31698
-
#25967 nagyon örülnék neki, de sajnos tuti offos, a 'Castle nincs rászorulva, hogy eladja, meg ha be is jelentkeznénk érte, 20 alatt biztos nem adnák.
pedig nagyon kéne a kp-ra egy erős feka futógép, mivel konkrétan 1(!!!) VKP van a keretben, az pedig Coquelin(Frimpong ki tudja mikor épül fel+sztem elpasszoljuk majd kölcsönbe), tehát kurvára halvány ez a középpálya még.Olyan rémhíreket is láttam, hogy vkp nélkül fogunk játszani idén, helyette két box-to-box CM lesz(valszeg Arteta,Wilshere) és előttük Santi...
Na, és nagyon tartok attól, hogy az öreg Sahin-t akarja Song pótléknak, és ő lesz az a +1 CM, ami kész öngyilkosság...hiába tolta jól a Dortmund-ban, iszonyat meccshiányos, és hát a PL sem a legkönnyebb bajnokság. -
#25966 akkor ezért akarunk ennyire szélső védőt...:D -
Dean Winchester #25965 azt hiszi ő a valaki és bármit megtehet...
óvadék tuti lesz így kifizeti és kész, pedig én börtönbe basznám mert azt leszarom ha vele történik valami csak sajnos az ilyen barmok miatt van az,hogy a vétkes kerül súlyosabb sérülésekkel a kórházba -
Balázs 17 #25964 O_O
amúgy totál 0 játékos, nem is értem h került ide -
#25963 Az Arsenál játékosa még a rendőröket is le akarta rázni.
A BBC tájékoztatása szerint múlt pénteken a délelőtti órákban a rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy autó száguldozik Észak-Londonban, az Arsenal edzőközpontjához közeli London Colney, Hertfordshire-nél.
Utána eredtek, ám az autós – akiről kiderült, hogy André Santos, az Ágyúsok bekkje – nem mutatta annak jelét, hogy meg akarna állni, sőt, le is akarta rázni a járőröket. Végül sikerült elkapni a 29 esztendős labdarúgót, akit őrizetbe vettek.
A hírek szerint nem szondáztatták meg. A rendőrségi szóvivő elmondta, szeptember közepén kell megjelennie egy észak-londoni rendőrkapitányságon.
A The Sun arról írt, hogy amennyiben bíróság elé kerül az ügy, és bűnösnek találják, akár két év börtönbüntetést is kaphat a játékos. -
#25962 Cheick Tioté van a terítéken, Song helyére, angol pletykák szerint. Ha megszerzitek, óriási üzlet song helyére. -
#25961 pl. Suarezt elengedtük a Moszkvához,Lewandowski most már bukó,Llorente sem itt köt ki....ezt a Tello gyereket kellett volna kérni Song-ügyletben,úgyis részletre fizetnek,mint a c...gók.
Sahin 98%,M'Vila helyett a védelmen gondolkodik a Főnök...csatár? "á,van már..." -
pLau #25960 Doumbia kellene... -
#25959 a Sahin-ügylet MA este folytatódik, a megvételi opciók körül megy a huzavona.remélem nem ba...uk el.
M'Vila is érkezhet a héten,róla dettó szájalunk a Rennes-el.
csak Llorente ne lenne ilyen kib..ott drága....:/ -
#25958 ez ellen az Everton ellen idegenben sok csapat fog vért izzadni,nem semmi játékot mutattak be tegnap. a MU meg összeáll,ahogy szokott... -
#25957 Nem RvP-vel volt a gond, Webb átigazolása a Cityhez vetette vissza a MU-t!
-
#25956 az lesz a legszebb, ha oda-vissza kikap a MU... na az priceless lesz -
#25955 Háháháhá, nem most lesz meg az a huszadik Robin... :) -
-
Balázs 17 #25953 nem nézem a meccset csak statból az látszik, h az everton simán lefocizza mu-t :O -
#25952 v.P. "extra loyalty bonusként" 10m fontot kapott.(loyalty&r.v.p)
Mexes<->Bendtner terítéken. -
#25951 hmmm. ezt nem tudtam :) de azért mvila jöjjön csak :) -
#25950 Llorente ügyében a Juve előrébb jár,friss ajánlatuk 18m euró.
-
#25949 pedig reménykedek Llorrent-ében meg M'vila-ban. ők jönnének nagyon jó kis csapat lenne -
#25948 :
"Makoun M'Vila pótlására érkezett. Yann távozni szeretne és az Arsenal érdeklődik iránta. Majd meglátjuk." -Cedric Guillou
#25924: hála istennek, vele nem lettünk volna ki a vízből...Llorente-t nagyon írogatják, de nem látok rá sok esély sajnos. -
#25947 Ezen a héten távozni fog M'Vila a Rennes csapatából, akit kb. április óta minden héten összeboronálnak velünk - erősítette meg a klubvezetés. Azt, hogy hova, jelenleg nem tudni, nem szivárgott ki semmilyen információ. -
#25946 -
#25945 Ennek nagyon örülök, most néztem róla videót, csúszik mászik, szerel, és hihetetlen pontos hosszú labdái vannak, mint anno Beckhamnek. -
#25944 -
#25943 Welcome to Arsenal
-
#25942 :DDD -
#25941 állítólag az első útja egy színházba vezet:D:Dhogy betanulja a mozdulatokat:D:D -
#25940 jön még épkézláb csatár,vagy ne álmodjak nagyot? erről nem nagyon hallani,áll. a Főnöknél Giroud a No.1... -
#25939 ismét van egy épkézláb játékosa a barszának,kár,hogy megint tőlünk.
tetszik,amikor az utánpótlással jönnek-ide meg évente 1emberért. -
#25938 Mennyivel másabb így búcsúzni
-
#25937 én is örülök neki :) de még kéne vki sztem -
#25936 2m euro most és 6m ért vehetjük majd meg, feltételezések szerint. ha ez igaz, W megint nagyot húzott, Sahin gecijó playa, nem is értem RM-nél miért nem játszatták. -
Balázs 17 #25935 kíváncsi vagyok rá sokat nem láttam játszani -
#25934 Már a BBC is megerősítette, hogy Sahin az Arsenalé lesz egy évre. Hétfőn vagy kedden lehet végleges. Az Arsenal megvásárolhatja végleg év végén. -
#25933 És akkor vajon M'Vila sem? -
pLau #25932 M.United, M.City, Chelsea, T'ham esetleg Pool, de ha igazolnánk még tényleg Sahin+ M'vila is akkor odaérhetünk. Nem érzem erősnek a mostani csapatot Podolski szerintem középszerű játékos nem sok haszna lesz, Giroud-ba bízom. De hogy ki lesz az aki majd be is lövi a szükséges gólokat...hát számomra rejtély. -
#25931 a Sahin-ügylethez annyit:valószínűleg 8milliós opciós áron kivásárolhatjuk jövőre a szerződéséből is.(ha el nem viszi a MU,vagy a barsza,vagy a City, vagy a....)
amennyiben érkezik,nem lesz célpont Biglia.()
-
#25930 bazmeg... -
#25929 -
#25928 :D:D