31698

• pLau
    Meglepő mérkőzés volt, ma jól játszottak a fiúk, de a többi mérkőzésen is hasonló teljesítmény kell. A védelem középen viszont borzasztó, oda nagyon fontos lenne igazolni.
  • pilboy
    grat!
    sajnálom, h ez a 20 perc éppen ellenünk jött ki :(
  • cypher
    nyugodj le.
    Ha Ágyús vagy,az utóbbi években megszoktad.
    "Megszoksz,vagy megszöksz"-tudod...
  • grebber
    Köpedelem az egész. Arsenal a világ leghullámzóbb csapata. Nem képes komoly teljesítményre csak szököévente.Most majd jön egy csapat aminek a nevét se tudom kimondani azt elkenik a szájukat ez ilyen, hulladék.
  • Solidus
    na,eddig ez hol volt?
  • cypher
    (Hörrikén meg öngólos eddig..LOL.)
  • cypher
    belekezdtek,szó se róla....a 3.gól mekkora volt már....meg az első is.nna.
    még kettőt a 2.félidőben,nem rácsüccsenni!
  • cypher
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gEbwNz-DTxU
    a hangulatuk maradhatna a mai meccs után is...
  • pLau
    Én nem is várok mást a holnapi meccstől csak vereséget...
  • cypher
    megkezdhetnék mondjuk a holnapi rangadó után,amikor is egy talán(!!!)x-re lehozott,gondolom,általunk végiglabdázott-gurigázós meccs után keményen dicsérik a csapatot.
    nem vagyok jövőbe látó természetesen,sőt,ne legyen igazam,győzzünk. de az utóbbi évek rangadói nem rólunk,hanem a szerzett pontokról-rúgott-kapott gólokról szólnak-sajnos.
    mielőtt nekem essen egy "új generációs",több,mint 20éve szurkolok a csapatnak,de vérfrissítésre várok,mint sokan mások.
  • Balázs 17
    ha így lesz és azután se rúgják ki vagy nem mondd le, akkor mi lesz vajon?:)
    amúgy lassan ideje lenne a fanoknak sztrájkba kezdeni ott londonban, ahogy vmelyik évben, csak most komolyabban
  • pLau
    Remélem idén nagyot bukunk, mert ezek a kis bukások nem elegek ahhoz, hogy kirúgják Wengert! Most már szinte biztos, hogy nem jutunk ki a csoportból mivel a Bayert sehol sem verjük meg. Bajnokságba ne legyünk bent az első 4-ben és talán ez elég lesz...
  • Solidus
    megtörtént,kétszer... 0 pont,most nem akarom leírni hogy megmondtam előre pár kommenttel lejjebb.Wenger a probléma,mennie kell.Évek óta bukásra vagyunk ítélve.kéne már egy edző aki elhiteti,megmutatja ezeknek a világtalanoknak hogy hogyan nyer egy győztes!!...
  • Kaplan
    Most az egyszer egyet tudok érteni veled. Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak a fiúk, régóta kéne, hogy valaki jól pofán bassza őket.
  • grebber
    Ez egy nagy bélsár egy okádmány.
    Nagyon remélem hogy szerzett pont nélkül esünk ki a csoportból. Megye 2-es színvonal bár ott néha látok jobbakat
  • Sabcsee
    Az első félidő necces volt, a Leicester nekünk esett, lőttek is két kapufát. 1-0 után szerencsénk volt mert akkor lőtték a 2. kapufájukat és annak a kipattanójából vezettük a kontrát, amiből Theo beverte az egyenlítőt. Onnantól a kezünkben volt a meccs, a 2. félidőben teljesen más mentalitással, szép támadásokkal nyertünk.

Viszont volt pár tanulság:
    - Cech a rossz kezdés után sorra bizonyítja, hogy még mindig világklasszis. Újabb földöntúli bravúrok, higgadtság, rutin, ez még sokat fog jelenteni a végelszámolásnál.
    - Merte-t már nem kéne erőltetni a kezdőben. Egy jó átlagot még képes hozni meccsenként, de a lassúsága már nem fér bele sajnos. Remélem kedden és a MU ellen is Gabriel lesz Kos párja a védelemben.
    - Arteta és Flamini hivatalosan is kiégtek. Szomorú ezt leírva, főleg a spanyol miatt, de ez idén nyilvánvaló lett. Bődületes hiba volt Flamini-t kezdetni, hiába lőtt 2 gólt a Spuds ellen, mezőnyben akkor is 0 volt és tegnap is a lecserélése előtt. Arteta pedig iszonyatosan lassú, az ütemérzéke teljesen elkopott, ezek által pedig minden meccsen benne van a játékában a piros. Wenger részéről óriási blama, hogy hosszabbított idén Mikel-lel és őt szánta Coq helyettesének mivel szemmel láthatóan már kevés ezen a szinten. Nem is tudom, ki tudná elfogadhatóan helyettesíteni Francis-t, Wilshere-re nem lehet számítani, talán Ramsey az, aki pár meccsre megtudná oldani.
    - Alexis VÉGRE visszatért !
    - Walcott talán most először játszott úgy, ahogy egy VÉRBELI középcsatárnak kell. Úgy értem, hogy tegnap a mezőnyben is remek teljesítményt hozott, a sok kiugratással pedig végre kihasználtuk a gyorsaságát is. Giroud helyzete még reménytelenebbnek látszik, Theo-val sokkal gördülékenyebb a játékunk.
  • Balázs 17
    meglepett a mai eredmeny:)
    jok voltunk legalabb?
  • LasDen #30799
    ma sikerült kitennetek magatokért. congrat...
  • cypher
    Flamónak a 9-es mezt,rögtön.:)
  • cypher
    Mourinho Costáról a meccs után: "Fantastic performance. He played the game like it has to be played"
    Ennyi... A statisztikákban 2kiállítás,és 2:0 marad meg a cselszkij-nek.
    Mondjuk,tavaly is lenyilatkozta nem egy meccs után, h az "eredmény a lényeg..."
    Szomorú,hogy eljutottunk oda, a foci nem a 3pont lényege....:/
  • grebber
    Most nem lesz Giroud a kiállítás miatt majd más megmutathatja!
  • Balázs 17
    szezon előtt megfogadtam, ha kikapunk első fordulóban onnantól nem nézek meccset, nem bántam meg :)
  • Solidus
    itt még a 3ik EL-t jelentő helyért is küzdeni kell majd... csodálatos,nem kell csatárt igazolni.. szép,gratulálok wengernek is a kezdőhöz.ospina mintha nem is lenne kapus,hanem csak most küldték volna be először védeni.szégyen,ezek után attól félek a bayerntől akkora zakót fog kapni a csapat hogy azon röhög majd egész germánia.szégyen a mai produktum,és ez nem lesz jobb.rémes szezon elé nézünk.
  • grebber
    Mondtam én hogy gyötrelmes lesz a 2. hely megszerzése...
    Szeretem amikor megy a gagyi semmi nulla azt kiállítás után éled fel valami.
    Legközelebb kezdjék 10 emberrel..
  • szomferi
    de még mekkora... 2. félidőre csere sincs, azért Walcott bejöhetett volna
  • pLau
    Gratulálok a csapatnak, ássák el magukat! Ennyi volt a meccsnézés. Giroud meg még mindig balfasz!
  • Balázs 17
    nevetséges
    egyik legnagyobb tehetség volt, de sose lesz belőle már semmi
    fájó szívvel, de azt kell mondanom mehet diaby után:((((
  • cypher
    "Sípcsontsérülése miatt várhatóan további három hónap pihenőre kényszerül Jack Wilshere, az Arsenal futballistája.Jackre műtét vár a következő napokban Londonban" - áll az Arsenal keddi közleményében.
    Wilshere július vége óta nem játszott, elméletileg szeptember végére kellett volna felépülnie, viszont az operáció miatt idén már szinte biztosan nem léphet pályára. Még az előszezonban tört el a lábszárcsontja a bokája fölött, de mivel a normálisnál sokkal lassabban gyógyul, végül a beavatkozás mellett döntöttek.
    Wilshere sérülés miatt a teljes 2011/12-es szezont kihagyta, a legutóbbi idényben is mindössze 14 mérkőzésen szerepelt. Az utóbbi öt évben ez a 11. sérülése.
    ...
  • cypher
    elbasztam(szokás szerint, a Chelsea-ről írtam volna term.,nem az általam nem nézett MU-Pool-ról...balf*** agyam,sry.)
  • cypher
    ne tegyél rá elsőben... a mai játék(megfelelő befejezéssel...)elég lehet,de ha a ,mutatott játékot hozzuk,verhetőek a " tehenészek".
    MA is (!!!!)a Pool jobbnak tűnt,de mégsem oda húzták be a 3pontot.
    Nem kell(ene...)beszarni,mi Focizunk,ami döntő lehet a Dinamo ellen. (Vajon megy Naismith-re ajánlat részükről a télen??? :DDDDD))
  • Balázs 17
    sok mindent vártam a szezon előtt, de azt sose gondoltam volna, hogy a chelsea ennyire szar elsz :O
    de már most látom h jövőhéten azért minket majd elpicsáznak :)
  • cypher
    Műtik is a térdét,pár hónap mínusz...
  • Balázs 17
    na Welbz kidőlt...
    szóval walcott vagy campbell lesz csatár, a francia szupersztár után

Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.09.03. 17:38:53
  • cypher
    én megnyugodtam,leadták a BL-re a keretet...legjobb 16??! majd kiderül.
    Kapusok: David Ospina, Petr Cech, Deyan Ilijev, Matt Macey
    Védők: Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Per Mertesacker, Gabriel, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Calum Chambers, Héctor Bellerín, Tafari Moore, Stefan O'Connor
    Középpályások: Tomás Rosicky, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Mesut Özil, Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Mathieu Flamini, Francis Coquelin, Glen Kamara, Jeff Reine Adélaide
    Támadók: Olivier Giroud, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Alexis Sánchez, Danny Welbeck, Joel Campbell, Alex Iwobi, Chris Willock

ütős névsor,mi??!
  • Solidus
    nem edző váltás lesz,ez a klub igazolás politikája.mindig amikor kinyit az átigazolási ablak,ezt csinálják.ha nem júniusban veszi meg az öreg cech-t akkor most utolsó pillanatban tette volna és ennyi.más nem kellett neki,pénz van,de szerinte jó így a csapat.tényleg mr wenger?egy 16ik perctől 10 emberrel játszó newcastle ellen egy öngóllal nyerünk?hát katarzisban vagyok,szerintem pár angol arsenal szurkoló még mindig ott tapsol a pálya szélén.ebből nem lesz PL első 4 hely,nem lesz BL legjobb 16 sem.tessék elmerengeni azon,ha kiesik giroud (aki egy gólfogyatékos,néha mákkal góllövős 2es liga szintű csatár) na akkor mi a picsa lesz?játszon egy walcott éket?akit még a homokozóban is fellöknének a pattanásos képű nyalókás sihederek?vagy sanchez?aki kicsit beszürkült mint özil tavaly?nem kell szűrő középpályás sem,mert aztán ott sincs hiány.. annyian elmentek kölcsönbe vagy végleg,hogy még az arsenal akadémián is üresen kong minden 2ik öltöző szekrény... van 200 millád arsene,vegyél akit akarsz!ó,nem köszönöm,ennyi a keret értéke,minek basszam el még minőségi játékosokkal.tudjátok mi a véleményem az arsenal vezetőségéről?csokoljanak meg ott ahol még az asszony is szégyenli.mostantól visítva nézek majd meg minden meccset,mert igenis megnézem.hogy nyerjünk,és hogy visítsak az öreg arcán amikor giroud lesérül,mert murphy törvénye a franciákat is sújtja te pennyverő - makrancos - nemisfranciahanemskót!
  • cypher
    “So am I happy with the investment I make? Yes, every time. I bought Sanchez, I bought Ozil, I bought Cech, I bought Gabriel last year.”
    -A.W.-
    no comment.
  • cypher
    ez a kedvencem a linkelt cikkből: "“Yesterday the deadline elapsed and I spent more money buying a cup of coffee in Starbucks for £2.50 than Arsene Wenger spent in the window after initially buying Cech earlier in the summer." -Piers Morgan-
  • cypher
    A részvényesek sem értik...vagy nem akarják érteni
  • cypher
    szerintem a Főnök a szezon végén leköszönve már a következő menedzser számára hagyta meg a rendelkezésre álló(???)pénzt.
    ne legyen igazam,de kemény küzdelem lesz a 4-5.hely megszerzése is idén....
  • Dean Winchester
    fasza. én se akartam h sok játékost igazoljunk csak egy kurva csatárt b*****a meg. egy kib*****t befejező csatárt aki a helyzeteket belövi és nem hagyja ki. ne adj Isten de lesérül 1-2 játékosunk akkor mit csinálunk ? Hihetetlen, azért bíztamaz öregben hogy az utolsó nap húz valami vártalant és bejlenet egy csatárt.
    Cechnek örüljünk ? oké persze örülök neki én is de szerintem Ospina is van olyan jó, megmutatta mit tud az előző szezonban szóval én egy csatárt vártam volna