
  • G man
    Na akkor most nézzük nem elfogultan a dolgot.::DDDD
    Első meccsen HAZAI pályán 75. percig KÖZÖTÖK nem volt a meccshez,és összetehetitek a kezeteket amiért nem 2-3 nulla volt már a félidőben..na most innentől kezdve miről beszélünk?
    Első gól - valdez hiba
    második gól- szétesett védelem
    Mindez miért? Azért mert az 1-0 után azt csináltak veletek (előtte is) amit csak akartak és a védőknek már párnákat osztogattak a cserepadról.
    Na most ez a visszavágón nem fog megtörténni,és azt is hozzátenném hogy CSAK 2-1ről van szó,nem 3-1ről mint az inter esetében,vagyis elég egy 1-0 és búcsú van..na most pont az Arsenal fog 90 azaz KILENCVEN percen keresztül bekkelni,ami még murinnyónak sem sikerült(1-0)?Az az arsenal aki egy harmadosztályú lószar ellen leX-el az utolsó pillanatban,az az arsenal aki 5 éven keresztül semmit nem nyer aztán az utolsó előtti szart nem tudja megverni a döntőben,az az arsenal aki 4 pontra volt hétvégén a listavezetőtől KÖTELEZŐ lett volna a győzelem,de a végén örülhetett h nem kaptak ki OTTHON? Folytassam még? Na most pont ti fogjátok kiejteni a Barcelonát hazai pályán úgy hogy egy 1-0 is elég nekik?Ne röhögtess...EGYETLEN EGY esélyetek van,ti lövitek az első gólt és hátramentek imátkozni,csak ugye mint mondtam nem 3-1ről van itt szó,és 2-1 bőven jó eredmény idegenben -annak ellenére hogy 0-4 is lehetett volna- Ámen.
  • minimize
    aztaq***a, ezt szépen összeraktad!
  • Dean Winchester
    ubazz ez kurva sokat jelent :D
    bízom a fiúkban!
    szóval hajrá! MIxen 2.9ér megrakom tuti :D duplán akarok örülni vagy duplán szomorkodni de remélem előbbi fog sikerülni...
    félidőben sztem vezethetünk is de a 2.félidőre akkor (sőt már a gólunk után) a barca vmi eszméletlen nyomást fog gyakorolni ránk..
    megmutatták nem egyszer ha hátrányba kerülnek vagy a tj forog kockán akkor kurvára tudnak küzdeni szóval odakell figyelni de piszkosul aztán hétvégén meg kiejteni a MU-t az fa kupából - ráadásul idegenben
  • arsnl
    fuck yeah!!
    Robin van Persie has been added to the Arsenal squad for their Champions League clash with Barcelona
    + Cesc is lesz, csak Song nem utazott (meg ugye Walcott, Fabainski Vermaelen).
    Barcanál Pique, Puyol nem lesz
  • minimize
    a hétvége meccse volt.(3-3,örülhet a Wolves,volt Defoe-kapufa,meg örülhet a T'ham, mert jogos gólt nem adtak meg ellenük). kicsit sok erre a szezonra a rossz bíráskodás. a sok műeső anno elcseszte, most meg be se fújnak semmit, amit igen, azt meg rosszul...
  • minimize
    a T'ham mai vendégjátéka kötelező minden Gooner számára(17:00Wolves), lesz ellenük egy elmaradt meccs, ami közel sem lesz egyszerű.
    részemről megnézem.
  • Balázs 17
    most néztem meg a gólokat, Suarez mit művelt bazzzzzz
  • minimize
    kb. úgy csinál, mintha odaát nem ugyan ez menne.
    a sok lejárt lemez a kupa nélküli évekről, a többiről...(megjegyzem, ez nem tudom, Nekik miért fáj)
  • arsnl
    jaja, legszebb öröm a káröröm
  • minimize
    itt fáj igazán a tegnapi gól nélküli meccs.
  • Dean Winchester
    Kuyt mesterhármas
    azon ritka pillanatok egyike mikor örülök a pool sikerének XD