Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Almunia<#levele>#levele>
Diaby<#eljen>#eljen>
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere szeretné leigazolni a Paris Saint-Germain védõjét, Mamadou Sakhót (képünkön) - értesült a Metro.
Thomas Vermaelen hosszútávú sérülése miatt az Ágyúsok mindenképp szeretnének egy védõt igazolni. Korábban már hallani lehetett Gary Cahill (Bolton Wanderers), illetve Christopher Samba (Blackburn Rovers) érkezésérõl is, de nagy valószínûséggel mindkét védõ jelenlegi klubjánál fog maradni.
Wenger figyelme így a hírek szerint Sakhóra irányult, aki 20 éves kora ellenére stabil tagja a PSG-nek, illetve a francia válogatottnak is. A bajnokságban 18 mérkõzésen három gólnál tartó sokoldalú védõért pedig a hírek szerint a francia tréner hajlandó lenne egy 12 millió fontos ajánlatot letenni a párizsiaknak.
Az Ágyúsokkal kapcsolatos hír még, hogy Sébastien Squillaci elkezdhette az edzéseket, és angol források szerint a vasárnapi, Huddersfield Town elleni FA Kupa-mérkõzésen akár már pályára is léphet
"A Liverpool hivatalos honlapján is megerõsítette azt a korábbi bejelentést, hogy Fernando Torrest nem engedi el a Chelsea-hez.
A liverpooliak tájékoztatása szerint a londoni klub 35 millió fontot kínált a csatárért.
Torres azt követõen kérte elengedését a londoniakhoz, hogy a Liverpool pénteken - 26.5 millió euróért - megszerezte a holland Ajax uruguayi válogatott csatárát, Luis Suárezt.
A 24 éves dél-amerikai légiós 2007-ben igazolt az amszterdami csapathoz, melynek színeiben 154 meccsen 110 gólt szerzett, az elõzõ bajnoki szezonban pedig 35 találattal gólkirály lett.
A 26 esztendõs Torrest 2013-ig köti kontraktusa a "vörösökhöz"."
adebayor bemutatkozott 😄
Gyalázatos, nem tudom hogyan választottam ki kiskoromban ezt a két csapatot (Arsenal, Juventus) de nekem minden egyes átigazolási szezon az utóbbi években kínos és szenvedéssel teli. :/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jó helyre ment, itt kezdõ is lehet és a WBA a játszó csapatok közé tartozik inkább
kaka
No one can stop Death!
<#fejvakaras>#fejvakaras>most megint tökölünk.
No one can stop Death!
remélem jól dönt a srác.
No one can stop Death!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
am szóba hozták velünk Sakho-t, a francia válogatott nagy védõreménységét, egy igazi agresszív, kõkemény védõ, kár h nem lesz belõle semmi...:/
kaka
gondolom van esélyük, fõleg most.<#ejnye1>#ejnye1>
No one can stop Death!
nso-n már megy az osztás, pedig "aki a kicsi kupát nem becsüli, az a nagyot sem érdemli..."<#whatever>#whatever>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
illetve akkor messinek nagyon ment, most remélhetõleg nem fog minden szart belõni!
akkor nem volt RVP most lesz!
nasri ugye most jobb formában ,és lehet ha úgy rálövi a labdát mint tavaly akkor most abból gól fog születni és a védelem sem fog akkor hibákat elkövetni mint anno...
szóval én látok esélyt a tj-ra !
hazai pályán mindenesetre nem akkor kell elkezdenünk játszani mikor az eredményjelzõn 0-1 esetleg 0-2õt látunk hanem már a 1.perctõl a 90.ig mindent belekell adni és lõni a gólókat!
Sagna a 7végét kihagyja sajnos
No one can stop Death!
az Arsenal "nevetséges szurkolók topik" kifejezés nem tûnt fel, vagy velük odaát csak szimplán jóban vagy??! <#puszis>#puszis>
No one can stop Death!
Nekem is bántó a "gábor áronozás" odaát, mégsem sírok, mint egy tinédzser korban rekedt "megmondompista".<#oooo>#oooo>
No one can stop Death!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bendtner labdaátvétele+befejezése meglepõ volt, Kosci fejese robbant, Arsha meg addig "tartogatta" a labdát-ügyeses-amíg Cesc le nem kötényezhette Fülöpöt. a döntõt hozni kell, aztán egy kupa máris megvan!
No one can stop Death!
viszont roppant bosszantó,hogy 2-0ról megfordította a MU a mérkõzés kimentelét <#levele>#levele>
lehet arshavint szidni de ma is 2 gólpaszt adott!
no megvan , gyerek ezt a kupát mostmár bekell húzni!
csalódott leszek ha a döntõt nem nyerjünk meg :S
DÖNTÕBEN A CSAPAT!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!