31698

• Balázs 17
    elvileg 7kor :D

azt olvastam a top 5 bajnoksagbol mi vagyunk az egyetlen csapat aki nem igazolt mezony jatekost
    ahahahhh szegyen

egy whu pedig egy egesz csapatot szerzett.... biztos elegedettek ezzel hogy lott golunk fele ongol:D
  • Dean Winchester
    éjfélkor zár a piac ugye?
  • Solidus
    hah,bukott a united is,ezt a Gomis gyereket le kéne igazolni.. de a semmi sem fog történni,tuti nem igazolnak senkit,pedig kéne egy klasszis befejező csatár mint egy falat kenyér.megint küzdelem lesz így a szezon...
  • Balázs 17
    City 10-0 :D biztos majd megzuhannak ahogy szokták :)
    amúgy tényleg elképesztően gyenge, Walcott ismét megmutatta, hogy mekkora egy semmirekellő
    legutóbbi 2 meccs pozitív szereplője Gabriel, remélem most már fog játszani és beleszokik angliába, aztán alapember lesz
    Nekem Merte nem is hiányzik
    Amúgy meg idő kérdése szerintem és majd jönnek a simább meccsek. vhogy most ez a szezon start nem sikerült , de ahogy elnézzük eddig a középcsapatok dominálnak:D
    majd átig után beindulunk!
  • Solidus
    ezért vagyok bosszús hogy miért nem igazolnak már csatár posztra... a chelsea és a liverpool is kikapott,érdekes szezon lesz ez,a city fölényes PL győzelmével.
  • grebber
    Majdnem az egész meccsen 10 emberrel játszó csapatot sikerült egy öngóllal megverni
  • grebber
    Szerintem

1.Bayern (toronymagasan)
    2. Arsenal (gyötrelmesen éppen hogy)
    3.Olympiacos
    4. Zagreb
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.29. 00:38:59
  • Dean Winchester
    én meg azt érzem,hogy a bayernt idén (is) megfoghatjuk ! Nem hiszem el,hogy sorozatban harmadik évben is ők ejtsenek ki minket :D
    Szóval a csoport végeredménye:
    Arsenal,Bayern,Zagreb,Olympiacos
  • Solidus
    bayern ellen 2 vereség tuti,talán itthon döntetlen,olympiacos 1 győzelem egy döntetlen idegenben,dinamo szintén,és még becsúszhat egy váratlan vereség a 2 "gyengébb ellen".ha sürgősen nem vesznek egy védekező középpályást és egy klasszis csatárt akkor nagyon nagy bajban lesz a csapat...
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.08.28. 13:00:26
  • pilboy
    sztem meg sima 2. hely lesz ;)
  • Solidus
    kemény csoport... a 2ik hely is kérdéses
  • pLau
    Bayer München, Arsenal, Olympiacos, Dinamo
  • Solidus
    áá,biztosan nem jön benzema,majd ide hozzák kokorint.... nem lesz már igazolás,attól nem félek.jön a bla-bla hogy így is erős a keret,meg a többi magyarázat.kezdjük csak az idényt csatár nélkül.akkor már inkább tolja fel alexist,walcott a helyére,vagy ox(inkább ox),és giroud meg takarodjon.már 3 éve szapulom,nem véletlenül.nem neki való a PL,inkább a championship,vagy a francia liga...
  • pLau
    Mindenki tagad Benzema ügyében, aztán majd lesünk mikor egyik nap meg bemutatják!!
  • Dean Winchester
    az öreg húzni fog valamit tuti, nem hiszem el, hogy az elmúlt évek után ne csináljon semmit...
    özil-alexis és most jön vki úgyis, nem hiszem h csak Cech leigazolása lenne a durrantás itt
  • cypher
    tudod,erre jönnek a "szakértői válaszok",miszerint ott meg volt 2kapufa,pl...Giroud sem véletlenül "külsőzőtt" a 73'ban Skrtel mellett,Mignolet így is csak bravúrral...cserélni-szerkezetet váltani-ha kell-a szünetben, meg mindenkit a helyére.!
    Paulista másodszor nézve is parádés volt,a Pool ellen tavasszal 2támadóval kell játszani.Giroud elől kevés volt egyedül,így-ketten darálták.
    Cavani-Giroud páros-ellenük-,meg Bender a középpályára. nekem ennyi elég is lenne szept.2- 00:00-ra.
    (talán még Kurzawa...))
  • Balázs 17
    Walcottot és Zsirut páros lábbal rúgnám ki innen
    főleg Walcott, túlfieztett sz_rházi
  • Solidus
    amúgy ramsey gólját is elvették,abszolut nem volt lesen... semmi sem jön össze
  • Solidus
    hát restellem,de kibuktam tegnap.ahány helyzetet elpuskázott a csoda csatárunk... ha lett volna egy klasszis befejező csatár 3al is nyerhettek volna.ha nincs Cech sima égés lett volna.imádom hogy agyon pátyolgat ilyen tehetségtelen barmokat,aztán meg nagy nehezen fillérekért lemond róluk,itt van példának djorou - diaby - senderos - adebayor - welbeck és még sorolhatnám... kéne egy klasszis befejező csatár és pont.de amíg ez a pojáca az edző addig nem is lesz.
  • grebber
    Az már régen bűn rossz egy csapat ahol azt akarjuk ,hogy a csatár lőjön gólokat.
    Ez megint egy rakás szar úgy ahogy van. De nem is gond első 10-be mindig ott lesznek ezzel a Wengerrel. Remélem ,hogy megélem amikor már nem ő lesz és végre lesznek világklasszis arcok is a csapatban akik képesek meccseket is nyerni.
  • Solidus
    abszolut nem érezni hogy kéne már egy kibaszott csatár!!!!!!!!!!!!!giroud meg mehet a francia liga 2-be.3 mecs,megszerezhető 9 pontból 4... mint tavaly,meg azelött meg azelött,csak így tovább.egy darabig nem nézek arsenal meccset.CSATÁRT MÁR a rohadt életbe!
  • cypher
    pl.Ghoulam-ot épp az Inter nézegeti,10m EUR-os ajánlattal. ezt arra,h a Főnök megint "kevés minőségi,elérhető playa"-ra hivatkozik.
    mindenki talál,Ő meg bízik.néha totál feleslegesen,de makacs.
  • Dean Winchester
    hjah :D ha már a bl bajnokság annyira nem jöhet össze akkor legalább ez az örömünk legyen már meg! aztán meg persze a cs-t is kérném!!!
  • Solidus
    a triplázás durva lenne.. :D egymás után 3 évben?kemény...
  • Dean Winchester
    ha összejön valami akkr meg örülünk :D pl a kisebb csapatok akiknek kb esélyük sincs nyerni trófeát, csak a játék a lényeg meg a bentmaradás :DD

én azért egy fa kupa győzelmet nagyon szeretnék :D
  • Solidus
    ugyanaz lesz mint tavaly... :D de már nem is idegesít,annyira megszoktam,nem vágyok trófeára,nem kellenek a rivális verések,már elszoktam tőle.lesz majd egy-két bravúr,de a történet a tavalyi forgatókönyv szerint lesz majd.a bl-t ismét a legjobb 16ig nézem,nekem már áprilisban vége a PL-nek,de jó ez így,a csapatot ugyanúgy szeretem,de már nincsenek elvárásaim.
  • grebber
    Vér gyenge ez de nagyon.
  • Dean Winchester
    az nevet ki utoljára nevet :D
    legalább kaptak egy pofont, hogy hé elkezdődött a bajnokság ideje felébredni....
    majd jönnek a meccsek mostmár szép sorjában :)
  • Balázs 17
    Sesnyi most biztos nagyokat röhög :)
  • pLau
    Borzasztó... Gondoltam meccs előtt sima 3 góllal verjük őket. Erre Cech is ilyen gólokat kap.... Nagy 0 az egész!
  • grebber
    Fasza ..kezdődik előlről minden
  • Balázs 17
    Iwobit se hagyjuk ki, nekem nagyon bejott a jateka
    most amugy azt erzem h papa jo uton jar ismet ezzel h sok fiatal tehetsegunk van, wilshere ota nagyon ellett felejtve az utanpotlas
    remelem kapnak is lehetoseget es nem csak lkban
  • Sabcsee
    Na, lezajlott a Chelsea meccs előtti főpróba, vége van az Emirates Kupának. Kaptunk egy kis képet a csapatról a jövő szezonra nézve, bár remélem MINIMUM egy igazolásunk még lesz.
    Pár következtetést azonban már most le lehetett vonni:
    - Én eddig Cech-től annyira nem vagyok elájulva. Igaz, hogy a csapatok annyira nem dolgoztatták meg, de nem láttam azt az atom magabiztosságot a kijöveteleknél. Viszont tényleg sugároz némi nyugalmat, és jól irányította maga előtt a Chambers-Gabriel kettőst, akik teszem hozzá még soha nem játszottak együtt és azért csak lehoztak egy clean sheet-et.
    - A jobbhátvéd poszton lesz a legkiélezettebb küzdelem, a középpálya mellett ezen a poszton állunk a legjobban. Debuchy jó, megbízható védő, de valahogy Bellerín-ben rengeteg a fantázia és támadásban abszolút felülmúlja a franciát. Úgy látom, hogy az öreg is a spanyolt favorizálja jelenleg.
    - A mai meccsen Chambers teljesen lenyűgözött és bebizonyította, hogy ez az ideális posztja. Gabriel sem volt rossz, de számomra még mindig elég ideges, görcsös és nyers, hiába javítja ki egy mesteri szereléssel a korábbi hibáját általában. Még mindig nem rossz a Kos-Merte páros, de én Chambers-t kezdetném Koscielny-vel, a német már szerintem kevés (főleg a BL-ben).
    - Kell egy DM Coquelin mellé/elé. Arteta-t nagyon kedvelem, de már eljárt felette az idő, ma olyan szinten átjáróház volt vele a középpálya, hogy rossz volt nézni (ráadásul a 169 centis Cazorla volt mellette). Ha Coq lesérül, akkor lőttek a szezonunknak. Remélem tanult Wenger a tavalyi hibájából, amikor nem vett csere CB-t és Monreal tolta ott kényszerből.
    - Wilshere kicsit felemás volt. Az elképesztő cseleket és megindulásokat sokszor követték kisebb hibák, labdavesztések. Igazán a posztját sem találja a Papa, nem rossz ez a tükörszélső poszt, de azért a box-to-box kp jobban állt neki.
    - Özil fantasztikusan játszott mindkét meccsen, őt nem szabad kivenni az irányító posztról. Ez a szezon az ő szezonja lesz !
    - Na meg Oxlade-Chamberlain-é. Kibaszott gyors, jól cselez, mer távolról lőni, ráadásul bivalyerős, mindene megvan ahhoz, hogy ő legyen a PL egyik legjobb szélsője, csak a sérülések kerüljék el ! Muszáj beépíteni a kezdőbe, ez az idény végre meghozhatja neki az áttörést.
    - Reine-Adelaide. Ha van poszt, ahova biztos nem kell igazolnunk, akkor az a támadó középpálya. 17 évesen így játszani a német második helyezett ellen és ilyen szép győztes gólpasszt adni nem semmi. A mozgása és az alkata picit Pogba-éra hajaz, reméljük hasonló karriert fut majd be ő is. Jövőre a ligakupa meccseken bizonyíthat.
    - A torna csalódása: Akpom. Számomra legalább is. Nagyon vártam, hogy végre megmutassa mire képes, főleg miután Wenger kijelentette, hogy nem adja kölcsön, konkrétan 4. számú csatárnak akarja. Erre fel önző volt, rossz döntéseket hozott, nem csoda, hogy nem került be a kezdőbe. Alkatilag egyértelműen ő illene legjobban a játékunkba Welbeck után, de így nehéz lesz neki betörni még a padra is.
    - Walcott miatt még az idei csatárigazolást is feloldoznám. Továbbra is meggyőző azon a poszton, rengetegszer kitudták ugratni, jól mozgott be az üres területekre, a befejezései is korrektek. Nyilván nincs olyan jó mezőnymunkája mint Giroud-nak, de egy bajnoki címért küzdő csapatnak egyszerűen nem lehet olyan egydimenziós csatára mint a francia. Walcott lenne nálam a középcsatár, ha pedig felépül még Welbeck-nek is adnék egy esélyt, hátha csak a beépülés éve volt a tavalyi.
  • Solidus
    az evertont is megruházták :) megint repkednek a pletykák hogy ki jön - ki megy,de szerintem nem is jön senki és nem is fog elmenni senki.
  • grebber
    Arsenal - Szingapuri vakok 4-0

Akpom 3-at vert + Wilshere
  • Sabcsee
    Talán nem is olyan nagy baj. Idén már 29 lesz, és 35 millió euró elég sok egy olyan játékosért, aki még nem bizonyított top bajnokságban.

Csatár érkezésére amúgy sem nagyon számítok, 1 posztra ott van Giroud, Welbeck és Walcott. Bár most olyan pletykák vannak, hogy Benítez nem tart igény Benzema-ra, mert CR-t akarja középcsatárként játszatni. Ebben az esetben tuti rárepül Wenger Karim-ra, csak kérdés, hogy kit küld el akkor a 3 emberből ( én Giroud-t tenném ki, Welbeck-et kell megtartani a HG szabály miatt).
  • Balázs 17
    nah Jackson Martinez se lesz soha arsenalos :( fack
  • Solidus
    most pedig jöhet Vidal,kapus poszt sok éves nyomor után kipipálva!
  • Solidus
    Végre!Isten hozott Petr Cech!
  • Sabcsee
    Schneiderlin-nek jobban örülnék, de elvileg a MU-val tárgyal. -.-