31698
-
#22069 kezd is rögtön:
Szczesny - Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Wilshere - Gervinho, Ramsey, Walcott - Chamakh -
#22068 15.30 Köln-Arsenal Felkészülési meccs
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#22067 Nasri meg az Arsenal-os társainak beszélt arról,hogy marad egy évet(ami hátravan a szerződéséből), de nem írja alá a 115ezer/hetes új szerződést, hogy távozhasson a M'shitty-be a szezon végén. ez kissé romboló a cs.morálra, vagy nem? Fabre is itt játszadozik, Nasri mai szövege...igen is, kellett volna embereket venni a helyükre,lett volna idő/pénz, és beilleszkedhettek volna a csapatba, de így majd jövőre rohangálunk új emberekért, kb. hasonló elánnal, mint idén, gondolom....:///
-
#22066 Arsène Wenger elmondta, minden bizonnyal hoz egy érkezőt a védelembe - de nem fog egyénekről beszélni.
Az Evertonos Phil Jagielka volt a legutóbbi játékos, akivel szóba hozták, míg a nyár folyamán a "slágernevek" Gary Cahill és Christopher Samba voltak. Annak ellenére, hogy Wenger külön nevekről nem nyilatkozott, azt azért megerősítette, hogy igazolni akar a védelembe a több opcióért.
"Minden bizonnyal, találnunk kell még egy védőt." Mondta. "Dolgozunk rajta."
"Megígérhetem, nagyon keményen fogunk dolgozni. Igazából mindenki figyeli a játékosokat. Mindenki ugyanarra a posztra néz játékost, és láthatjuk, senki nem varázsol. Ez arról szól, hogy készen állunk, keményen dolgozunk, és higgadtak is maradunk."
"Nem akarok egyénekről beszélni, mert nem akarom felborítani klubok stabilitását. Nem akarom azt csinálni, amit más klubok csinálnak velünk, szóval nem akarok konkrét játékosról beszélni."
az utolsó két mondat példa értékű lehetne pár klub számára... -
Balázs 17 #22065 Gervinho ma debütál (elvileg):P -
#22064 Tényleg ugyanazt mondja, mint az előző szezonokban: hogy bízik a jelenlegi keretben, és nincs már égető szükség nagyobb igazolásokra. Wenger nem változik :)
Az még érdekes, hogy azt érezni a szavaiban, hogy egyik játékosáról sem mondott le. Még Fabregast, Bendtnert is a kerethez sorolja végül, pedig ők mindenképpen menni szeretnének.
Hát pedig tényleg igazolni kellene még. Van abban jó is, hogy úgy tekint a jelenlegi csapatra, mint a családjára, de már eddig is bebizonyosodott, hogy nem lesz elég ennyi a szezonra. Főleg a következőre... -
Dean Winchester #22063 -
Dean Winchester #22062 volt már de még egyszer
A Sky Sports úgy értesült, hogy a londoniak megpróbálkoztak Phil Jagielka szerződtetésével.
A forrás szerint tízmillió font körüli összeget kínált az Arsenal az angol válogatott védőért az Evertonnak, ám az nemleges választ adott.
A játékos szerződése 2015-ig érvényes.
------------------
Cáfol a Dortmund: nem kell nekik az arsenalos Bendtner
A Borussia Dortmundnál cáfolják, hogy érdeklődnének Nicklas Bendtner iránt.
A dán válogatott támadó már bejelentette, hogy szeretne távozni az Arsenaltól, miután a londoni klubnál nem kap elegendő játéklehetőséget. A hórihorgas támadót a szigetországi sajtó hozta kapcsolatba a német bajnokság győztesével, ám úgy tűnik, ez nem több egy egyszerű pletykánál, bár a labdarúgó papája és ügynöke váltig állítja, hogy a háttérben ott van a dortmundiak ajánlata.
"Soha nem érdeklődtünk iránta, nem tudom honnan jött ez az infó - nyilatkozta a klub sajtóigazgatója, Josef Schneck a sporten.dk-nak. - Sok riporter teszi fel nekünk a kérdést, hogy mi a helyzet Bendtnerrel, de nem tudok mit mondani nekik." -
#22061 Nem tudom már ki írta itt a múltkor, hogy dobjuk ki az összes pénz miatt nyavajgó játékosunkat, és igazoljunk olyanokat, akik valóban itt szeretnének játszani. Akkor még nem értettem teljesen egyet a kommenttel, mert nem szívesen látnék távozni egy Nasri-t, még akkor sem, ha pénzéhes is szegény egy kicsit.
Most viszont olvasom ezt a hírt, hogy Alex Oxlade-Chamberlain még 2 hetes fizetésmegvonást is kap a nyilatkozata miatt, mely szerint nagyon szeretne már nálunk játszani. Aki ennyire lesz*rja a pénzt, és ennyire szeretne jönni hozzánk, inkább arra a játékosra van szükség szerintem, még ha egy 17 éves játékosról van is szó ismét. -
#22060 Arsene Wenger has suggested Samir Nasri will either sign a new contract by the end of the month, or be shipped out to Manchester City, reports Metro Sport.
Wenger is desperately trying to convince the French midfielder to commit his future to the Emirates, and admitted the next fortnight will be decisive.
“[It is] not completely [sorted that Samir will stay] but I want him to stay. He knows that. Hopefully we can sort that out in the coming weeks,” said Wenger.
-
Dean Winchester #22059 ja néztem a "malagai" sejk rendesen kinyitotta a pénztárcáját és nem haboztak az igazolásokkal... -
#22058 :DD
Na, ők tudják hogy kell gyorsan igazolni :) -
#22057 hmm ez sokáig tartotta magát.
Cadena SER report Santi Cazorla is now a Malaga player -
#22056 Sky Sport 24: Arsenal are in talks with Villareal over the purchase of 26-year old midfielder Santi Cazorla. -
#22055 nekem a Barca-val nem azért van bajom, mert legyőznek/tek, hiszen ők a legjobbak most. azzal sincs bajom, h vinnék Fabregast, na de amilyen módon teszik mind ezt, sikeresen megutáltam őket egy életre. -
Gaba94 #22054 2006 BL döntő
2010 BL negyeddöntő
2011 BL nyolcaddöntő
Fabregas
nem csodálom, hogy már a tökötök tele van velünk :DDDDD -
#22053 "A Barcelona delegációt küldött Londonba, hogy tárgyaljanak Fabregasról. Az új ajánlat 35 millió plusz bónuszok lehetnek."
ezt azért találom murisnak, mert először Sanchez,csak aztán Fabregas,közben meg mind bennünk oszt...ráadásul rendesen fizetni se bírnak, de kell a csk-nk.mi lenne, ha Messi hazavágyódna? -
#22052 szerintem valami hasonló,mint a topikjukban. mélyre szántó. -
Balázs 17 #22051 mi volt?:D -
#22050 Szegény néha összekeveri a topikot a Barca topikkal :) -
#22049 na ezt ne itt -
#22047 Wenger 10 millió fontot ajánlott Phil Jagielkéáért() az Evertonnak, de a liverpooliak elutasították azt.
A Barcelona delegációt küldött Londonba, hogy tárgyaljanak Fabregasról. Az új ajánlat 35 millió plusz bónuszok lehetnek. Döntés az Emirates Kupáig.
Az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Fabregas ugyanarra a sérülésre hivatkozva kihagyja a Köln elleni meccset. Az Arsenal szerdáig edz majd Németországban... -
#22046 Az ki??! -
#22045 Akcióban az álomcsapat
-
#22044 Xavi elnézést kért -
#22043 kell még mellé pár emberke, akik igazán hisznek a "Forward"-ban. amúgy nem lesz rossz, de jó párszor megetetik még a köv. szezonban. -
#22042 az ilyen bármelyik csili-vili 30m-os igazolásnál értékesebb:
-
Balázs 17 #22041 lol -
#22040 Egyes angol és német híresztelések szerint az Arsenal előrehaladott tárgyalásokat folytat a Bayern Münchennel Franck Riberyért.
szerintem Cesc-csávó lelép 35millióban, mi kifizetjük Ribery vételárát, aztán ennyi erre a nyárra... -
#22039 Ott sem szeretik őket....:) -
#22038 még ajánlat sincs Samba-ért. Nem úgy volt egy hónapja, hogy már csak a hivatalos bejelentésre kell várni? meg Samba maga ki is twittelt valamit...faszom, nagy szarban leszünk, ha nem jön még egy középhátvéd -
#22037 Istenem... :D -
#22036 Neuer meg most mutatkozott be a Bayern-nél(HSV 1-0 Bayern) -
#22035 ja, hozzá sem tettem a #22032-höz, h mennyire vicces ez a "részletekben fizetünk"-móka. a "világ legjobb csapata", igazolási időszak alatt kell(ene)mindenki 40-50millió körül, de nista lóvé...gratulálok. -
#22034 "A Sky Sports Costa Rica-i forrásokra hivatkozva úgy értesült, az Arsenal visszavonta a Joel Campbellért tett ajánlatát a játékos negatív magatartása miatt.
Bár eredetileg úgy volt, hogy Campbell az egyik helyi kórházban átesik az orvosi vizsgálatokon, végül az vezetett az ajánlat visszavonásához, hogy nem ment el az orvosi előtti megbeszélésre Richard Lawhoz, az Arsenal megbízottjához.
Úgy hírlik, Campbell több ajánlat közül is válogathatott volna, az Arsenal azonban szerette volna lezárni az ügyet a közelgő U20-as világbajnokság előtt. Mivel azonban a Costa Rica-i támadó nem volt hajlandó találkozni az angol csapat illetékeseivel, az Arsenal visszavonta az ajánlatát.
Campbell csapatának, a Saprissa elnöke csalódottan vette tudomásul játékosa döntését."
HA nem akar itt játszani, ne is fizessünk érte egy vasat se. -
#22033 akkor menjen a tarcsikhoz az utolsó évében. jövőre vihetik, égetni sem kell magukat tovább az alkudozással...az ilyen nem csk. -
#22032 én lassan a csk-nk, és a barsza hozzáállásától hányok, faltól-falig...agyon bolondítják már tavaly(is),egyfolytában szájalnak róla, gusztustalan módon.vigyék a csáleszbe, aztán kész. semmivel sem jobbak, mint a Főnök, filléreznek, persze mindenki "hazavárja" Katalóniában... -
geo91 #22031 dettó -
Dean Winchester #22030 reméljük idén vége lesz és nem lesz még egy évad ebből a sorozatból :D -
#22029 én már hányok ettől a 2 éves szappanoperától,ti nem?