Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sabcsee
Megvan az első igazolásunk: Krystian Bielik 17 (!!!) éves védekező középpályás. Azt írják, hogy az U21-ben fog szerepelni, de mivel Arteta 3 hónapra kidőlt ezért szerintem még a PL-ben is szerepet fog kapni.

City ellen remélem Ramsey kezdeni fog, kíváncsi vagyok, hogy működnének Coquelin-nel a kp-n.

kaka

Sabcsee
Sissoko ügybe belekavarhat a PSG, pénzt+Cabaye-t adnák érte. Nem tudom mennyire lenne megoldás nekünk ő egyébként.

Védőügyben pedig az egyetlen pletyka Loic Perrin. A Saint-Etienne védője, 29 éves, baromi sérülékeny, de elég jók a statisztikái. Jó védőnek tartják, volt már válogatott kerettag, viszont nem játszott. Még ami érdekesség, hogy a Whoscored.com szerint tud játszani VKP-t is, ami nem lenne hátrány.

Ha idén is olyan penge lenne a Merte-Kos kettős azt mondanám jöjjön, de a német nagyon homály idén, ezt még ő is lenyilatkozta. Tehát én már a kezdőbe igazolnék egy drágább, fiatal védőt.

kaka

grebber
Senki nem kíváncsi hogy vernek agyon minket a vakok.

Next PC upgrade: 2022

a sport tv-é a közvetítési jog
egyébként 2 meccset adnak:
14:00: dover-crystal palace (biztos mindenkit érdekel...habár én szeretem az fa-kupa bármely meccsét)
16:30: yeovil-mu
a ti 18:30-as meccsetek nfl és spanyol bajnoki miatt nem lesz közvetítve<#whatever>
Utoljára szerkesztette: pilboy, 2015.01.04. 13:47:48

http://www.powerplaymanager.com/r57633

az most komoly, hogy annyi sport csatornából 1db FA kupa meccset adnak le???
mi a f...
Solidus
6.5 milláért megvehetik szezon végén,már milánóban van.gratulálok a vezetőségnek.rohattúl fog hiányozni,bár nem is játszott a mostani szezonban... amikor meg játszott gólt lőtt,de persze el kell tüntetni innen az ilyen jó játékosokat.vérlázító!

.:SOLIDUS:.

6unn3r
Tudtommal nem kirúgták, hanem a Palace kivásárolta.

Csak azt nem értem, hogy Pardew-t mégis mi vonzotta egy Palace-ban? Oké, hogy ott volt játékos, de könnyebb egy ilyen szintű csapatot bent tartani a PL-ben, minthogy a Newcastle-el nemzetközi kupát érő helyeket érjen el?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Sabcsee
Pardew-t kirúgták a Newcastle-ből és esélyes, hogy szétkapják a csapatot. Wenger Moussa Sissoko-t nézte ki, én inkább Tiote-ra repülnék rá, pont egy ilyen DM kéne nekünk.

Bár látva Coquelin jó teljesítményét...Eddig élt a lehetőségével a srác, kíváncsi lennék Ramsey-vel milyen párost alkotnának. Sajnos Chambers nagyon csúnyán leszerepelt azon a poszton, mintha elfelejtett volna focizni.

kaka

Sabcsee
Podolski kölcsönbe megy az Inter-hez, viszont elvileg nincs opciójuk a megvételére szezon végén.

Hiányozni fognak a bombái meg a jó helyzetkihasználása, de sajnos ennyi volt benne. Szélre nem volt elég gyors és robbanékony, középcsatárként pedig borzasztó volt a helyezkedése és a mezőnymunkája, pedig én még anno reménykedtem, h ő veszi át RvP szerepét.

kaka

grebber
Welcome 2015 lol.

Solidus
ha ez nem puccs az edző ellen,akkor nem tudom mi más lehetne.fos,értékelhetetlen a mai mutatvány.wenger mehet a búsba,és viheti az erőltetett kétballábasait is.

borzalom ez az ötlettelenség
hahahaha az oké, hogy szedett vedett csapat van kiküldve a pályára, de ez, hogy semmi küzdés, kocogás a labdás után stb
agyfasz!
Solidus
várható volt,hogy a southampton jobb lesz,nagyon egységesek,jól játszanak.még a döntetlen is nagy bravúr lenne,ezzel az edzővel meg pláne...
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.01.01. 16:56:15

6unn3r
Kis pletyka...

Winston Reid van nagyon terítéken, akinek ha jól tudom lejár a szerződése a West Hamnél a szezon végén, viszont Big Sam 20 milla alatt nem akarja eladni.

Aztán Shaqiri neve is felmerült, hogy szélsőkből legyen egy tucat a klubnál.

És hát újfent hallani Cavani nevét, akiért viszont hajlandó lenne a vezetőség mélyen a zsebébe nyúlni. 60 misi körüli összeget olvastam.

Na meg hát a szokásos nevek: Carvalho, Schneiderlin , Khedira.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

grebber
A kiesőjelölt is egálban van lol szánalmas.

szomferi
wow, Rosicky kezdő! végre egy jó hír 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sabcsee
A Giroud-s rész kivételével egyet értek. A francia nagyon jó formában van a visszatérése óta, és remélem Welbeck is látja, hogy egy igazi csatárnak, hogy kell játszania. Teljesen használhatatlan a szélen, nem elég robbanékony és technikás oda. A következő meccseken szerintem már Walcott fog kezdeni.
A másik, hogy szerintem Coquelin simán kezdhetne. Én csípem a játékát, amíg kapott lehetőséget mindig élt vele. Ebből is látszik, hogy Wenger szimpátia alapján rakja össze a kezdőt...

kaka

már ott látszott, amikor 1-2 után beálltunk 16osra 8emberrel, de 3 pool játékos lazán leszopatta a VÉDELEMNEK nem nevezhető hulladékfelhozatalt 😄
Sors vissza adta, hogy nem jött le ez a keményfejű... biztos voltam h gólt szerez, de bíztam, hogy 1-3után fog😊
Wenger megint elbaszta az a helyzet
Kiállítás után meg még jobban beállni, érti valaki ezt??
Alexis már félidőben is hulla volt, egy jó megmozdulása nem volt, de nem cseréli le csak a 90.perc körül... értelmetlen faszaág ez is
Ox középpályán erőltetése borzalmas, de nem látja be ez az idióta
Szar játék volt ma, de rajtunk kívül bármelyik csapat betudta volna húzni ezt a meccset 1-2 után.... Zsiru lehet, hogy talált egy gólt, de azok az eladott labdái amikor folyamatosan hátrafelé akarja pörgetni, sarkazni vagy nem tudom mi az anyját akar csinálni, de rohadt idegesítő! Sokszor kontrák akadnak meg rajta, mert olyan tetű lassú, hogy az már fáj. Felépült, Welbcek kikerült szélre ahol csak szenved, néha bemozog középre, de látszik, hogy elveszett... Zsiruval visszatért megint az ívelgetés ezerrel, egyszerűen nem bírom :S
Szánalmas ami itt megy, ha nem igazolunk senkit télen, akkor remélem nem lesz meg 5. hely se és akkor majd talán elgondolkozik a vezetőség, hogy megéri-e elesni annyi pénztől amit egy BL v EL szereplés jelent
Most kicsit ideges lettem azért, mert megint itt volt lehetőség, hogy zárkózzunk... :@
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2014.12.21. 19:16:01
a végén láttam hogy ebből 2-2 lesz, 96.percben mikor mi jövünk bedobással nem tudjuk a labdát 3 percig megtartani ??? három, bocs fél percig se ment, hihetetlen hogy három pontot így el tudunk szórakozni
grebber
Elég papírforma meccsek vannak.<#levele>

Monaco ?! <#conf> <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Matyko92, 2014.12.15. 12:24:04
szomferi
igen, támadásban jobban szerepelt a srác, mint védőként, de azt is megoldotta (bár az utolsó ~30 percet nem láttam már, csak az első félidőt, de azt végig)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sabcsee
Tényleg van potenciál Bellerin-ben, de azért védekezésben van hova fejlődnie.

A mai meccsen végképp eldőlt, hogy ki a jelenlegi Arsenal kezdőcsatára, Giroud második gólja egyszerűen zseniális volt. Én nagy reményekkel vártam Welbeck-et, szinte biztos voltam, hogy Sturridge-szerűen fog magára találni, de sajnos volt egy jó meccse a Galata ellen és kész. Gyors, és jobban ki lehet ugratni, mint a franciát, de nagyon gyenge a helyzetkihasználása és technikailag sem elég képzett. Giroud testi ereje és jó összjátéka jelenleg sokkal hasznosabb a csapatnak.

Egyébként tényleg jól játszottunk. A MU ellen is ilyen volt a játék képe, csak hát ott jött a balfaszkodás és a balszerencse. Cazorla a 2 évvel ezelőtti formáját idézi, viszont Chamberlain-t borzasztó volt középen, remélem Wenger kurva gyorsan elfelejti, hogy ő valaha is CM lesz.

kaka

szomferi
kihagyom pár meccset, aztán előkerül ez a Bellerin gyerek a semmiből, aki mocsok jól játszott, azt kell mondjam 😄

Solidus
ezt hajtogatom már hónapok óta

Kaplan
Hétfő délben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mikor sorsolják a nyolcaddöntő párosításokat ? nézegettem pénteken az összes sportcsatorna műsorait de nem találtam. van aki tud segíteni ?
Effe88
Ramsey gólja Puskás díj!
Így meglőni, nem is láttam még ilyet!

Podolski több meccset érdemelne szerintem.........

Ramsey meglőtte az év egyik gólját, így kapáából ellőni akkora távról aztaqqq<#nezze>
baszki, most ennyire jók vagyunk vagy az ellenfél ennyire szar ? 😄 kurva jó most meccset nézni : )
grebber
Na azért a világtalanok ellen csak tudunk nyerni ez is valami.

Kaplan
Hihetetlenül jó munkájuk van, fizetik őket, néha játszanak egy-két meccset, aztán ha úgy gondolják megsérülnek és hónapokig csak még jobban lesik minden kívánságukat. 😊

(Természetesen sajnálom a sérüléseket és nyilván nem sétagalopp felépülni egy ilyenből, de ez már annyira tragikomikus, hogy nehéz rá szavakat találni.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Jack Wilshere has suffered a setback in his recovery from an ankle injury and will now be out until MARCH.

No one can stop Death!

Jenki jobb csapatba igazolt, kemény<#bdead>
az utolsó sor rád teljes mértékben illik 😊
grebber
Európa ligás hely azért csak meg lesz az is valami.... ezek a gólok lol. A hátvédsort konkrétan elküldeném a büdös pi**ába az anyjukba vissza. Megye 3-ban nincs ilyen.
Legalja sokadszorra.Lassan a Showder Klubba kell mutogatni a poénok helyett 1-1 szarsenal gólt.

Okádék-hányadék- köpedelem

minimize
viszont szépen nyújtott karokkal mutatta "be" az előnyszabályt. az,hogy a Stoke-osok taj vidékiek,meg ismert volt eddig is.

No one can stop Death!

egyik legundorítóbb bíró által elbaszott meccs volt amit valaha láttam
tiszta szabálytalanságok után, az ellenfél jöhet, sima szabálytalanságokért sárga lap és hasonló faszságok
hihetetlen már amit leművelnek a bírók, amikor a partjelző beinti a szabálytalanságot úgy, hogy 2 méterre áll, de a 50 méterre lévő bíró felülbírálja, hogy nem volt szabálytalanság wtf??
minimize
eddig jó a meccs,szó se róla. kár,hogy 2emberke van a pályán részünkről...(Ox,Sanchez)
nem baj,majd a Főnök változtat-a 74.-és a 80.percben...:/

No one can stop Death!

visszatért Zsiru ívelgetés ismét összevissza (L)
aztaaaaaaaaa 15sec 1-0 😄DDDDDD
hát istenem
Murinnyónak nem megy Castle ellen idegenben, szerencsére ma se 😛 én döntetlent vártam, de ez az eredmény gyönyörű<#beka3>

Remélem ma megtörjük a Stoke ellenni rossz teljesítményt, utolsó négy meccsen 2 pontot szereztünk a Britanniaban.... jó lenne ebben a fordulóban is faragni kicsit a hátrányból 😊
a chelsea se fog idén veretlen szezont futni 😄DD
nekem az tűnt fel, hogy zsiru sokkal jobb ha van mellette még 1 csatár, ő inkább ilyen target man, elég jó labdákat tud adni
szóval egy 4-4-2 elég jó lenne
Solidus
az egyetlen jó igazolás... sajnos welbecktől mindenki többet várt,csak nehogy bendő 2 legyen belőle

Sabcsee
Alexis meglőtte tegnap 14. gólját. Ha így termel tovább, akkor simán túlhaladja élete legjobb szezonját ( tavaly 21 gól a Barca-ban) . Eddig ő az egyetlen jó dolog a szezonban, talán még Ox az, aki nincs rossz formában.

Meglepő, de Giroud egész jó formában tért vissza. Welbeck-et le kéne ültetni a padra, sajnos ő sem az a csatár, akit kerestünk...

kaka

grebber
Valamiben rekordernek kell lenni, még ha az epic fail kategóriában akkor is<#banplz>

Solidus
wilshere is kiesett,sanogo is,a fél csapat maródi... úgy zavarnám el az orvosi stábot,ahogy van.ez nagyon nem normális,főleg hogy minden évben ez megy.fél szezont sem tud végigjátszani egy stabil keret.a pláne hogy elnézett papírmunka miatt még giroud sem lehetett ott.nem tudom mi történik házon belül,de valami nagy baj lehet.

Kaplan
Hát örülök, hogy az utolsó érzésed pozitív volt Sanogo felé, mert most őt sem látjuk vagy három hónapig. <#ravasz1>

Solidus
alexis nélkül sehol sem lennénk.csodálom a srácot,és sanogo-t is alábecsültem.csak így tovább!