Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Hihetetlen hogy nem akar egy középsõ védõt igazolni legalább....még a kapusok majd elbénáznak de kit állít majd eléjük az u19et?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02
hát nemtom 4-5milla egy 38éves kapusért..(vagy 37? de tökmind1) azért az elég sok sztem. bár az tény hogy almuniánál jobb,de hogy ilyen korba meddig...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

minimize
Digi nem adja a website-on a meccseket, ill. feltették(ugyan még csak kis képen)az idei csapatfotót az Arsenal.com-ra, szerintem már nem lesz nagyon változás a keretet illetõen.

No one can stop Death!

Sabcsee
schwarzer naon jönne hozzánk...2 évig jó lesz õ nekünk és a jelenlegi kapusoknál jobb sztem. 4-5 millát simán megérne<#eljen>(bár én simán betenném elsõszámúnak Szczesny-t)

am ugye vágjátok h djourou is lesérült..?:S
maradt verma és koszinyi...

kaka

Lcapitant
25 személyt lehet nevezni, a Citynek kicsit több van...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
jó nagy a csend(szokás szerint)az igazolásaink körül, hétvégén pedig indul a szezon. lassan kezdhetünk bízni a top5ben...:/

No one can stop Death!

Sabcsee
tasci nem lenne rossz sztem, a németek között sok jó védõ van+pár napja már elég rendesen benyalt nekünk.
rosicky meg tuti nem megy el😊<#eljen>

kaka

minimize
nem tudom, két napos nyilatkozat tõle:
"Teljesen normális dolog, hogy folynak a spekulációk az átigazolási idõszak alatt. Nekem meg kell köszönnöm mindenkinek, aki érdeklõdést mutat irántam, hisz ez jó színben tüntet fel engem, de hogy megismételjem magam, elégedett vagyok az Arsenal-játékosaként, s mivel a klubnál számítanak rám, nem is gondolkozom a váltáson."
remélem nem igazak a pletykák.

No one can stop Death!

Az Arsenal irányítója Törökországba tart! A 29 éves cseh Tomas Rosicky után ugyanis a Galatasaray élénken érdeklõdik. Jelentések szerint a válogatott középpályásért 3 millió fontot fizetnek az isztambuli vezetõk. Rosicky korábban a Dortmund játékosa volt, ám ott is sokat bajlódott sérüléssel.

---------------

Német válogatott védõt venne az Arsenal! A kiszemelt a 23 éves Serdar Tasci a VfB Stuttgartból kerülhet Londonba. A 13-szoros válogatott 2006 óta 101 bajnoki mérkõzésen 6 gólt jegyzett. Jelentések szerint a felek még ebben a hónapban aláírhatják az ehhez szükséges papírokat.

+1 -1 :S
😮
meglepõ
Lcapitant
nem jó ötlet sztem. elférne a csapatban sztem

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

5w0rdf15h
Elég szép lesz ha Wenger nem hoz már senkit...3 középsõ védõvel amibõl Djorou egyfolytába sérült, totál béna kapusokkal....OMG

Ja és hétvégén kezdõdik a szezon.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

A Bolton Wanderersnek adja kölcsön az Arsenal a tehetséges játékosát! A 18 éves Jack Wilahere egy évre, kölcsönbe kerülhet a gárdához. A felek már megállapodtak, így már csak az aláírások hiányoznak a papírokról.

jóez 😄 mennek el, de nem jön senki 😄DDD
ne legyél ilyen durva 😊
egyértelmû h küzdeni akar a posztért és ez így van rendjén!

„Nem izgulok a sztorik miatt, melyek szerint az Arsenal más kapusok iránt érdeklõdik. Az Arsenal egy hatalmas klub, naponta hoznak szóba játékosokat vele.”

aha igen , naponta persze 😄DDDD
örülnék ha naponta hoznának szóba egy két játékost velünk,mert akkor elõbb utóbb vki jönne is XD
Sabcsee

kaka

arsnl
ez tényleg nem tudna végre bekussolni? nagyot csalódtam benne(is), azt hittem amilyen tanár a pályán annyira okos az életben is de hát nem éppen..

minimize
nem ismerem a forrást(egyenlõre), de még gusztustalanabb irányt vehet a "Cesc-saga" ezek szerint januárban...Xavi megmondja...

No one can stop Death!

minimize
asszem ez stadionavató(vmi) meccs volt, dekoncentráltsággal(fõleg az elsõ félidõben), meg rengeteg elkerülhetõ kapott góllal.
nem hiszem, hogy egy Pool-nak így állunk neki a jövõ héten.

No one can stop Death!

Sabcsee
marchettire gondolsz?😄

kaka

Sabcsee
aham értem. am sztem is õt kéne elsõ számúnak

kaka

azért felk. meccseken Fabi is védett kurva nagyokat 😊 cseznyi meg bejött akkor szinte védenievaló se volt..
mannone is hasonló.
csak a gáz hogy õk még nem bírnák a több meccses PL mérkõzéseket.
mind1, kivi vok végül jön-e vki ill. vmi cikk is volt róla h itt van Londonban Machrioni (sry nemvágom a nevét pontosan) Marcioni
arsnl
Védett 3 nagyot, kapott 2-t amiket életbe nem védett volna, csak mákkal, más dolga nem volt, legalább beadásoknál nem földön fekszik mint honfitársa...

9szeres bajnok lengyel csapattól 😊 Jobban hangzik!
minimize
<#worship><#eljen>

No one can stop Death!

Sabcsee
tényleg Szczesny h játszott?(nem láttam a meccset)

kaka

Sabcsee
5 gólt kapni egy lengyel liga 4. helyezettõl...kicsit cinkes

kaka

arsnl
Lansbury. Mondjuk persze tétmeccsen valszeg ilyen amatõr hibákat csak nem vétünk😄 De én komolyan betenném Szczesnyt kapuba...

am ha ez a meccs nincs siman mondanám,hogy a pool-t kettõvel verjük de így kételkedem :S

bazzz majdnem 6-6 😄DDDDD
ja mert most kaptunk 5 gólt egybõl ebbõl kell kiindulni 😄
jó igaz a celtic is 2õt vert, a milan meg csak 1et...
majd kiderül!
de ilyet bazz,hogy levesszük az ellenfélnek a labdát 😄
am melyik volt ?
arsnl
idén sem a védelemnek köszönhetõen leszünk bajnokok...

gólgazdag kis mérkõzés lett ez 😄
de azért kicsit ideges lettem 3-0nál 😄 bár tudtam h fordítunk
arsnl
Nasri 6-4

arsnl
már 5-4 ide😄 JET lõtte 5-et

arsnl
Gibbs gól. Azért ez gyors volt

arsnl
Eboueee😄😄

arsnl
Eboue csukafejes gólt se láttam még😄

arsnl
Csak felkészülünk mit kell csinálni, ha 3 gólos hátrányba kerülünk.

félidõben: Legia Warszawa 3 - 1 Arsenal

ez valami vicc?
Chamakh (gólpassz: Nasri)
arsnl
gólunkat ki lõtte?

arsnl
0-3 bazmeg. Legia Varsó ellen 1 héttel PL nyitány elõtt..

2-0 😄DDDDDDDDDDDDDDD
arsnl
nem kell új kapus.. jó nagy szopás lesz ez az év ha Fabianski/Almunia váltogatja egymást-,-

<#vigyor1>
hedonist
Villaért fizettek ennyit, Cesc sokkal fiatalabb, sokkal többet ér akkor, ha Villa 40-et.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
ez meg a "mosakodás a kakiból"-effektus, magyarázva a dolgokat katalán szemszögbõl:
A Barcelona az alábbi közleményt jelentette meg a hivatalos weboldalán:
"Az Arsenal Futball Klub mai, a Cesc Fabregas jövõjére vonatkozó kijelentésére az alábbiak szerint szeretne reagálni a Barcelona: csapatunk sajnálatát fejezi ki az Arsenal azon döntése iránt, mely szerint a játékos nem eladó, és még a Barcelona ajánlata sem változtatta meg az álláspontukat. Az Arsenal a Barcelona egyetlen ajánlatát sem fogadta el, pedig azok összköltsége meghaladta volna a 40 millió eurót."
- áll a Barcelona közleményében.
jövõre ígérjük étkezési csekket is elfogadunk!!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
tavaly hosszabbított, a kivásárlási ára nem lesz alacsonyabb, az tuti.
mivel a teljesítményét pedig(véleményem szerint)hozza, tutira nem lesz olcsóbb.

No one can stop Death!