31698

• minimize
    "Conornak térdsérülése van, és úgy tűnik, mintha a térdkalácsával lennének problémái.- mondta Wenger az Arsenal.com-nak
    Ez sajnos azt jelenti, hogy legkorábban csak 6 hónap múlva térhet vissza."

Eboue egyenlőre marad, kevés a négy millió, 7e akarunk érte.

A francia RMC szerint a Manchester City öt évre heti 115 ezer fontos heti fizetést ajánlott Nasrinak, ám a francia még mindenképpen kitölti a mostani szerződését...

A L'Equipe és a The Times szerint Arshavinért 16 millió eurót ajánlhat a Galatasaray.

• arsnl
    Henderson: I have damaged my ACL and lateral meniscus and will miss rest of season.I'm absolutely devastated but am determined to come back stronger!

szerencsétlen gyerek :(
  • Balázs 17
  • minimize
  • minimize
    ha a hozzáállása olyan lett volna...
  • Oziris666
    :DDDDDDDDDDDDD
  • báttyó02
    :DDDD

• geo91
    :/
  • arsnl
    JET -> Ipswich (végleg)
  • Steve Downie
    Szerintem tartaléknak jó lenne még ő, legalábbis jobb, mint Squillaci :)
    Henry viszont biztosan nem fog már Európában játszani
  • minimize
    Walcott meg hazautazott Németo.-ból egy kisebb bokasérülés miatt,kivizsgálásra.
  • minimize
    Pedig...
  • minimize
    Eboue áll. eligazol,4millió font körül kerülhet Törökországba.
    Wenger a jövő hét elejéig adott haladékot, hogy eldőljön a Cesc-ügy--végre...
  • Steve Downie
    Nagy videó!
  • arsnl
    ha már Henry:
  • Oziris666
    Neki még böven európai topcsapatban kéne játszania...
  • minimize
    az Everton vinné Bendőt, felhasználnám cserealapnak, ha Jagielka-t akarja Wenger. ha meg nem, 10milla, vihetik is-a németek.
  • Sabcsee
    nee, Campbell-t ne hozza vissza! legenda volt itt meg minden, de már öreg és lassú, tavaly se fért már be egy fostos Newcastle-be.
  • minimize
    Jagielkáért 10 milliót ajánlottunk, de Moyes csak egy 17 milliós ajánlatra bólintana rá, így Wenger inkább Cahillért fizeti ki ezt az összeget.
    Joe Campbell még mindig képben van. Az ügynöke próbálja menteni a menthetőt.
    Ismét megemlítették Sol Campbell nevét, aki már egy jóideje az Arsenalnál edz, és Wenger fontolgatja a lehetőségét, hogy visszahozza!
  • pilboy
    még mindig beférne van persie mellé sztem
    kicsit úgy tűnt ez a támadás, mintha tanácstalanok lennének, aztán eszükbe jutott, h van egy henry-juk, vhogy juttassuk el hozzá, majd ő megoldja :)
  • Balázs 17
    az biztos, hogy még itt is csapatta volna 1-2évig simán:(
  • geo91
    dettó :)
  • Dean Winchester
    még a hideg is kirázott :D
  • Steve Downie
    De szép volt :)
  • arsnl
    még mindig...
  • Sabcsee
    most nyilatkozta meccs utáni interjúban, hogy minimális a sérülés, szal nincs para
  • Balázs 17
    jó lenne ha egyből hosszú sérüléssel kezdene :)

vicc ami itt megy, le kéne cserélni az egész stábot a 'csába
  • Sabcsee
    Gervinho elvileg sérülés miatt jött le, majd kiderül mennyi időre dőlt ki...amúgy elég határozottnak tűnt, sztem centerként is lehetne néha játszatni(Chamakh-nál bárki jobb sajnos). Tényleg nagyon nagy szarban leszünk egy normális balbekk nélkül, Gibbs nagyon gyenge védekezésben, Traore sem meggyőző és ha Vermaelen-t elpazaroljuk a balszélre, akkor komolyan agyérgörcsöt kapok. Koscielny-Verma KH páros télleg nem rossz, csak egyikük sem magas, szal a rögzített szituációknál gondban lehetnek(ami szinte az egyetlen gólszerzési esélye a PL középcsapatoknak), ezért valami 2 méteres állat kéne középre. Arshavin viszont most kellemes meglepetés volt, jól játszott, hajtott, még mindig sokkal jobb játékos, mint Theo, viszont Nasri nagy csalódás, látszik rajta, hogy szívesen elhúzna innen a picsába Clichy után... nem volt ez annyira rossz, félgőzzel hozták a meccset a fiúk
  • Dean Winchester
    nekem a második félidő elég unalmasnak tűnt
    sokat tököltünk ...
  • minimize
    látom megint gond a "sima" vezetés, muszáj lapokat gyűjteni, meg hüle gólokat kapni
  • Dean Winchester
    chamachk lejöhetne és szívesebben látnám a helyén pl. Velat
    Nasri is jöhetne...
  • Dean Winchester
    most visszafogom magam de ne akard megtudni most mit gondoltam...

szóval Gervinho két gól , szép bemutatkozás!
    Jenki az uj srác is kurva szép emelést mutatott be ! komolyan le a kalappal !!!! kurva szép gólt lőtt a srác csak sajnos a saját kapunkba bár nekem ez a gól nagyon kellett :D
    fogadtam félidő 2.5 overre és azért lássuk be ez a gól kurva nagy mák , hogy pont így tudta eltalálni és pont a léc alá csorgott be xD

Viszont észrevetem ,hogy a koln kontráinál mintha nem lenne védelmünk???
    Chamakhnak min.3 kurva szép labdaeladása volt :(
    A 16osunknál (Jenki vagy Ramsey volt az aki eladta a labdát majd) mutatták a fejét a srácnak és azt láttam hogy őt kurvára nem érdekli az egész! KOmolyan az jött le hogy " na most eladtam egy labdát kinem szarja le " -.-

• minimize
    asszem Sagna még bőven stabilabb hátul, Ramsey&Chamakh ma a szállodában maradhattak volna, de sima lesz szerintem
  • arsnl
    Jenkinson szépen átemelte Szcesny-t :)
  • arsnl
    Gervinho dupla:D:DD
  • minimize
    a passz se volt semmi
  • green6k
    Szép bemutatkozás!!
    Gervinho 6 perc után Gool!
    Csak így tovább :)
  • arsnl
    Gevinhooooo:P