Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
"kurva sokat pihent".
illetve kurva sokat van egyedül elõl, 3-olykor 4védõ közt...

No one can stop Death!

Aaron Ramsey a Cardiffnál töltött kölcsönt arra szeretné felhasználni, hogy minél gyorsabban visszakerüljön az Arsenal kezdõcsapatába.
A walesi középpályás egy hónapra került a championshipes gárdához, ahol meccsrutint szerezhet, mielõtt visszatérne az Arsenalhoz.
Mostanában kevés lehetõséget kapott Arséne Wenger csapatában, de Ramsey kijelentette, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy visszakerüljön a csapatba, mégha ezért kölcsönbe is kell mennie. Visszatérése után kész lesz a csapatba kerülésre.
"Ha ez segít a gyorsabb csapatba kerüléshez, hogy kölcsönbe kerülök és minél több meccset játszok, akkor megyek - mondta Ramsey. - Én csak rendszeres játéklehetõséget szeretnék kapni, és bekerülni az Arsenal kezdõjébe, amilyen gyorsan csak lehet. Jól érzem magam és az erõnlétem is jó. Nagyon keményen dolgoztam rajta, de néhány meccset kell még játszanom, hogy visszakerüljek a találkozók légkörébe."
A Cardiffban február 26-ig is szerepel, azután visszatér az Arsenalhoz.
Sabcsee
am chamakh-al mi az isten történt? már több hónapja szart sem csinál, még azt se mondhatni, hogy olyan jól tartja a labdát, meg segíti a támadásokat...ezt már nem lehet a fáradtságra se fogni, mert kurva sokat pihent

kaka

minimize
max. manchesterbe menne. az egyiknek a híre nagyobb, a másiknál a gázsi lenne több...
kinevelni nem szeretnek, csak készen venni.

No one can stop Death!

Kaplan
Kicsit off, de kezdem úgy érezni, hogy a Madrid mint klub el van átkozva. Lehet ott bárki az edzõ, lehet ott 1000 sztár, soha nem lesznek csapat. Természetesen egy olyan Barcelona mellett azért nehéz a bajnokságot megnyerni. Ha nem lennének a katalánok toronymagasan nyerni a Madrid a pontvadászatot de hát pechük van, José gyere hozzánk! 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
"Wenger a Huddersfield elleni meccset követõ sajtótájékoztatón azt mondta, meglehetõsen valószínûtlen, hogy fog még igazolni védõt a télen Squillaci eltiltása ellenére is."
<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
köszi!
amúgy elnézve az eddigi eredményeket,nem csak minket tréfált meg az osztálykülönbség, már ami a bajnokságokat illeti. mintha az FA sem lenne a régi, vagy tényleg ekkora teher mindenhol a meccsek sorozata...

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
<#idiota> Én is ebben reménykedem. 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
remélem egy x-re jók leszünk.<#nemtudom>

No one can stop Death!

arsnl
köv fordulóban Leyton Orient idegenbe

arsnl
nyerünk
Szczesny - Sagna, DJ, Kos, Clichy - Song, Wilshere, Fabregas - Walcott, RvP, Arshavin/Bendtner.

nemtudom mire leszünk képesek az Evertonnal szemben :S
minimize
"Samir Nasri is expected to be out for two to three weeks with a hamstring injury."<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
simán megérdemeltünk volna egy újrajátszást. vagy szimpla kiesést, hazai pályán. gusztustalan volt, amit rendeztünk, ennyi.<#duhos2>

No one can stop Death!

de legalább néha mi is vagyunk olyan mákosak mint a MU 😄
de mindig a kiscsapatok okoznak gondot :S örülök h 2-1 lett és nem 1-1 mert rohadtul nem hiányzott volna még1 + meccs
arsnl
kínkeserves volt ez, de továbbmentünk +meccs nélkül😊

nem hát
arsnl
ez a meccs tiszta MU-s

arsnl
😄😄D:d

Kaplan
Semmi nem volt szerintem, esik-kel állandóan ez az ember. Szánalmasak leszünk így is, senki ne merje mondani, hogy megérdemeljük a gyõzelmet.

lol
hát igen meg is látszik, hogy mennyire hajt a csapat😊
Kaplan
Bazdmeg, komolyan mondom. 😄DDD
Wenger meg olyan fatökû pöcs, komolyan mondom, semmi tûz nincs benne, ott ül a kis kabátjában a kibaszott padon és ott is fog megrohadni.

arsnl
na végén még 9 emberrel maradunk..

Kaplan
Helyesbítek. Gyalázatosan szánalmasak, flegmák és kibaszott nagyképûek vagyunk. Ennyi a véleményem, ez a hozzáállás olyan szintû büntetést vonna a játékosok felé irántam, hogy azt nem köszönnék meg soha.

arsnl
na most van szopacs

Kaplan
Gratulálhatunk magunknak.

Kaplan
nemes egyszerûséggel SZÁNALMASAK vagyunk, tiszta cink, hogy ilyen kis csapatok megaláznak ezzel minket nagyjából és rajtunk röhög a fél PL.

arsnl
de ez hihetetlen...

arsnl
Almunia nagyot védett

MI A FASZT CSINÁL ACSAPAT????????
harmadszámú kapusoknak ez a célja ^^
arsnl
mert számára már nincs hely a csapatban.

Kaplan
Szerintem neki már abszolút nincs itt maradása, semmivel sem tartom jobb kapusnak mint a elõtte(?)/ mögötte álló két lengyelt. Igazából van három közepese tudású kapusunk, nagy célokra egyelõre mindhárman alkalmatlanok.

de most miért? ne mond már,hogy itt se kaphat lhetõséget Almunia :S épp ezaz h itt próbálja ki a mester és ne élesben a fontosabb PL meccseken!
mivan ha bekell állnia mert a kapusaink lesérülnek?:S 0 meccsel a hátamögött álljon be? gondolkozz picit 😊 én örülök h próbálgatja...
nem tudom miért vártam gálameccset😄
arsnl
ez siralmas volt, egyetlen pozitívum a gól...

Kaplan
amúgy Gibbsben is benne van a második sárga lehetõsége.

igen ezért nem kell védõt venni gz<#eljen>
arsnl
sokat fog Dj így pihenni

arsnl
piros SQ-nak.. de mi a faszér kell TELJESEN leállni?

Kaplan
egyértelmû piros, annyira amatõrök vagyunk ezen a meccsen, esküszöm szégyellem magamat.

hahahahaahahahahahaahahhaah úristen
Kaplan
és az is szomorú, hogy ennyire elkomolytalankodjuk ezt a meccset. nem tetszik ez a hozzáállás.

Kaplan
hogy Arshavin mit csinál már meccsek óta az egészen elképesztõ bazdmeg, csak rossz és meggondolatlan megmozdulásai vannak, borzasztó. -1 ember.

arsnl
jön is Rosicky.. k.rva jó, remélem csak elõvigyázatosságból

Kaplan
nasri... geci jó lesz ha lesérül..

arsnl
denilson álompassz az ellenfél csatárának..