Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Órák kérdése és megkezdõdik a világ legerõsebb bajnokságának tartott Premier League 2010-2011-es idénye, amelyet a DIGI Sport segítségével követhetnek nyomon a következõ hónapokban. AZ INTERNETEN KERESZTÜL NEM TUDJÁK MAJD NÉZNI A MÉRKÕZÉSEKET!"
Forrás: DigiSport
Viva España!
majd holnap jó lesz.
mind1. drukkol ki egy fulham gólt... reméljük dempsey jó csere lesz.
Próbáld így, hátha beadja a lejátsz. ablakot
No one can stop Death!
mind1 ez fura,neked jó nekem nem 😄
ya lcapi!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
viszont ha vetle-n angol kommentárral nyomatják akkor bõven fasza.
fulham meccset nézed ugye? van esély fulham gólra? 😄
viszont jópár hónapja, az utolsó,09-10es szezon alatt regeltem anno.
ne bánd, unalmas a meccs,link meg amúgy is lesz elég holnapra!
No one can stop Death!
esetleg nem lehet,hogy te fizettél és azért tudod nézni?
Jelenleg nincs élõ közvetítés az oldalon.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Wenger szignózta új, hosszútávú szerzõdését.
ez egyeseknek örömre, másoknak kárörömre lehet "indok".
No one can stop Death!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jó kis cikkíró aki ezt fordította..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
úgyhogy arra válaszoltam amit láttam<#idiota>#idiota>
de a lényeg ki fogunk kapni az anfielden😊
hol a beígért védõ és a kapus igazolás?😮
#17582 - ebben vasárnapot írt
majd ha olvastad volna a #17587 - üzijét akkor látod h vasárnapra javította!
majd írtad a #17588 - tehát az alattad levõ hsz-t nem olvastad el vagy egyszerüen nem értetted mit ír benne 😄
No one can stop Death!
No one can stop Death!
az más,hogy a szezon nyitómérkõzése a spurs-city lesz...
hazai pálya, nyitó forduló...nem tudom, van bennem para.
term. vasárnap, nálam "hirtelen" lett hétvége, ma csak a beosztottak melóztak, szabin voltam.
No one can stop Death!
sztem most még JET is jobb lenne mint RVP 😄
sztem nem fognak játszni...
Almunia - Sagna, Kos, Verma, Clichy - Nasri, Rosicky, Frimpong(vagy ha lesz akk Deni v. Diaby) - Walcott, Chamakh, Arsha
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
engem meg az évrõl-évre tartó töketlenkedés, ami az átigazolási piacon zajlik, ha rólunk esik szó, év végére meg "a sok sérült pecsételi meg a sorsunk".
ehh..holnap remélem NEM zakózunk az Anfield-en...(pl. egy 3-0)
No one can stop Death!
Wenger irányításával az Arsenal háromszor nyerte meg a Premier League-et (1998, 2002, 2004) és négyszer az FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005), négy éve pedig döntõs volt a Bajnokok Ligájában.
98-2002 duplázás
2003-2005 egy nagyon szép fa kupa
2004 bajnokság
végülis nincs okunk szomorkodásra 😄
96ban jött 2 évet vártunk nyertünk vmit.
jött 4 év várakozási idõ nyertünk vmit.
most tartunk 5 évnél 😄 szóval elvileg most nyerni kell valamit xD
aztán ha marad akkor meg kb 6 évig várakozhatunk megint...
mind1 én azért annyira nem örülök h maradt,számomra közömbös...
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Wenger jelenlegi kontraktusa jövõ nyáron jár le. A napokban felmerült annak az esélye, hogy a rutinos tréner elhagyja az angol fõváros büszkeségét, de ezt cáfolta a Premier League rajtjára készülõ francia mester.
„Hûségemmel igyekszem megmutatni, mennyire hiszek ebben a csapatban. Ezért hamarosan döntés születik a jövõmrõl” – jelentette ki Wenger.
Az Arsenal öt éve nem nyert semmilyen jelentõs trófeát, most vasárnap a Liverpool FC elleni kezdi új „hadjáratát” a bajnoki aranyért.
„Gyakorlatilag csak idõ kérdése, hogy mikor írok alá, hiszen a szerzõdés bizonyos pontjairól könnyedén megállapodhatunk. Hiszek abban, hogy a klub iránti hûségemet nem befolyásolják az eredményességünkrõl szóló találgatások. Ez sportszerûtlen lenne. Tökéletesen megérteném, ha a klub vezetõi elégedetlenek lennének, amennyiben nem szerepelne jól a csapat. Akkor nem maradhatnák az együttesnél, de én bízom abban, hogy a következõ szezonban is jól szerepelünk majd” – tette hozzá az Arsenal szakmai munkájának irányítója.
Wenger irányításával az Arsenal háromszor nyerte meg a Premier League-et (1998, 2002, 2004) és négyszer az FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005), négy éve pedig döntõs volt a Bajnokok Ligájában.
„Imádok gyõzni, imádom a futballt. Ezt pedig egyesíteni tudom, ezek a dolgok tartják életben a sikeréhségemet. Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy már sok évet töltöttem el az edzõi pályán, hiszen ez a természet törvénye. Bármilyen játékban is mérném össze a tudásomat Önökkel, nyerni akarnék. A vereség ugyanis mindenben elszomorít…”
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -